Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO laat ook Feyenoord terugkomen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 april 2009 14 reacties
Het is ADO weer niet gelukt om de kostbare punten in Den Haag te houden. Tegen Feyenoord gaf de ploeg de wedstrijd tot twee keer toe uit handen.

De residentieclub kwam in de eerste helft op voorsprong via Richard Knopper, maar scheidsrechter Nijhuis zag er buitenspel in en keurde het doelpunt af. Na de rust kon ADO Den Haag wel ongehinderd scoren. Timothy Derijck maakte uit een corner de 1-0 tegen zijn oude club.

Net als de laatste twee wedstrijden wil het maar niet lukken om een voorsprong vast te houden. Ook deze middag ging Feyenoord na twee goals van Tomasson langszij. Richard Knopper maakte het nog spannend met een late gelijkmaker, maar nog geen minuut later was alle Haagse hoop na een treffer van Makaay verdwenen.

Reacties

Guus

Ik ben een enorme sopportervan Den-Haag, en heb dit seisoen al 8000 km gereden om Den Haag te zien spelen.Zowel uit en thuis. Ik woon nl. in Belgie.(Maar ik ben een Nederlander)

Alles klopt bij deze fantastische club. Geweldig stadion, oerfanatiek publiek, mooie shirts. Een heel belangrijk ding klopt er niet, en dat is het mentale vlak. Den Haag speelt meestal om niet te verliezen, en dat is niet de juiste taktiek. Koppies gaan heel snel hangen, vooral na een achterstand, of onverwachte snelle gelijkmaker, zoals zoveel is gebeurd.
Barry Powell kon goed voetballen bij Groningen, maar bij Den Haag loopt hij ongeinteresseerd over het veld. Hij loopt als een oude man te sjokken, is steeds te laat bij de bal. Hoogendorp heeft geen zelfvertrouwen.(logisch ook na zoveel op de bank gezeten te hebben.Danny Buyss is een aanwinst, en Richard Knopper is vooral de laatste tijd heel goed.
Ricky van de Berg is een geweldige aankoop voor 
Den Haag.
Ik heb vele malen met sporters gewerkt (vooral met Golf )wat een pure mentale sport is. Ik zou graag mijn diensten willen aanbieden voor de club om vooral mentaal Den Haag bij te staan.
Alle succes de laatste wedstrijden.(Ik ben er natuurlijk weer bij)

Guus, 

Brugge Belgie
Woensdag 29 april 2009 om 19:36 uur

Ron001

Powel Milic was een verrasende combi!! 

(Dit is niet een opstelling van Wetzel!)

Horvath zag er zeer slech uit!! Hij laat zijn man lopen, de man achter hem gaat zijn man dekken en laat noodgedwongen zijn eigen man los waardoor deze vrij in kan koppen (2-3!!!) 

Maar al met al hebben ze goed gespeeld !! Weer een doelpunt gestolen , net zo als in Rotterdam!!!!
Ik krijg steeds meer een gevoel dat onze fc er uitgewerkt wordt!!!! (Nu is het overleg van wel of geen pingel!! maar onze vorige wedstrijd was er hellemaal geen overleg 3-2 =3 punten en nu 3-3 =1 punt of te wel 14e .!!!!!!
Maandag 27 april 2009 om 20:50 uur

j

Bob44
Helemaal gelijk
Maandag 27 april 2009 om 09:07 uur

bob44

Met dank aan de scheids- en de grensrechter (afkeuren zuivere goal en geen rood voor Landzaat). Tip iets minder uitbundig de goals vieren, maar die energie steken in de concentratie, waardoor er 2 onnodige goals vielen op de psychologisch verkeerde momenten. Minpunt het opstellen van Tillema, een blinde kon zien dat die jongen overlopen werd(zo`n jong talent mag je in dit soort wedstrijden niet opstellen). Ander minpunt het opstellen van Hoogendorp, jammer Rick bedankt voor de inzet, maar je hebt het niet meer. Pluspunt, er is 2x gescoord en de inbreng van Horvath en Milic bracht veel onrust en gevaar in de zestien bij 010. Die lijn voortzetten tegen Heerenveen, gelijk en thuis winnen van Vitesse. Dat zijn 4 punten, moet genoeg zijn.
Zondag 26 april 2009 om 23:51 uur

Dave vakkie G

GVD Alles zit tegen scheidsrechter ..
Zondag 26 april 2009 om 21:45 uur

PESSIMIST

@Der Rudy: jij gelooft daarin, dat ze punten gaan pakken in friesland en vitesse thuis ? ik denk 2 x 0 punten en DH wordt keurig laatste :(
Zondag 26 april 2009 om 20:36 uur

Der Rudy

Oh ja, heb wel genoten van de wedstrijd. Ook van de sfeer, imponerend vuurwerk. Ben niet tevreden over de uitslag, wel over de inzet van onze jongens.
Zondag 26 april 2009 om 20:08 uur

Der Rudy

Heb net de samenvatting gezien. Een glaszuiver doelpunt dat ten onrechte is afgekeurd. De grensrechter stond er met z`n snufferd boven op! Op het moment dat de bal gespeeld werd stond Knopper niet buitenspel. Wat een blinde die grens!!!! Natuurlijk was die Biesjeswar goed en blijft die Fantoom gevaarlijk. Een vol punt tegen een goed voetballend 010 was gewoon rechtvaardig en verdiend geweest. Dan maar weer in Vriesland punten gaan halen en daarna Fiets-tesse thuis.
Zondag 26 april 2009 om 20:03 uur

L

Pff, Hoogendorp liep alsof hij net in z`n broek had gescheten.. 
Die moeten ze echt niet meer in de basis zetten

Zondag 26 april 2009 om 18:52 uur

Mike

Verdedigen lijkt idd erg moeilijk. Onvoorstelbaar wat een onzekere verdediging we hebben. Inzet was allemaal prima maar een beetje fantasie en bluf ontbreekt volkomen.
Hoe is het op dit nveau mogelijk dat je zo loopt te slapen na een aftrap!
Ik heb er verder geen woorden voor!
Zondag 26 april 2009 om 18:30 uur

Bokkie

@Peet: Powel deed het toch niet verkeerd hoor. Hoogendorp moet lekker in een café elftal gaan ballen, die dikke pad. Tillema is, net als Van Hese, niveau DH2 en meer ook niet. Waterman haalt idd rare capriolen uit, maar Zwinkels is daarentegen ook geen echte superkeeper. Ruil ze beiden maar in tegen een echt eredivisiewaardige keeper.
Zondag 26 april 2009 om 18:21 uur

peet

 Het koppel Hoogendorp -Powel is niet eredivisie waardig. Waterman is een drama, en Tillema kan niet eens mee met de amateurs.

Zondag 26 april 2009 om 17:55 uur

arthur

ben er kapot van!
we kunnen gewoon totaal niet verdedigen!
tillema en ook piqué geven als backs hun tegenstanders voortdurend alle ruimte om eerst de bal rustig aan te nemen en voor hun goede been te leggen en vervolgens een actie te maken en voor te zetten!
niemand die ingrijpt, geen trainer en/of medespeler die zegt dat ze er bovenop moeten zitten en erin moeten kletsen! 
tegen sparta van hese, nu tillema, allebei te licht voor de eredivisie!
kum, veels te flegmatiek! laat zich op beslissende momenten altijd opzij zetten en aftroeven!
tis wèl betaald voetbal!
deel eens een doodschop uit, laat zien dat je absoluut niet wil verliezen!
het duo hoogendorp-powell was een absoluut drama!
hoogendorp is overduidelijk niet fit, iedereen kan zien dat hij het aan zijn rug heeft en amper kan lopen, en dan moet hij in zo`n belangrijke zware wedstrijd spelen???
powell op links???
atteveld, tijd om je niet meer zo voorzichtig en diplomatiek op te stellen, maar er vol op te vliegen en ook vers bloed in te gooien want zo vliegen we er regelrecht uit!

Zondag 26 april 2009 om 17:21 uur

CAMBUUR LEEUWARDEN UIT!

POWEL LAAT JU TIETU ZIEN!
Zondag 26 april 2009 om 17:02 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24