ADO verliest Zwinkels en wedstrijd

15 november 2008 9 reacties
ADO Den Haag heeft weer een wedstrijd laat uit handen gegeven. Thuis tegen Willem II verloor de club dik in blessuretijd met 0-1 van Willem II.

Nog geen week terug beleefde de residentieclub bijna hetzelfde scenario tegen Heerenveen. De Friezen gingen ook vlak voor tijd met een 0-1 overwinning Den Haag uit. Dit weekend liet Den Haag precies hetzelfde gebeuren. Uit een van de weinige kansen die de wedstrijd rijk was, schoot Demouge met 94 minuten op de klok de bal over Boy Waterman heen.

Waterman stond net een paar minuten in het veld. Robert Zwinkels werd met dank aan Willem II’er Danny Schenkel per brancard van het veld afgevoerd. De Haagse doelman ging naar de grond na de botsing met Schenkel en bleef knock-out liggen.

Over de rest van de wedstrijd kan weinig meer geschreven worden. Er werden ondanks een goed Haags begin, nauwelijks kansen gecreëerd.

Peco

Als de trend op dit forum wordt dat we lekkah op elkaar gaan inhakken dan doe ik daar ook aan mee hahaha lekker boeiend.
Ik word Spaans benauwd van dat negatieve gelul.
Als je godverdomme is het interview met Rankovic leest dan zie je staan wat ik en anderen al 10x hebben gepost: WE MISSEN KANSEN EN EEN KILLAR.
Maandag 17 november 2008 om 11:45 uur

Peco

Wat een toppers zijn jullie met je kutpostings over dat Wetzel moet stoppen met trainen.  Ga lekker op dammen en kap dan om naar Den Haag te komen.
Kap is met dat gekutkam en vergelijk hem zeker niet met Adelaar.
Wat jullie willen simpele zieltjes dat kan alleen als we Paolo di Canio, VD Leegte en Luca Toni even kunnen huren voor de rest van het seizoen.
We staan voorlopig 13e en zo kut gaat het niet want door een wereldgoal in de laatste minuut ga je voor schut.  Als je daar niet tegenkunt, stop dan met voetbalsupporter zijn en ga lekker dammen of patiencen in plaats van alleen maar mekkeren.
En kom maar op met jullie reacties, ik kan er daar duizend van hebben, net zoals ik nog duizend verliespartijen van Den Haag kan hebben.
Maandag 17 november 2008 om 11:41 uur

jannie

Het wordt tijd voor wat ervaring in het veld. Al die jonge hondjes op het veld win je geen wedstrijd mee. Laat de supporters met rust heb het eerder over de prestatie. Je kunt wel redelijk tot goedf dpelen, maar als je geen punten pakt heb je er niets aan.
Zondag 16 november 2008 om 14:44 uur

busje57

Mee eens wetzel wat is er van je aankopen overspits op de tribune was maar 650,000 euro dus weer geen spits ga nu op je supporters afgeven die altijd overal meegaan slechte zaak we hebben geen winnaars in het veld zoals vroeger cor lems of tommy vd leegte leuk al die jonge jongens maar als je blaast vallen ze om dan win je wel van fortuna maar dan houd het ook op toch???
Wij zien de bui al weer hangen Jupiler spook hangt rond in zoetermeer een NACHTMERRIE TOCH.!!!!!!!
Zondag 16 november 2008 om 14:23 uur

adofan

Begin eerst eens het elftal beter te maken,Wetzel.
Het oude stramien {vorig seizoen o.a.] Zorg je zelf voor door wedstrijd op wedstrijd te verliezen.
Geen wonder dat de supporters die hun dure geld uitgeven aan een kaartje zich beginnen te roeren..
Ben het daarom met Arthur eens.
Wetzel stap op het wordt toch niks. Kijk CV.
Zondag 16 november 2008 om 11:58 uur

jannie

Wetzel ik zou maar snel iets anders gaan proberen want dit werkt niet.
Zondag 16 november 2008 om 09:33 uur

jANNIE

Wetzel

Zondag 16 november 2008 om 09:32 uur

Nix

@arthur: Apegeluiden & het bananenlied, ik kan me voorstellen dat Wetzel daar niet op zit te wachten. Verder is het opvallend dat zo`n beetje iedere speler die wordt uitgejouwd dezelfde wedstrijd nog scoort tegen DH, zoals recent dus Kalou en Demouge.
Zondag 16 november 2008 om 07:27 uur