Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Derijck niet naar Utrecht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 juni 2011 46 reacties

Het is nog steeds de vraag of Timothy Derijck definitief blijft, maar de verdediger gaat in elk geval niet naar FC Utrecht. De beleidsbepalers aldaar vinden zijn salariseisen te gortig, dat meldt RTV Utrecht.


Voor de centrale verdediging zoeken ze nu verder in het buitenland. De club heeft Jens Toornstra nog wel in het vizier.

Lees meer over

Reacties

Sven

Brom is denk ik veel slimmer als iedereen denkt. Het ADO bestuur is veel, veel dommer dan wij denken. Op de normale wijze was vd Brom nooit weggekomen bij Den Haag. Door de werksfeer te verzieken komen ondehandelingen in een heel ander daglicht te staan. ADO heeft nooit gerekend op zo'n succesvol seizoen. De voetbal competitie gaat helemaal niet meer om voetbal. Goede resultaten worden gekocht en alle spelers en begeleiders doen er hijgerig aan mee. Naïve supporters blijven hardnekkig in clubtrouw geloven. Clubtrouw bestaat helemaal niet. Een club als ADO heeft totaal de know how en het vermogen niet in huis om een financiéle slag te winnen. Als volgend jaar ADO (waar ik helemaal niet in geloof) weer een goed seizoen zou draaien en Steijn en een paar nieuwe spelers doen het uitstekend, vertrekken zij ook zo naar een andere club waar zij meer kunnen verdienen en op een hoger niveau kunnen spelen. Maar welke iinstantie kan voorkomen dat een eerlijke afhandeling van transvers e.d. gewaarborgt is. Geen enkele! De hele maatschappij een mentaliteits verandering moeten ondergaan en dat zit er niet in. Altijd willen winnen is een vorm van hebzucht en daar doen alle clubs naar hartelust aan mee, ADO ook. In 1954 bij de invoering van het betaalde voetbal hebben wijze mannen de samenleving er al voor gewaarschuwd. Betaald  voetbal weerspiegeld de hebzucht en de omkoopbaarheid van de gehele wereldgemeenschap.   

Zaterdag 2 juli 2011 om 12:13 uur

appie

er zijn  toch 5500 seizoenkaarten verkocht kan je dan dereijck geen verhoging geven

Vrijdag 1 juli 2011 om 18:23 uur

jason

ja jongens laat nou eens 3 grote jongens van ado op staan en de man  100.000 euro neerleggen het mogen ook 5 grote jongens zijn en dat bij het salaris van dereijck neerleggen

Vrijdag 1 juli 2011 om 18:22 uur

pmc

Nils
Derijck is de 1ste op de verlanglijst van VdBrom dus die gaat zeker achter hem aan. Dat kan ook nog wel eens sneller rond zijn dan we denken want die 7.5 ton tikken ze zo af en met het salaris komt het ook wel goed.

 

Zou vd Brom dan nog zo veel op zijn spaarbankboekje hebben?? hij zal toch ook nog een auto moeten kopen neem ik aanroflol

 

Vrijdag 1 juli 2011 om 17:02 uur

hmmm

Wat er ook gebeurt, ik hoop een paar dingen voor komend seizoen: Dat de goede sfeer blijft (zoals ie was voor de "soap").
Dat het de club financiële en sportief goed gaat. Dat er niet te veel (dragende) spelers vertrekken, dat er geen 1 vertrekt naar Vitesse, dat ADO het in Europa in ieder geval t/m de groepsfase redt, dat ADO in het linkerrijtje eindigt en dat Vitesse in het rechterrijtje eindigt en minimaal 4 plekken lager dan ADO.
En we hopen natuurlijk als ADO-supporter allemaal dat ADO vanaf nu altijd in het linkerrijtje van de Eredivisie eindigt door de drukkende, maar positieve sfeer op de tribune en door het mooi verzorgde spel van ADO op het veld!

Vrijdag 1 juli 2011 om 14:14 uur

Tedje

Ik denk dat speculeren over de onderhandelingen totaal zinloos is. Niemand weet hoeveel de spelers vragen, hoeveel de club KAN bieden en hoeveel ze werkelijk bieden.

Derijck is een hele goede verdediger die bij de traditionele topclubs zo aan zou kunnen sluiten, een stap naar Utrecht/Vitesse zou ik dan ook merkwaardig vinden aangezien dat niet direct een stap hogerop is voor hem. Dan zou een club als Anderlecht bijvoorbeeld veel logischer zijn!

Verhoek is raar bezig met z'n opmerkingen over contractverlenging. De club heeft tot april 2012 om de optie te lichten, dus hebben ze nog wat maandjes de tijd om te kijken of Wes het ook kan vasthouden, hij heeft pas 1 seizoen echt goed gespeeld. Trekt hij dat de komende maanden gewoon door dan komt de club vanzelf met een nieuw contract  en is er niks aan de hand.

Toornstra zie ik denk ik niet meer bijtekenen in Den Haag. Hij heeft nog een contract tot 2013 als ik mij niet vergis, dus is het nu verkopen en de hoofdprijs vangen of volgend jaar verkopen, nog een jaar van hem genieten en hem voor minder dan je zou willen verkopen, omdat de tegenpartij je onderdruk kan zetten met z'n aflopende contract.

Immers zie ik alleen naar het buitenland gaan, hij is een club man en gaat dus niet naar een andere eredivisie club. Hij heeft volgens mij zelfs nog een contract tot 2014. Hem zie ik nog wel naar Engeland vertrekken, Swansea volgend jaar als ze in de Premier League blijven?

Vrijdag 1 juli 2011 om 12:36 uur

rvdg

mensen toch misschien een geruststelling psv heeft zich versterkt met een amerikaans international REIM een linkspoot centraal achterin. Vitesse staat op het punt een rechter spits te halen. Ibarra ecuadoriaans international gaat een 3 jarig contract tekenen. Dus verhoek toch ook niet naar vitesse.

Vrijdag 1 juli 2011 om 11:28 uur

Nils

@hmmm: Ik vraag me ook af of ze voor Derijck net zo ver wilden gaan als voor Bulykin, maar daar komen we waarschijnlijk nooit achter. De sleutel tot het vertrek van Derijck is het vertrek van Vd Brom. Als die naar Heerenveen was gegaan had Derijck hem daar naartoe gevolgd. Die twee zijn dikke mik en voor NL begrippen is Derijck natuurlijk ook een goede verdediger die volgens mij in de top van NL ook mee kan. Overigens hebben Derijck en zijn zaakwaarnemer FCU slechts als rookgordijn gebruikt. Die hebben een salaris genoemd waarvan ze wisten dat FCU het nooit zou doen. Dus die worden bedankt voor hun tijd en moeite en nu op naar Vite$$e. Misschien kunnen we Derijck vanavond eens vragen hoe het nou precies zit ...  pinocchio

Vrijdag 1 juli 2011 om 11:22 uur

hmmm

En daarom begrijp ik niet waarom ze niet allang "aan de tafel" hebben gezeten met Derijck.

Op de ADO Den Haag site staat dat ze al het maximale hebben geboden aan Derijck, maar ik vraag me af of dat wel zo is.

Voor zo'n belangrijke speler als hem zou ADO toch wel ergens een "potje" moeten hebben om wat meer te kunnen bieden.

 

Beste heer vd Kallen, Derijck heeft toch wel bewezen achterin net zo belangrijk, zo niet belangrijker te zijn als Bulykin voorin?

Daarnaast is Derijck ook een stuk jonger. Kan er dan nog niet even gekeken worden (zover dat niet al is gedaan, want ik heb geen inside info) of de aanbieding toch niet wat beter kan???

Dit heeft hij naar mijn mening overigens meer dan een half seizoen bewezen en zelfs meer dan 1 seizoen.

 

Vrijdag 1 juli 2011 om 10:54 uur

Nils

@pmc: Die belofte van Vite$$e is niets waard en VdBrom heeft die belofte trouwens gisteren al afgezwakt op de persconferentie. Derijck is de 1ste op de verlanglijst van VdBrom dus die gaat zeker achter hem aan. Dat kan ook nog wel eens sneller rond zijn dan we denken want die 7.5 ton tikken ze zo af en met het salaris komt het ook wel goed.

Vrijdag 1 juli 2011 om 10:31 uur

pmc

ER is een afspraak tussen ADO en vitesse dat er dit seizoen geen spelers van ADO naa vitesse gaan.

Vrijdag 1 juli 2011 om 10:19 uur

Kobus Tokus

@MiG, mwa, ik vind Boerrigter idd beter, en Wildschut ook. Ze hadden een van deze 2 moeten halen. Nu is het te laat... Pellatz wordt verlengd hoor maak je geen zorgen. Is trouwens ook mijn eerste keuze. Coutinho als tweede, Zwinkels moeten ze dumpen. Hollywood a/d Rijn moet met z'n poten van onze spelers afblijven! Als er één van hen naar die knuppels gaat moet Aisatti in een ruil betrokken worden. DAT zijn de onderhandelingsvoorwaarden.

Vrijdag 1 juli 2011 om 10:16 uur

rvdg

Kijk het is ook zo een efltal kan je niet bij elkaar kopen dat is nog geen garantie om hoog te eindigen. Aisatti is afgeketst omdat ze misschien toch toornstra proberen los te weken van ado maar dat wordt cashen voor de club om er zelf weer spelers ervoor te halen. Stein wordt hierdoor voor de leeuwen gegooit. natuurlijk zegt hij we gaan voor het linker rijtje om als het echt niet gaat en er vervolgens geknokt moet worden voor het rechter rijtje hij zichzelf in kan dekken en dan heeft hij een punt heb je gezien wat ze weggehaald hebben. Ik weet wel zeker dat de ado supporters voor 110% achter de club zullen staan en dat verdienen de jongens ook die ook met deze teleurstelling te maken hebben en naar ado zijn gehaald met bepaalde verwachtingen.

Vrijdag 1 juli 2011 om 10:01 uur

rvdg

Hercacles heeft een lage begroting wordt erwaarom als ado een spits nodig en Bully is te duur heeft wordt everton niet gehaald.

Vrijdag 1 juli 2011 om 09:49 uur

Nils

@ad: Denk dat je een aardig eind in de richting zit met je veronderstellingen. Die verlanglijst heeft VdBrom in Zuid Frankrijk al aan Jordania gegeven. Derijck hoeft het contract in Arnhem alleen nog maar te ondertekenen want dat ligt allang voor hem klaar. Kun je nagaan wat de move van VdBrom allemaal teweeg gaat brengen. Als hij gewoon in DH was gebleven was de Haagse spelersgroep nauwelijks veranderd, op die Slowaak Luksik en de breedteversterkingen uit de JL na.

Vrijdag 1 juli 2011 om 08:48 uur

ad

Vandaag gaat het lijstje van Van den Brom ingewilligd worden. Wees gerust niet alleen ADO zal hiervan de dupe worden.

Dereijck de rechterhand van den Brom bij ado komt op zeker naar vitesse, Verhoek de vriend van de Dereijck komt naar vitesse en uiteindelijk probeert men toch ook Toornstra los te weken. Bully is al in gesprek met Vitesse. Het spel met Utrecht is gespeelt Derijck kon niet gelijk meegaan naar Vitessse dan was de bom helemaal ontploft. Nu het allemaal rustiger is wordt alsnog toeslagen en het spel is uitgespeelt. Ert worden geen spelers van ADO gehaald is een zoethoudertje geweest om Van den Brom binnen te halen voor maar €500.000,-. Geen geld voor een trainer probeer er nu maar een te halen voor hetzelfde bedrag vlak voor de competitie. Stein met zijn uitlatingen van het linkerrijtje moet maar eens normaal doen als dit soort spelers vertrekken moet je realistisch zijn en gewoon gaan voor de plaatsen 10 t/m 15.Wat ga je ervoor halen gelijkwaardige spelers zijn niet betalen voor ado ze kunnen Bully al niet halen omdat hij teveel geld kost geeft verder ook niet maar wees realistisch.

Vrijdag 1 juli 2011 om 08:00 uur

Bertus DH

Lijkt er op dat vd Brom de vos in ons kippenhok was en niet onze `verlosser`. Hij komt het kippenhok met spelers nu ff `leegroven`. De lekkerste kippetjes gaan nu waarschijnlijk meer naar de boerderij in Arnhem. Niets aan te doen...het geld regeerd, bah!
Vrijdag 1 juli 2011 om 07:57 uur

MiG

@dus: roep jij eens wat dan, bijgoochempie

Vrijdag 1 juli 2011 om 07:50 uur

dus....

swinkels?hofs ?what the fuck roepen jullie allemaal joh wezelozuh

Vrijdag 1 juli 2011 om 07:24 uur

MiG

@Kobus: Höcher niet voor niks de beste speler van de JL hé (ok, eigenlijk na Boerrigter) Ik geloof iig wel in Höcher. Arjen Swinkels lijkt idd niet de schoenen van Derijck te kunnen vullen, maar behalve dat sommige supporters hem noemen is hij ook nog nooit officieel in verband gebracht met DH. Ik ben wel benieuwd wie er in het doel komt te staan. Mijn 1ste keuze - Pellatz - schijnt transfervrij weg te mogen (Sparta?) dus dat zal ik dan toch wel verkeerd hebben gezien. Coutinho blijf ik te klein vinden en Zwinkels is vlees noch vis, maar we zullen het dus waarschijnlijk met die 2 moeten doen.

Vrijdag 1 juli 2011 om 07:08 uur

rvdg

Dereijck en Bully gaan toch uiteindelijk naar arnhem van den Brom heeft ze op het lijstje staan dus dan wordt het uiteindelijk 1 speler die ze bij ado weg gaan halen en die kost maar € 750.000,-. Bully wordt gewoon voor een miljoen euro weg gehaald bij anderlecht.  Dus daar heeft ado niets mee te maken. Aangezien verhoek en dereijck het goed kunnen vinden met elkaar en zij er beide niet uit komen met ado zal ook hij misschien weggaan. Blijft lekker veel over voor ADO. Ja die Henk Fraser wat moet je daar nou mee. Is dat nou een international waar spelers voor blijven lijkt mij van niet. Ik had wel een international verwacht met meer aanzien. overigens is vitesse er niet uitgekomen met aisatti omdat hij een behoorlijk percentage wilde als hij naar het buitenland zou gaan maar dat miljoen wat ajax wilde hebben waren ze al uit met vitesse.

Vrijdag 1 juli 2011 om 07:08 uur

Tja

Die vd Brom is gewoon een smerige rat.

vd Kallen hou je poot stijf met de verkoop van spelers aan Vitesse.

Vrijdag 1 juli 2011 om 01:11 uur

Kobus Tokus

@Oshi, je moet mijn opstellingen idd van achteruit en van rechts naar links lezen ;)

 

@MiG, Chery en De Vogel eens. Maar ik heb toch mijn twijfels bij Höcher hoor... Tuurlijk, hij verdient een kans maar ik vind Elbers gevoelsmatig beter voor die positie. Hij is sneller en in aanleg beter. Maarja, ik heb nou eenmaal een zwak voor zeer technische voetballers :D Leeuwin is als back goed en moet je daar idd houden, voor het centrum heeft hij niet genoeg opbouwend vermogen. Kum is een ramp :S Arjan Swinkels is geen verkeerde voetballer, maar ik zou in hem nou niet bepaald een goede vervanger voor Derijck en al helemaal niet als een verbetering zien. Ik vind Swinkels namelijk fysiek tekort komen, het is wel een goed bijtertje en een werker die nooit verzaakt, maar daar hebben we Chiro al voor in huis en dan zit je dadelijk met 2 voorstoppers. Een centraal verdedigingsduo moet altijd complementair zijn zoals in elke linie van het team (een libero en een ausputzer achterin, een midmid en een meer diepe middenvelder op het middenveld, en een scorende spits met een snelle/technische/behendige schaduwer naast 'em.) Ze wilden Beugelsdijk eerst afstoten maar die is dus alsnog verlengd blijkbaar. Ik vind dat eigenlijk een 50/50 centrale verdediger die niet echt in een kerntaak uitblinkt die een centrale verdediger moet hebben. Het is geen Libero (daar is hij voetballend niet goed genoeg voor) maar ook geen Ausputzer (daar is hij fysiek niet sterk genoeg en niet 'over m'n lijk' genoeg voor). Beugelsdijk is eigenlijk net als Kum, alleen met wat meer lengte. Jammer dat de echte, goede, complete centrale verdedigers uitgestorven zijn. Denk aan een Jaap Stam, een Gordon Durie, een Matthias Sammer, een Thomas Helmer. Bij hen was het altijd helemaal 200% einde verhaal als je die als spits tegenover je had. En die kerels waren echt door en door betrouwbaar, altijd op tijd overal bij, waren opbouwer én afbreker in een. Dat soort bestaat gewoon niet meer.

Donderdag 30 juni 2011 om 23:48 uur

gr uit arnhem

ik geloof er niks van dat er ado spelers naar vitesse komen en zo ja hooguit 1

dit speelt er nu bij vitesse.

..... Hoop nieuws gekregen: -Petrovic is helemaal afgerond, komt als het goed is zondag -Ibarra is ook afgerond en komt er ook snel aan -De twee brazilianen hebben contract ondertekend, de clubs moeten alleen nog overeenkomen maar ze nemen het bod van Vitesse zeker aan, omdat ze dan anders gratis in de winter naar Vitesse komen -Vitesse is bezig met een talentvolle Estlandse keeper genaamd Meerits

 

dat zijn al 5 spelers denk niet dat er ruimte is voor dan nog 3 ado spelers

Donderdag 30 juni 2011 om 23:34 uur

ADO Supporter

Weet iemand hoeveel kaarten voor Taurus zijn verkocht nu toe?

Donderdag 30 juni 2011 om 23:21 uur

ADO Supporter

Alternatief voor Toornstra zou Hofs of Lasnik kunnen zijn.

Donderdag 30 juni 2011 om 23:20 uur

Snelhandelen

@ Tedje J heb helemaal gelijk, zit wel wat in .

Ken jij geen assistent worden van Maurice ,kost minder.money

Donderdag 30 juni 2011 om 23:10 uur

MiG

Het gaat er helemaal niet om of die gasten van ons naar Vite$$e willen, ze willen gewoon bij VdBrom blijven en die zit daar toevallig. Wat kan hen de club boeien. Was hij naar [bijvoorbeeld] Heerenveen gegaan dan waren ze daar naartoe gegaan. Derijck, Toornstra, Immers, Verhoek en Bulykin zijn gewoon zeer close met VdB. Van dat groepje is Immers de enige met een hart voor onze FC dus die zie ik de stap naar een andere NL club niet snel maken. Maar hij zal wel eerder zijn conclusies trekken als die andere weggaan en in dat geval gaat hij misschien wel naar Leeds of West Ham. Die andere gasten stappen echt zo over naar een andere NL club, zeker als daar een trainer zit die in ze gelooft, met wie zij fantastisch hebben gewerkt en voor wie zij dus door het vuur gaan. Ik beweer niet dat ze allemaal meegaan, maar ik verwacht zeker Derijck en misschien Bulykin straks in het geel-zwart en als je pech hebt komt er zo nog een 3de bij.

@Kobus: Höcher kan zo op de positie van Kubik, heb ik alle vertrouwen in. Chery & DeVogel zijn groeibriljantjes dus dat komt ook wel goed. Maar die "ouwe" Mulders snap ik echt geen reet van.

Chiro schijnt na de winterstop pas in te stromen dus we hebben echt een extra centrale verdediger nodig. Ik hoor mensen Arjen Swinkels van W2 noemen maar die ken ik niet goed genoeg als speler, weet jij of dat wat kan zijn? Ik zie het al voor me dat Leeuwin en Kum daar staan; dan is het echt Jupiler here we come. Luksik kan ons wel eens zeer positief gaan verrassen en bovendien kan hij als linksback en linkshalf uit de voeten dus dat is ook wel prettig met het oog op wie er wel/niet blijven en het geschuif dat daar waarschijnlijk door ontstaat.

Voor de rest in het ongelooflijk dat we na zo een TOP seizoen nu dit gezeik allemaal hebben. Tol van de roem? Het zal wel, maar wat we verder ook van hem vinden, die arme Maurice Steijn is iig niet te benijden met deze onrust in de voorbereiding op Europees voetbal.

 

Donderdag 30 juni 2011 om 23:08 uur

Tedje

@oshidashi

Hocher zal denk ik met Vicento gaan strijden om de plek van linksbuiten. Hij heeft een goede vrije trap, wat ook wel van pas komt. Aisatti zou inderdaad een optie zijn als vervanger van Toornstra, maar ik denk toch dat ook hij te duur is voor ADO, zeker aangezien hij met vitesse er om financiele redenen niet uitkwam. Alternatief voor Aisatti zou misschien Willy Overtoom kunnen zijn. Hij doet het al een tijd erg goed bij Heracles en die hebben een van de laagste begrotingen, dus die zal daar ook niet super veel verdienen. ADO is voor hem momenteel denk ik wel een stap hoger op met Europees voetbal en mogelijk een beter contract. Voor de verdediging zie ik graag Arjan Swinkels komen mocht Derijck niet bijtekenen. Hij zou zeker weten de harten van de fans stelen, want hij werkt zich altijd drie slagen in de rondte en was een van de spelers die er wekelijks met kop en schouders boven uit stak en het niveau dus prima aan kan. 

 

Donderdag 30 juni 2011 om 22:59 uur

Oshidashi

Herstel: Elbers zette Kobus op links

Donderdag 30 juni 2011 om 22:40 uur

Oshidashi

Mooi verhaal Kobus Tokus, maar wie is die Elbers die je op rechts zet dan? Ik lees op internerd dat ie samen met van den Dussen, die ken ik dan wel, uit de jeugd komt. Zou je op rechts dan niet beter één van onze nieuwe vrienden neerzetten? Die Höcher kan daar toch? de Vogel dacht ik ook. En die Cherry heb ik in alle euforie van het vorige en de tumult van dit seizoen niet eens echt gecheckt. Waar speelt hij?

 

Die de Vogel heeft in de Jupiler trouwens heerlijke acties gemaakt waarvan één dodelijke goal achter z'n standbeen. Nah nah nah dat beloof wat!

Donderdag 30 juni 2011 om 22:39 uur

Snelhandelen

Een beetje offtopic, is Ismaïl Aissati voor 1 miljoen geen schot in de roos voor Ado mocht Jens dit jaar of volgend jaar vertrekken.Die 1 miljoen verdien je echt wel terug ,is net zo'n goede spelverdeler als Jens.

Ik zou zeggen, van der Kallen, SNEL Handelen!!!

Donderdag 30 juni 2011 om 22:35 uur

hmmm

Over Bulykin heeft ADO niets te zeggen, Derijck kost slechts 7 ton(ADO, verleng nou!), maar Toornstra:

 

vd Brom moest bijleggen, Aissati zijn ze financieel niet uit gekomen,

vraag lekker veel voor Toornstra die recentelijk een meerjarig contract heeft en dan komen ze er toch vast niet uit.

En mogen ze er onverhoopt toch genoeg voor neertellen, investeer dat dan weer in de huidige groep, of een aantal nieuwe spelers!

Donderdag 30 juni 2011 om 22:03 uur

Kobus Tokus

@TonHa, helemaal met je eens hoor. Die jongens die je noemde zijn allemaal tweedelijnstroepen. De Vogel heeft op zich wel potentie en Chery is ook niet verkeerd, maar de rest is echt voor de breedte gehaald.

 

4-4-2 vlak is denk ik het beste, waarbij Rado en Toornstra afwisselend 'gaat' of 'blijft', en Derijck regelmatig in kan schuiven. Timothy moet alleen wel wat meer uurtjes in de sportschool door gaan brengen en met wat meer ballen gaan verdedigen, hij oogt soms nog wat te timidie in situaties waarin hij voorbijgespeeld wordt. Er moet iets meer 'Aad Mansveld/Cor Lems/Frans Danen' in bij hem. Maargoed, N'Toko staat ernaast hé, die moet de Ausputzer-rol in gaan vullen Derijck fungeert in de Libero-rol. De goals moeten van Immers gaan komen, hij heeft weliswaar moeite in de kleine ruimte maar daarom heb je Vicento er ook naast, die is er voor het chirurgische scalpelwerk voorin. Ik denk dat die twee prima complementair zijn in de spits. Al met al vind ik deze opstelling er heel logisch en goed uitzien. Al zeg ik het zelf. De balans is perfect en iedereen staat op zich waar 'ie hoort.

 

Pellatz 1;

 

Leeuwin 2, Derijck 3, N'Toko 4, Tuksík 5;

 

Verhoek 7, Rado 6, Toornstra 8, Elbers 11;

 

Immers 9, Vicento 10

 

Met jongens als Coutinho, De Rijk, Visser, Van Duinen, De Vogel, Chery en Van der Dussen direct achter de hand. De rest van de jongelingen is er echt nog niet klaar voor. Die moeten nog een jaartje of 2 opgeleid worden en als constanten uit gaan blinken bij de beloften.

 

Voor de rest ga ik er helemaal met je in mee dat Van den Brom een hond is, want hij heeft ons nu opgezadeld met allerlei lichte spelers die er nog niet klaar voor zijn of waarschijnlijk miskopen zijn. Maar laten we ook weer niet meteen mensen vroegtijdig afschieten, misschien pakken ze wel heel goed uit? Zou kunnen toch? Steijn heeft als het goed is veel van Van den Brom geleerd en heeft allicht ook wel z'n ideetjes met het materiaal dat we hebben.

Donderdag 30 juni 2011 om 22:01 uur

Tedje

Er zijn er wel een hoop hier die zichzelf en anderen onnodig zitten op te jutten. Waarom zoveel paniek? Als Vitesse spelers van ADO wil hebben dan gaat het spelletje gewoon weer op dezelfde wijze gespeeld worden als met John. Het enige verschil is dat John heeeeeel graag naar Vitesse wilde en van onze spelers er denk ik geen 1 te vinden is die er net zo over denkt. Kortom, het wordt de hoofdprijs betalen of het uberhaupt niet eens proberen!!

Daarbij heeft John zelf de poeplap moeten trekken om bij ADO weg te komen, want Vitesse wilde (of kon) niet verder gaan qua geld. Nou hoe moet dat dan straks als ze 7 miljoen voor Toornstra moeten betalen? 

Donderdag 30 juni 2011 om 21:54 uur

rvdg

een ander gerucht is eerder dat dereijck en bully toch naar arnhem gaan

Donderdag 30 juni 2011 om 21:47 uur

TonHa

Misschien kunnen de door van den Brom zo gewilde Brouwer, de Vogel, Mulder, Hocher en Chery naar Arnhem worden meegenomen.

Donderdag 30 juni 2011 om 21:14 uur

Rikkie

Zo, dus dit is de keerzijde van het succes ?!, kolere wat een zenuwentoestanden allemaal !

Hoop dat de rust snel terug keert en 'we' het vizier weer op het voetballen kunnen richten, ppff..

Donderdag 30 juni 2011 om 21:13 uur

TonHa

Van den Brom is een hond.

Donderdag 30 juni 2011 om 21:13 uur

TonHa

Van den Brom dringt er bij Vitesse op aan om Derijck, Toornstra en Bulykin aan te trekken.

Donderdag 30 juni 2011 om 21:12 uur

KaleHans

Ik wil t niet eens over Verhoek hebben.......... die zit het hele seizoen al te flirten met andere clubs en dit statement van Wesley is er volgens mij 1 om bij de supporters in een goed blaadje te komen en aan de andere kant de club onder druk te zetten.   En eigenlijk zegt hij "welke club wil mij, pik me nu maar op anders ben ik over 1 of 2 seizoenen veel te duur".    

Het feit dat Wesley de laatste wedstrijden totaal niet goed speelde hebben de belangstelling in hem doen dalen en daar baalt hij gewoon van.   En als andere clubs het dan maar niet over meneer Verhoek hebben, tja dan heeft hij het zelf maar over..... zichzelf.

Donderdag 30 juni 2011 om 21:02 uur

Vakkie Q rij twintag stoel 17

Niemand gaat meer naar Arnheim am Rhein hoor...die Jodania wordt helemaal waus op die Führerboot van 'm in Cannes... even een dealtje maken met Den Haag...hij heeft gelijk geen trek meer in kaviaar.

Het bestuur moest trouwens wel reageren vind ik over Verhoek in de pers want iedereen weet (zij, wij) dat de schare supporters van ADO erg assertief is om het netjes te zeggen.

Dus ja, in plaats van iedereen te emailen met een uitleg of persoonlijk te ontvangen op kantoor gebruiken ze even zo'n rat van de pers om het uit te leggen, dat is niet lekken vind ik maar praten....je moet toch op een bepaalde manier uitleggen dat het niet zo fijn getimed is van Verhoek.  Wel vind ik, zonder het salaris van Wesley Verhoek te willen weten of te kennen, dat je gevoel moet hebben voor zijn statement, heb respect voor hem dat die zijn nek uitsteekt want Wesley weet gelukkig WEL hoe het werkt in Den Haag...wie A zegt moet B zeggen (en CDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ)...zomaar een theorie, wilde die misschien een pleister op de wonde doen voor de supporters om te laten zien dat clubliefde nog bestaat?

Jammer dat het bestuur niet een andere toon aansloeg, de beslissing blijft hetzelfde, mee eens, maar ja... in Engeland wordt iemand geheiligd die jarenlang bij 1 club speelt, moet het bestuur aan meedoen.  Het komt natuurlijk door die dweil die naar Arnheim is gegaan... iedereen is paranoide geworden... maar je MOET omdat je hiervan daan komt (ik heb het over het bestuur) het kaf van het koren kunnen scheiden, wie is nep en wie is een nagemaakte.

Als Wesley het over clubliefde heeft, dan heeft die het over clubliefde en niet over een broodje frikandel met mayo of over een verbeterd contract.  Wesley was geen VD Brom, is geen VD Brom en zal het nooit worden omdat zijn persoonlijkheid vol zit met Haagse drivers tot in zijn ziel, nooit zou die A zeggen om daarna te stoppen, als hij A zegt (clubliefde) dan zegt die BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ want hij weet dat die aan zijn woord gehouden wordt, toch?...begrijpen jullie wat ik wil zeggen?  Het is zomaar een gekke theorie, maar ik vind hem geloofwaardig, misschien wilde die iets geven aan ons wat VD Brom afgenomen heeft.  En nee ik ben niet zijn makelaar, ik ben Q rij twintag stoel 17 hehehe

Donderdag 30 juni 2011 om 20:51 uur

ZHB

Hoop tog dat Dereijck niet gaat en dat ze tot een akkoord komen. 

Jens die moet helemaal blijven, die heb nog ik een contract van 2 of 3 jaar, 4 miljoen is veelste weinig, eerder een miljoen of 9. 

 

of 5 miljoen met doorverkooppercentage.

 

Den Haag moet ook een keer cashen

Donderdag 30 juni 2011 om 20:50 uur

KaleHans

Als Derijck er met Utrecht al niet uitkomt........ dan moet hij of bij ADO gewoon een goed salaris hebben of ergens anders een beter aanbod vandaan hebben gehad waar hij de komende dagen ineens mee tevoorschijn komt.   Als het waar is wat ik gehoord heb dan is de afspraak gemaakt met het bestuur van Vitesse dat er na v.d.Brom geen spelers richting Arnhem gaan........... maar ja........ wat zijn de uitspraken/afspraken deze dagen nog waard.....

Donderdag 30 juni 2011 om 20:30 uur

adje

kunnen aisatti niet eens tegemoet komen van den Brom moet zelf geld bijleggen en de eerste aankoop die hebben gehaald is weer een servier hoe is dat nou toch mogelijk. Maar als je eerst voet bij stuk houd met 1,5 miljoen voor van den Brom en je en je zakt dan naar 500.000 dan sta ik niet gek te kijken als toornstra voor 4 miljoen weg gaat ipv 6 miljoen of 5,5.

Donderdag 30 juni 2011 om 20:25 uur

ADO Supporter

Gerucht dat die ratten uit Bollywood aan de rijn, Derijck en Toonstra gaan inlijven!  

Donderdag 30 juni 2011 om 20:20 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Morgen om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26