Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Fans op de bres voor Hoogendorp


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 november 2007
Een aantal supporters van ADO Den Haag zijn de actie “waar is Vloet in hemelsnaam mee bezig” begonnen om Rick Hoogendorp te steunen.

De Haagse achterban wil voorkomen dat Hoogendorp naar een andere club verkast. Daarom zijn voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven flyers uitgedeeld waarin ze hun medesupporters vragen om de aanvaller te steunen. Ook hing er een spandoek met de tekst, “Vloetje, Ricky er in, anders jij er uit!”.

Volgens flyer weet iedereen dat Hoogendorp gewoon moet spelen: “Ricky is degene die we nodig hebben als je ziet wat voor kansen er steeds om zeep worden geholpen. Straks raken we weer een Haagse (top)speler kwijt.” De fans werden verder aangespoord om Hoogendorp met verschillende liedjes toe te zingen.

Of het nou door de flyer, de aanmoedigingen of spandoek kwam of niet, Hoogendorp liet gelijk van zich spreken. De spits viel in de 61e minuut in en scoorde de 3-0 en gaf bovendien nog een assist op Yuri Cornelisse.

Sinds de 5-0 nederlaag tegen FC Dordrecht is de Haagse goalgetter op het tweede plan beland. Wiljan Vloet doet nog maar sporadisch een beroep op hem. Deze week werd bekend dat de aanvaller in de belangstelling van Swansea City en een aantal eerste divisieclub staat.

Flyer Rick Hoogendorp
De flyer
(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

De naam van Fan Support Den Haag prijkt onder de flyer, maar Fan Support zelf zegt niks met de actie te maken te hebben. Ze vinden het daarom ook vreemd waarom hun naam onderaan de afdruk staat.

Reacties

anoniem

ga weg man ricky hoort gewoon hier te spelen dan verkopen ze maar lekker iemand anders
Dinsdag 27 november 2007 om 11:27 uur

Der Rudy

Natuurlijk heb ik ook liever dat Rick speelt. Dat ie een Hagenees is, is in zijn voordeel. Heb geen enkele twijfel aan Vloet, dat is een integere man die naar het belang van de club / het team kijkt. Ik vertrouw op zijn oordeel. Mijn inschatting is dat er naast een speltechnische reden ook geld een rol speelt. ADH komt veel geld tekort. Het kan zijn dat een transfer geld in het laatje brengt en de de maandelijkse loonkosten omlaag brengt. Als je daar bij optelt dat we ruim zitten in onze aanvallers dan is de cirkel rond; Misschien helpt Rick ons wel het meeste door voor een hoop geld naar Engeland te verkassen. Hij hoeft daar niet op de bank te zitten en wij kunnen voor minder geld gerichte aankopen doen.
Die Vloet is niet gek, die man heeft managementkwaliteiten. Mijn steun heeft hij.
Maandag 26 november 2007 om 22:01 uur

Vloet erin én Hoogendorp erin

Ik vind het schandalig hoe mensen op Vloet reageren. Als je het proces bekijkt van vorig jaar naar nu is er toch heel wat bereikt. 
Als er een betere spits dan ricky in de selectie aanwezig is, dan is het toch logisch dat die word opgesteld? Vloet baseert zijn keuze voor de opstelling niet aan de hand van hetgeen een speler in het verleden heeft gepresteerd, maar op basis van oa trainingen en wedstrijden. Wanneer rick in vorm is zal hij wellicht de beste aanvaller uit de 1e divisie zijn.
Vloet wil ook kampioen worden en als je in overweging neemt dat van de bovenste 8 clubs, wij alleen GAE in de 2e helft van het seizoen in een uitduel zullen treffen, denk ik dat Vloet bijzonder goed bezig is en hij meer lof verdient dat nu het geval is.
Kortom, blijf positief, er komt een zonnige periode aan!
Maandag 26 november 2007 om 14:58 uur

Remon

Rickey moet in de basis!!!

Het is echt een fantastische spits.
Zondag 25 november 2007 om 11:17 uur

humor

Francisco dat van "Ricky erin en Vloetje eruit" is als een geintje bedoeld jij weet niet echt veel van humor van ADO DENHAAG supporters
Zaterdag 24 november 2007 om 17:51 uur

Kenner

Volgens mij snapt Francisco het niet helemaal:
1: Wat een "lef" zeg om jongere spelers op te stellen...... 2: het lef om vedettes die niet presteren te wisselen..... oja? waarom liet ie Tex dan weken staan terwijl die geen krentebol kon raken.. El Mousaoui en Stoffels (ok, geen vedettes) waren niet om aan te zien. Waarom wisselde hij die dan niet???
en 3...... zo langzamerhand komen alle \`vedettes\` weer langzaam in het elftal ten koste van de onervaren spelers. Wordt tijd dat ie Schwiebe eens uit de ploeg laat want die is geen schim meer van vorig jaar.
Hoogendorp hoort in de ploeg. Of ie nou een mindere of goede periode heeft (net als Knopper en Victoria)

Zaterdag 24 november 2007 om 17:22 uur

kay

hoe kan je dat nou zeggen. die gek passeert je beste speler. dat hij bosschaart en cornelisse passeert ok dBosschaart was ook vorig jaar klote en cornelisse heb helemaal nog niks gedaan. Rik is Haags, Rik is altijd positief en Rik scoort altijd. Dat hij hem een wedstrijdje er naast zet ok, maar gewoon op de bank houd...donder op zeg. Ga me nou niet zeggen dat Verhoek ( constant klote met af en toe een aardige actie) of Immers beter zijn. Die magge ze schoenen niet eens poetsen, neem dat maar van me aan. En als die Vloet Rik opstelt, dan zet hij hem op een verkeerde plaats. Immers staat daar of van der Haar, en die motte er nou juist uit, en dan komt het allemaal goed.
Vloet doet hetzelfde achterin. Die marokaan raakt geen bal goed en mag blkijven staan vaak, of komt erin, en je beste stopper, Kum, staat er gewoon naast. En als je het over jonkies hebt..... Wat dach ie van die ouweman die ze uit Duitsland hebben gehaald, die is of geblesseerd of speelt kut, en dat geld ook voor Texeira. Speelt die goed dan ? ? ?
Nee, Rikkie is niet door die gek gehaald, dus speelt hij gewoon niet. Dat is de reden. En dat Vloet wat opbouwt hier. Die gek breekt alles af. Met zo een selectie moet die idioot gewoon kampioen worden. Vloet gaat dalijk gewoon weg, en laat ons met de gebakken peren achter. Een hufter is het en niks meer ! ! !
Zaterdag 24 november 2007 om 17:04 uur

Francisco

Ik heb de flyer ook ontvangen en vele met mij vonden de zin: "Ricky erin en Vloetje eruit"  ronduit belachelijk.
We hebben eindelijk een trainer die 1. durft jongere Haagsche spelers op te stellen, 2. Het lef heeft om "vedettes" die niet presteren te wisslen en 3 Duidelijk bezig is een goede ploeg op te bouwen.
Ik vind Rick ook een goede speler maar hij had nog weinig gepresteerd, was geblesseerd en kwam nog niet in het spel voor.
Nu hij gaat presteren zal Dhr. Vloet op een gegeven moment niet om hem heen kunnen en zal hij zeker opgesteld worden. Ook gisteren zag je dat hij goed kan voetballen (ballen in 1 keer raken; strak inspelen etc), maar hij maakte ook enkele slordige foutjes die onnodig balverlies opleverden. Laten we nu eens met zijn allen positief achter de selectie en de technische staf gaan staan dan weet ik zeker dat wij nog een heel eluk seizoen tegemoet gaan.
Zaterdag 24 november 2007 om 16:39 uur

Mink

Ik denk niet dat Vloet hem zo maar heeft gepasseerd want die man is echt niet achterlijk, al denken sommigen hier van wel. Als Rick zijn vorm terug heeft - en in zijn geval betekent dit vooral dat hij weer gaat scoren - dan staat hij zo weer in de basis.

Zaterdag 24 november 2007 om 16:21 uur

ronald lems

Ricky moet spelen. Die Vloet is gewoon een zwaar overschatte Bossche Debiel die als trainer nog niks heb gepresteerd. Hij is de enige die het anders ziet,die kwibus.
We hadden met Ricky erin al die 6 punten meer gehad en hadden bovenaan gestaan.
Nogmaals ga lekker RKC trainen of Den Bosch, maar rot hier iig op. 
Ricky Forever, Vloet NEVER !!!!!!!!!!
Zaterdag 24 november 2007 om 14:49 uur

fcdh

vind dat ricky zwar tegenvalt en dat de meeste mensen hemmen erin willen omdat hij publieksfavoriet is 

van mij mag die weg !
Zaterdag 24 november 2007 om 14:17 uur

GROEN GEEL 4EVER

leuke aktie voor Rick Hoogendorp hij moet gewoon vaker mee spelen je ziet hij tik er toch weer eentje dus vloet wat gaan we doen komende zondag Omniworld Hoogendorp dan in de basis!!!!!!!!
Zaterdag 24 november 2007 om 11:29 uur

Mike

Vind je t gek dat ie niet scoort?
Als hij niet word opgesteld ken hij nie eens score!
Als hij de tijd krijgt zoals tege eindhove 61 minuut ingevalle dan scoort hij!
Niet als hij 5 min mee mag doen!!
RICKY MOET IN DE BASIS!!
Zaterdag 24 november 2007 om 10:53 uur

Rob2002

Hij moet gewoon presteren. 

Misschien dat deze actie er toe leidt dat zijn vorm terug krijgt en dus ook zijn basisplek.

Rick en Vloet moeten blijven!

Zaterdag 24 november 2007 om 09:53 uur

de waarheid

Rick is de master. Geld erbij voor hem!
Zaterdag 24 november 2007 om 09:11 uur

Bokkie

Ik zeg het nog maar eens: opstellen in de basis of verkopen want hij is te duur voor de bank (hoe jammer het ook is als hij zou gaan)
Zaterdag 24 november 2007 om 07:54 uur

vince

Als rick 450.000 per jaar verdiend en de verdienste tot nu toe tegen vallen lijkt de keus me niet moeilijk.
Hoe graag ik rick ook wil behouden, ik behoudt liever de club.
Zaterdag 24 november 2007 om 02:08 uur

j

Tuurlijk moet onze Rick  blijven,al scoort hij niet hij blijft gevaarlijk,en de tegenstander zal altijd 2 man op hem zetten.
Ricky moet blijven, Ricky moet blijven Ricky moet blijven
Vrijdag 23 november 2007 om 23:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
4-0
24 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
1 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 20 - 47
2 AZ 20 - 44
3 Feyenoord 20 - 37
4 Willem II 20 - 37
5 PSV 20 - 36
6 Vitesse 20 - 34
7 FC Utrecht 20 - 33
8 FC Groningen 20 - 29
9 Heerenveen 20 - 28
10 Heracles 20 - 26
11 Sparta R'dam 20 - 24
12 FC Emmen 20 - 22
13 FC Twente 20 - 21
14 Fortuna Sit. 20 - 20
15 VVV-Venlo 20 - 19
16 PEC Zwolle 20 - 18
17 ADO Den Haag 20 - 16
18 RKC Waalwijk 20 - 11