Derijck: we geven het in twee momenten weg

16 februari 2024 1 reactie

Timothy Derijck bekroonde zijn sterke invalbeurt met een goal, maar was teleurgesteld dat er niet meer in zat voor ADO Den Haag

,,Je zag dat we in de eerste acht tot tien minuten de bovenliggende partij waren'', blikt de verdediger bij ESPN terug op het duel met Willem II. ,,Maar na die minuten geven we het in twee momenten weg. We waren toen niet scherp genoeg.''

De wedstrijd was volgens Derijck echter nog niet verloren. ,,Er was nog lang te spelen en we hebben de kwaliteiten om het om te buigen.''

Pas na rust ging het weer beter met de Haagse ploeg. Iets wat ongetwijfeld ook te maken had met de invalbeurt van de Belg, die de boel goed neerzette.

Derijck: ,,In de tweede helft krijg je de kansen ook nog. De aansluitingstreffer was helaas net te laat'', zegt hij over zijn rake kopbal. ,,We hadden daarna via afstandschoten nog kansen op een goal. Maar jammergenoeg zat de 2-2 er niet in.''