Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Derijck tekent voor vier jaar bij PSV


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 augustus 2011 24 reacties

De transfer van Timothy Derijck naar PSV is afgerond. De verdediger heeft zich voor vier jaar verbonden aan de club uit Eindhoven.

 

Hiermee komt definitief een einde aan tweeënhalf seizoen in Haagse dienst. “Dit is waar ik lang op heb gehoopt”, zegt Derijck in het AD. “Ik moet wel zeggen dat het niet makkelijk is om Den Haag te verlaten. Ik heb hier een paar hele mooie jaren gehad, maar dit is een kans die ik niet kan laten lopen.”

 

De eerste wedstrijd met PSV is gelijk een pikant duel. De selectie van Fred Rutten moet namelijk naar de hofstad voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Reacties

Plop

Is Goossens van NEC niet wat voor ons? Die kan je volgens mij wel ombouwen tot verdediger, heeft ook nog eens een goed schot. Wij hebben op Jens na niemand die uit de tweede lijn kan knallen.

Woensdag 17 augustus 2011 om 11:07 uur

Hagenees

Hoor net een fragment uit VI Radio waar John van Zweden aan het woord komt. Hij wil in principe geen spelers bij ADO wegkopen, maar als ADO om wat voor een reden dan ook een speler moet verkopen voor het geld dan is hij bereidt te praten. Immers, Verhoek en Toornstra stonden bij hem in ieder geval op een lijstje. Ik zeg Toornstra nog 1 jaar knallen in Den Haag en dan voor 6 miljoen naar Swansea. Van Zweden vertelde namelijk dat hij bij de promotie van Swansea 100 miljoen euro van de FA krijgt voor de komende 3 jaar... Nou dan kan ie vast wel wat miljoentjes overmaken naar Den Haag!

Dinsdag 16 augustus 2011 om 19:24 uur

Der Rudy

Beste Timmottie, de transfer is je van harte gegund. Naast 700 k voor bromsnor nu 750 k voor jou. Dat is al 1.450 k in de knip !

 

En ik denk dat Tommie Beugelsdijk een goeie vervanger kan worden. In ieder geval niet die Leeuwin. 

Dinsdag 16 augustus 2011 om 16:53 uur

ADO zoekt Spits!

ff onder deze naam weer!

 

Ik heb bij de club André Alves voorgelegd niet zo lang geleden een spits van Videoton waar ook Lensce vandaan komt en wat schets mijn verbazing nu we 2 maanden verder zijn! Feyenoord toont interesse in André Alves! Men loopt te slapen bij de club!

Dinsdag 16 augustus 2011 om 12:59 uur

Ed uit de Achterhoek

Kan iemand die Pietje eruit schoppen. Wat een domme kertel is dat zeg. Waar haalt ie de wijsheid vandaan dat ADO in een positie zou hebben gezeten om eisen te stellen bij contractbesprekingen in het verleden. Ze mochten een paar jaar geleden blij zijn als er spelers uberhaupt bij ADO wilde spelen. Die €750k is een mooie vergoeding.

 

Zet eens alle missers van 't afgelopen seizoen van Derijck eens op een rijtje en dan moet je concluderen dat dit bedrag mooir meegenomen is.

Dinsdag 16 augustus 2011 om 12:14 uur

Tedje

Ik lees geruchten over Sander Keller die bij Utrecht heeft gespeeld... NEEEEEEE!!!! Kap eens, dat is een ongelovelijk beperkte verdediger, echt 3x slechter dan Derijck.

ADO moet Swinkels ophalen bij WillemII, die gozer is nog een stapje fanatieker dan derijck, geeft altijd 90 minuten lang 100% inzet en scoort als centrale verdediger ook regelmatig. Hij wordt meteen geliefd in Den Haag vanwege z'n strijdlust en inzet, daar ben ik van overtuigd.

Anders moet ADO van der Heijden halen bij 020, alleen dan moeten ze wel snel zijn, want ook Heerenveen heeft interesse.

Verder is de spits positie natuurlijk nog steeds onder bezet en hebben we ook dit weekeinde weer mogen zien dat alle door Steijn aangedragen oplossingen niet hebben gewerkt.

Dinsdag 16 augustus 2011 om 11:44 uur

Sjakie

Ben ik nou gek of is de uitspraak "zo werkt het nu eenmaal in de voetballerij" gewoon de grootste lariekoek die er bestaat!?

Waarom zou ADO geen afspraken kunnen maken met z'n spelers over de transferperiodes? Je kan toch bij de contract onderhandelingen spreken over het belang van een goede voorbereiding voor zowel het team als de spelers (en misschien zelfs dit seizoen als voorbeeld noemen van hoe het niet moet). Dan spreek je dus af met de spelers dat ze tot de start van de voorbereiding naar een andere club kunnen voor een marktconform bedrag, als de voorbereiding begonnen is gaat er een 1,5 factor overheen, omdat je als club in die fase niet gebaat bent bij een transfer en zodra de competitie is begonnen gaat er een 2,0 of misschien wel 2,5 factor overheen. Allemaal om of de tegenpartij af te schrikken of om extra compensatie te vangen voor de problemen die je in je selectie krijgt bij zulke last minute verkopen.

Spelers zelf zijn er ook bij gebaat namelijk. Toornstra bijvoorbeeld is misschien we de gene die het meest in het nadeel is bij al die transfer perikelen, hij wil blijven, maar alle andere sterkhouders willen gaan en daardoor draait het hele team, dus ook Toornstra voor geen kloot meer.

Ik denk dat je zulke afspraken dus prima zou kunnen maken, maar de voetballerij doet er alles aan om dit te voorkomen, omdat een klein groepje clubs (en zaakwaarnemers) niet gebaat zijn bij die regel, die willen juist last minute de concurrent leegkopen.

Dinsdag 16 augustus 2011 om 11:22 uur

Tedje

Dat gezeik over die gelimiteerde transfersom is wel erg makkelijk. ADO heeft volgens mij er alles aan gedaan z'n contract te verbeteren (en dus die transfersom omhoog te kunnen gooien), maar timmy wilde gewoon een stap hogerop. ADO heeft met Immers, Verhoek en Toornstra volgens mij geen limiet in hun contract staan, dus daar gaat ADO gewoon goed geld voor vangen...

Dinsdag 16 augustus 2011 om 10:54 uur

Hmmm

Dat artikel met van Geel heb ik ook gelezen.

Hij heeft vast niet op zitten letten, want Immers heeft al erkent/bekend dat de betreffende mondelinge afspraak over de gelimiteerde transfersom alleen over buitenlandse gaat.

Kortom ADO en Immers hoeven er niet uit te komen, ze zijn er wat dit betreft al uit. Jammer van Geel!

 

Misschien is er wel wat te regelen met een tranfersom van

1,5 miljoen (in het 1e jaar + eventueel 0,5 milj in het 2e jaar) + Bruins + doorverkoopclausule.

Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:57 uur

KaleHans

En mijnheer v. Geel is een enge man.....  een vriendje van Wetzel toevallig?  Als ie goed geluisterd had dan had ie al lang begrepen dat er geen clausule of iets dergelijks is.  Maar ja, als je graag alleen maar naar jezelf luistert!!!

Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:24 uur

KaleHans

Die gelimiteerde transfersom hebben we te danken aan ons aller vriend met een groot ADO hart....... mijnheer Wetzel!!!   Ik ben blij dat v.d.Kallen niet van die gekke dingen in die contracten laat zetten.

Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:22 uur

Wes

@Tedje

Je hebt helemaal gelijk, van Geel probeerd de bal bij ADO te leggen omdat ze er bij feyenoord niet uitkomen of ze Fer moeten verkopen voor 4 miljoen of niet, Zij willen aan kwaliteit niets inleveren en willen ADO daarvoor slachtofferen door Immers weg te trekken. Pas als ADO aan zou geven wat ze voor Immers willen hebben verkopen ze Fer eventueel.

 

Meneer van Geel heeft pech want ADO moet helemaal niks, hij zoekt het maar uit, Immers krijgt hij niet voor de prijs die zij willen. ADO heeft allang aangegeven hoeveel zij voor hem willen hebben en hebben een deadline gesteld waar niet op gereageerd is dus de bal ligt gewoon bij meneer van Geel. Hij kan Fer maar beter behouden of toch maar Lässe Schöne halen.

Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:21 uur

R.E.

@Arjen en DzY: volgens mij vergeten jullie dat De Rijck destijds bij Feijenoord geen basisplaats had en nog helemaal geen status had opgebouwd. In zekere zin heeft ADO hem bevrijd en de kans gegeven om uit te groeien tot de speler die hij nu is. Ik denk dus dat er destijds wel wat meer uit de onderhandelingen met hem had kunnen worden gesleept! Ik hoop trouwens dat ADO wel zo slim is geweest om een fors percentage te bedingen in de latere doorverkoop van De Rijck. Nogmaals: als een hulpeloze verdediger als Pieters al ruim 7,5 miljoen waard is, wat zal De Rijck dan over een paar jaar moeten kosten?

Dinsdag 16 augustus 2011 om 08:24 uur

R.E.

Wat is de voetbalwereld toch onrechtvaardig!

1.  Ondanks financieel wanbeleid en een gigantisch tekort en dankzij een dubieuze reddingsoperatie van de gemeente Eindhoven berooft PSV clubs als Utrecht, Roda, Feijenoord en ADO weer van hun beste speler(s).

2. Door slecht onderhandelen van ADO destijds met De Rijck vertrekt hij voor een schijntje, terwijl PSV voor toch nog steeds onervaren talenten als Strootman, Mertens, Wijnaldum en Tyton, die samen minder eredivisie-ervaring hebben als De Rijck, ruim 20 miljoen neerlegt.

3. Voor een (zeker in vergelijking met De Rijck) uitermate beperkte verdediger als Pieters vangt PSV tien keer zoveel als ADO voor De Rijck. Pieters mag de veters van de voetbalschoenen van De Rijck nog niet eens vastmaken!

Ik gun De Rijck persoonlijk het beste, maar wat zou het leuk zijn als PSV zich ook dit jaar niet plaatst voor de Champions League! Daar moet ADO zondag maar direct een bijdrage aan leveren!

Dinsdag 16 augustus 2011 om 08:20 uur

Eindhoven, bedankt!

Haha, dat geile kut Vite$$e greep op het laatste moment mis omdat die proleet van een Jordania in het buitenland zat en omdat ze ook nog de prijs naar beneden wilden hebben. (Maar pas op want Judas vd Brom ligt nog steeds op de loer mbt Toornstra, Immers en Verhoek)

Maandag 15 augustus 2011 om 20:29 uur

DzY

@Pietje

Zielige reactie. Spelers contracteren in een slechte tijd (dus voor vorig seizoen) bij een club met een slechte reputatie, dat valt niet mee. Spelers van het kaliber Derijck gaan alleen akkoord als er een gelimiteerde transfersom in het contract wordt opgenomen. Vaak staat er ook nog een clausule in dat de speler gratis weg mag als de club degradeert. Verdiep je eerst in het een en ander voordat je als blaaskaak betwerig staat te doen vanaf de zijlijn.

Maandag 15 augustus 2011 om 20:16 uur

Arjen

Timo had nooit bij ADO komen spelen als die verkoop clausule van 700K niet in zn contract had worden opgenomen. Wij hebben prima zaken gedaan en vangen nu nog wat wisselgeld... Het is die jongen ook gegund.

Maandag 15 augustus 2011 om 19:28 uur

Tedje

Die van Geel is er ook eentje zeg, gaat ie weer onrust bij ADO stoken door te zeggen dat ADO en Immers eerst zelf eruit moeten komen voor hoeveel Immers nou weg mocht...

Koekebakker, als je gister een deadline krijgt dat je tot 12 uur s'nachts kan bieden dan moet je toch niet na 12 uur dit soort poep praten? ADO heeft je tot 12 uur gegeven en je bent er niet op in gegaan, dus de bal ligt helemaal niet bij ADO, de bal is inmiddels lek!

Maandag 15 augustus 2011 om 19:19 uur

adozm29

Bedankt TIMO!!!! voor alles wat je voor ado betekend heb !!

 

Die red het wel daar...... hopelijk is er een doorverkoop clausule in zun nieuwe contract gezet, wellicht kenne we nog een paar centjes mee pikken van een volgende transfer....

 

 

Maandag 15 augustus 2011 om 19:17 uur

Pietje

Vier jaar voor 750000 euro haha mooi he hebben der weer hoop lopen slapen die gaat voor 5 a 6 miljoen ooit verkocht worden en bij psv gaat ie alleen maar beter spelen GOED BEZIG MET ZE ALLE whawhaaa!

Maandag 15 augustus 2011 om 17:53 uur

Hmmm

Timothy, bedankt en succes! Je komt na Psv en eventueel een mooi buitenlands avontuur toch wel weer terug bij ADO rond je 30?
Maandag 15 augustus 2011 om 17:44 uur

Tja

Die jongen verdient het, heeft keurig op een beter aanbod gewacht na het succes jaar, doch toen het overdovend stil bleef vanuit de club, zijn eigen pad gekozen, met succes.

Succes daar man!!!!!!

Maandag 15 augustus 2011 om 17:23 uur

Kobus Tokus

En wij moeten Jovanovic halen.

Maandag 15 augustus 2011 om 17:01 uur

Haagse Harry

Ik wens Timothy heel veel succes en dat hij maar 2x per jaar van 020 mag winnen! We zien je zondag weer en geven een applaus en zingen een liedje voor je!

Maandag 15 augustus 2011 om 16:54 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24