ADO geeft het weg tegen Cambuur

30 augustus 2014 9 reacties

ADO Den Haag is tegen Cambuur tegen een teleurstellende nederlaag aangelopen.

In Leeuwarden kwam de thuisploeg in de eerste helft met enig fortuin op een 1-0 voorsprong. Met die stand gingen beide ploegen ook de rust in.

ADO was ondertussen Gianni Zuiverloon met een blessure kwijtgeraakt. Timothy Derijck maakte daarmee als invaller zijn rentree.

Na tien minuten in de tweede helft kantelde de wedstrijd in het voordeel van ADO. Michiel Kramer was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Een paar minuten later maakte Xander Houtkoop er op aangeven van Wilfried Kanon 2-1 van.

Toch gaf ADO de wedstrijd helemaal weg. De gelijkmaker viel nadat Timothy Derijck een strafschop veroorzaakte. Tien minuten voor tijd besliste Hemmen de doelpuntrijke wedstrijd in het voordeel van Cambuur: 3-2.

MiG

@Wes: zie het commentaar van Kevin Jansen bij het topic "vuile werk Jansen en Kristensen voor Alberg"
Zondag 31 augustus 2014 om 23:25 uur

Wes

@MIG
Ik ben wel gecharmeerd van Kristensen maar denk dat hij nog te veel aanpassingsproblemen heeft. Natuurlijk de taal en de gewenning in een ander land en omgeving. Ben wel benieuwd of hij zich zodanig kan ontpoppen.
Zondag 31 augustus 2014 om 22:32 uur

MiG

@Wes: die middenvelder waar jij het over hebt, hebben we al in huis en hij heet Kristensen
Zondag 31 augustus 2014 om 21:06 uur

Tja

De Leeuw ophalen van de noordelijke FC, dan kan Mike zijn gedroomde transfer maken, worden wij er niet zwakker op, kunnen we zelfs nog een vleugel sprits ophalen zonder extra investering.
Zondag 31 augustus 2014 om 16:38 uur

Wes

Derijck speelde zeker niet slecht, stond natuurlijk ook de nodige spanning op, heeft een paar wedstrijden nodig voor het vertrouwen, heeft de potentie zich te ontpoppen als de leider in de defensie. Geeft Fraser zeker de nodige ruimte te kunnen schuiven in de breedte van zijn selectie. Erg jammer dat we het zo weggaven. Ik vind dat het middenveld een goede sterkhouder nodig heeft, een aanjager, balveroveraar die ervoor kan zorgen dat de slag op het middenveld niet zomaar verloren gaat. Ik zie daar geen echte leider lopen die het team de nodige impulsen kan geven. Moet zeggen dat ik Kramer wel steeds beter vind worden, Houtkoop kan me daarentegen nog niet bekoren. Hoop niet dat hij dezelfde kant opgaat als Hocher en Poepon.
Zondag 31 augustus 2014 om 11:50 uur

Rikkie

Ze speelden zeker niet slecht, alleen blijft de verdediging een zorgenkindje.
Zondag 31 augustus 2014 om 08:46 uur

KaleHans

Ik vond Derijck niet slecht spelen, zonde dat hij net te laat was met die sliding.
Over de gehele wedstrijd hadden we wel recht op een punt vind ik maar staan we met lege handen. In tegenstelling tot vorige wedstrijd lieten we ons teveel aftroeven door Cambuur.
Zaterdag 30 augustus 2014 om 23:57 uur