Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO Den Haag wint afsluiting oefenprogramma


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 augustus 2007 23 reacties
De selectie van Wiljan Vloet sloot gisteren het oefenprogramma af in een wedstrijd waarin eredivisionist VVV Venlo de tegenstander was. ADO Den Haag won met 4-3.

De club kan hiermee terugkijken op een wisselvallige oefenperiode van negen wedstrijden. Conclusies kunnen niet getrokken worden, maar dat kan eigenlijk nooit aan de hand van de voorbereiding. Van de afgelopen jaren dat de residentieclub eredivisie speelde, had het succesvolste seizoen 2004/2005 (14e plaats) de slechtste aanloop. Een jaar later, was de ploeg tijdens de sparringsduels zowat onverslaanbaar, maar wist ze zich pas op de laatste competitiedag veilig te spelen.

Tegen VVV speelde de Haagse club in ieder geval erg wisselvallig. VVV mocht in de eerste helft twee keer op voorsprong komen. Virgilio Teixara zorgde met een vliegende kopbal voor dat beide ploegen met een 1-2 stand naar de thee gingen.

Na rust maakte Richard Knopper uit een vrije trap gelijk en bracht Coster zijn werkgever voor het eerst dit duel op voorsprong. VVV kwam via een penalty nog even langszij, maar Wesley Verhoek scoorde vlak voor tijd alsnog de winnende treffer.

Jesper Hakansson , Wesley Verhoek en Hursut Meric waren het meest trefzeker tijdens de oefencampage. Deze spelers scoorden allen drie keer.

Teixeira is door Wiljan Vloet het meest gebruikt. Nick Coster volgt na hem. ADO Den Haag is met 7 doelpunten voor rust en 15 doelpunten na rust, na de pauze dus een stuk productiever. Waarschijnlijk komt dit ook door de amateur-tegenstanders die conditioneel nog geen hele wedstrijd op dat niveau mee kunnen.

Volgende week wordt er eindelijk weer om het echie gespeeld. MVV is in Maastricht de eerste competitietegenstander voor de Haagse club.

Reacties

Nix

ADOsexual: Hap!
Woensdag 8 augustus 2007 om 07:43 uur

ADOsexual

@Nix

Dat is jouw assumptie(??), en making assumptions is the mother of all f**k ups

 

Het gaat er niet om wie er gelijk heeft, een forum is om meningen met anderen te delen en elkaars ideetjes uit te wisselen. De grond van je opmerking ongaat me daarom geheel.

Woensdag 8 augustus 2007 om 01:06 uur

Nix

@ADOsexual: jaja, je weet dus gewoon ff niet wat te zeggen, jammer en teleurstellend

Dinsdag 7 augustus 2007 om 21:57 uur

ADOsexual

@Nix

Einde meningen, aanvang functionaliteit. Opinion polls daar doe ik geen zaken mee ;)
Dinsdag 7 augustus 2007 om 21:34 uur

Nix

@ADOsexual "zelf verklaard meesterkenner": op dit moment wil 85% van de bezoekers van deze site Tex en Kum als centraal duo. Ik wacht met spanning jouw commentaar af.....
Dinsdag 7 augustus 2007 om 18:00 uur

ADOsexual

Opstelling tegen MVV.

Dat team schijnt defensief erg goed in elkaar te zitten, dus het lijkt me voor de hand liggend dat we 3-5-2 gaan hanteren. Het is namelijk heel erg moeilijk om een 3-5-2 te verdedigen omdat je meeste mensen vanuit het middenveld komen. Niemand is daar op berekend.

v.r.n.l.

Postma;

 

Rijaard, Tex, Moussa;

 

Verhoek, Rankovic, Hakansson, Bosschaart, Coster;

 

Meric, Cornelisse

En jongens, begin nou niet over Pascal. Als `ie niet tegen domme kaarten/overtredingen aanloopt maar gedisciplineerd in dienst van het elftal speelt is het een prima voetballer. Als `ie als een natte krant presteert geven Vloet, Tex en Rijaard `em wel de wind van voren.

Dinsdag 7 augustus 2007 om 01:00 uur

denhaag vak M

het is niet zeker of Hoogendorp mee speeld tegen MVV hij is door zijn rug gegaan
Dinsdag 7 augustus 2007 om 00:26 uur

ADOsexual

@fcdh

Meric is zeker een goeie, maar meer een type voor in een 2-spitsen systeem.

Meric-Hoogendorp in een 3-5-2 of Verhoek-Hoogendorp-Cornelisse in een 3-4-3.

4-4-2 is geen optie. Defensief, angsthazerig, paniekzaaiend, loopgraven [en dus anti]voetbal.
Maandag 6 augustus 2007 om 23:03 uur

fcdh

cornelisse op links meric op rechts en hoogendorp centrum
Maandag 6 augustus 2007 om 22:47 uur

ADOsexual

@Henk

Je speopvatting kan ik absoluut  inkomen, die voorkeuren heb ik ook. (alles netjes over de grond e.d.). De invulling alleen niet:

 

Ik ben er op zich geen tegenstander van om met Knopper én Hakansson te spelen, hetzij dat je dmv Knopper naar binnen te laten trekken wel steeds een gat op het middenveld zult krijgen en hij Hakansson voor de voeten zál lopen.

Voorin, ik weet niet of die voorhoede gaat werken, Cornelisse is een linksbuiten en Hoogendorp een centrumspits... Dan zou ik eerder Verhoek-Hoogendorp-Cornelisse doen.

Rijaard is en blijft de enige rechtsback....

Maandag 6 augustus 2007 om 21:26 uur

HENK

ranko is idd meer een middenvelder maar rijaard heb ik niet hoog zitten. misschien wordt het wat in de 1e div. met hem maar van mij mag ie lekker op de bank beginnen met ze dikke hol.

waarom knopper niet vanaf links? kan naar binnen komen en met rechts uithalen, heeft een lekker schot al hebben we dat vorig jaar nauwelijks gezien.

 

verder zet ik hoogendorp op links want was het niet op die plek waar hij furore maakte bij rkc? met hoogendorp op links en cornelisse op rechts heb je i.i.g. de garantie dat ze niet hun tegenstander voorbij willen en de achterlijn halen om dan een kutvoorzet te geven. ik haat dat. liever alles over de grond. hoog tempo. veel positiewisselingen (hoogendorp en cornelissen kunnen switchen, net als hakansson en knopper).

ja het schijnt te klikken tussen Teix en Moussa, dat lees ik ook. maar heb hem nog niet echt goed aan het werk gezien. kum wel en is verdedigend oke maar voetballend kut (slechte passes, speelt de bal te ver voor zich uit). 

zet anders cornelisse op de bank en zet verhoek op rechts als het niet loopt en je opportunistisch wilt gaan spelen, lees: lange ballen, hoge voorzetten e.d.

ik hoorde dat mvv een degelijke defensie heeft dus wordt lastig volgende week!

Maandag 6 augustus 2007 om 20:26 uur

ADOsexual

@Henk


Ik zie dat je de backs er overheen laat komen maar Rankovic als back??? Nee, sorry. Dat is toch echt meer een middenvelder. Vind je dat niet zonde??? Zo`n begaafde voetballer op die plek?! Coster idem dito. Ik opteer 10 van de 10 keer voor Moussa als linksback. Want die heeft zich in de voorbereiding ruimschoots bewezen en klikt perfect met Tex naast hem. Kum is in mijn visie daarom wisselspeler geworden. [Rijaard-Tex-Moussa is het beste, meer dan 3 verdedigers heb je sowieso niet nodig]
Knopper vanaf links, gaat ook niet werken. Net zoals Cornelisse als rechtsbuiten. Die flanken en het middenveld kloppen niet.

Je zet allemaal spelers op plekken waar ze niet kunnen c/q horen te staan!!!

@Bokkie

IEMAND moet er toch verstand van hebben ;) Van Hanegem had trouwens ook een goeie voor ons geweest. Maar allicht dat hij teveel `een van de jongens` is. Vloet is een betere keuze. Ik heb vertrouwen in deze trainer.
Je weet ongetwijfeld wat ik van Derksen vind... Foei Bokkie! Henk voor `Derksen` uitmaken!!! Dat is gewoon een scheldwoord in Den Haag!!

Maandag 6 augustus 2007 om 18:37 uur

Bokkie

@Henk & ADOsexual: gaat `ie weer lekker jongens? jullie zijn écht de Johan Derksen & Wim van Hanegem van Den Haag!

Maandag 6 augustus 2007 om 18:04 uur

HENK

Postma;

Rankovic, Teixeira, Coster;

Schwiebbe, Bosschaart ;

Hakansson, Knopper;

Cornelisse, Van de Haar, Hoogendorp

Maandag 6 augustus 2007 om 13:27 uur

ADOsexual

@Henk

Trouwens, Hakansson vanaf links, dat gaat helemaal niet realiseer ik me nu ineens, dus dat feest gaat ook niet door. Shit zeg... :S Ik wil alle offensieve middenvelders erin hebben maar dat lukt nooit!!!

Tsja, blijf maar bij m`n 3-4-3 dan maar hé... die ruit met Ranko, Schwiebbe, Hakansson en Coster.
3-5-2 gaat alleen lukken als je met Schwiebbe en Bosschaart als controlerende middenvelders gaat spelen en met Ranko, Knopper of Hakansson als aanvallende middenvelder. Maar dat vind ik zonde. Liever een zo offensief mogelijke opstelling.

Ranko, Coster, Knopper, Hakansson, prachtige voetballers allemaal. Allen echter offensief ingestelde middenvelders waarvan er 3 kort achter de spits(en) willen staan, al kan Ranko ook goed als half uit de voeten.
Bosschaart en Schwiebbe is de defensieve categorie. Over al die nieuwe jongens die dit jaar zijn doorgekomen kan ik weinig zeggen, ken ze niet goed genoeg. Al met al, goed ingevulde, brede en diepe selectie. Mogelijkheden zat.

Geef jij eens een leuke opstelling?
Maandag 6 augustus 2007 om 03:58 uur

ADOsexual

andere backs zijn er niet, goeie opstellingen al zeg ik het zelf
Maandag 6 augustus 2007 om 03:43 uur

HENK

tja met deze backs word je geen kampioen hoor
Zondag 5 augustus 2007 om 23:37 uur

ADOsexual

Ik krijg ineens een `Aha!` Erlebnis

Een creatieve, vlakke 3-5-2. Mogelijkheden zat!

v.r.n.l.

Postma;

Rijaard, Tex, Moussa/Coster;

Verhoek/Ranko, Knopper/Ranko, Ranko/Schwiebbe, Hakansson, Cornelisse/Coster;

Meric/Verhoek, Hoogendorp

Allemaal het uitproberen meer dan waard..

Misschien hebben we wel de sterkste selectie sinds jaren. Want hij is zeer goed in balans en er is veel concurrentie/kwaliteit. Plus een trainer die erg betrouwbaar is. 
Zondag 5 augustus 2007 om 22:02 uur

ADOsexual

Ja, Rijaard moet je nu even het voordeel van de twijfel geven. Van een kleine raak je vermoeid en dus ongeconcentreerd. In z`n hart is `ie tuurlijk dolblij, maar hij heeft letterlijk slapeloze nachten.

Vloet zou hem ook even ouderschapsverlof kunnen geven. Maarja, probleem: we hebben slechts 1 goede rechtsback (Rijaard dus). Ik zie het niet zitten in Riedewald.. Hij heeft `het` gewoon niet.
Zondag 5 augustus 2007 om 21:46 uur

HENK

???

wat dan ?

die kleine bedoel je ? meestal gaan ze dan juist beter spelen !
Zondag 5 augustus 2007 om 17:43 uur

ADOsexual

@HENK

Ik denk dat Rijaard nu wel iets belangrijkers aan z`n hoofd heeft dan z`n baan..
Zondag 5 augustus 2007 om 01:18 uur

HENK

@ADOsexual

rijaard was om te huilen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaterdag 4 augustus 2007 om 22:34 uur

Nix

Toch een belangrijke graadmeter want als je echt kampioen wil worden moet je minimaal gelijkwaardig zijn tegen een degradatie-kandiaat uit de eredivisie. Ik heb de wedstrijd niet gezien maar het resultaat is in ieder geval hoopvol genoeg. Was ik er in april nog helemaal klaar mee, nu ben ik er (helemaal) klaar voor!

Zaterdag 4 augustus 2007 om 21:45 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24