Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wetzel na pensioen verder bij amateurs


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 maart 2009 16 reacties
Het is nog lang niet zo ver, maar als André Wetzel met pensioen gaat, wil hij actief blijven bij de amateurs. Hij heeft daarvoor zijn oog op HBS laten vallen.

In het clubblad Kraeyen van de Haagse hoofdklasser zegt Wetzel: Mijn zoontje zal dan een jaar of 16 zijn en als het goed is echt nog wel lid van HBS. Een rol als technisch coördinator zou dan wat kunnen zijn. Want weet je wat het is? Ik ben gewoon gek op het spel, voel me nergens te groot voor en trek gewoon mijn eigen plan.”

Voorlopig blijft hij echter aan de slag bij ADO Den Haag om een aantal zaken een voor een te verbeteren. “Te beginnen met het imago, een van de redenen waarom ADO mij heeft gehaald. Ze wilden een normale, fatsoenlijke vent met wie het mogelijk is een andere type sponsor binnen te halen of om zelfs het gedrag van de supporters mee te kunnen veranderen. Maar dat is het natuurlijk niet alleen. Ze zochten ook gewoon een goede trainer, haha”, zegt hij in het clubblad.

Wezel vindt de voetballerij vaak een “gekke wereld die van toevalligheden aan elkaar hangt." Hij noemt het voorbeeld van Feyenoord en Gert Jan Verbeek, “in mijn ogen een zeer capabele trainer”. “Dan vallen de resultaten even tegen, er morren wat spelers en hup, weg is Verbeek. Binnen vijf maanden van visionair gedegradeerd tot

schlemiel.”
 



Lees meer over

Reacties

haagse italiaan

oprotten met die giezel , staan weer achter tegen roda . waar je makkelijk van kan winnen met een beetje druk. die vent heeft geen inzicht in aanvallend voetbal.
Zondag 22 maart 2009 om 14:01 uur

de Reiger

@ Peet.

Ik heb niet gezegd dat ik wetzel geen goede man vint voor ado! 
Juist helemaal niet! eindelijk is er iemand die Den Haag (eerst) naar de sub top kan leiden en daarna wellicht Europa in. Ook kan hij voor rust en structuur zorgen wat hij nu doet! Het enige waar ik me een beetje aan stoor en SOMS walg zijn zijn opmerkingen die hij SOMS plaatst, Niet altijd maar SOMS!! Veder vint ik Wetzel helemaal TOP voor Den Haag!!!  Laat daar geen misverstanden over bestaan.

Support our team!!!
De 3 punten gaan zondag mee naar Den Haag!
Donderdag 19 maart 2009 om 00:46 uur

Jeffrey

Wetzel is wel iemand met de potentie om den haag weer in t linkerrijtje te vestigen. optimistisch? waarom ook niet, t gaat al een heel stuk beter dan voorgaande jaren. We hebben op dit moment spelers die een aantal jaar terug nooit bij den haag hadden durven tekenen. als we nu al Buijs, Dereijck en Powel hebben, die voor den haag zijnde prima zijn, wat zullen we dan over 2 jaar hebben? den haag is een stijgende lijn, dat geld voor de spelers, de trainer, de supporters en de positie in de eredivisie. t gaat nooit in 1x dus gun die Wetzel de tijd.
Donderdag 19 maart 2009 om 00:00 uur

peet

Wetzel is helemaal top voor Ado. Ik walg van de Reiger
Woensdag 18 maart 2009 om 23:48 uur

Rob

Wetzel is momenteel het beste (samen met vd Kallen) wat ADO kon overkomen.
Hij is, net als vd Kallen (die dezelfde taal spreekt!!!) een beschaafde man. ADO heeft dit soort mensen nodig. Geen cowboys als Janssen en Ringelesteijn of ritselaars als van Zweden.
Gewoon een grote groep mensen aanspreken die zich om wat voor reden dan ook niet bij de club wilde/durfde te laten zien. 
Ik vind de prestaties en de sfeer beter dan de laatste jaren en er zitten meer mensen dan we de laatste 15 jaar gezien hebben.
Woensdag 18 maart 2009 om 21:13 uur

Oshidashi

Wel gek. De mensen die ik bij ado spreek zijn altijd positief over Wetzel, vanaf het begin al. Of het nu een moerwijker, spoorwijker, vogelwijker of vruchtenbuurter is. Maar als ik de sites volg lees ik veel negatief commentaar.
Wat hij zegt is niet altijd honderduizend procent geweldig, net als al zijn wissels, maar niemand is perfect toch? Onze trainer moet dat blijkbaar wel zijn voor sommigen, hij moet verafgod kunnen worden lijkt het wel. Op zich ben ik wel blij dat er uberhaupt kritiek wordt gegeven want dat houdt de boel op scherp. Ik begrijp de kritiek alleen meestal niet of vind het veel te hard.
Woensdag 18 maart 2009 om 17:30 uur

wetzel okee

Wetzel is gewoon okee. En zo`n zin als ze zochten ook een goede trainer ha, ha. daarmee neemt-ie zichzelf juist niet zo serieus.
Woensdag 18 maart 2009 om 16:04 uur

Robin 1

Wetzel is een topper, hij voldoet aan de sportieve doelstellen en is eindelijk een trainer/td die onze club in een positief daglicht stelt.

Wordt een beetje moet van die zogenaamde "supporters" die elke uitspraak of puntverlies aangrijpen om Wetzel in discrediet te brengen.
Jullie hebben blijkbaar geen hart voor je club.

Wetzel, ga zo door en wat mij betreft mag je nog ff flink aan het werk bij ons cluppie !!!
Woensdag 18 maart 2009 om 15:09 uur

fcdh sassem

enge man
Woensdag 18 maart 2009 om 13:44 uur

101% pro AW

AW spreekt misschien niet de taal van de `gewone supporters`, maar hij kent en begrijpt die taal echt wel. Hij komt oorspronkelijk uit Den Haag Zuid-West dus die man is echt niet op zijn achterhoofd gevallen als het er op aankomt wat de `gewone supporter` wil. Hij weet zelf ook wel dat hij het enigszins overdrijft als hij na de wedstrijd tegen 020 zegt dat de supporters zich zo voorbeeldig hebben gedragen. Dat is echter wel bij Studio Sport te zien en al die mensen die SS kijken, zien en horen dat en nemen dat dus in zich op. Soms wel, maar vaker niet terecht hebben DH supporters een slechte naam. In ieder geval een slechtere naam dan hun soortgenoten van clubs als 020, Feyenoord en FC Utrecht enz. AW begrijpt dat daar iets aan moet worden gedaan en daar hoort een beetje een charme-offensief bij. Overigens begrijpen gelukkig de meeste supporters dit ook. Uiteindelijk willen we toch allemaal een vaste waarde in het linkerrijtje van de eredivisie worden en daar zijn sponsors voor nodig die niet afgeschriikt worden door wat dan ook. Degenen die definitieve vooruitgang van onze club niet prioriteit nr 1 vinden zijn al afgehaakt, of zullen dat alsnog doen.
Woensdag 18 maart 2009 om 13:33 uur

de Reiger

Hellemaal mee eens ADO 500.
Maar waar ik van walg is deze zin die die zei:Ze zochten ook gewoon een goede trainer, haha”, zegt hij in het clubblad. 

Oke hij doet het nu goed want we staan 13de dus handhaving lijkt te lukken!:D Maar om nou zo te zeggen van ze zochten gewoon een goede trainer... hij doelt hier mee op zich zelf en het komt bij mij een beetje over als of hij ow zo goed is... beetje kapsonus vint ik en daar walg ik beetje van... 

Begrijp me niet verkeerd ik ben blij dat hij het goed doet met het team, en dat hij er voor zorgt dat er rust in de club komt en dat de neuzen 1 kant op staan. Maar sommige opmerkingen en dingen die hij zegt daar ken ik niet egt tege...

Suport our team!!!!!!
ik zeg 0-1 voor Den Haag 
3 punten mee Den Haag!!!!


Woensdag 18 maart 2009 om 13:22 uur

ADO500

Met een man als Wetzel kan ADO Den Haag tenminste verder komen en inderdaad grote sponsoren en het Haagsche bedrijfsleven aan zich binden. Daar moet toch het geld vandaan komen en in de voetballerij is het nu eenmaal zo : "wie het geld heeft die heeft de toekomst"!

Wetzel spreekt nou niet direct de taal van de gemiddelde supporters maar daarom hoef je `m nog niet af te fakkelen. Men onderschat hoe belangrijk hij voor de toekomst van onze club is.  
Woensdag 18 maart 2009 om 13:06 uur

Harrie Koot

@bob44
Proef ik hier weer het heimwee naar de FCDH hooliganperiode?? Toen "de suppogtahs" met geweld de baas waren, toen mensen met een normaal stel hersens tandenknarsend moesten toekijken hoe hun club naar de verdommenis werd geholpen door de inspraak en slappe bestuurders?
Wetzel is de eerste die zijn nek uitsteekt. Al zijn voorgangers waren bange wezels en Popie-Jopies.
Woensdag 18 maart 2009 om 12:09 uur

bob44

De heer Wetzel bedoelt het allemaal goed. Maar hij is een beetje blijven steken in het ouderwetse onderwijs stramien. Daarin bepaalde de onderwijzer de meningsvorming zonder te toetsen of iedereen het daarmee eens was.
Woensdag 18 maart 2009 om 11:55 uur

Aad

Nou, mij lijkt het een verdomd aardige vent en waar ik van walg zijn al die "supporters" die hem steeds in diskrediet brengen maar er zelf dapper aan meewerk(t)en dat er nog steeds argwanend naar ADO kijken.
Woensdag 18 maart 2009 om 11:10 uur

de Reiger

Wat walg ik toch weer van wetzel nu ik dit lees... bâh
Woensdag 18 maart 2009 om 10:23 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25