Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Bolton bekijkt Derijck


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 april 2011 15 reacties

Timothy Derijck geniet belangstelling uit Engeland. Bolton Wanderers-trainer Owen Coyle zat vrijdagavond tijdens de wedstrijd tegen FC Twente op de tribune voor de Belg.


Volgens VoetbalPrimeur ziet de middenmotor Premier League Derijck als mogelijke versterking. De verdediger heeft nog een contract tot 2012. ADO Den Haag wilde dat onlangs verlengen, maar beide partijen kwamen er niet uit.


Ook Danny Buijs geniet Engelse belangstelling. De middenvelder wordt weer gevolgd door Derby County, de club die hem vorig jaar ook al wilde hebben. Buijs zijn contract loopt deze zomer af.
 

Reacties

tommy

Degraderen doe je voorlopig want de kampioen van de bierdivisie en vvv en de graafschap en excelsior en eventueel rkc hebben altijd een veel mindere ploeg.

Den haag zal de komende jaren misschien tussen 8 en 12 spelen nou en das toch prima voor nu.

Buijs is trouwens gevraagt voor de 2e divisie in engeland daar moet je wel zin in hebben als je eventueel komend seizoen in europa kan spelen.

Hij is wel veel te duur voor de bank en wie moet je eruit halen voor hem immers, toornstra of rado? Die belg is een goede voetballer maar ook gewoon een geldwolf.

Je centjes pakken (7 ton staat in zn contract heb ik  gelezen) uithuilen en opzoek naar een nieuwe.

Zo gaat dat in Nederland ook bij de top.

Dinsdag 26 april 2011 om 11:09 uur

positief

omdat we met vd Brom een prima trainer hebben die de jeugd beter laat voetballen. Nu weer d Vogel uit de bierliga gehaald voor niets, Leeuwin was bijna gratis en speelt een prima seizoen. Kortom genieten van het slot van dit seizoen en positief het volgend seizoen in !  

Dinsdag 26 april 2011 om 08:57 uur

Martin

Kobus:

 

Over 2 jaar misschien wel weer middenmoot boerendivisie (ik denk van niet); maar dan wel financieel gezond. Dan kan de weg omhoog écht worden ingeslagen.

Dinsdag 26 april 2011 om 00:20 uur

karel

tjongetjonge,wat een stel pessimisten hier.tijdens de schorsingen en blessures van div spelers hebben we laten zien tot waar we in staat zijn en dan zie iemand hier al weer een die denkt,en misschien zelf gelooft,dat we alweer degraderen.laat je nakijken man.

Maandag 25 april 2011 om 19:53 uur

Kobus Tokus

Ik vrees dat FCDH over 2 jaar weer middenmoot Boerendivisie speelt: Derijck en Verhoek sturen aan op een vertrek of schermen met belangstelling, voor het kopen van Bulykin [en Kubik] is geen geld. Ik wil niet negatief doen, maar degenen die denken dat we nu ineens een permanente subtopper zijn geworden die meedoet om Europees voetbal heeft geen enkel gevoel voor realiteit. Volgend jaar doen we mee rond de 12de/14de plaats en het jaar daarop volgt degradatie. Tegen die tijd zullen de contracten van Rado en Toornstra ook aflopen en zullen zij gedesillusioneerd naar het buitenland vertrekken. Ik schat die kans voor Toornstra overigens aanzienlijker in dan voor Rado want die is over 2 jaar 33. Het buitenland kun je dan verder wel vergeten dus hij zal wel stoppen want ik zie hem niet aan voor iemand die een etage lager gaat spelen. Ik vrees dat FCDH altijd een kweekvijvertje zal blijven voor de grote clubs.

Maandag 25 april 2011 om 11:24 uur

Haagse Daantje

Wat een pot Vrijdag tegen Twente misschien wel de mooiste pot van het hele seizoen van de hele Eredivisie! 1 puntje was zeker wel verdiend geweest tegen de Kampioen van vorig jaar!

Laat Twente maar de titel pakken in dat Amsterdam lijkt me heerlijk!!

 

Maar wat liep de ploeg van ons goed te voetballen helaas benutten we niet de kansen die we gehad hebben anders hadden we gewoon weer vierde gestaan na de uitlsag van AZ.

Buijs en Pique moet je ook gewoon behouden voor ADO wat gaat er nog meer weg en wat krijgen we er in vredes naam voor terug?

Wordt het weer degradatie voetbal volgend jaar?

Na zo,n wereld seizoen waar blijven de grote sponsoren dan Roda haalt ze wel Binnen en waarom wij niet dan?

 

Ze willen doorgroeien oke maar laat dan niet iedere keer de Beste spelers gaan ja natuurlijk als een Engelse club komt zijn ze ook niet te behouden hier in NEDERLAND!

Maar laten we er de laatste THUIS Wedstrijd tegen Groningen er 1 GROOT FEEST VAN MAKEN!!!!!!!! En zien waar de PLAY-Offs eindigen !!

Zondag 24 april 2011 om 11:48 uur

fan

derijck ben je gewoon kwijt ,dat is jammer voor ado maar voor hem top en het is hem gegund.buijs lekker laten gaan kan geen 90 minuten meer spelen vraag me af wat hij in engeland te zoeken heeft.verhoek verkopen vorr alles wat je ervoor kan krijgen al is het een paasei,loopt nu alleen maat te ouwehoeren alsof hij messi is.vervolgens brom laten bouwen en dan komt het weer oke.

Zondag 24 april 2011 om 10:47 uur

MiG

@KaleHans: Daar kan DH idd niet tegenop. En als het waar is dat hij vanwege een clausule voor maar 7,5 ton weg mag, dan betaalt Bolton zelfs zonder met hun ogen te knipperen.

Daarbij kan ik me voorstellen dat Derijck de kans om in de Premier League te spelen niet wil laten lopen.

Dus hoe vreselijk jammer het ook is, Derijck zijn we echt kwijt.

Zondag 24 april 2011 om 09:37 uur

Herbert

ADO houdt open huis. Leegverkoop dus. Kwaliteit kost veel geld. Een seizoen als dit seizoen zal nooit meer gebeuren of een rijke oosterling moet de club kopen. De wereldwijde geldcrisis kan onmogelijk aande Nederlandsche eredivisie voorbijgaan. Was het maar anders maar dit is de realiteit.

Zaterdag 23 april 2011 om 20:13 uur

killer

@matsoematsoe

ben je weer aan het zuipen ..Buijs is een drama mpet lekker optyfe

Zaterdag 23 april 2011 om 20:10 uur

dre

als ze wat beter met hem onderhandelt hadden ,had derijck nu al voor 2 jaar bijgetekend.nooit gebleseerd,altijd sterk dus dit is echt slecht gedaan door den haag ,dat ze deze gozer hebben laten lopen,die vul je niet op met iemand uit de jupilerlegue  helaas

Zaterdag 23 april 2011 om 19:27 uur

pro fc

Gezien het optreden van De Rerijck gisteren en het hele seizoen al is deze man niet te houden. Jammer dat we maar 7 ton pakken ivm gelimiteerde transfersom, maar deze man kan heel goed in de engelse eerste divisie mee. En Buijs : Speelde zijn beste wedstrijd dit jaar dus die zijn we nu ook wel kwijt. De engelse salarissen zijn voor ons gewoon niet haalbaar.

Zaterdag 23 april 2011 om 08:52 uur

KaleHans

Die zullen we denk ik allebei niet kunnen behouden, tegen het Engelse (grote) geld kunnen wij als bescheiden Nederlandse club echt niet op..........  helaas!!

Zaterdag 23 april 2011 om 08:44 uur

Ikke

Als je als speler van ADO echt van voetbal en de stad houdt en je hebt gisteren tegen Twente bewezen dat je in een elftal speelt dat echt met de topclubs in Nederland mee kan waarom zou je dan nog weg willen ??? Sportief kan dit elftal eigenlijk volgend jaar pas echt gaan oogsten. Er zijn nog genoeg zaken die dit jaar niet goed gingen en voor verbetering vatbaar zijn dus als je die er nog uit weet te krijgen speel je gewoon bij een topclub. En geld is wel lekker maar maakt niet gelukkiger en dat zouden jullie spelers nu wel al moeten weten met een jaarsalaris waar de gemiddelde Nederlander 10 jaar voor moet werken. En waarom zou je eigenlijk op je 30ste zoveel geld moeten hebben dan je nooit meer hoeft te werken ?? Werken kan ook leuk zijn hoor maar dat weten jullie natuurlijk al ...... 

Zaterdag 23 april 2011 om 07:44 uur

MatsoeMatsoe

Lekker behouden beiden! Buijs speelde een sterke pot en blijft belangrijk voor ADO!

Zaterdag 23 april 2011 om 00:47 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24