Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO zet contractbesprekingen stop


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 februari 2011 14 reacties

ADO Den Haag stopt voorlopig met gesprekken met spelers over nieuwe contracten. De club wil de harmonie in de selectie niet verstoren, dat meldt Voetbal International.


“Want als je er niet uitkomt met elkaar, levert het alleen maar onrust op.” Zegt topman Mark van der Kallen.


Vorige week liepen de onderhandelingen met Timothy Derijck vast. De Belg wilde niet bijtekenen tegen dezelfde voorwaarden als in zijn huidige contract. “Dat is zijn goed recht. Maar dat is de lijn die we bij ADO zijn ingeslagen”, aldus Van der Kallen. “Wij houden de hand op de knip. Spelers kunnen daar blijkbaar nog maar moeilijk aan wennen. Maar het is een tendens in de hele voetballerij.”


Volgens de bestuurder mogen spelers blij zijn dat ze hun contract tegen hetzelfde salaris kunnen verlengen. De aanbiedingen kunnen over een tijdje alleen maar lager uitpakken.


Derijck heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2012. Hetzelfde geldt voor Christian Kum. Met hem gaat ADO Den Haag ook pas na de competitie rond de tafel.

Reacties

@ Kobus tokus

99% wat jij op deze site zet is onzin.. en ik hoop dat je daar is een keer achter komt.. Internationaal voetbal afschaffen hahahaha

Dinsdag 22 februari 2011 om 21:40 uur

langepino

v/d kallen heeft helemaal gelijk!!het is niet zo somber als de meeste denken.voorlopig zijn verhoek en toornstra geloof ik vastgelgd tot 2014!derijk tot de zomer van 2012!de eerste 2 kunnen weg maar dan moet er wel een bedrag neergelgd worden van ong.5 miljoen!en derijk gaat ook echt niet voor nix.en zo zijn er volgens mij nog wel een paar!

Dinsdag 22 februari 2011 om 20:29 uur

Kobus Tokus

@Tja het ziet er zeker somber uit. Ze moeten de competities ook veel kleiner en vooral korter maken als je het mij vraagt. 3 divisies van elk 12 clubs waarin de Ere -en Eerste divisie full prof zijn, en de Tweede divisie semiprof van clubs die financieel weinig om het lijf hebben en goeie clubs die nu in de huidige Topklasse spelen. En je start het jaar in laten we zeggen februari/maart en stopt vrij vroeg in augustus. Dan heb je een rustperiode, en vervolgens september en oktober plus eventueel half november voor het [zeer zware] Europese voetbal. Interlandvoetbal kan helemaal afgeschaft worden want dat gaat toch nergens over. Het resultaat is tweeledig: alleen maar commercieel interessant en overzichtelijk voetbal want je hebt je eigen nationale comptetities waarin de Europse tickets verdeeld worden voor de pak 'em beet 2 maanden daarná te houden Europese competitie, en veel minder druk/blessures bij / geen afwezigheid van spelers ivm interlands. En je hebt meer tijd voor rust en voorbereiding! De Europese competitie moet ook op de schop: alleen de kampioen, de bekerwinnaar, 1 hoogstgeclassificeerde '3de' club en 1 play offs winnaar uit een pool van 4 gaan Europa in. Dan plaatsen per land zich dus 3 clubs direct voor Europees voetbal en eentje indirect via te houden play offs. Over de hele linie moet het voetbal gewoon kleiner en kortdurender worden.

Dinsdag 22 februari 2011 om 17:58 uur

Kobus Tokus

@ Pro FC, en jouw hele punt is nou precies de reden waarom ik nooit 1 seconde vertrouwen heb gehad in V/d Kallen. Je vergeet alleen praatjesmakers Kootwijk en Steijn. Die schelen ook op de begroting als je die dumpt. Ik ben altijd een fan geweest van Rankovic maar dat is einde loopbaan vrees ik. Als je 32 jaar bent en na volledig herstel van een blessure al meer dan een jaar niet speelt(???) Die Georgische zakenman bij Vitesse had beter naar Den Haag kunnen komen! Hoeveel had hij er ook alweer in gestoken? 14 miljoen of zo? En kijk ze vechten tegen degradatie.... Onze spelers -okay, een paar zijn huurlingen- hebben het sportief waargemaakt onder deze geweldige trainer. Waarom zou je daar dan niet in investeren?! Dadelijk komt er een Liverpool of zo en halen ze in 1x Bulykin, Derijck, Rado, Verhoek, Toornstra en Kubik weg. En het jaar daarop jongens als Vicento, Leeuwin en N'Toko . Kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Het is altijd weer hetzelfde liedje bij De Haag: leeggehaald worden aan het eind van het seizoen omdat het bestuur niet durft te investeren, niet slagvaardig kan handelen of een combinatie van beide.

Dinsdag 22 februari 2011 om 17:30 uur

Tja

Uit supportersoogpunt hebben we allemaal gelijk, maar het ziet er somber uit voor de meeste BVO's, dus geniet van het moment.

En als er europees voetbal bereikt is (weten we aan het einde van het seizoen) dan is het moment daar om te handelen.

Dan willen spelers erbij horen en tonen de grote sponsoren ook belangstelling en als het een beetje mee zit vechten die om op t ADO shirt te mogen prijken.

Beter een half ei dan een lege dop in het seizoen 2011-2012.

Dinsdag 22 februari 2011 om 13:55 uur

pro fc

Als je in de subtop wil meedraaien, moet je ook subtop salarissen willen betalen. Ik moet zeggen dat ik het niet helemaal kan volgen. De contracten met Rankovic en Buys lopen dit jaar af en dat scheelt een forse slok op een borrel. Ook een rij goedkope Wetzel talenten zoals Van Hese en Resodihadrdjo en nog wat minder dure spelers zullen aan het einde van het jaar vertrekken. Het moet toch mogelijk zijn om de begroting wat op te krikken met een betere shirtsponsor, wat meer kleine sponsors en wat hogere toeschouwersaantallen. Waarom investeer je niet in de jongere spelers die het goed doen ipv volgend jaar iets lagere salarissen te betalen voor onzekere krachten.  We moeten maar goed genieten van dit jaar, want als Van Der Kallen het echt meent is het susses eenmalig. 

Dinsdag 22 februari 2011 om 12:59 uur

Harrie Koot

We kunnen hoog springen of laag springen, maar de gemeente bepaalt de hoogte van de begroting. Als belastingbetaler vind ik dat logisch, want we hebben in de afgelopen 10 jaar al zo'n 100 miljoen via allerlei slimme kanalen aan de Haagse gemeenschap ontrukt.

Er is politiek geen draagvlak om verder te gaan. Nu worden alle media ingeschakeld (de snor en die zogenaamde onderzoeksjournalisten van VI voorop) om de supporters begrip te vragen.

Als je maar een klein beetje voetbalhersens hebt weet je dat we allemaal afzakken naar Topklasseniveau. We gaan in Nederland inkrimpen in plaats van uitbreiden.

Dinsdag 22 februari 2011 om 12:57 uur

Ozzie

ik bedoel natuurlijk: DANKZIJ die financiële crisis hebben we spelers kunnen halen als Bulyikin en Rado

Dinsdag 22 februari 2011 om 12:48 uur

Ozzie

@KaleHans: in tijden van financiële crisis hadden we een hoop spelers niet kunnen halen, zoals Bulyikin en Rado...

Dinsdag 22 februari 2011 om 12:47 uur

KaleHans

Eigenlijk is t gewoon kut dat we in een tijd van financiele crisis zo goed presteren.........  anders hadden er misschien al meerdere sponsoren aan de deur geklopt maar die houden nu toch ook hun hand op de knip in deze onzekere tijd.....

Dinsdag 22 februari 2011 om 12:16 uur

KaleHans

Ik ben bang dat dit in ons nadeel gaat werken......... als je nu al de betere spelers in het team aan je zou binden trekt dat anderen ook eerder over de streep....... en met betere spelers bedoel ik vooral Rado, Bulykin, Derijck en Kubik....

Ik wil niet zeggen dat men zich nu weer diep in de schulden moet gaan steken maar enig risico nu om dit succes enigsinds door te kunnen zetten is volgens mij echt wel een verantwoord risico.

Dinsdag 22 februari 2011 om 12:09 uur

ADO500

Het is heel simpel. We zijn op dit moment nog niet zeker van europees voetbal. Dan kan je ook de contracten niet openbreken en flink verhogen. Weet je zeker dat je europees speelt dan is er meer mogelijk. Speel je geen europees dan moet je roeien met de riemen die je hebt en blijft de financiële basis broos.

 

Verstandig om nu in de euforie niet ineens onverantwoorde risico's te nemen. Anders zitten we straks weer met flinke tekorten en moeten we weer gaan demonstreren voor het voortbestaan van ons cluppie.

 

Heleboel clups kunnen niets en staan op punt van omvallen. Ook in de eredivisie. Laten wij nu maar genieten van dit momnent en blij zijn dat we financiëel redelijk gezond zijn.

Dinsdag 22 februari 2011 om 12:09 uur

Nils

Dit is precies wat Vd Brom ook bedoelt als hij zegt dat hij best wil bijtekenen, maar dat hij dan wel bepaalde garanties wil van ADO mbt het in stand houden cq versterken van de spelersgroep. Dan begin je dus met een gigant als Derijck proberen te behouden!

Dinsdag 22 februari 2011 om 11:43 uur

fcdh---

ag ag als je niet inversteerd ga je ook niet ver komen, dus de hoofdrol spelers zullen vertrekken en wij zeker een hoop gaan zakken. Kom op man juist nu moeten we doortrekken , je hoeft geen spelers te kopen alleen maar wat salarissen te verhogen. Regel wat sponsors en haal er wat moois uit. Uiteindelijk ga je deze spelers toch met vette winst verkopen dus het is de inverstering waard. Ik hoop zo dat we uefacup halen dit seizoen want ik ben echt bang dat het anders weer 3 tot 4 jaar gaat duren eer we weer richting die plek gaan. Zo jammer dit ! Khoop dat het goed komt

Dinsdag 22 februari 2011 om 11:29 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24