ADO dwingt punt af tegen Ajax

17 september 2017 3 reacties

ADO Den  Haag zich naar een punt geknokt tegen Ajax.

De ploeg van Fons Groenendijk moest het hebben van een goede tweede helft. Na een matte eerste drie kwartier stond het 0-1 op het scorebord.

De wedstrijd kantelde toen Ricardo Kishna het veld in kwam en er gelijk meer dreiging van de groengelen uitging.  De borst ging meer vooruit en er werden een aantal kansen gecreëerd.

Danny Bakker was vlak na rust als eerste dicht bij een goal. Even later schoot Erik Falkenburg tegen de onderkant van de lat.

De gelijkmaker kwam op naam van Bjorn Johnsen. De spits kreeg de bal in de zestienmeter voor zijn voeten en knalde de bal in bovenhoek.

Robert Zwinkels ontpopte zich als man van de wedstrijd. De doelman wist met meerdere spectaculaire  reddingen een tweede tegendoelpunt te voorkomen.

Grote domper was het uitvallen van Kishna met een, naar het lijkt, zware blessure.