ADO Den Haag en FC Utrecht in evenwicht

28 september 2008 6 reacties
ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht niet kunnen winnen. In een wisselende wedstrijd bleef de stand 0-0.

Het duel begon met een leuke eerste helft. De bal ging over en weer en beide ploegen hadden kans op de openingstreffer. ADO Den Haag had hierbij de meeste mogelijkheden. Aleksandar Rankovic en Fabio Caracciolo stonden oog in oog de Utrechtse doelman Vorm, maar kregen de bal niet in het net.

De tweede helft was op voetbalgebied matig. Er werden door beide elftallen veel fouten gemaakt, maar de residentieclub kwam niet in de problemen. Invaller en oud Den Haag-speler Ali Boussaboun had als enige Utrechter wel de kans om de wedstrijd open te breken maar kwam Robert Zwinkels tegen.

Aan Haagse zijde kreeg Lex Immers nog een kans, maar zijn schot rolde in de handen van de keeper uit de domstad.