Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO met punt weg bij Ajax


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 februari 2018

ADO Den Haag heeft in de Arena een punt gepakt tegen Ajax.

 

De ploeg van Fons Groenendijk vocht zich naar een 0-0 gelijkspel tegen de Amsterdammers.
 

Hiermee blijft de residentieclub uitstekende presteren en is de achtste plek op de ranglijst nog meer verstevigd.

 

ADO ging vol de strijd aan met Ajax. De groengele formatie creëerde nauwelijks kansen, maar gaf achterin ook niet veel weg.

 

Pas in de tweede helft moest Robert Zwinkels een paar keer goed ingrijpen om de nul op het scorebord te houden. De doelman van ADO was ook dit duel weer ijzersterk.

 

Reacties

Oudhaags

Haagsicutje
Zo ik ben terug , van een griepje , het griepen was hier ook aan de gang wat ik allemaal gelezen heb ,wel objectief blijven zou ik zo zeggen , naar kunnen heeft het team gespeeld en met wat geluk de 0-0 gehouden , onze spits liep op een eiland, maar dat kon ook niet anders als je met 10 in de verdediging speelt , we kwamen voor een punt en wilde de schade beperken ,dat is gelukt.
We hebben schaars het doel van 020 gevonden , het NOS 020 liegebeest heeft geen beelden laten zien van ADO aanvallen en geeft de indruk dat Ajjakes de enige was die voetbalden, weer eens duidelijk dat zij erg 020 zijn ingestelt , VI daar in tegen zijn objectief, en mijn stem van Swinkels is aangekomen.
Dinsdag 27 februari 2018 om 09:50 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Zoals altijd probeer je alles weer om te draaien en niet echt inhoudelijk te reageren.De zuurpruim ben jij je bent immers altijd negatief dat ik het een keer met je eens ben daar zal de wedstrijd ook naar geweest zijn.
Nogmaals je zoekt de wedstrijden uit om op een ander te reageren zo simpel is het kom gewoon eens met een eigen reactie onder een artikel.
Je lokt zelf alles uit hier en dan anderen de schuld geven als tegengas geven meneertje objectief laat me niet lachen man.
Dinsdag 27 februari 2018 om 00:17 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Gal spuwen en de zuurpruim uithangen is niet schelden? Ga dan maar terug naar de Spinazieacademie!
Overigens bekijk ik iedere wedstrijd objectief en lees wat dat betreft de teksten van jezelf eens na. Recent was je het met mij eens. Ik wist niet wat ik las!!
Maandag 26 februari 2018 om 23:25 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Ik ben nergens aan het schelden ik geef gewoon mijn mening en nee een kinderhand is niet snel gevuld in deze maar geloof niet echt dat je me begrijpt.Daarbij een gelijk spel is een goed resultaat in de Arena.
Als je de eredivisie een beetje volgt zie je een PSV met pijn in de ogen voetbal resultaat halen bijvoorbeeld en daarbij Ado Den Haag heeft het nooit van mooi voetbal moeten hebben.
En natuurlijk mag je een mening geven maar het is ALTIJD maar negatief en je zoekt de wedstrijden uit om op mij te reageren als ze winnen geef je niet thuis wel heel toevallig elke keer vind je niet.
Dus is het niet gek dat ik je totaal niet serieus neem en haal het woordje objectief gerust weg bij je naam.
Maandag 26 februari 2018 om 22:45 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Schelden en nog eens schelden en geen enkel zinnig argument naar voren brengen. Is het overigens verboden om hier mijn mening te geven over mijn club?! Een heerlijke wedstrijd gezien. Ja een kinderhand is snel gevuld.
Maandag 26 februari 2018 om 22:08 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Ga lekker ergens anders je gal spuwen en de zuurpruim uit hangen en nou niet doen of jij de enige bent die er wel verstand van heeft want dat heb je totaal niet.
Ik heb een heerlijke wedstrijd gezien voor MIJN gevoel en dat heeft geen moer met wel of geen verstand met voetbal te maken.
Met dit zogenoemde brandhout doen het prima tot op heden daarbij geen enkele eredivisie club heeft op dit moment wat te zoeken in Europa.
En ja Ado heeft wel eens een draak van een wedstrijd gespeeld zonder enige vorm van inzet en noem het maar op daar zal ik het vast wel met je eens zijn geweest.
Als het allemaal zo klote en negatief is met onze club wat doe je hier dan eigenlijk je kan een forum beginnen samen met OudHaags dat je elke dag depressief bent hoef je niet hier af te reageren.
Maandag 26 februari 2018 om 18:46 uur

ado-objectief

@Enwo2
Je taalgebruik verraadt wie je bent. IK ben overigens een liefhebber van voetbal. Daarbij is geen plaats voor Bouwvakkers die hun goal dichtmetselen.
Maandag 26 februari 2018 om 12:43 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Een heerlijke wedstrijd gezien. Toont aan dat je totaal geen verstand van voetbal hebt. Wil je met dit brandhout Europa in?! Overigens volgens mij was je het recent met mij eens. Het kan verkeren.
Maandag 26 februari 2018 om 12:41 uur

Haagsicoon

@ENW02 lekker laten lullen die adoobjectief is al jaren bezig hier met alles afkraken alleen toen onder een andere naam.
Denk je nou echt hij of zij een Ado supporter is :roflol:
Maandag 26 februari 2018 om 08:55 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Dat je geen verstand van voetbal hebt kan ik niks aan doen je kan ook als een blinde gaan aanvallen tegen Ajax en dan 4 of 5 goals om de oren krijgen.
Het hele elftal heeft gewoon gevochten voor een punt dus in mijn ogen een heerlijke wedstrijd ik heb geen reet te maken met de objectieve voetballiefhebber.
Maar ach jij zit hier alleen om alles af te zeiken als ze winnen durf je niet te reageren.
Maandag 26 februari 2018 om 08:53 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Ik begreep dat je voetbaltrainer bent. Als je dit een heerlijke wedstrijd vond dan ben ik benieuwd wat jij jouw spelers leert. Voor de objectieve voetballiefhebber leverde AdoDen haag een wanprestatie. 90 minuten het doel dichtgemetseld. Nou dat is genieten.
Zondag 25 februari 2018 om 23:35 uur

KaleHans

Ben inderdaad ook wel heel erg benieuwd naar dat twee keer geel.............. dat is toch echt rood. Nog vreemder vind ik dat er in Studio Sport en Studio voetbal zo weinig aandacht voor was. En nu kijken wat ze in Zeist doen.......
Zondag 25 februari 2018 om 23:06 uur

adolientje

wat heb ik ongelooflijk genoten zeg whaaaaaa trots op onze mannen
jammer van trevor die blessuren ,maar speelde zeker een heele goede helft

en idd geen rood vreemd kijken wat de zeist daar mee doet zal wel niks gaat om 020

heerlijk heerlijk om te zien hoe gefrustreerd 020 raakte geweldig
Zondag 25 februari 2018 om 20:53 uur

Fido

Zo, net weer thuis vanuit de arena. Bier smaakte prima, maar dat punt smaakte nog beter!! Jammer van dat Ajax publiek maar ik heb me prima vermaakt. Oh ja Tommy, twee vingers in de neus

PS: Robert motm
Zondag 25 februari 2018 om 16:51 uur

Hoffmani

@Haagsicoon
Zij ik ook al na de laatste tegen Willem II ....hij zal wel weer van te ouwehoeren hebben na de wedstrijd tegen Ajax....ben benieuwd!!!
Zondag 25 februari 2018 om 16:42 uur

Haagsicoon

Wat een heerlijke wedstrijd was dit zeg om me heen hoorde ik al de hele week dat Ajax met gemak 2 of 3 - 0 zou winnen.
En gelukkig zijn we ook van dat gezeik af over Beugelsdijk of Immers beide spelen een prima seizoen net als de rest trouwens.
Maar ene Oud Haags zal vast wel weer iets negatiefs kunnen vinden :roflol:
Zondag 25 februari 2018 om 16:00 uur

D0174

David speelde een top helft op die positie , lekker voor die knul wat minuten , jammer van de blessuren
Zondag 25 februari 2018 om 15:49 uur

John Wright

Geweldige prestatie temeer daar de scheids Van(B)oekel een nieuwe regel introduceerde: twee keer geel is geen rood voor een neus (Tagliafecco). Geel voor een overtreding, geel voor een opstootje erna. Trots op ADO.
Zondag 25 februari 2018 om 15:42 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -