Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag dringt top-5 binnen.


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 maart 2008 10 reacties
ADO Den Haag staat voor het eerst dit jaar in de top-5 van de Jupiler League. De ploeg pakte drie punten na 0-1 de winst op concurrent RBC.

Hans van de Haar scoorde in de 18e minuut het eerste en enige doelpunt van de wedstrijd. Een goal waarbij RBC-doelman Erwin Friebel het liefst onder de grasmat was gaan liggen. De goalie liet een zacht rollertje van Van de Haar tussen zijn benen het doel in verdwijnen.

De residentieclub mocht van geluk spreken dat Benjamin Martha RBC even daarvoor niet op voorsprong had gezet. Pascal Bosschaart haalde een uitgespeelde mogelijkheid van de RBC-speler van de doellijn en na een fout van Christiaan Kum stiftte Martha kort daarna net naast het doel.

Na de openingstreffer waren er over en weer nog wat kansjes, maar 0-1 score bleeft na afloop van het zwakke duel staan waarna ADO Den Haag de top-5 van de Jupiler League is binnengedrongen.

Reacties

Darryl53

wat geen utrecht verleden voor nieuwe spelers. Zou Bosschaart en Postma ook niet mogen. Van de Haar is gewoon de leider van het team en misschien wel de belangrijkste speler.
Donderdag 6 maart 2008 om 12:26 uur

Cees

Klasse hans, niets van dat tuig aantrekken. Ze weten niet beter. Gewoon je eigen spel spelen.
Woensdag 5 maart 2008 om 13:06 uur

echte fan

Wat een klote supporters zijn wij zeg. Gaan we 1 van onze beste mensen uitjoelen (van de Haar) Hij en darryl zijn dit seizoen gewoon de beste spelers. En waarom doen we dat omdat dat Ricky, die dit seizoen echt helemaal niets presteert, altijd maar na afloop loopt te janken dat hij niet speelt in de diverse homes in het stadion. Als Ricky eens een keer beter wordt kan hij naast van De Haar spelen en niet ten koste van hem.
Dinsdag 4 maart 2008 om 17:03 uur

V/d Haar 4 President

zelfde gasten die V/d Haar uitjoelen staan net zo hard te juichen als hij scoort, stelletje nagemaakten
Maandag 3 maart 2008 om 17:44 uur

Bokkie

Peco en Hoolie hebben gewoon gelijk. V/d Haar is zeer bruikbaar en wat hebben we als alternatief dan, Rick Hoogendorp? Neem van mij aan dat zulke gasten zichzelf opstellen en dat doet Rick dus blijkbaar niet (jammer genoeg).

Zondag 2 maart 2008 om 18:13 uur

WAS EEN LEUK WEEKEND

als je v/d haar over de hele wedstrijd bekijk is het gewoon een drama hij leg meer op het veld dan dat hij loop  ballen die hij voor ze poten krijg en zo in het doel kan leggen die schop hij dan naar iemand anders lags de zij kant en hij loop op iedereen te schelden die een fout maak maar zelf maak hij de eene naar de ander fout en als je hem op TV ziet zeg hij alleen steeds als DENHAAG volgend seizoen niet in de eredivisie speeld dan mag ik weg rot dan nu gelijk op zal ik zeggen als je alleen daar maar aan denk...

EN ALS ER NIEUWE SPELERS KOMEN VOLGEND SEIZOEN NEEM ZE DAN NIET MET EEN UTRECHT VERLEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zondag 2 maart 2008 om 13:40 uur

haagsehoolie

helemaal mee eens!! Zelf niet geweest maar v/d haar werkt wel altijd en net als den ouden lekker je betere spelers aanpakken erg handig!! Hadden we die lange nog maar! Eigen spelers aanpakken mag maar wel als ze er bewust een zooitje van maken en geen inzet tonen. Laten we de tegenstanders nu een weer lekker ouderwets aan gaan pakken en nu laatste loodjes samen er wat van maken!! I have a dream! Nacompetitie tegen exelsior uit 1-1 thuis 1-0 5 minuten voor tijd. Wilde trap naar voren cornelisse 1 tegen 1 met de keeper stiffie en 2-0!!! We gaan weer eredivisie in!! Ongelooflijk maar het kan nog steeds!
Ben dit jaar niet altijd positief geweest maar hoop dat we met zijn allen achter de ploeg gaan staan en mijn droom uit gaat komen!! Bestuur laat ons laatste wedstrijden vanuit het midden de ploeg naar voren schreeuwen en alle punten in thuis houden!! Come on the haque!!
Zaterdag 1 maart 2008 om 22:21 uur

Peco

Het was een grafpot voetbal maar ja... uiteindelijk zitten we lekker in de auto te toeteren om de 0-1 overwinning en de drie punten.  Deze 3 punten tellen hard mee, en nu hopen ja...dat het voetballend 40% beter mag zijn tegen AGOVV...want behalve die wereldpass op Wesley van Knopper was het vaak slordigheid troef.
Trouwens dit is een shoutbox dus ik shout mee.
Niet iedereen doet er aan mee, maar ik snap dat ge op Van de Haar niet zo... eerst was het Den Ouden die de pispaal was omdat die zo`n gek haarbandje droeg, maar hij scoorde belangrijke goals en zijn inzet en inzicht waren gewoon okay.
Hetzelfde vind ik gelden voor Van de Haar.
Qua lichaamsbouw en uitstraling steekt die wat boven de rest uit, hij is voor mij de terechte aanvoerder.
Bovendien...hoeveel moeilijke ballen houdt die tijdens 90 minuten niet bij zich om het spel voorin te verdelen...?   Daar waar passing en buitenspelers vaak hopeloos falen in de aanvalsopbouw, daar is Van de Haar vaak een aanspeel- en rustpunt voorin.
Bovendien vind ik het een zwoeger.
Dus die jongens die `m gisteravond wat te veel en te vaak uit aan het maken waren: come on lads!
Nee onze eigen Rick die is lekker bezig... met respect ook voor zijn ongetwijfeld `wil` om er wat van te maken... maar Van de Haar brengt MEER.
Rankovic ga ik mee praten, hij houdt niet van Servische muziek, groet zijn vlag niet en komt niet naar het uitvak toe...  TI SI TOTALAM LUD RANKO???
HAJDEMO!... GDE JE TVOJ SRCE U HAGU ZNAM??!?!!
Zaterdag 1 maart 2008 om 21:53 uur

HENK

opzkr verliezen ze daar van.... denk je van ja nu gaat het eindelijk lope... krijg je de deksel op de neus :(
Zaterdag 1 maart 2008 om 21:04 uur

Nix

En nu de opwaartse lijn doortrekken tegen AGOVV!!!
Zaterdag 1 maart 2008 om 18:06 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24