ADO pakt punt in Rotterdam

21 februari 2010 11 reacties

ADO Den Haag heeft de wedstrijd tegen Feyenoord op het nippertje met een gelijkspel afgesloten. Danny Buijs bezorgde de residentieclub in blessuretijd het kostbare punt tegen zijn oude liefde.

De ploeg van Raymond Atteveld was al vroeg in de wedstrijd op voorsprong gekomen. Giovanni van Bronckhorst gleed in de tiende minuut een voorzet van Karim Soltani over zijn eigen doellijn.

Het was niet de eerste keer dat ADO Den Haag in de Kuip op voorsprong kwam en ook deze keer lukte het Feyenoord om terug te komen. Wijnaldum maakte voor rust de gelijkmaker en Tomasson scoorde bij aanvang van het Haags Kwartiertje de 2-1.

Omdat de groengelen relatief eenvoudig op de been waren gebleven, zou een Rotterdamse overwinning erg zuur zijn geweest. Gelukkig eindige de wedstrijd in een spectaculaire remise. Robert Zwinkels die met de allerlaatste corner mee naar voren ging, bezorgde de bal met het hoofd voor de voeten van Danny Buijs. De rechtsback schoot deze vervolgens tegen doelman Van Dijk, waarna de bal met een carambole alsnog in het doel ging.