Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wetzel klaar als trainer


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 april 2009 14 reacties
Het aantrekken van Raymond Atteveld als nieuwe hoofdtrainer betekent na 35 jaar het einde van het trainerschap van André Wetzel. Hij keert niet meer terug op het veld.

Wetzel gaat zich nu volledig op de functie van technisch directeur richten. Toen hij een tijd geleden bij het bestuur van ADO Den Haag aangaf te willen stoppen als trainer, kreeg hij geen gehoord. De zure nederlaag tegen Sparta bracht hier echter verandering in.

"Het is een pijnlijke beslissing geweest. Alsof je je kindje weggeeft. Maar dat kindje hield ik steeds met één hand vast, terwijl ik de andere hand nodig had voor andere dingen. Dat neem ik mijzelf zeker kwalijk. De spelers verdienen een trainer die honderd procent met hen bezig is. Dat is Raymond Atteveld. Zijn handen jeukten. Ik ben ervan overtuigd dat ik ADO in de eredivisie had gehouden, maar ik denk dat de kans op handhaving met Atteveld groter is. En mijn belang telt niet, het gaat om de club." Verteld Wetzel in de AD/Haagsche Courant.

Reacties

pfff

Ik denk dat Wetzel alleen maar geschikt is als commercieel directeur. dat is een funtie waar hij het meeste past. daar kan hij de club mee vertegenwoordigen.

Dinsdag 21 april 2009 om 18:47 uur

adoooooooooman

Een traine/td die zulke waardeloze aankopen heeft gedaan ,hoe kan zo`n man functioneren als TD. Wat een ongelofelijk besluit van de rvc. Het lijkt wel een soap. Gooi die achterlijke vent er toch uit.helpt heel ado naar de klote.
Zondag 19 april 2009 om 23:22 uur

papa

Voorlopig heeft hij het kindje met het badwater weggegooid.
Zondag 19 april 2009 om 19:22 uur

los endos

Jammer dat betrokkenen net iets te laat zijn wakker geworden..
Het gaat me echt aan het hart..
Zondag 19 april 2009 om 19:15 uur

john

meneer wetzel nu sta je voor de feiten he, nu wil je achter de schermen staan om te zien hoe je ploeg hebt laten degraderen meneer atteveld zal het allemaal gaan redden? atteveld heeft precies de zelfde mentaliteit arrogant en geil op camera`s. zet je ogen open mannen er zitten spelers op de bank al een heel seizoen spreken over horvath, verhoek en kahya nou ik weet zeker als je een paar onbenullige spelers die elke week op het veld staan die o,o% presteren is zal inruilen voor die spelers die het wel kunnen kom je denk ik een heel eind zeker boven de degradatie kandidaten. wees reeel en niet vriendjespolitiek gebruiken en ado naar de tering helpen jullie zij aardig op weg om deze club kapot te maken meneer wetzel jij vooral ga eens solliciteren als fotoschooter bij de C&A.

Zondag 19 april 2009 om 14:36 uur

Le Banjeur

Wat een gezeik op Wetzel hier allemaal. Hij heeft zeker bepaalde kwaliteiten die nuttig zijn voor de club, maar, net als met alles, is het een zoektocht naar de manier waarop deze kwaliteiten het beste benut kunnen worden. Daar gaat tijd in zitten. Ik vind het alleen maar getuigen van zelfkennis dat hij een stap opzij doet in zo`n cruciale fase van de competitie. Het geeft dus niet op en neemt ontslag, maar zet, met tegenzin, een stap opzij. Respect!! En nog iets: ADO is nog geen topclub en ook nog geen subtopper. Dit ordt je alleen met een goed doordacht plan en een aantal aansluitende jare in de eredivisie. Wetzel heeft een goed plan en daar past een trainer bij die de club in de eredivisie kan houden. Die heeft hij nu gevonden. Volgens ij loopt alles dus zoals gepland...
Zondag 19 april 2009 om 10:28 uur

pfff

Ik heb in het begin van het seizoen al gezegt dat Wetzel een degradatie tainer is en dat vd Kallen zijn huiswerk moest doen. Iedereen lachte me uit omdat Wetzel heel netjes is. En we werden wel even kampioen. Nu maak ik me weer zorgen want wat lees ik nu op Haaglanden voetbal, dat Wetzel een contract wil voor onbepaalde tijd. Nee ik moet er niet aan denken dat Wetzel degene is die de spelers moet gaan binnen halen samen met zijn broer die in de scouting zit. Hij heeft tot de trainer aan toe weer allemaal vriendjes om hem heen verzameld. Meneer vd Kallen ik weet niet wat uw beweegredenen zijn wat ADO betreft maar denk eerst even goed na voordat je zo`n besluit neemt.
Zondag 19 april 2009 om 09:15 uur

old firm

Goed gedaan Andre,nu nog een paar stapjes maken en tot de conclusie komen dat het voetbal wereldje niks voor jou is.
Zondag 19 april 2009 om 02:06 uur

Degradatiespook

hoe kan je nou als je hopeloos faalt als trainer nu ineens de TD uit gaan hangen wie neemt hem nou serieus met al ze miskopen zoals Milic en Horvath en Kahya...nee slimme zet hoor man laat me niet lachen straks weer Veendam uit nou lekker dan
Zaterdag 18 april 2009 om 19:12 uur

Hans

Ik ben er ook wel van overtuigd dat hij het allerbeste met de club voor heeft, en hij kan nu eenmaal deze spelersgroep niet die impuls geven die ze nodig hebben.
Slimme goeie zet van v.d.Kallen, ik denk ook wel dat Wetzel beter uit de verf komt als TD dan als trainer.
Kan hij volgend seizoen meteen beginnen met een grote schoonmaak van spelers en nu al met het verlengen van contracten van o.a. Horvath en het aantrekken van een goeie keeper.
En laat Atteveld de kar nu maar trekken, ik heb er alle vertrouwen in dat Atteveld nu gewoon die laatste wedstrijden voor de volle winst wil gaan en niet zoals Wetzel hopelijk een puntje aan een uitwedstrijd wilde overhouden en alles op thuiswedstrijden zette.
Zaterdag 18 april 2009 om 13:00 uur

Oh oh ooievaar

We hadden Hursut Meric nooit moeten laten gaan,...
dan stonden we nu bovenaan van het rechter rijtje!

Kom op Den Haag nog even schuim op die bekken!
Zaterdag 18 april 2009 om 12:42 uur

M

We staan dan gewoon lekker op plaatsje 14. Heel mooi om je 1e seizoen mee te eindigen in de Eredivisie.
Zaterdag 18 april 2009 om 12:21 uur

rvc bedankt

ik ben er van overtuigt dat ik ado in de eredivisie had gehouden,een dromer ben je wetzel!
Zaterdag 18 april 2009 om 12:05 uur

Marcoo

Ondanks iedereen die lekker fijn negatief is... ben ik blij dat het zo gelopen is... en geloof ik oprecht dat hij alles in kader van Den Haag op de eerste plaatst doet ipv zichzelf.

Kom op iedereen en Den Haag... Er is nu weer een lekkere verse nieuwe wind... laten we vertrouwen hebben in de laatste vier wedstrijden... en mochten wij ons vertrouwen en enthousiasme op een super positieve manier kunnen overbrengen naar de nieuwe trainer en speler mochten die laatste wedstrijden wel is heel leuk worden voor ons...

COME ON THE HAQUE!!!
Zaterdag 18 april 2009 om 11:31 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24