Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Christian Kum naar tweede plan


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 augustus 2010

Christiaan Kum begint de eerste competitiewedstrijd uit tegen Vitesse niet in de basis. Bij trainer John van den Brom moet hij voorlopig genoegen nemen met een rol op het tweede plan.

Van den Brom heeft voor de twee plekken in de centrale verdediging zijn keus laten vallen op Timothy Derijck en Pascal Bosschaart. Ze vullen elkaar goed aan en stralen rust en vertrouwen uit, aldus de trainer van ADO Den Haag in het AD.

Op links, waar Kum vorig jaar ook wel acteerde, heeft hij zware concurrentie van nieuwkomer  Christian Supusepa.

De trainer beslist deze week ook wie er in de goal staat tegen Vitesse. Tegen Swansea kreeg Robert Zwinkels de voorkeur boven Gino Coutinho, maar daar mag volgens de coach nog geen conclusie uit worden getrokken.

Op de verlanglijst van de technische staf staat nog wel een linksbenige middenvelder. ,,Geen overbodige luxe’’, aldus Van den Brom, die de spoeling dun vindt.

Met Anderlecht is contact opgenomen over de mogelijkheid Dmitry Bulikyn over te nemen. De Russische spits, die in Brussel buiten de boot is gevallen, heeft tot genoegen twee weken proef gelopen bij ADO.

 

Reacties

Nils

Kum heeft de belofte die hij toch leek te zijn helaas nooit ingelost

Dinsdag 3 augustus 2010 om 14:23 uur

busje57

hee holie jij hebt zeker geen steen maar een hond maar wel een blinde geleide centrum leul ja tegen laakkwa en vvsb enzo welterusten en doe je hond de groeten.!!

Dinsdag 3 augustus 2010 om 11:04 uur

MiG

@hoolie: "Geven weinig weg" Had jij je ogen dicht tegen Swansea of was je er niet...???

Dinsdag 3 augustus 2010 om 08:47 uur

haagsehoolie

onder welke steen komen jullie vandaan?

bossie heeft super 2e helft vorig seizoen gespeeld en terecht nieuw contract verdiend. Kum onrustig elke wedstrijd minimaal 2 fouten!

Mag een trainer dan voor iemand anders kiezen! Hij kan er maar 11 opstellen. Kum moet vechten voor zijn plek als rechtsback of plek van de derijck(makkelijke keus) Is voor elftal veel makkelijker voetballen met links en rechtsbenig centrum. Winnen we eindelijk eens wat vaker, spelen goed voetbal, geven weinig weg, is het weer niet goed. Heb alle vertrouwen in v/d brom en ben blij eindelijk (na vele jaren) weer eens voetbal te zien ipv alles naar voren rammen(kum wel goed in trouwens) Vol vertrouwen zondag naar vitesse en vol vertrouwen in dit seizoen. Heb ik afgelopen jaren niet meer gehad! Heerlijk die rust! Gaat mooie seizoen worden!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 2 augustus 2010 om 23:45 uur

busje 57

Lekker van de brom had nog hoop maar nu al blijkt dat je er geen verstand van hebt kum is snel kopsterk verzaakt nooit dit alles heeft bosschaart niet jammer van mijn geld voor vitesse want heb nu weinig hoop met dit centrum leuk als je het na een paar wedstrijden inziet maar de punten zijn duur ook in het begin zijn 3 punten echt 3 punten het is geen jupiler met periode titels dus word wakker en doe normaal zal je helpen coutinho ammi de rijck kum supusepa toornstra buis vd berg kubik  immers verhoek graag gedaan.!!!!

Maandag 2 augustus 2010 om 22:48 uur

richi

mischien weet v/d brom het ook wel dat kum beter is, maar laat hij dat bosschaart nu zelf zien. soms moet je het zelf ook ervaren om de waarheid te zien. beter in het begin dan te laat......

Maandag 2 augustus 2010 om 21:42 uur

Malle Pietje

Supusepa is in ieder geval een echte linksback zowel bij Ajax als bij jong oranje. Echte linksbacks zijn er niet zo veel van.  En ..hij is nog lekker jong. Geduld hebben, vertrouwen geven en verder laten groeien.

Maandag 2 augustus 2010 om 21:14 uur

Tja

Kum is nog jong, na een paar wedstrijden zakt Bosschaert wel door t ijs als de tegenstander er een snelle jongen tegenover zet.

Maandag 2 augustus 2010 om 20:56 uur

KaleHans

Dat v.d.Brom moet kiezen is al een hele geruststelling, stel je voor dat hij geen keus zou hebben.  Ik denk dat Kum als linksback echt nog wel in beeld komt of Susupesa moet echt beter zijn.

Maandag 2 augustus 2010 om 20:56 uur

HansH

Kum is een goed speler. Maar dit betekent niet dat anderen, op dit moment, beter zijn. 

Maandag 2 augustus 2010 om 20:44 uur

Malle Pietje

Ik ben toch bang dat Bosschaart in het centrum snel door de mand zal gaan vallen. Hij straalde mij afgelopen oefenwedstrijden namelijk net iets te veel rust uit. Het veel te slap de duels aangaan en de laconieke korte tikkies welke net iets te vaak in de voeten van de tegenstander belanden gaan misschien razendsnel een paar tegengoals opleveren.

 

Maar we zullen zien.

Maandag 2 augustus 2010 om 20:13 uur

tmvnstn

onbegrijpelijk dat kum t moet afleggen tegen bosschaart

Maandag 2 augustus 2010 om 19:50 uur

Tedje

Een seizoen duurt lang en Kum zal zich echt wel terug vechten in het team. Wees blij dat we meerdere opties hebben! 

Maandag 2 augustus 2010 om 19:19 uur

henk

zou kum lekker als linksback gebruiken

Maandag 2 augustus 2010 om 18:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Peet Bijen Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
0-1
20 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
27 september 2020 om 12:15 uur
De Kuip, Rotterdam

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Heerenveen 2 - 6
2 Ajax 2 - 6
3 PSV 2 - 6
4 Vitesse 2 - 6
5 VVV-Venlo 2 - 4
6 FC Twente 2 - 4
7 Feyenoord 2 - 4
8 Willem II 2 - 3
9 FC Groningen 2 - 3
10 Heracles 2 - 3
11 AZ 1 - 1
12 FC Utrecht 1 - 1
13 PEC Zwolle 2 - 1
14 FC Emmen 2 - 0
15 ADO Den Haag 2 - 0
16 Sparta R'dam 2 - 0
17 Fortuna Sit. 2 - 0
18 RKC Waalwijk 2 - 0