Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO weer vijfde


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 april 2011 17 reacties

ADO Den Haag heeft in de strijd om de vierde plaats van naaste concurrent AZ verloren. In Alkmaar moest de ploeg van John van den Brom zich met 3-1 gewonnen geven.


De eerste helft was aan beide kanten niet geweldig. De Noord-Hollanders wisten wel via Sigthórsson vlak voor rust 1-0 op het scorebord te zetten.


In de tweede helft had ADO Den Haag meer moeite met de thuisploeg. De 2-0 van Holman was hier het gevolg van.


Alhoewel de wedstrijd gespeeld leek, maakte de residentieclub het nog spannend. Timothy Derijck maakte de aansluitingstreffer en Dmitry Bulykin was dicht bij de gelijkmaker. De Rus zag zijn kopbal echter knap gekeerd worden door AZ-doelman Romero.


Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Van der Velden er 3-1 van, waardoor ADO Den Haag weer op de vijfde plaats staat en wat verder is verwijderd van directe plaatsing voor Europees voetbal.
 

Reacties

Martin

Twente bakt er niks van sinds die wedstrijd tegen Villarreal; dus vrijdag weer op het normale niveau spelen, dan pakken we 3 punten!

Maandag 18 april 2011 om 11:10 uur

DutchDaniel

De ooievaar helpt een handje mee met onrust stoken in Drenthe!

 

http://www.nu.nl/binnenland/2494824/ooievaar-veroorzaakt-stroomstoring.html

 

Come on The Hague! Vrijdag er vol voor gaan!

 

Maandag 18 april 2011 om 10:13 uur

KaleHans

Nu is een wedstrijd waarin we het geluk niet meehadden, maar inderdaad ook een Verhoek die totaal niet in de wedstrijd zat....  ballen waar ik hem normaal diep op zag gaan liet hij nu gewoon lopen alsof hij bij voorbaat er al niet in geloofde.   Liep constant met zijn hoofd te schudden.   Als je naar een topclub wil Wes dan moet je het hele seizoen constant spelen, voor ons ben je nog steeds goed genoeg maar voor een topclub lijk je toch redelijk door het ijs te zakken. (vandaar waarschijnlijk nog steeds geen concrete interesse?)   Misschien wat meer op de wedstrijden concentreren en minder op een eventuele overstap?

Nu nog 3 wedstrijden te gaan en AZ zal toch echt zelf nog wel punten laten liggen, dus....... nog 3 wedstrijden vlammen!!!!

Maandag 18 april 2011 om 07:35 uur

ggf

Jammer het verlies tegen AZ, maar niet echt verrassend wat mij betreft.

Hoewel het geen kansloze missie is, kan plek 4 nog steeds.

Al zal dat wel heel lastig worden. AZ heeft nu gewoon de beste papieren als je kijkt naar het resterende programma. Maar, dat is wel louter obv de "papieren". Ook AZ kan nog punten verspelen (zoals bijvoorbeeld verleden week tegen NAC wat toch ook geen hoogvlieger is). Je ziet ieder jaar dat aan het einde van de rit (als de "prijzen" verdeeld moeten worden) vaak verrassende uitslagen zijn. Afwachten dus.

Mocht het zo zijn dat ADO de nacompetitie ingaat voor europees voetbal dan is het overigens wellicht niet zo gek om te opteren voor plek 6 ipv plek 5. Ik ben n.l. bang dat Feijenoord het toch nog gaat redden met plek 8. Ik speel zelf liever de eerste ronde tegen Roda of Groningen. Ben bang dat Feijenoord (als ze op plek 8 eindigen) in een "flow" terecht komen. Je moet er uiteindelijk toch tegen spelen maar dan liever "de finale".

Zondag 17 april 2011 om 18:05 uur

Ron001

Jammer, had meer in kunnen zitten!!

Als die lul niet voor die (onzinnige) vrije trap had gefloten (Wat het helemaalniet was!!!) hadden ze op 1-1 gestaan endan had ik het wel willen zie!! Die Schaamhaar had (net zo als een paar van zijn voorgangers) conseqent moeten fluiten en niet pas na die 2-0 ,en gele kaarten krijgen is niet erg maar als je ze dan niet aan de tegenstander geeft heb ik mijn vraagtekens????

 

Verder ja helaas lekker gespeeld boys.... 

Europa is leuk maar dan als je het elftal bij elkaar houdt!!!!!

 

Verder geniet ik (zo als velen) van dit topseizoen.....

Nu tegen Twente KNALLEN MET DIE BALLEN........

En ja Holee holee holee Piqe......

 

 

Zondag 17 april 2011 om 16:41 uur

beton

Zondag 17 april 2011 om 14:35 uur

MiG

De fut lijkt er een beetje uit te zijn bij onze helden. Dat zag je eigenlijk ook al tegen Vite$$e, alleen win je die nog. AZ uit is toch een ander verhaal (al vond ik AZ ook niet geweldig) zeker als het een soort finale is ivm die 4e plaats. Zulke wedstijden moet je blijkbaar ook leren spelen. Tegen FCT zullen we zien of ze zich herpakken, of dat seizoen toch net ff te lang heeft geduurd.

Zondag 17 april 2011 om 13:11 uur

ari

Het ergste vind dst je vn die kwal verliest die verbeek die bek alleen al.

Wanneer gaat az eens betalen het geld van de arme wat die oplichter voorzitter die ze toen hadden gestolen heeft met ze mooie praatjes.

Zondag 17 april 2011 om 12:50 uur

Tja

Gezakt voor Europa.

Laten we genieten van een pracht seizoen en lekker vrij gaan voetballen, de 15 e plek is immers zekergesteld.

Geef het publiek waar voor hun geld de laatste wedstrijden, vollebake, bluf, passie.......alles of niets.

Zondag 17 april 2011 om 12:33 uur

Hermanos

Nee het was niet al te best en geeft ook aan, dat we vaak geluk hebben gehad. Ik vind dan ook, dat we nog niet klaar zijn voor europees voetbal. Toch krijgen we deze kans niet zo gauw meer. Dus graag snel van de fouten leren.

Zondag 17 april 2011 om 12:28 uur

Ikke

Jammer, maar ook goed. In dit soort van belangrijke wedstrijden met alle spanningen die daar bij horen onderscheiden de echte topklasse voetballers zich namelijk ALTIJD. Ik heb bij ADO gisteravond niemand gezien die opstond en er bovenuit kwam. Echte topklasse spelers zijn er bij ADO dus helaas niet bij. Iedereen ging door het ijs en de reden daarvoor lag uiteraard bij de medespelers..... Verhoek, de man van wie het bij ADO allemaal moet komen, althans dat denk hij zelf geloof ik, maakte in deze wedstrijd ook niks klaar..... Vergeet die vierde plaats nu maar en speel de laatste wedstrijden lekker vrij-uit het mooie combinatie voetbal waardoor we zover zijn gekomen. Als je daar nu ineens van af gaat stappen sta je straks echt met lege handen. Een mooi seizoen, dat echt wel.  

Zondag 17 april 2011 om 11:53 uur

Stoneview

Kubik was net als vorige week een drama, de verdediging speelde op Jupiler League niveau en Verhoek zijn marktwaarde daalt met de dag doordat minnheer werkelijk gelooft dat ie echt een topper is.

 

Snap ook niet waarom JvdB vast blijft houden aan Leeuwin op rechts en Kum in het centrum, andersom lijkt mij veel logischer dan zijn Kum's gewoonlijke patsertjes nog te corrigeren.

 

Pique hoort natuurlijk gewoon op links maar om de één of andere reden heeft die het verpest bij JvdB, die wel die trage drol van een Bosschaart de hand boven het hoofd houdt.

Zondag 17 april 2011 om 11:46 uur

ome john

verhoek wil een stapje hoger?  hij speel belabbert  vincento aggresief .  er zijn toch wel ander spelers  bv laat brouwer het eens proberen  ?

Zondag 17 april 2011 om 11:24 uur

ikkuh

jammer dat we pas bij 2-0 gaan voetballen iedereen behalve buly met 2 prima kopballen en pique die gewoon prima stond te verdedigen hij hoort daar dan ook te staan en niet bosschaart derijck slechte wedstrijd maar maakt zn fout wel goed echt jammer als je van begin af aan gewoon voetbalt is er volgens mij meer te halen moet zeggen dat er de 1ste helft tot de 43 min gewoon prima werdt verdedigt az kreeg 0 kansen mar goed ik hoop een wijze les en gewoon van meet af aan gelijk voetballennnnn FC DEN HAAG 4-LIFE

Zondag 17 april 2011 om 09:53 uur

Big Marc

Volgens mij heeft iedereen een andere wedstrijd zitten kijken.

 

AZ wist de 1e helft niks te beginnen met ADO en komt vanuit het niets toch op 1-0.

Kum met een onmogelijke bal, DOOR HET MIDDEN!!! op Timothy. En nu krijgt Tim de schuld van het 2e doelpunt. Les 1 in verdedigen: NIET DOOR HET MIDDEN!!!!!

Kum die staat te slapen bij het 3e doelpunt en niet even een stapje naar voren doet. Hij staat nog met z'n gezicht naar vd Velden maar het komt niet in z'n hoofd op om 1 stapje naar voren te zetten. Als we toch in de Jupiler gaan shoppen zit er voor ADO misschien een goeie ruil in met Kum.

Zondag 17 april 2011 om 09:28 uur

der Rudy

Verdrietig en teleurgesteld. Wat een ongelooflijke off-day had ADH. Verhoek was onzichtbaar, behalve die keer dat hij volledig onnodig een tegenstander raakte terwijl de bal al lang weg was.

 

Tja en dan die Belg. Die was ongesteld. Bij alle de drie de tegendoelpunten betrokken. Nonchalant, timide..het leek wel een Belg. 

 

Alle lofuitingen aan de Alphense boy hebben een averechtse uitwerking op die lieve jongen. Elke pass kwam bij de tegenpartij terecht. Hij liep als een kip zonder kop in de rondte. Was vorige week al zo.

 

Ben bang dat ik zelf ook ben meegegaan met de gedachte dat we een goed team hebben dat zo maar even een wedstrijd wint. Hard werken, koppetje er bij houden en niet de wedstrijd ingaan met de hoop dat je een puntje kan halen. 

 

Nee vol op de winst gaan en je 100% inzetten. En niet denken dat je een filmster bent. Pique was de enige uitzondering, Kum een beetje. Dus JvdB en anderen; svp geen lulverhalen dat we Twente even gaan inpakken. 

 

Verliezen is acceptabel, als het maar met sportieve strijd is.

 

 

 

Zondag 17 april 2011 om 09:04 uur

jk

jammer joh, vrijdag gewoon weer winnen

Zondag 17 april 2011 om 00:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25