Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Wetzel toch op het veld?


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 februari 2009 8 reacties
André Wetzel heeft een zware dubbelfunctie als hoofdtrainer en technisch directeur. In een van beide rollen zoekt hij een vervanger. De voorkeur gaat nu uit naar een technisch manager.

Onlangs verschenen er berichten over een constructie waarin Wetzel zich volledig richt op zijn functie van technisch directeur. Het hoofdtrainerschap wordt hierbij overgenomen door huidig assistent-trainer Bob Kootwijk.

Tegen Haaglanden Voetbal laat Wetzel nu weer doorschemeren het veld toch nog niet te willen verlaten: “Ik denk dat op dit moment de oplossing richting het nieuwe seizoen uitgaat naar een technisch manager van een hoog kaliber, waardoor je heel veel echt uit handen kan geven.”

Deze optie ligt volgens de oefenmeester meer voor de hand dan dat er een nieuwe hoofdtrainer komt. Kanshebbers voor de vacature van technisch manager zijn er nog niet. “Wij beraden ons rustig in de club en zodra er nieuws is dan komen wij daar mee naar buiten.” Aldus Wetzel.

Lees meer over

Reacties

jaap

Help wakker worden !!!!!!!!!!!1ADO zoekt een technisch manager die onder Wetzel gaat werken met Wetzel als eindverantwoordelijke. Dus Wetzel blijft aan alle touwtjes trekken en wil alleen maar ja knikkers om hem heen. Geen goed verhaal!!!!!!!!!!! Hij heeft mensen verwijderd van ADO en zijn eigen poppetjes neergezet. Ik ben bang dat het weer fout gaat.

Zondag 22 februari 2009 om 11:51 uur

prof

Ik denk dat de REDDINGBRIGADE de vinger op de juiste snaar legt.
Wat Hofstede betreft dat is een man met de gevoelige snaar voor de juiste spelers en beschikt bovendien over een groot organisatorisch vermogen.
Want ik kan het weten want ik heb met hem gewerkt.

Zondag 22 februari 2009 om 01:17 uur

peet

De reddingsbrigade is nog dommer dan dom. Totaal geen visie en weten echt niet waar het over gaat. Wetzel is een prima man voor ADO

Zaterdag 21 februari 2009 om 18:00 uur

Bas

Wat een dom gepraat.

1. Een vereniging? We hebben het over betaald voetbal.

2.De kromme is absoluut geen trainer voor Den Haag. De kromme hoort bij een club die al jaren in de top speelt, lees: bij een club waar qwa organisatie en technisch beleid alles reeds in kannen en kruiken is.
3.Peter Hofstede, is volgens mij een aardige jongen. Maar Den Haag zit in de groeifase. Den Haag heeft op dit moment meer aan iemand met veel ervaring. Het liefst iemand met naam.
4.Mark van der Kallen is de juiste persoon voor Den Haag. Heeft veel geld en veel connecties. Ziet Den Haag als bedrijf en supporters als klanten. Ook hebben we sinds kort een nieuwe commercieel directeur. Heeft meegeholpen met opbouwen en uitbreiden van Snowworld. Kort gezegd iemand met veel ervaring in het zakenleven.
5.Ondanks alle kritiek vind ik Wetzel een redelijke trainer. Hij heeft een aantal leuke spelers gehaald en kijkt ook veel naar de jeugd. Wel vind ik Wetzel soms rare wissels maken.
6.Zonder stuurlui geen betaald voetbal.

Kortom het is maar goed dat deze reddingsbrigade geen beslissingen hoeft te nemen bij ons aller ADO Den Haag.

Zaterdag 21 februari 2009 om 17:44 uur

Boggel

DIE REDDINSBRIGADE ZIT VOLGENS MIJ ZWAAR AAN DE SHIT!!

 

Wat een kansloze opmerkingen zijn dat zeg...

 

Prettige avond

De Kromme halen....pfff wat een dorpsgek is dat zeg......

Zaterdag 21 februari 2009 om 15:25 uur

bob44

1 seizoen billen knijpen is meer dan genoeg. Wij willen geen woorden maar daden.
Zaterdag 21 februari 2009 om 14:53 uur

Danny

Je bent zelf niet helemaal lekker in je bovenkamer.......
Zaterdag 21 februari 2009 om 14:52 uur

De Reddingsbrigade

“Ik denk dat op dit moment de oplossing richting het nieuwe seizoen uitgaat naar een technisch manager van een hoog kaliber, waardoor je heel veel echt uit handen kan geven.”

Wat een idioot! Wat een dwaze, van geen enkele realiteitszin getuigende uitspraak is dit toch weer!!! Alsof hij de keizer is, de meest hooggeplaatste persoon binenn de club die alles wel denkt te weten en over de competentie beschikt om `dingen uit handen te geven`. Een schop onder z`n kont kan `ie krijgen. Ik vraag me af hoeveel flessen jenever hij nou weer op had toen `ie dit zei... Of is `ie gewoon écht niet goed bij z`n pan. Zal beide wel zijn....
FC Den Haag gaat ter ziele.......

Mits:
1. de bedrijfsstructuur op de schop gaat
(N.V. opheffen, weer een vereniging worden, want FCDH maakt structureel geen winst en dus slaat de N.V. status nergens op, RvC eruit, SSO eruit)
2. De Kromme halen als Hoofdtrainer
3. Peter Hofstede terughalen als Technisch Directeur
4. Het aanstellen van een neutrale, buitenstaande ZAKENMAN als voorzitter. Iemand die weet hoe je een bedrijf moet runnen. En dan geen Mark van der Kallen maar iemand met meer ervaring, een oud-topbestuurder van Unilever of zo. Geen lui die zich ook met het voetbal gaan bemoeien!
5. Wetzel dumpen en de bezem door de selectie
6. Voor de rest geen `stuurlui` meer aanstellen. De TD en de Ht bepalen het voetbalbeleid. Klaar.
Zaterdag 21 februari 2009 om 14:39 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie