ADO in evenwicht met FC Twente

24 februari 2017 7 reacties

ADO Den Haag heeft een puntje overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

De 1-1 eindstand leidde tot blije gezichten in Den Haag. Het was voor het eerst in 2017 dat er niet werd verloren. Bovendien loopt ADO op die manier weer beetje in op de concurrentie.

ADO zette de lijn van afgelopen weekend door en speelde een prima pot. Ruben Schaken bracht ADO na ruim tien minuten spelen op voorsprong. De rechtsbuiten knalde de bal in de rebound de touwen in.

FC Twente kwam een kwartier later weer op gelijke hoogte. De nummer zes van de eredivisie nam in de tweede helft het heft meer in handen. ADO wist aanvallend niet veel meer te creëren, maar koesterde in de achterhoede het punt.

Mike

@Haagsicoon. Dat pispaaltje is dit jaar Meisner. k hoop dat Groenendijk zich eens achter de oren krabt en tot de simpele optelsom komt dat Beugelsdijk de zwakste schakel is
Zondag 26 februari 2017 om 10:32 uur

Haagsicoon

@Wes Ik zie het niet verkeerd en weet ook wel dat de verdediging vorig seizoen zwak was en dit seizoen is het niet veel beter..Wat ik aangeef is als er bijvoorbeeld 3 matig zijn er altijd eentje de pispaal is en vorig seizoen was het Wormgoor en nu is een Beugelsdijk aan de beurt.
En een Bakker bijvoorbeeld die kon niets men zag hem het liefst op de bank of tribune en wordt nu weer op handen gedragen dus ja dat is voetbal.
Zondag 26 februari 2017 om 09:48 uur

Wes

@Haagsicoon
Nee dat zie je verkeerd, vorig jaar waren wormgoor, Zuiverloon en Beugelsdijk zo slecht dat er een blok neergezet moest worden met Derijck ervoor. Nu is het precies hetzelfde want Groenedijk ziet hetzelfde als wat Fraser zag. Een te zwakke verdediging met dit keer Beugelsdijk in de hooftrol als klunspiet!
Zaterdag 25 februari 2017 om 23:45 uur

Haagsicoon

@Mike Dat een Beugelsdijk het moet hebben van z`n inzet en duidelijk is wat hij tekort komt dat weten we al jaren.
Vorige seizoen was Wormgoor de pispaal als zwakke schakel en werd een Beugelsdijk ontzien bijvoorbeeld.Zo gaat dat in het voetbal.
Zaterdag 25 februari 2017 om 10:01 uur

ENW02

Bakker was wederom de beste. Punt tegen Twente is prima. We schieten er alleen niks mee op helaas
Zaterdag 25 februari 2017 om 09:40 uur

Mike

Aan Groenendijk nu de taak om het elftal verder te verbeteren. Ik denk dat iedereen gisteren heeft kunnen zien dat Beugelsdijk een zwakke schakel is en weinig meer bijdraagt dan inzet. Nu iedereen die inzet toont wordt pijnlijk duidelijk wat hij tekort komt.
Zaterdag 25 februari 2017 om 09:18 uur

Haagsicoon

Was een redelijke wedstrijd met name de 1e helft de 2e helft was matig van beide kanten maar ja het eerste puntje is binnen.
En wederom een goede wedstrijd van een Malone en Bakker 2 spelers waarvan de meeste supporters denken dat ze niet kunnen voetballen.
Je ziet bij een hoop dat de pijp leeg is na 70 minuten en met meer kwaliteit hadden we deze wedstrijd wel kunnen winnen.
Maar er zit in iedergeval weer strijd en lijn in het spel dat is al heel wat.
Vrijdag 24 februari 2017 om 23:25 uur