Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO kansloos tegen PSV


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 augustus 2011 50 reacties

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen PSV met 3/0 verloren. Het was een makkelijke overwinning  van de Eindhovenaren tegen het stroef lopende Haagse elftal.


De ploeg van Maurice Steijn zakte vrij ver terug en wist dat 20 minuten vol te houden, Nadta Mertens de openingstreffer maakte, ging het snel. De 2-0 volgde en een kwartier laten werd het 3-0, Wijnaldum en Toivonen waren de makers van die doelpunten.


ADO den Haag kon daar weinig tegenover stellen en creëerde geen enkele kans. Na de rust probeerde de Haagse formatie het nog wel, maar kon geen vuist maken.


Het was een speciaal duel voor Timothy Derijck. De verdediger vertrok een kleine week geleden vanuit Den Haag naar PSV en had vandaag direct een basisplaats. De Haagse fans maakten van die gelegenheid gebruik om de Belg toe te zingen en op die manier te bedanken voor de afgelopen seizoenen.

Reacties

rem

IK heb werkelijk vol verbazing zitten kijken zondag, Zijn idd een aantal spelers die er alles aan doen denk aan toornstra, kum en gino. De rest vond ik zwaar tegen vallen. Op merkelijk ook dat dit toch meestal de rustige jongens zijn, ziet ze bijna niet in de media hort ze nooit.

Waarom hoor ik ook iemand over Aissatie, vind het een prima speler bij toornsta en rado. Veel loopvermogen en voetbal op het middeveld, Immers weer voorin.

Ik denk dat van der Kallen had verwacht na de zomer een rijk man te worden door veel spelers duur te verkopen. Maar dat isniet gebeurt, transfers liepen mis dus wat hebben we nu, een team uit evenwicht en spelers die wel zeggen da het niks uitmaakt dat ze bij ado blijven, maar het liefste gewoon naar een andere club gaan.  

Dinsdag 23 augustus 2011 om 22:14 uur

Dansen in de Marathon

'We moeten er echt nog iemand bij hebben' - zei Immers gister.

Nah, ik geloof dat wij daar als supporters allang achter waren, maar als je als clubleiding niets doet... en je laat ook nog je beste spelers gaan..., dan is het vragen om problemen (in het rechterrijtje).

 

Echt pijn in me ogen van de laatste 5 á 6 wedstrijden, wat een verschil met vorig jaar zeg. Ik mis een hoop beleving op het veld, tactisch staat het gewoon niet, er zit geen lijn in het spel.....

Ik hoop maar dat het nog beter gaat worden, misschien moet iedereen de klappen, teleurstellingen en gedoe van de afgelopen tijd nog verwerken. Wij kunnen beter dan dit, ! COME ON ADO ! ALLES OF NIETS, OLE OLE !

 

Maandag 22 augustus 2011 om 17:48 uur

Haagse Wous

@Hagenees in hart en nieren

Helemaal met je eens man! Als wij het al zeggen en erover praten.. Wat zullen hun al niet denken? Van oww komt wel goed.
Het is 1 en al spel wat er word gespeeld door de poppekast show van steijn en andere...
Er moet er 1 zijn die zo hard met zijn vuist op tafel slaat dat heel het stadion trilt en zegt nou kijk: Zus en me zo zit het,
Dit zijn we van plan en dat gaan we doen weetje?
Dat slappe praat dat naar de overkant gaat en weer terug komt hebben we niets aan.
DUIDELIJKHEID
En durf beslissingen te maken.

Maandag 22 augustus 2011 om 12:53 uur

Steijn is geen trainer voor dit team

Het zou beter zijn als Steijn een stapje terug doet want als dit zo

door gaat wordt hij een zielige vertoning, voor de club en ook in de media wordt hij keihard afgebrand. We zijn nu nog erger dan de

AEX en maken een vrije val, het is pijnlijk om aan te zien. Voordat wij echt het lachertje van de eredivisie worden moeten er maatregelen getroffen worden. Steijn, kijk hou de spiegel voor en wees verstandig en eerlijk naar jezelf toe. Ik hoop dat de beleidsbepalers dit ook zullen lezen want zo als het nu gaat kan het niet!!!!!!

Maandag 22 augustus 2011 om 12:44 uur

KaleHans

trouwens, broertje Verhoek mag verhuurt worden aan een buitenlandse club...............  zou het toch?   dan is Wesley misschien ook meteen genezen van zn "heimwee" en gaat ie weer spelen zoals vorig seizoen? 

Maandag 22 augustus 2011 om 12:01 uur

KaleHans

@Hermanos, je schrijft dat de sponsors wel in de stad zijn, dat is ook wel zo maar al deze grote sponsoren willen de club gewoon niet sponseren, daar ligt juist het probleem.

Alle grote multinationals laten ADO gewoon liggen en stappen er niet in en dat is helaas al jaren zo.    Waas is blij met een v.d.Kallen anders was de club er misschien al helemaal niet meer geweest.

en @MIG, dat het een "incident" was bedoelen ze mee met zo hoog eindigen en van alles en iedereen winnen, en wat hebben ze daar verkeerd mee gezegd???  volgens mij niets, zo'n seizoen kunnen we voorlopig niet meer verwachten, ja misschien als er echte grote versterkingen binnengehaald zouden kunnen worden maar dan ben je meteen weer bij het probleem.......... de grote sponsoren die maar niet komen.

v.d.Kallen zijn portemonnee is niet oneindig diep denk ik, en het tekort van vorig seizoen heeft hij ook al uit eigen zak bijgelegd.

Maandag 22 augustus 2011 om 11:57 uur

beetje geld is er wel want

de 6 ton voor VdBrom en 7,5 ton voor Derijck moeten gewoon rechtstreeks in de spelersgroep worden gepompt

Maandag 22 augustus 2011 om 11:29 uur

MiG

@Hermanos: snap wel wat je bedoelt want toen ik in VI las dat Vd Kallen en Beyersbergen het afgelopen seizoen "een incident" noemden, kreeg ik ook een vervelend voorgevoel

Maandag 22 augustus 2011 om 11:21 uur

farlito

Jongens wat wordt hier nou gezegd!

Steijn moet weg, hij hoeft van mij niet weg hij moet gewoon assistent zijn en meer niet. Het is niet steijn die zij nadat judasbrom pleite ging; Ik eis hoofdtrainer te zijn, dat waren de eisen van v/d kallen en de rest van het zooitje. Als ze een goede en opbouwende trainer hadden gehaald zou steijn met laten we niet vergeten een echt groen/geel hart gewoon lekker assistent zijn gebleven. En dan nog zeggen sommige hadden we judasbrom nog maar die gorre stinkende parasiet . Ik ben er echt zeker van dat dit alles is ontstaan door de judasstreek van v/d brom. Hij was degene die zijn woord had gegeven zowel naar bestuur als ons supporters om niet pleite te gaan. Dus ging iedereen bij ado den haag ervan uit dat we juist nu konden doorgroeien.

Doordat die judas iedereen heeft bedonderd moeten we nu op de blaren zitten en het met spelers doen die na dit alles als een kip zonder kop over het veld huppelen. Betreft coutinho is het toch ook ongelooflijk wat door sommige wordt beweerd. Ik zal niet zeggen dat het een wereldkeeper is maar is het niet zo dat ie afgelopen seizoen menig wedstrijd de punten voor ons gepakt heeft, en is het ook niet zo dat hij gisteren ook voorkomen heeft dat we met 6 nul naar huis moesten keren. We hebben geen keeper nodig maar een verdediging die staat als een huis. Dat kan alleen als je een degelijke centrale verdediger haalt. Een spits is zeker nodig want anders kunnen we het schudden. Kortom v/d kallen heeft geen keus meer en moet opnieuw centen gaan trekken om dit op te lossen. En dat zal wat gaan kosten; nieuwe hoofdtrainer, centrale verdediger, spits en als het ff kan een vervanger voor lukniet want die raakt in de amateurs nog geen pepernoot (wat is die man een ontiechelijke slechte voetballer).

Forza Den Haag.

Maandag 22 augustus 2011 om 11:19 uur

Hagenees in hart en nieren

Ik zou wel eens willen weten of er iemand van ons zo geliefde den haag luisterd naar wat er op dit forum wordt gezegd. Wij suporters zien allemaal dat het niet werkt op het veld . Waarom wes terug laten komen (is geen schim van vorig jaar) immers is zijn motivatie kwijt na het mislopen van zijn droom tranfer naar 010 Stein die tesnel hoofd is geworden . Ik zou graag eenreatie willen van iemand van onze club wat ze gaan doen en hoe want zo kan het niet langer. (ik blijf toch wel komen den haag is mijn club en zal dat blijven tot mijn dood, en ik denk dat er meer mensen zo over den haag denken)
Maandag 22 augustus 2011 om 11:14 uur

Hermanos

Steijn hoor ik nog zeggen, mochten er spelers weggaan, dan hebben we er andere spelers al voor in hun plaats. Ja en nu Steijn? Ga je vuist maar laten zien voor goede aankopen. En overweeg of je het wel aankan? Natuurlijk moeten Verhoek en Immers blijven, maar de waas van roem moet weg voor hun ogen. En het succes van het vorige seizoen had voor een stad als Den Haag normaal moeten zijn. Zelfs de middenmoot in de eredivisie is onvoldoende. Wat een slecht beleid, alleen maar handhaven van een eerste voetbalclub van een zeer belangrijke internationale stad. Sponsors zijn beloofd en met moeite hebben we gekregen wat we nu hebben. Internationaal is de stad bekend, daar zijn sponsors wel te vinden, maar het beleid wil geen inmenging in hun speeltje. Zeggenschap op een eilandje. Neem de boot en ga op zoek, doe wat goeds voor de club. Maar ze horen het niet meer voor het zeggen te hebben. Neem nu het gesol over Bulykin, dwaas terwijl we er veel beter voor hadden gestaan, als Bulykin nog zou hebben meegespeeld. Hij had met ADO geld op kunnen leveren. Er is geen club in Nederland meer, die met vrees naar ADO komt. De supporters zijn gelukkig rustig en dat moet beloond worden door succes met ADO te halen. En als een internationale stad als Den Haag zegt geen geld voor ADO te hebben, mogen we wel eens nadenken of wij nog wel bestaansrecht hebben. Sorry voor hen die zich dit aantrekken, maar het moet er wel even uit. ADO voor beter en snel. Want zoals het nu en jaren geleden al gaat is het hopeloos.

Maandag 22 augustus 2011 om 10:50 uur

Tedje

Grappig om te lezen dat sommige mensen denken dat je even de halve selectie kan verkopen en 5 oostblokkers ervoor in de plaats kan halen...

Volgens mij is er geen piek om uit te geven en zit van der Kallen met z'n handen in het haar (voor zover er haar op z'n hoofd zit) nu hij ziet dat er een incapabele technische staf voor de groep staat en dat de spelers die hun transferwaarde vorig jaar omhoog gevoetbald hebben diezelfde waarde dit jaar net zo hard weer laten kelderen!

Het mislopen van de 2,5 miljoen voor Verhoek is dan ook een doodsteek voor de club, zo'n bod ga je niet meer krijgen en dan zal je zien dat Wes uiteindelijk niet meer te slijten blijkt. Hij is redelijk overbodig geworden aangezien hij z'n man niet voorbij komt en dus niet naar binnen snijdt, maar enkel de bal kan geven terwijl er niemand meer staat om hem in te koppen!

Misschien moet Kallen bellen met van Zweden, want van de 'sterkhouders' van vorig jaar kun je er beter 1 of 2 verkopen en dan doel ik op Immers en Verhoek. Als je die samen voor zo'n 5 a 6 miljoen kan verkopen heb je het top gedaan en kun je wat versterkingen aantrekken die wel nog graag zich inzetten voor de ploeg!

Maandag 22 augustus 2011 om 10:30 uur

luck

Ik begrijp de trainer niet.

Beugelsdijk laatste man , Brouwer in de spits , en hanteer min of meer hetzelfde systeem als vorig seizoen.

Nu loopt de hele boel in het honderd , mede door het warrig tactisch

verhaal van Steijn

Maandag 22 augustus 2011 om 09:42 uur

KaleHans

Lex denkt alleen nog maar aan dat Rotrdamse gras wat ie wil opvreten, het Haagse gras lust ie al niet meer.....  ja alleen als ie als een Suarez omvalt als een tegenstander bij hem in de buurt is............ 

Waar is die vechtlust gebleven Lex, en Wesley weet jij nog wel waar de achterlijn is??  Het enigste wat jij probeert is via dat bomvolle midden een actie te maken terwijl je juist sterker bent met je acties op de vleugel.    En inderdaad, twee goeie soldaten achterin die een sterke leider naast zich moeten hebben, Kum en Leeuwin zijn ijzersterke verdedigers maar geen leiders achterin.   

Toornstra en Rado lopen zich te pletter tussen alle linies in om het vuile werk op te knappen en ballen op te halen, en Vicento....... die heeft het (nog steeds) niet.     Om Steijn nu van het niet functioneren van dit elftal als schuldige aan te wijzen gaat mij te ver, laat het bestuur nu maar is opstaan en zeker een drietal echte versterkingen halen.     Dit elftal zwemt, en het zijn toch de jongens op het veld die het moeten doen maar met alleen een tomeloze inzet van jongens als Toornstra, Leeuwin, Kum en Rado ga je het toch echt niet redden.    Ik had vooral nu veel meer van Lex en Wesley verwacht maar ze zijn beiden denk ik nog veel te veel met andere dingen bezig.................

Maandag 22 augustus 2011 om 09:33 uur

Haagse Wous

Mij kon je al vertellen dat dit al ging gebeuren.

Ten eerste snap ik never nooit hoezo steijn hoofdtrainer werd van ADO.
Dat is TOO MUTCH voor hem... Hij is al eens assistent geweest van ado daarna met van de dom, en nu hoofd hij is er niet klaar voor en wat zoveel medesupporters hier zeggen een stapje lager ken geen kwaad.

Zo zonde voor ado dat iemand zoals steijn het hoog in zijn bol heeft zitten.


Zo ie zo blijf ik vertrouwen hebben in den haag. Maar ik vind het doodzonde dat onze club van iedereen die voor ado is en ado in het hart heeft het op deze manier word vergalt. Hadden we een uitschieter vorige jaar, dan denk je nou dit jaar kunnen we het team sterker maken en aardig op de rit houden.  We hebben alle tijd gekregen om nieuwe spelers te kopen. Nu is het zover en uitgesteld dat je haast geen veranderingen heb gezien. Het zou nu goed kunnen zijn dat je paniek aankopen krijgt. Of helemaal geen, maar vind het diep triest.
Tuurlijk er kan van alles gebeuren: Moeilijke start blalala
Teveel gerommel, maar dan nog!
Er is teveel veranderd, en hoop echt dat er versterking komt.
Want dan durf ik zo ie zo een wedje te leggen dat die maurice weg moet voor de winter of in de winter.

En als het niet door het bestuur is, dan wel door de supporters.

 


Een teleurgesteld Haags Supporter
En hoop op betere tijden

 

Maandag 22 augustus 2011 om 09:32 uur

LOS ZAND

dat is wat het elftal op dit moment is en hoe dat komt? De voorbereiding is te onrustig verlopen door het vertrek van VdBrom en alle wel/niet transfers. En dat speelt nog steeds; een aantal spelers [Immers en Verhoek] is met hun hoofd totaal niet bij ADO, maar bij wat dan ook. Dit heeft ons ook minimaal 1 extra ronde Europees voetbal gekost. De talenten uit de Jupiler League kunnen er nu niet ineens staan. Het idee achter het aantrekken van deze gasten was ze rustig in te passen, maar dat lukt nu dus niet. Het vertrek van Derijck en Buly uit de as is bijna niet op te vangen. Ik heb dan ook medelijden met Leeuwin die een soldaat is maar nu ineens een generaal moet zijn en dat is hij gewoon niet. Hoe nu verder? Misschien is het wel beter als Immers en Verhoek alsnog worden verkocht. Hopelijk blijft Toornstra wel (meteen aanvoerder maken) en kan er een elftal rondom hem en Rado worden gebouwd. Het is een open deur maar er moet dan uiteraard wel een centrale verdediger en een spits bij.

Maandag 22 augustus 2011 om 09:02 uur

lol

1. Positieve, motiverende trainer met visie aantrekken die modern en aanvallend voetbal wil spelen. Iemand die spelers beter kan maken.

Een vent! Geen verlegen jochie.

Type van der Brom, maar dan minder gluiperig.

 

2. Rechtercentrale verdediger. Beul. Leider voor defensie.

 

3. Spits.

 

4. Linkerverdediger.

 

5. Toch maar een kundige TD

 

en winnen maar!

 

Maandag 22 augustus 2011 om 04:28 uur

Tim

weg met het bestuur, altijd domme zetten/fouten, geen risico''s durfen nemen. weg met de trainer atteveld type, niet goed voor onze spelers, is al een andere keer duidelijk geweest, een echte spits erbij en verdediger, vicento verhuren ofzo laat niks meer zien van vorig jaar, ben het echt spuugzat elke keer weer die rare beslissingen, WIJ EISEN EEN NIEUWE TRAINER EN EEN SPITS, WEG MET STEIJN!!!

Maandag 22 augustus 2011 om 03:13 uur

aadche

Let op, er komt niets meer bij. Geen spits en geen verdediger.

Maandag 22 augustus 2011 om 02:29 uur

Mister X

Met deze Trainer zal het nooit wat worden , heeft geen enkele ervaring en geloog mij nu maar alle spelers zijn hem al zat met al zijn nieuwe regeltjes . Steyn moet maar snel trainer worden van pupillen elftal !!!

Maandag 22 augustus 2011 om 00:35 uur

Mr. FC DEN HAAG

AMATEURS! Geen STRIJD, geen HAAGSE BLUF en geen PASSIE!!! Gisteren een regelrechte wanprestatie, hartelijk bedankt daarvoor Maurice ga nog maar eens denken hoe je dit zooitje aan het voetballen krijgt en jezelf als trainer....
Maandag 22 augustus 2011 om 00:30 uur

ADO zoekt spelers!

In mijn eerdere comments staat er een foute naam: Gregor Balazic moet Marko Balazic zijn!

Maandag 22 augustus 2011 om 00:11 uur

Wes

Ps. Vergeet niet dat we tegen Groningen uit en tegen PSV hebben gespeeld, deze wedstrijden zouden we onder goede omstandigheden en met alle toppers van vorig jaar ook net zo goed kunnen verliezen.

Tegen Vitesse ging het moeizaam door ten eerste de druk rondom vd. Brom en ten tweede vanwege de wedstrijd tegen Omnia die zij in de benen hadden.

 

 

Maandag 22 augustus 2011 om 00:01 uur

Sven

In gedachte zie ik Graafschap in het eerste kwartier tegen ADO al met

3-0 voorstaan als ze net zo spelen als het eerste kwartier tegen Ajax. Mocht Graafschap een hele slechte dag hebben kan het nog een slap gelijkspelletje worden maar ik zie niet in hoe ADO daar met deze coach en selectie ooit 3 punten gaat halen. ADO speelt werkelijk als een kip zonder kop. De hele regio Den Haag is van slag. De spelers beginnen zich ook al behoorlijk in te dekken. "We moeten de lat lager leggen", "ons verwachtingspatroon bijstellen"... Wat een gebrek aan vechtlust. Immers wil wel het gras in de Kuip opvreten. Kom op jongens haal die eurotekens eens uit je ogen, jullie hebben je verplichtingen tegenover de stadion bezoekers. En Steijn maar wachten op 1 september voor de broodnodige rust. Geloof mij maar die komt niet.

Zondag 21 augustus 2011 om 23:59 uur

Wes

Zeer slecht was het zeker, geen beleving in het spel van ADO en het lijkt wel of er iets geknakt is bij de spelers. Er gebeurd iets met ze waar ze zelf nooit ervaring mee gehad hebben. Ook door alle verhalen rondom de spelers die weggaan/willen en toch weer niet. Onzekerheid maakt zich meester van de ploeg. Het zou goed zijn als de deadline verstreken is en hopelijk is er dan een goede spits en een goede verdediger/spelverdeler bij, we hebben een ervaren speler nodig die de ploeg kan leiden op het veld, de poppetjes neer kan zetten en respect afdwingt. Steijn is volgens mij overdonderd door allese rondom de ploeg en zal het zeer moeilijk krijgen om dit aan de praat te krijgen. Een motivator is er nodig, iemand die de mannen weer kan doen geloven dat er nog veel meer in zit.

Er spelen zeker 9 spelers die vorig jaar ook regelmatig in de basis hebben gestaan dus het kan onmogelijk in elkaar zakken als zij er weer in gaan geloven.

Zondag 21 augustus 2011 om 23:51 uur

Y

@ADO zoekt spelers!

 

en Mario been als trainer!

Zondag 21 augustus 2011 om 23:49 uur

Henk

Ik verbaas me over het opportunisme op dit forum. Niemand had een woord van kritiek bij het aantrekken van spelers uit de Jupiler. Nee, wij haalden de Grote Talenten die door alle anderen over het hoofd waren gezien! Maar denk eens even na: Als Cherry eredivisieniveau zou hebben zou hij toch bij Twente hebben gespeeld of bij Groningen, Heerenveen, De Graafschap, NEC of VVV? Hetzelfde geldt voor De Vogel, Höcher, Mulders. En dan die cultfiguur Japie, bejubeld alleen bij ons terwijl niemand anders zijn vingers eraan brandde.

Ik heb in de loop der jaren van mijn vader geleerd dat er maar eens in de zoveel jaar een bijzonder talent plotseling uitspringt. De spelers die geen eendagsvlieg zijn werden jarenlang goed opgeleid en leefden serieus voor het voetbal. Wonderen bestaan niet en gokken doe je in het casino (en het casino wint!)

Zondag 21 augustus 2011 om 23:48 uur

ADO zoekt spelers!

Liefst zou ik dit als elftal/selectie(subs) zien:

 

Keeper: Milan Barjaktarevic/Coutinho
L.B.:Snoyl/Luksik
R.B: Ammi/Leeuwin
L.C.V: Kum/Gregor Balazic of Nejc Mevlja
R.C.V: Darko Zec/ N,toko
V.M.C: Radosavjlevic/Visser
L.M:Toornstra/Måns Söderqvist
R.M:Immers/Chery
L.Vl: Vicento/Spas Delev of Magnus Eriksson 
R.Vl: Verhoek/Hocher
Spits: Bulykin of Vennegoor of Hesselink/Van Duinen

 

Extra wissel:  de Vogel,Mulders

 

Vertrekken Zwinkels,Brouwers,

Verhuren: Beugelsdijk,Elbers,Supusepa,van Duijn,Tihouna,v/d Dussen, de Rijk

Zondag 21 augustus 2011 om 23:33 uur

ADO zoekt spelers!

Milan Barjaktarevic dit vet goeie keeper en is gratis!!! Weg met die zwinkels en Coutinho!!

Zondag 21 augustus 2011 om 23:07 uur

ADO4EVAH

@Hermanos Ricky van den Berg heeft grote bek maar het kreng kan wel voetballen, ik ben het dan ook eens, misschien hebben we spelers nodig met en groen geel hart. 

Zondag 21 augustus 2011 om 23:01 uur

Hermanos

Van mij mag Ricky van der Berg zelfs terugkomen. Hij zal het beter doen, dan wat er nu staat. En er valt ook wat te beleven. Zelfs is hij overal inzetbaar, trouwens hoe zal het gaan met hem?

Zondag 21 augustus 2011 om 22:53 uur

ADO4EVAH

Als van de kallen geen geld uit wil geven zet dan voor mijn part Rickie Hoogendorp in de spits.

Zondag 21 augustus 2011 om 22:48 uur

ggf

Een goede spits is van onschatbare waarde. Als je als elftal het gevoel hebt dat je van de vier kansen (die je toch minimaal altijd wel krijgt in een wedstrijd) er 2 benut geeft dat ontzettend veel rust en zelfvertrouwen in een elftal. Dat werkt gigantisch door.

Een redelijk middelmatig team echter wel met een prima spits zal

over het algemeen goed presteren.

In het hedendaagse voetbal gaat het ook om die paar momenten voor het doel die doorslaggevend zijn. Optisch veldoverwicht of mooie combinaties zijn leuk meegenomen maar komen juist tot uitdrukking bij uitzicht op een goed resultaat (is goede spits).

Ontbreekt een dergelijke spits dan heb je op voorhand een probleem.

Ik denk dat daar dus alle aandacht naar uit moet gaan.

Wellicht een open deur, maar als ik zie hoe makkelijk alles nu wordt afgebrand, dan klopt dat vlgs mij dus gewoon niet.

Een goede spits (naar ADO maatstaf) zou vlgs mij Vennegoor kunnen zijn. Natuurlijk zijn er wellicht betere, maar die zullen te duur zijn. Ook realistisch blijven op dit punt. Volgens mij weet Steijn dat ook wel. 

Zondag 21 augustus 2011 om 22:41 uur

ADO zoekt spelers!

Zwakte van ADO:

 

Keeper die niet klemvast is ,onzeker.

Centrale duo van de verdediging is 1 grote aanfluiting

linksback 1 grote aanfluiting

Rechtsback heeft te leiden onder de rest van de verdediging

Maakt dat de hele verdediging heel slecht is en misschien de slechtse van de Eredivisie.

Middenveld kan niet voetballen door slechte verdediging en het ontbreken van een balvaste spits, die met de rug naar het goal kan spelen en goed is in de kaats en een bal kan afschermen en kopsterk is.Buitenspelers die niet kunnen voetballen doordat middenveld geen druk naar voren kan zetten en dus niet kan bijsluiten.Ze kunnen ook geen bal kwijt van de zijkanten om die voor goal te leggen. Slot conclusie: We hebben een spits nodig en snel,een centrale verdediger(liefst 2), een linksback en het liefst een goede linksbuiten(maar misschien ook niet als de verdediging goed staat en je een goede spits hebt,kan misschien vicento zich meer bezighuden met aanvallende acties).

 

 

Keeper: Liefst een andere

L.B.:een nieuwe (Snoyl) 

R.B: Ammi/Leeuwin

L.C.V: Kum/of een nieuwe (Gregor Balazic, Nejc Mevlja) 

R.C.V: nieuw (Darko Zec)

V.M.C: Radosavjlevic

L.M:Toornstra

R.M:Immers

L.Vl: Vicento of een nieuwe(Spas Delev,Magnus Eriksson)

R.Vl: Verhoek

Spits: een nieuwe ( Buly,Vennegoor)(Volgens geruchte Alfonso Alves afgelopen donderdag rond,vrijdag weer afgeketst,helaas als dat echt zo was)

 

Dus om geen degradatie te spelen is er werk aan de winkel voor ADO! En heel snel! Met deze bagger vertoningen gaan op voor degradatie.

 

En gewoon een super talent van Kalmar FF alvast halen voor als Toornstra zou vertrekken en dat is Måns Söderqvist,ook als Toornstra niet zou vertrekken ook gewoon halen. 

Zondag 21 augustus 2011 om 22:35 uur

Tja

Het is verbazingwekkend dat Steijn als hoofdtrainer er in is geslaagd om een attractieve vechtmachine in een maand tijd om te katten naar een stel prutsers als dwaallichten dolend in het moeras.
Na het vertrek van de Judas mag de Verlosser komen in de persoon van een trainer met empathie, visie en liefst ook een aardig netwerk, zodat het plezier weer terugkomt bij de spelers, dan komen de resultaten ook wel weer.
En Steijn, die gast kan er bij gebrek aan talent (people management) ook niks aan doen, stapje terug als assistent of beter voor hem ervaring opdoen bij een jupiler club of een leuke amateurclub.

 

 

Zondag 21 augustus 2011 om 22:33 uur

zijkerts

Tuurlijk het gaat niet zo goed als vorig jaar, maar wie had dat dan verwacht? En het spel is zorgwekkend, maar om nou te zeggen dat het einde verhaal voor ado is?......  Ik zeg een goede spits erbij en een goede vervanger voor derijk en we draaien mee bovenaan het rechter-rijtje. Zo niet wordt het degradatievoetbal, maar we moeten een excesior en vvv echt wel onder ons kunnen houden. En ado had inderdaad alles bij elkaar moeten houden en moeten investeren in de steunpillaren van vorig jaar. Maar om nu gelijk zo erg op het bestuur en dergelijken af te geven vind ik een beetje overdreven. Ado probeert te bouwen en dat gaat met schommelingen, maar door negatief publiek wat een deel van de mensen hier is, komt er alleen maar onrust en zal het veel langer duren voordat we stappen kunnen maken.

Zondag 21 augustus 2011 om 22:21 uur

Tedje

Ik ben het opzich wel met de mensen eens als ze zeggen dat het niet allemaal aan Steijn ligt, omdat de spelers het ook niet laten zien, maar ik heb nog weinig geweldige wissels gezien waarmee de wedstrijd kantelde en ADO beter ging spelen of scoorde. 

De trainer is ook niet in staat om het team bij elkaar te houden, waardoor de spelers niet meer in de discipline spelen en het positiespel dus waardeloos is. 

Ik ben daarom gewoon niet overtuigd van z'n kwaliteiten en vind het dan ook helemaal onverstandig om er een nog vrij onervaren man als Fraser naast te zetten.

De huidige selectie kan nog wel 2 spelers gebruiken, een centrale verdediger en een spits, dus laten we hopen dat de club nog goede spelers weet aan te trekken. 

Zondag 21 augustus 2011 om 22:18 uur

Big Marc

Veliezen is niet erg, maar als ik zie hoe 3 wedstrijden heel slap gevoetbald wordt, geen beleving, geen fanatisme, dan ben ik heel bang dat we dit seizoen blij moeten zijn als we erin blijven.

Misschien mis ik Buys nog het meest. Eentje met een drive, die de hele ploeg kan meeslepen, werklust, het publiek erachter krijgen. Nee, bestuur let op , jullie willen ons voorhouden dat we bovenaan rechterrijtje kunnen eindigen, maar dan gaan ook jullie de realiteit uit het oog verliezen. Alle 3 de uitslagen tot nu toe waren geflatteerd. 1 punt tegen Vitesse omdat Vitesse ook slecht voetbalde , maar alsnog beter was dan ADO. Groningen slechts 4-2, omdat er op de 2e helft een flinke rem op zat bij ze. PSV had er vanmiddag ook met een 6 of 7-0 vandoor kunnen gaan maar speelde de 2e helft geoon uit als een oefenwedstrijdje. Dit is niet negativiteit , maar realisme.

Nog 10 dagen voor 2, liefst 3 goeie aankopen. Een leidende verdediger, een superspits en een aanjager. Eigenlijk zijn Lex en Wesley degenen die nu op moeten staan, maar Lex loopt ook met z'n handen in z'n zak op het middenveld. Waar is de spelvreugde van vorig seizoen gebleven?

Of is Steyn geen 'peoplemanager'?

Zondag 21 augustus 2011 om 22:13 uur

Kobus Tokus

Diego Liefden, ook zo'n schoolvoorbeeld van slecht langere termijn beleid. Waren laat je zo'n jongen zomaar weggaan?.... Ongelooflijk. Ahmed Ali idem dito.

Zondag 21 augustus 2011 om 22:07 uur

De week van de waarheid !

Steijn moet een stapje terug doen, ... naar de Jupiler League.

Wat wij nodig hebben is een trainer met visie, overtuigingskracht

een goed spelersnetwerk en ervaring!

Bestuur moet de lang verwachte en o zo nodige spits halen,

dat is natuurlijk Bulykin (of Vennegoor). 

Achterin moet echt iemand de plaats van Derijck opvullen.

MET SPOED!!!

Indien dit niet gebeuren zal, dan worden wij het lachertje van

de eredivisie!

Zondag 21 augustus 2011 om 22:06 uur

Kobus Tokus

Hou allemaal nou eens een keer op met dat gezeik over Bulykin! Die is WEG. Gewoon alles verkopen wat je verkopen kunt en poen gaan scheppen zodat er 3 of 4 jongens gehaald kunnen worden. Coutinho is op zich geen slechte keeper, op de lijn zeker niet, maar hij heeft gewoon een stel imbecielen voor zich die niet kunnen verdedigen. Haal Janmaat terug, koop Jovanovic en leg Snoyl een interessante aanbieding voor. Even wachten op N'Toko en je bent achterin meer dan dik in orde. Middenveld ook opties zat, en bij voorkeur een ruit met Rado in de punt naaqr achteren, Chery in de punt naar voren, links Höcher en rechts Japie (of andersom). Een scorende spits kost gewoon geld. Even de stage afwachten van die Hongaarse jongen die we nu op proef hebben, en als hij bevalt Vicento naast 'em zetten.

Verkopen/verhuren: Zwinkels, Ammi, Leeuwin, Kum, Beugelsdijk, Supusepa, Luksík (wat valt die tegen zeg!), Toornstra, Immers, Verhoek en Brouwer. Dat levert meer dan genoeg geld op om de schuld af te lossen én die verdedigers plus eventueel spits te halen die we nodig hebben. Desnoods package deals/ruilconstructies aanbieden... En geen paniekaankopen doen zoals VoH, Keller enzovoorts. Dat flikt het bestuur wel vaker en dat moet nou eens een keer afgelopen zijn! Het grootste falen is het langere termijn beleid, want als je jongens als Pellatz, Boks, Antonia en Fernandez zomaar laat gaan ben je echt dom bezig. Het feit dat FCDH geen technisch directeur heeft die voor dit soort zaken verantwoordelijk is geeft al aan hoe amateuristisch de club eigenlijk gerund wordt, want wat moet een technisch directeur kosten? Toch geen miljoenen zeker? Wiljan Vloet had die functie prima in kunnen vullen, maar Van der Kallen zegt: 'geen geld voor'. Onzin natuurlijk...

Zondag 21 augustus 2011 om 22:05 uur

KaleHans

Kansloos.......... dat wordt bedoeld dat wij dus absoluut geen kans crëerden, oh ja wel.... op 't laatst maar die krijgen Immers en Verhoek er dan niet in.   Verhoek hopeloos, daar krijg je echt geen stuiver meer voor.  Toornstra ook hopeloos uit vorm, Rado moest meerdere linies belopen, geen balvaste spits, geen leider in de verdediging.

Deze ploeg heeft vandaag niet alleen van PSV verloren maar ook van zichzelf.   En een ieder die maar klaagt over Steijn, ook v.d.Brom had het met deze spelers niet voor elkaar gekregen.    De spelers lopen het vuur niet uit de sloffen voor elkaar zoals vorig seizoen, nee sterker nog...... ze lopen elkaar alleen maar in de weg. 

Geen diepgang in het spel, geen variatie, geen automatismes.......

Ik hoop dat het bestuur snel wakker wordt en investeerd in deze ploeg, minstens nog drie echte versterkingen erbij.

Dan maar wat in het rood, beter dan aan het eind van de streep weer playoffs voor degradatie te moeten voetballen.....

Zondag 21 augustus 2011 om 21:54 uur

leidse gast

 HEELAAS VERLOOREN TEEGEN PSV

 

Dat is geen schande ...Maar ik weet niet wat ik na 3 wedstrijden er van moet denken. Ik ben bang dat 

 

 

STEIN ....NIET DE JUISTE PERSOON IS OM DEEZE KAR ..IN DEEZE SITATIE TETREKKEN

 

COUTHINO.. GEWOON EEN GOEDE KEEPER IS

AMMI ......ALTIJD WEL AARDIG SPEELT

KUM ...EEN GOEDE MANDEKKER IS...MAAR MIST IEMAND NAAST HEM

 

LEEUWIN ..HET NIVAU OP DIE PLEK ACHTERIN NIET AANKAN

 

LUKSIK ....HET NIVAU NIET AAN KAN

 

TOORNSTRA   GOED GENOEG IS 

 

IMMERS .....KAN VEEL BEETER

 

RADO....IS GEWOON EEN GOEDE SPEELER

 

VICENTO ....IS ONBEREEKENBAAR....MAAR NOG GEEN ZEEKERHEID

 

VERHOEK IS GEWOON GOED...MAAR KAN OOK BEETER.EN MIST GEWOON EEN STERKE SPITS WAAR DIE VAN OP AAN KAN

 

CHERRI GEWOON GOED MET POTENTIE

 

VAN DUINEN ..EEN TALENT DIE MOET JE BRENGEN IN EEN GOED DRAAIEND ELFTAL

 

IK CONCLUDEER EIGENLIJK GEWOON WAT IEDEREEN CONSTATEERT .....DAT ER ECHT GEWOON EEN GOEDE STERKE SPITS MOET KOMEN...EN EEN WAARDIG OPVOLGER VOOR DERIJK

 

EN DAN IS STEIN MESCHIEN WEL DE JUISTE TRAINER

 

HET SPIJT ME MAAR WE HEBBEN NOG EEN WEEK...OM WEER EEN LEUK SEIZOEN TEHEBBEN.....BEN BANG DAT HET ANDERS EEN DRAMA WORD

 

BEN HOOPLELIJK NIET TENEGATIEF OF WEL?

Zondag 21 augustus 2011 om 21:50 uur

Parnasia

Ze hadden het team zeker bij elkaar moeten houden en daar betalen we nu de tol voor Contracten hadden misschien wel opengebroken moeten worden Toen het zo goed ging Het bestuur heeft gegokt en verloren zijn Buijs,piqué,bosje,kubic nou echt minder dan de jongens die gehaald zijn In die zin minder dat ze geen nieuw contract kregen
Zondag 21 augustus 2011 om 21:43 uur

TONH

he he,de basis van de verdediging is weg,....de spits.....is weg.

de trainer is gekaapt....

wat wil je dan?

ff gauw weer een topper ervan maken'?.....

denken we dat we de enige zijn die van dit psv verliest dit jaar?

als psv een beetje op elkaar begint te spelen en zoals mertens zegt:

we worden meer en meer een team......tsja dan zal t gaan werken bij philips....dat is voetbal he?....

demoniseren helpt niet,...

kom op ado,...volgende week 3 punten pakken en verder...en wie weet met een speler erbij.....

een tip voor een goede spits?......buly? misschien?

in de eerste 15 minuten vond ik dat ado zelfs druk zette op psv....dat zag toch iedereen wel?

volgens jacobse en van es:

gatfahduhgotfah dit was ff niet tuh wennach kut....

maah jongus volluhgunde week ff schaddas errondah en gaaaaaaan.

Zondag 21 augustus 2011 om 21:38 uur

Indirecta

Als een ploeg goed draait moet je zo min mogelijk veranderingen aanbrengen. Hebzucht en egoïsme van met name de spelers doet ADO Den Haag de das om. Nederland presteert in Europa niets omdat ze geen ploeg bijelkaar kunnen houden. Zo ook ADO. Als ADO de trainer en de ploeg bijelkaar had gehouden hadden we niet getuigen hoeven te zijn van zo'n drama als vanmiddag. Daar had geld in geïnvesteerd moeten worden en daar was ADO echt niet door omgevallen integendeel de club was daardoor nog interessanter geworden voor investeerders. Gebrek aan visie op de lange termijn, gebrek aan een goed scouting apparaat en gebrek aan voetbaltechnische kennis zal de club in een crisis brengen en misschien wel het definitieve einde leiden. Voorlopig zie ik ze geen wedstrijd meer winnen. Ik draag alleen nog maar zwarte kleding. 

Zondag 21 augustus 2011 om 21:33 uur

R.E.

Je weet nooit of het veel had uitgemaakt (waarschijnlijk niet, gelet op het belabberde spel van ADO), maar was het nou te veel gevraagd om de onderhandelingen met PSV een weekje op een laag pitje te zetten, zodat Derijck niet tegen ADO had kunnen spelen én zodat intussen een vervanger had kunnen worden aangetrokken? Nu heel snel minstens twee échte versterkingen halen (verdediger en spits), want de misplaatste zuinigheid kost alleen maar punten én geld!

En Wesley, bedankt dat je je club 2,5 miljoen door de neus hebt geboord! Misschien ben jij wel de hoofdschuldige van de huidige ellende, want van dat geld hadden meerdere versterkingen aangetrokken kunnen worden. Maar als je blijft spelen zoals vandaag (en alle andere wedstrijden van dit seizoen) en als je je dan ook nog zo dom en gefrustreerd afreageert op je tegenstander, wil geen enkele club jou nog hebben en lever je ADO geen cent meer op. Als er toch nog een club zo dom is om een goed bod op jou uit te brengen, ga dan alsjeblieft niet weer dwars liggen en vergeet je heimwee!

Zondag 21 augustus 2011 om 21:19 uur

Harrald

Het is zo voorspelbaar allemaal maar toch doet het pijn. In Arnhem is het feest. Vitesse 3 wedstrijden, 7 punten, daar had ADO moeten staan. ADO staat 17e en ze kunnen op deze manier alleen maar zakken. Daar hoort ADO na die wedstrijden voor de competitie en de eerste 3 competitie wedstrijden te staan. Logisch, geen coach (overgelopen), wereld verdediger (overgelopen), geen spits (overgelopen), rechterflank, door de mand, centrum middenveld, door de mand, andere middenvelders, door de mand. Nieuw krachten, door de mand, Verwachting van nieuwe aankopen 0,0. Keeper opnieuw door de mand. Als Zwinkels fit is valt hij wellicht ook door de mand. Van der Brom heeft ADO nog gespaard anders had ADO nu als enige 0 punten gehad. ADO moet zo lekker doorgaan, zonder technische staf, zonder bestuur, zonder geld. Wanneer is de crematie? Eerst al die fans lekker maken met een mooi seizoen. Maar nu, wat een gebrek aan vakmanschap, wat een loosers mentaliteit. Dit komt niet meer goed. Prettige wedstrijd.

 

Zondag 21 augustus 2011 om 21:17 uur

Kobus Tokus

Ze moeten die Steijn zsm lozen.......

Zondag 21 augustus 2011 om 21:15 uur

Bolluhboeah

Geen schande om te verliezen van psv, maar op deze wijze?...

 

Zondag 21 augustus 2011 om 21:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24