Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO laat Heracles terugkomen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 januari 2009
ADO Den Haag is met drie versterkingen in het elftal een puntje verder gekomen. Thuis tegen Heracles Almelo liet de residentieclub de tegenstander twee keer terugkomen: 2-2.

De Haagse ploeg begon voortvarend en had het betere van het spel. Volledig volgens het wedstrijdbeeld kwam de ploeg dan ook na 26 minuten op een 1-0 voorsprong. Karim Soltani was de doelpuntenmaker.

Heracles Almelo verraste door tien minuten later de eerste kans van de wedstrijd direct te verzilveren. Hagenees Ricky van den Bergh scoorde de 1-1. Even later leek ADO Den Haag weer op aan kop te komen, maar scheidsrechter Bossen keurde het Haagse doelpunt af omdat Christiaan Kum Heracles doelman Pieckenhagen gehinderd zou worden.

Voor trainer Wetzel was dit reden genoeg om de arbiter in de rust aan te spreken. Bossen was hier niet van gediend, waarna de Haagse oefenmeester na de pauze op de tribune mocht plaatsnemen. Waarschijnlijk zal hem dit een wedstrijd uitsluiting opleveren omdat hij na de seizoensopening tegen Sparta een voorwaardelijke schorsing opliep. In dat duel werd Wetzel door scheidsrechter Kevin Blom naar de tribune verwezen.

In de tweede helft was het weer ADO Den Haag dat op voorsprong kwam. Debutant Tomothy Derijck gaf zijn visitekaartje af en maakte de 2-1. Er leek weinig aan de hand voor ADO Den Haga, De Haagse ploeg had al meerdere grote kansen gehad en Heracles kon niet veel aanrichten. Toch kantelde het wedstrijdbeeld. Heraclied Boakye schoot een afvallende bal erin en maakte de gelijkmaker.

In de slotfase mocht ADO Den Haag zelfs nog blij zijn met een punt. Na de 2-2 was het Heracles dat nog een paar grote kansen kreeg. Schulmeister leek in de slotfase nog te scoren, maar het bleef bij een remise.

Reacties

Der

@Nix; I rest my case.
Dinsdag 20 januari 2009 om 16:49 uur

Nix

@KKH & Der Rudy: ga in deze met KKH mee. RvdB voegt niets extra`s aan dit elftal toe. Hij heeft deze competitie pas 3x gescoord waarvan 2x tegen DH (omdat hij zich dan blijkbaar kan opladen). Knopper heeft 6x gescoord en als hij geen koorts had gehad was dat zaterdag zeker 7x geworden. RvdB had ik er graag bij gezien in de Jupiler, maar laat hem nu maar lekker bij die boeren blijven.
Maandag 19 januari 2009 om 20:22 uur

Der Rudy

KKH@ fijn dat je weer terug bent. 

Echter wat betreft RvdB zijn we het niet eens. Of hij nou wel Hagenees is of niet, of hij nou wel of niet graag wilde in het verleden............... voor mij telt alleen vandaag. Met zijn inzet en zijn doelpunten zou hij naar mijn mening een aanwinst voor ons zijn. 

Als we hem konden inruilen tegen Cornelissen, dan gelijk oversteken. Het kan nog tot 31 januari. 

NB 
Na zijn doelpunt tegen ons juichte hij niet. Dat vind ik respectvol van hem.


Maandag 19 januari 2009 om 15:58 uur

KKH - kalekophagenees

g.dver, altijd die van den Bergh. Lazert eens op als ie echt voor FCDH had willen spelen was ie wel gekomen of gehaald. Hij wilt echter niet voor ons spelen. Zelfde met Delorge, gaat weg toen we degradeerden en weet niet hoe snel hij bij 020 aansloot. Daar echter eelt op ze reet gekregen van het bankzitten en dan wilt ie terug toen ie weg mocht bij 020. Waar kiest ie voor? Juist Niet FCDH.

Nee dan zie ik liever gastuh als Buijs, Powell en Derijck alles geven tegen Heracles.

En de grootste fout tegen Heracles was toen Knopper eruit ging die een vrije man was. Wat wordt erin gebracht de nachtmerrie van elke groengele supporter de laatste tijd Wesley Verhoek.

10 duels en alle 10 verliezen, is leuk dat ie wat zwaarder is geworden maar snel is ie niet meer.

Ik weet niet of je aan je Ego geopereerd kan worden maar het wordt voor hem wel eens tijd.

Maandag 19 januari 2009 om 10:23 uur

ADOsup

Op basis waarvan moet Knopper nou weer weg?

Is toch wel belangrijk geweest dit jaar.

Zondag 18 januari 2009 om 19:23 uur

Van ruilen komt huilen ?

Zullen we Cornelissen of Knopper ruilen tegen vd Berg? Of gaat hier het gezegde op?
Zondag 18 januari 2009 om 18:43 uur

Bokkie

Heb het al vaker gezegd; Zwinkels pakt (soms) wel ballen maar eigenlijk nooit punten
Zondag 18 januari 2009 om 17:46 uur

busje 57

toch weer foutjes van zwinkels waarom krijgt die waterman nooit een kans had hem dan n iet gehaald die jongen kan echt wel keepen hoor geef hem eens vertrouwen i.p.v.lullig bekerwedstrijdje waterman kan een meerwaarde zijn .
de rijck was super en toen buys eruit ging stortte het gelijk in de geer bakte er niets van helaas.
nu moeten we op dat k kunstgras weer gaan zitten beven want als we die verliezen hebben we echt de poppen aan het dansen.
Zondag 18 januari 2009 om 17:15 uur

ADOsup

Buijs brengt echt de nodige agraessie in de ploeg, dat hebben we echt nodig. Derijck en Powell zijn ook prima versterkingen.

Over gisteren: Goed gespeeld tot aan de 70ste min. Waarom kakt het dan in? Conditioneel niet zo best? Toch opvallend, het is niet de eerste keer dit seizoen dat we in het haagse kwartiertje onderuit gaan!

Zo onnodig omdat de wedstrijd allang beslist had moeten zijn. Dit zijn toch weer dure punten. Graafschap wint, Roda en Sparta pakken ook een punt, niet best dus.
Ik vond het in het stadion ook erg tam, clubs moeten in hun broek schijten als ze naar ADO moeten. Ik vond het erg stil en sfeerloos, keek nog naar de samenvatting van de Graafschap, dansen, hossen en zingen met z`n allen, echte voetbalsfeer. Dat moeten wij toch beter kunnen???

Volgende week naar volendam, daar moeten we van huis uit volle bak, want zij zien dit ook als hun laatste kans en zullen er vol opkletsen.
Als je naar de uitwedstrijden tegen andere degradatiekandidaten kijkt zoals tegen Graafschap, Heracles en Vitesse, worden we toch altijd vrij eenvoudig weggezet. Ik hou me hart vast..
Als iedereen 70% van de inzet van Buijs zou tonen, komt t goed denk ik.

Zondag 18 januari 2009 om 16:55 uur

kenner

Met 3 spelers die voor het eerst mee spelen moet het alleen maar beter worden. Ze waren alle drie prima op dreef. Ik heb vertrouwen in dit elftal.Zwinkels vind ik de laatste weken niet helemaal ok. Geef Waterman eens een kans.

Zondag 18 januari 2009 om 16:52 uur

Mike

Jullie analyse voor wat betreft de nieuwelingen klopt zeker.
Ik vond echter dat Zwinkels  er bij allebei de doelpunten niet goed uit zag!
Niet direct nodig hem geen vertrouwen meer te geven maar dit waren wel erge dure foutjes
Zondag 18 januari 2009 om 15:38 uur

Martijn

2-2 is uiteindelijk gewoon een terechte uitslag. Heracles wisselde beter dan Den Haag. Dat Buijs eraf moest was doodzonde, want hij was de beste man op `t veld. Dat de Geer er voor hem in kwam was gewoon onverstandig. Die jongen heeft te weinig ervaring, die moet je brengen als je 2 goals of meer voorstaat, niet bij 2-1.

Ook Verhoek voegde weer `ns niets toe aan `t elftal, Knopper speelde niet z`n beste wedstrijd, maar bij balverlies stond ie beter dan Verhoek. En af en toe ging d`r nog dreiging van `m uit.

Heb wel veel vertrouwen in de 2e seizoenshelft na gister. Er zat snelheid en agressie in de ploeg, Powel is een goede spits, balvast en probeert altijd vrij te lopen. Derijck is een stabiele verdediger en Buijs zorgt voor gif in de ploeg. Volgende week 3 punten tegen Volendam!
Zondag 18 januari 2009 om 15:33 uur

Bennie DH

Helemaal mee eens! Powel voordurend aanspeelbaar, Buys lekker sober en en doen wat hij doen moet en Derijck speelde echt super! Jammer dat we geen 3 punten hebben, maar het zit nu wel goed met het elftal. De punten komen eraan
Zondag 18 januari 2009 om 15:24 uur

arno & gradje

Terechte uitslag
Zondag 18 januari 2009 om 10:41 uur

Nix

@Der Rudy: Dat zie je goed mbt Knopper (2 enorme kansen gemist) en Cornelisse en ook Ranko viel mij tegen, die was slordig in zijn passing en daardoor leden we vaak balverlies. Over de nieuwlingen niets dan lof! Wel balen dat we niet wonnen want dit zijn de wedstrijden die je gewoon moet winnen en niet NAC uit, hoe leuk dat ook was.
Zondag 18 januari 2009 om 10:35 uur

Der Rudy

De nieuwelingen hebben het goed gedaan. Buis viel op door sober te voetballen en zijn werk onopvallend goed te doen. Powel is voortdurend aanspeelbaar waardoor er al vroeg wordt verdedigd. De beste van de drie vond ik Derijck. Hij brengt rust in de verdediging, heeft overzicht en brengt de bal daarheen waar hij wil. Wat een verschil met Tex die jammer voor hem, maar terecht in het 2e mag afbouwen. Cornelissen liep regelmatig te wandelen. Hij deed gewoon niet mee met het spel?? En dan nog Knopper. Die denkt dat hij iemand is die het van zijn talent moet hebben. Dus niet. Hard werken en de hele wedstrijd gefocust zijn kan er voor zorgen dat hij een nuttige speler is. Gisteren een aantal nonchalante acties van hem gezien waarvan er minstens 1 met foute afloop. Al met al een echte wedstrijd gezien die hoop geeft voor de toekomst. Volgende week naar Voelendom op het kutgras!
Zondag 18 januari 2009 om 09:17 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15