Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Zhang in actie voor Jong ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 november 2018

Fons Groenendijk lijkt op korte termijn te kunnen beschikken over Yuning Zhang.

 

Dit meldt Omroep West. Jong ADO speelt dinsdag tegen de beloftes van FC Eindhoven. Dat wordt voor Zhang de eerste wedstrijd nadat hij in augustus geblesseerd raakte tijdens de Asian Games.

 

Ook Danny Bakker speelt mee tegen de Eindhovenaren. De middenvelder liep eveneens in augustus een blessure op.

Lees meer over

Reacties

AussieAdo

Bescherm die Indy en doe Zwinkels in het doel. Is dit zo moeilijk Fons?
Jouw wissels zijn veels te laat. Waarom?
Nee laat maar.
Winterstop? onderaan rechter rijtje.
Dinsdag 6 november 2018 om 18:00 uur

Renearmand56

@groengeelhart070, helemaal gelijk. Alleen is het wel zo dat het met een Groothuizen een dilemma is. Hoe sterk is hij mentaal om niet nog meer onzeker te worden in bepaalde situaties, maar als je hem nu wisselt, weet je zeker dat hij een extra knauw krijgt.
Verder waar het positief supporteren betreft, kan je hem ook mee helpen.
Dinsdag 6 november 2018 om 14:02 uur

GroenGeelHart070

Dus ook als Zhang en Kishna fit zijn... hoe goed ze ook zijn, als die bal er niet komt houdt het gewoon op.
Hou vertrouwen, als het gaat draaien en ze weten Necid eindelijk te vinden, dan gaat de teller weer lopen, net als bij Johnsen, daar gaf ook niemand een stuiver voor!
Dinsdag 6 november 2018 om 10:19 uur

GroenGeelHart070

Het probleem is en blijft dat de aanvoer naar voren van 1 persoon afhankelijk is, El Khayati. Hij is af en toe verrassend, maar heeft maar 1 tempo. Als de tegenstander hem klem zet blijft er niks meer over. En áls de bal dan voorin is dan wordt ie niet lang genoeg vast gehouden zodat de verdediging geen rust krijgt. Daardoor sluit de verdediging ook niet meer aan, komen linies te ver uit elkaar te liggen, Necid is compleet onbereikbaar geworden en het middenveld wordt overlopen.
Necid moet gewoon zo diep mogelijk staan, altijd in de bal komen, vasthouden voor opkomende middenvelders en dat is dan het moment dat Becker en Hooi buitenom of binnendoor de diepte moeten zoeken.
Met deze spelopvatting past toch Indy het beste in het doel door buiten de 16 te komen en mee te voetballen waar nodig. Afg. zondag was voetballend zijn enige fout, alleen op dat vlak is hij gewoon beter dan Zwinkels.
Het belangrijkste van alles, blijf supporten! Lukt het even niet, dan moeten we nog meer kabaal maken, steun die gasten!!
Dinsdag 6 november 2018 om 10:04 uur

Oudhaags

Je krijg niks van de flanken en de druk naar voor is belabberd , dan kun je Necid wel op de bank houden, hij moet net als Huntelaar van de zestien hebben , hebt op de bank wel wat zitten , maar ja als je Becker maar laat zwemmen dan kom je er niet , het wisselbeleid van de trainen is een drama.
Dinsdag 6 november 2018 om 09:21 uur

rd..

Fons is echt een prima coach. Vorig jaar hadden we wat meer mazzel en nu hebben we een hoop pech en wat blunders en dan sta je waar je staat. Tactisch moet hij ook roeien met de riemen die hij heeft. Als andere spelers die nu niet in de basis elf staan echt beter waren, hadden ze er echt in gestaan. Ben ik van overuigd. Maar die bank: Kuipers, B Meijers, Lorenzen.. sja. Daar denk ik nou niet gelijk van: dat is een enorme verbetering.

Ik vind Falkenburg een verbetering ten opzichte van Necid. Necid staat te diep. Falkenburg heb je als voetballende pion ook nog wat aan. Misschien 442 met Backer een linie naar achteren, Hooi eruit (heb je in een 442 minder aan) en Falkenburg als schaduwspits van Necid.
Dinsdag 6 november 2018 om 08:40 uur

Oudhaags

alsof we daar op moeten wachten, het probleem zit bij de trainer en enkele spelers die geen ere niveau hebben zo simpel is het , met zo`n dikke begroting moet de directie ingrijpen ,en de supporters het laatste zetje geven.
Dinsdag 6 november 2018 om 07:25 uur

FCDH4Evah

Geldt voor elke spits als hij geen voorzetten krijgt dat je aan een spits dan niks hebt, zeker hoe wij spelen, veel over de flanken
Het is een prima spits.
Maandag 5 november 2018 om 21:31 uur

Daily Shorts

Als die ook geen voorzetten of steekpassjes krijgt heb je er ook geen fuck aan.
Maandag 5 november 2018 om 21:13 uur

daveadodh

pff hehe ff goed nieuws tussendoor
Maandag 5 november 2018 om 21:05 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -