Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO sluit af met een nederlaag


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 mei 2010

Het seizoen zit er weer op. ADO Den Haag was al veilig, maar moest vandaag nog naar Almelo voor de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Heracles. Deze won de thuisploeg zonder al te veel moeite met 4-2.

Na tien minuten stond het elftal van Maurice Steijn al met 2-0 achter. Geheel in stijl van het seizoen moest ADO Den Haag de wedstrijd zelfs nog met tien man afmaken na een rode kaart van Karim Soltani. De buitenspeler kreeg deze prent na een charge op Heraclied Breukers.

De club uit Almelo maaktevervolgens er nog 3-0 van, waarna de residentieclub aan een mini-offensief begon. Ondanks de numerieke meerderheid lukte het zelfs nog om terug te komen tot 3-2 na een goal van Derijck en een eigen doelpunt van Antoine van der Linden.

Douglas hielp ADO Den Haag vlak voor tijd uit de droom en bepaalde de eindstand op 4-2.

Reacties

Hairos

We waren aardig op weg totdat die vd Kalle zich in het pak liet naaien door de zakophouders van Rick De Ster en een stelletje schreeuwers. Toen is het mis gegaan, dat moeten nu zelfs die blinde "adviseurs" toegeven. vdKalle en Jagersma kan je niks kwalijk nemen, die weten niet eens dat er lucht in een bal zit. Een bestuur is er niet (Vierling? kom op zeg!) Nee, die slappe trainers hadden beter moeten weten. Er was geen club waar dat amateurtje dat altijd doet waar hij zelf zin in heeft (scooterrijden.......) nog heen kon. Hij is weg bij Heracles dat nu WEL een teamprestatie levert. Nou ja, we hebben het gezien, de hele boel is uit elkaar gevallen en we moeten weer van voren af aan beginnen. Eindelijk schoon schip maken, alle rotte plekken wegsnijden en bidden dat we volgend jaar niet direct degraderen. Of dat gebeurt? De nitwits gaan er nu nog meer bovenop zitten dan ze al deden. Dat gaat nog meer pijn doen.

Ik wens ons allemaal veel sterkte toe.

Maandag 3 mei 2010 om 11:25 uur

Tja

Van Heracles verliezen is op zich geen schande.

Alleen hoe is genoeg redenen om je ongerust te maken voor volgend seizoen, zeker als de begroting omlaag gaat.

Het was weer @drama met soltani in de welbekende hoofdrol, heel snel lozen die gast.

Zondag 2 mei 2010 om 22:18 uur

De Vries

Wat is die Soltani toch een waardeloze speler. Het hele seizoen door mist hij kansen en pakt hij kaarten. 

 

En dan ook nog een contract weigeren en later op dat besluit terugkomen omdat niemand hem wil hebben.

 

Snel op de trein naar Frankrijk zetten.

Zondag 2 mei 2010 om 20:24 uur

ooievaartjuh27

ik heb er al genoeg over gezegd .. de selectie is totaal niet eredivisiewaardig op een enkeling na en dan hoef ik de namen niet eens te noemen, het is tijd voor de gemeentereiniging voor een grote schoonmaak in de selectie en dan maar met gasten die op papier iets minder zijn .. maar je ziet dat het kan met spelers als Toornstra.

De spelers moesten zich schamen wat ze afgelopen seizoen hebben gepresteerd dat terwijl mensen grof geld  betalen voor seizoenskaarten en uitwedstrijden.

Zondag 2 mei 2010 om 18:01 uur

Volgend jaar echt beter?

Alles Door Onbenullen. In Nederland vallen in allerlei sectoren ontslagen, maar voetballers kunnen nog slapend rijk worden. Dit is aan het veranderen en is maar goed ook. Ik kan me niet voorstellen dat dit elftal alles heeft gegeven om de supporters tevreden te stellen. Volgend jaar graag een gemotiveerd team! Ik denk dat een team minder bekwame, maar zeer gemotiveerde spelers beter presteert dan een reeks slapende, verwende jochies die maar eens moeten zien hoe anderen hun brood moeten verdienen en desondanks vaak veel minder betaald krijgen. Hopelijk krijgen de supporters volgend jaar een team dat ze verdienen.

Zondag 2 mei 2010 om 17:21 uur

adofanjaja

wat een stelletje amateurs! echt waardeloze wedstrijd, willen gewoon niet werken echt niet te geloven, hoop dat Atteveld aardig wat nieuwe spelers erbij haalt, alles beter dan dit!!!!!

Zondag 2 mei 2010 om 17:12 uur

Laatste wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
1-2
8 augustus 2020

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag, om 16:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15