Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO in blessuretijd ten onder


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 april 2010 16 reacties

ADO Den Haag heeft de wedstrijd tegen Ajax op het nippertje verloren. De ploeg van Maurice Steijn moest zich met een man minder en Ricky van den Bergh in het doel op het allerlaatst gewonnen geven.

Het was een wonder dat de residentieclub zonder voorsprong de rust in ging. Als eerste had Timothy Derijck een joekel van een kans toen hij oog in oog met Stekelburg stond. De verdediger verslikte zich echter in de bal.

De mogelijkheid die Soltani even later kreeg was nog groter. De vleugelspeler hoefde alleen maar zijn voet tegen de bal ze zetten, die hij kreeg na een goede combinatie vanaf links. Helaas faalde hij hopeloos.

Op het moment dat ADO Den Haag in de tweede helft gemakkelijk stand hield, hielp Suarez zijn ploeg een handje door Robert Zwinkels de wedstrijd uit te schoppen. Reservedoelman Barry Ditewig verrichte twee grandioze reddingen, maar trapte even later in het gezuig van de Zeeuw en moest met rood het veld af.

De kleinste man van het veld, Ricky van den Bergh, trok de keepershandschoenen aan en moest proberen het puntje veilig te stellen. Jol had intussen wijselijk De Zeeuw gewisseld, die het hele duel al niks anders deed dan duwen en provoceren.

Het Haagse tiental wist Ajax tot de negentigste minuut op 0-0 te houden. Scheidsrechter Wegereef vond het nodig om er maar liefst zeven minuten bij te tellen. Ajax scoorde in de 93e.

Reacties

buidel

 

Welke tegenstander dan ook ,ik heb aan geen enkele een hekel.

Ook niet aan Ajax. Maar die de Zeeuw......wat een rat

Dinsdag 6 april 2010 om 15:59 uur

Mr. FC DEN HAAG

@RJC

 

Ik weet niet van welke club jij bent, maar "pleur" eens lekker op naar

jou eigen vuilnisbelt of waar je ook onder vandaan gekropen bent.... mooie grapjas dat je er bent!!!

Dinsdag 6 april 2010 om 05:02 uur

lucky ajax gewoon als altijd als je dit soort kanse mist hr je niet in de e

patrick popstrar
Dinsdag 6 april 2010 om 01:26 uur

MiG

Een j##d en een reserve-Duitser op het gastenboek hier; het mot nie' gekker worden, gasten :P

Maandag 5 april 2010 om 21:20 uur

RJC

Snap nou gewoon dat jullie niet thuis horen in de eredivisie, pijnig jullie zelf nou niet zo en degradeer voor heel Nederland. Daarmee bewijzen jullie ons allen een prima dienst. Doen jullie tenminste eens iets goeds!!!

Maandag 5 april 2010 om 19:44 uur

Ik

ben na deze wedstrijd alleen maar nog meer vertiefd.

 

Ze hebben bijna allemaal maandenlang gedacht:Ik ga niet mijn uiterste best doen,zolang Atteveld trainer is en dus:die supporters bekijkken het maar.

 

Jens Toornstra is de grote uitzondering.

 

Er is ook nog een grote groep die misschien niet beter kan maar dat betekent alleen maar dat je nog meer je stinkende best moet doen.

 

Als er niet een heleboel spelers weg gaan,ga ik volgend seizoen echt niet weer elke week naar een zooitje lapzwansen staan kijkken.

 

Hoef ik ook niet zoveel te regelen op mijn werk om vrij te krijgen,ik ga alleen als ik vrij BEN.

Maandag 5 april 2010 om 19:36 uur

Nils

@Hairos: "All is fair in love and war" (en zoals een bekende Nederlandse voetbalcoach ooit zei: voetbal is oorlog)

Maandag 5 april 2010 om 18:10 uur

AJAX

JODUHH!!!

Maandag 5 april 2010 om 17:09 uur

Hairos

Het zal bij de blinde supporters wel verkeerd vallen, maar bij de andere Eredivisieclubs staan als grootste naaiers de ADO spelers bekend: verongelijkte Verhoek met zijn vallende ziekte en klagen bij scheidsrechter/grensrechters, Soltani met zijn doorlooptruc gevolgd door een valpartij en aanvoerder Danny Buijs die alle geniepigheidjes toepast. Immers wordt gezien als een haagse Sjopnnie en Bossie wordt niet eens meer serieus genomen.

Zolang we nog bezig zijn met de tegenpartij komen onze zeer beperkte spelers aan voetballen niet toe. Dat verklaart onze ranglijstpositie.

Wie nog nooit 7 minuten toegevoegde tijd heeft meegemaakt heeft nog niet al te veel ervaring.

Wees een beetje kritisch op onze "helden" die meer naast hun schoenen lopen dan erin. Als ze het tegen Ajax wel doen en tegen andere clubs niet zijn het eigenlijk nog maar amateurtjes. Daar hoef je geen geld voor uit te geven. Beste voorbeeld: Ricky, zoals altijd de beste man BUITEN het veld, na afloop.

Maandag 5 april 2010 om 13:53 uur

MiG

Suarez en De Zeeuw met afstand de grootste naaimachines van NL, wat een verschrikkelijke etterbakken. En wat mot je gvd denken van 7 min extra tijd? Misschien dat het terecht was door dat gedoe met Zwinkels, maar ik heb nog nooit gezien dat ergens 7 min worden bijgeteld. En die griezel van een Jol stond ook nog ff te smoezen met de 4e man voordat het bord omhoog ging.

Maar ik heb wel genoten van de eenheid in de ploeg en ook van het publiek dat zich aardig roerde.

Maandag 5 april 2010 om 11:19 uur

Hermanos

Ik zou me als Ajakkes diep schamen, als dit je methode is om te winnen. En Martin Jol praat dit alles nog goed ook, zelfs geeft hij aan, dat Ajakkes bijna geen moeite had met ADO. Hij verbaasde zich ook over de hoeveelheid kansen die Ajakkes kreeg. Niets over, dat een gelijkspel minstens verdiend was. Maar wat hadden we kunnen schitteren, maarja........ Trouwens wat Toornstra beteeft, geef deze jongen een contract voor onbepaalde tijd. Hier kunnen we veel plezier van beleven, hij gaat elke wedstrijd vooruit. Het elftal werkt weer voor elkaar. Gelukkig bleef Milic aan de kant. Veel belovend met zo een instelling van het elftal zie ik de komende wedstrijden tegemoet.

Maandag 5 april 2010 om 10:27 uur

mitchadoforever

ado speelde een van hun beste wedstrijden maar die tering suarez met zijn doorgaan op de keeper en de zeeuw die ze bek weer niet kon houden dat is het spel van die joden als ze niet kunnen winnen

 

p.s. die de zeeuw moet in het theater gaan spelen net als suarez puf

Maandag 5 april 2010 om 10:10 uur

haagse ert

het was een topwedstrijd die zeker ontercht door ajax is gewonnen..

je zag weer inzet onder de haagse spelers en dat doet me deugd..hopen dat ze dit tot einde van competitie kunnen vast houden...

 

en wat betreft de T... demi de zeeuw, wat een bloedhond is dat zeg..hoop dat die een heel slecht pasen hebt dit jaar..GGrrrrrrrrrrrr...

Maandag 5 april 2010 om 01:21 uur

sjonhy

 

coutinho op goal!!! hoop dat die gozer eindelijk zijn kans krijgt!!

Zondag 4 april 2010 om 16:10 uur

Mr. FC DEN HAAG

Heel jammer dat de Paas stunt vandaag niet gelukt is! Wat een pech hebben we toch, is de gifbeker dan toch nog steeds niet helemaal leeg met dank aan de KNVB wat een.... scheidsrechter. Aan de andere kant als je zulke 100% opgelegde kansen mist verdien je ook niet te winnen, maar een gelijk spel was op zijn minst een terechte uitslag geweest! Ik ben bang dat de andere wedstrijden zwaar zullen tegenvallen en dat dit het laatste wapenfeit van deze competitie van FC/ADO DEN HAAG is geweest, waarom.... omdat de spelers zich waarschijnlijk niet meer op kunnen laden voor de overige wedstrijden. Ik hoop overigens dat ik het mis heb natuurlijk, maar goed we zullen wel zien wat de laatste wedstrijden voor ons in petto hebben.

Zondag 4 april 2010 om 15:55 uur

peet

HAD MEER INGEZETEN.  Toornstra met stip de beste man van het veld. 

Zondag 4 april 2010 om 15:51 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23