Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wetzel "fout" met opstellen Waterman


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 januari 2009 18 reacties

André Wetzel stak na de hopeloze bekernederlaag tegen FC Twente de hand in eigen boezem. Hij zat fout met het opstellen van Boy Waterman, zo erkende de Haagse oefenmeester.

In de eerste helft stapelde de huurling van AZ samen met verdediger Csaba Horvath fout op fout. Maar waar er voor Horvath weinig alternatieven waren, zat in het geval van Waterman niemand minder dan Robert Zwinkels op de bank.

Het aanwijzen van Waterman als vaste ‘bekerkeeper’ bleek geen succes. ,,Dat ik hem heb opgesteld en níet Robert Zwinkels, die elke week uitblinkt, moet ik mezelf aanrekenen. Een fout die ik nooit meer zal maken``, zegt Wetzel in het AD.

Zowel Waterman als Horvath werd in de rust gewisseld. Wetzel: ,,Ik wilde Boy in bescherming nemen, want het publiek begon zich tegen hem te keren. Ik heb de situatie in de rust ingeschat en besloten hem te wisselen.``
 

Reacties

Zwinkels

Boytje lekker gedaan gozer nu zijn uit de beker geknikkert
Dinsdag 10 februari 2009 om 12:03 uur

Hermanos

Ja Nix dat klopt wel. Toen het elftal de winst van het samenspelen zonder persoonlijk belang inzag, gingen ze als elftal ervoor. Er was volop spanning en genieten. Zelfs mij vrouw ging mee naar ADO. En VVV en RKC wisten niet wat hun overkwam. Volendam was toen nauwelijks beter. Maar nu ik zie dat dit vuur ontbreekt en ADO op het veld steeds meer een vraagteken wordt. Je kan opstellen wat je wilt als er geen chemie is kan je ook het vuur in de wedstrijd niet verwachten. En naast het voetbal zat ADO op de rand van stroppen of doorgaan en dan de spelers die toch door het vuur gingen en nu afgedankt zijn is bitter. Een naam Boschaart, die bij ADO zich nu moet bewijzen en voor de winterstop nog complimenten kreeg, staat er nu naast. !!!!!!!Kwaliteit moet terug.
Vrijdag 30 januari 2009 om 08:43 uur

Nix

Zwinkels
Ammi-Kum-Derijck-Piqué
Buijs-Rankovic-Cornelisse
Knopper-Powel-Soltani
Als we met dit (basis)elftal spelen hebben we een behoorlijk team staan. Afgelopen woensdag mis je 3 basisspelers in je achterhoede + de keeper. Tegen Twente weet je dan dat je in de problemen komt. 
@Hermanos: misschien is jouw geheugen beter dan het mijne, maar de 2e helft van het vorige seizoen was volgens mij ook een drama, pas in de nacompetitie stond er een echt team.
Vrijdag 30 januari 2009 om 07:16 uur

Hermanos

De 2de helft van het vorige seizoen kwam er een echt samenwerkend elftal te staan. Vertrouwen was er en de sfeer was goed. Voor de ADO-supporter werd het steeds meer genieten van ADO. Begin van dit seizoen leek er het vervolg, maar na nieuwe probeersels van de trainer en steeds andere mensen liep het elftal per wedstrijd minder en voetballen we weer naar degradatie. Laten we eerlijk zijn, tegen Volendam hadden we enorm veel geluk. Gisterenavond kan ik niet vergeten. Een afgang, die mijn vertrouwen in dit elftal vergruist. Ik hoop van harte, dat ADO zijn vorm terug krijgt.
Donderdag 29 januari 2009 om 20:25 uur

gast

Ik snap het niet er loopt nog genoeg spelers je heb texera stoffels el mousoui louwers scheffers ook nog.  waarom krijgen die geen kans dan? Ik denk dat er niet zo"n slechte selectie bij ADO loopt alleen kan Wetzel het niet.Die moeten ze vervangen. ik denk dat hij expres de genade klap heeft uitgedeeld bij boy waterman omdat hij van die dure salaris afwilt

Donderdag 29 januari 2009 om 18:09 uur

Der Rudy

Van de mat geveegd door een veel beter Twente. Met het grootste geluk van de wereld was een gelijkspel zelfs niet haalbaar. Baal als een stekker. Als je twee goeie spelers mist en de anderen kunnen niet beter dan houdt het op. Kan ik accepteren. Maar als je die Cornelissen die penalty ziet nemen. Tenenkrommend. Die past zonder meer in het rijtje van Seedorf en andere grootheden. Handen in z`n zij, een kort aanloop en dan met de snelheid van een bejaarde schildpad de bal richting kool schieten. Gek he, dat de keeper tijd genoeg had om de bal te stoppen. Dan maar zaterdag tegen Groningen een draak van een wedstrijd spelen, maar wel punten pakken. Dat mooie voetbal spelen we volgend seizoen wel weer........................ in de ere-divisie!
Donderdag 29 januari 2009 om 17:55 uur

markoo

geef mij maar tex die is 10 keer beter dan zo\`n hororvat wat een drama zeg er zat gister ook geen centrale verdediger op de bank
Donderdag 29 januari 2009 om 17:46 uur

NVDH

Ach verlies tegen twente is jammer maar te verwachten. Wat wel vert is is dat je naar een stadion komt en naar een ploeg kijkt me totaal geen inzet en standaard 2 meter achter de man verdedigend. Lekker dat twente laten voetballen, dan win je zeker nooit. Bij dit soort wedstrijden moet je gewoon bikkelen en dat heb ik gister maar ook zelden gezien, zeer jammer deze inzet van de ploeg
Donderdag 29 januari 2009 om 17:25 uur

Wetzel weg en atteveld erin !!

Raymond atteveld moet naar adodenhaag als trainer want die wetzel kan er geen bal van Raymond attteveld met een ado hart past¨precies bij ado!!!!!!!!!
Donderdag 29 januari 2009 om 17:24 uur

supporter 4-life

kutje kut zeg das balen deze nederlaag doet  pijn!veel slechte pases weer, gister was om te huilen ,allemaal kut! niet 1 of 2 ze speelden collectief gewoon kut kut kut!!!!Zaterdag die boeren oprollen  dan maar??FC DEN HAAG 4-LIFE
Donderdag 29 januari 2009 om 17:21 uur

Berry

wat een domme idioten, met jullie negatieve gelul over Wetzel.
per wedstrijd staat hier iets anders over hem.
andere trainers hadden hier niet meer van kunnen bakken
Donderdag 29 januari 2009 om 17:09 uur

Henkie

Je kunt lekker afgeven op de keeper en de verdediging, maar heb jij gister eenmiddenveld gezien?????????????????????
Heb trouwens wel genoten gisteravond ik vond het niet saai vergeleken tegen Volendam.
Donderdag 29 januari 2009 om 16:29 uur

aadche

de eerste helft was de hele ploeg een drama.
We moeten blij zijn dat we Swinkels hebben, die Waterman vertrekt vanzelf wel, vanaf nu zal ie ook wel zijn mond mogen houden over dat ie speeltijd wil, misschien bij het dameselftal.
Maar om nu Wetzel weer van alle kanten af te branden slaat ook nergens op.
Met een geblesseerde Kum en Derijck heb je toch een probleem in het centrum..
Dan is het ook logisch dat een ingespeelde ploeg met meer kwaliteit je het heel moeilijk gaat maken..

Kun je Guus Hiddink ervoor zetten maar het is dan gewoon lastig. Vergeet ook niet dat het het hele seizoen naar omstandigheden er redelijk verdedigd wordt, (ik kan me zo`n grote nederlaag niet herinneren, Omniworld uit vorig jaar??).
Laat de ploeg zaterdag maar zien dat ze scherper starten, met Zwinkels in het doel. Ook indien fit Kum en Derijck centraal achterin.

Donderdag 29 januari 2009 om 15:49 uur

pikkebaas

@char: zondag witte zakdoekjes, in een leeg stadion? we spelen zaterdag, mongool! en rot verder alstjeblieft lekker op met je negatieve gelul over Wetzel

Donderdag 29 januari 2009 om 15:28 uur

char

WEtzel niet 1 maar 5 maatjes te klein om in te haken op de taktiek van de twente trainer.
Het leek wel een oefenpartij-tje.
Ik snap niet wat deze nep-trainer nog langer te zoeken heeft bij ado.
Wat heeft die man al een geld over de balk gegooid,maar ja dat doen al die nassi-ballen..
Ado met zo,n mooi stadion daar hoort toch een betere trainer bij?
Geloof me met deze trainer wordt het nooit wat.
Ik zou zeggen kom op jongens zondag witte zakdoekjes.
Donderdag 29 januari 2009 om 13:16 uur

Ozzie

geef Waterman een enkeltje Alkmaar ajb. Horvath speelde ook slecht, maar die heeft ook goede wedstrijden gevoetbald. Boy teert op één goed seizoen en heeft bij ADO alleen maar slecht gedaan. Schaam me dood
Donderdag 29 januari 2009 om 11:30 uur

Bravi Ragazzi-North Side

Het is wel erg zuur dit allemaal. Na de 1-3 had ik er absoluut nog geloof in...

Anyway, jammer voor Boy Waterman, maar dit was niet nodig geweest allemaal. Zoals we de 2e helft speelden, zo hadden we moeten beginnen!
Donderdag 29 januari 2009 om 10:07 uur

g

Ik vind het toch een beetje gelul. De afspraak was dat Waterman in de beker zou keepen -het is dan aan hem om zich te bewijzen.

En dat er geen alternatieven voor Horvath zijn lijkt me ook niet helemaal waar. Met Resodihardjo erin ging het beter -of in ieder geval minder slecht.
Donderdag 29 januari 2009 om 09:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25