Eenvoudige zege op NEC

15 maart 2009 12 reacties
ADO Den Haag heeft voor het eerste in 2009 een ruime zege geboekt. Terwijl de concurrentie morste, rolde de residentieclub NEC eenvoudig met 3-0 op.

Vanaf de eerste minuut had ADO Den Haag het betere van het spel. Babos werd een paar keer op de proef gesteld. Het slecht spelende NEC stelde daar niks tegenover. Het duurde 25 minuten voordat de supporters in het Haags Bakkie konden juichen. Timothy Derijck kopte de bal via Babos in het doel.

Voor de andere twee doelpunten moest het publiek wachten tot na de rust. Toen NEC iets sterker werd, maakte Knopper de 2-0. Kum maakte in het Haags Kwartiertje met een kopbal het Haagse feestje compleet.