Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

‘Het is niet alleen deze wedstrijd misgegaan’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 mei 2021 12 reacties

Een emotionele Gianni Zuiverloon reageerde na afloop het duel tegen Willem II op de degradatie van ADO.

 

“Teleurstellend, klote, noem maar op”, zegt Zuiverloon voor de camera van ESPN over het resultaat van de wedstrijd. 

 

Zuiverloon beaamt tegen interviewer Hans Kraaij dat hij emotioneel is. “Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de club en de fans. ADO is een veel te mooie club om in een divisie lager te spelen.”

 

De verdediger is realistisch. “Het is niet dat we het alleen deze wedstrijd hebben verkloot. Daarvoor is het al misgegaan.”

 

“Het is gewoon zonde”, vervolgt Zuiverloon. “Je geeft jezelf deze kans. Je zet hemzelf in deze positie om nog een wonder te verrichten. Dan is het zuur dat je er op deze manier afgaat.”

Reacties

Lex5

PS Wat zal Ranko hebben gelachen afgelopen maanden...
Vrijdag 14 mei 2021 om 06:54 uur

Lex5

Nou, inderdaad: allemaal kutsupporters. Allemaal terpetijnpissers die alleen maar lopen te zeiken en geen enkel goed woordje overhebben voor de prachtige prestaties die ons ADO wél geleverd heeft. Nog geen applausje voor directeurtje Mo, die alles afgelopen jaar de club in meer dan goede banen heeft geleid.

Kennelijk hebben de meesten hier slechts oog voor het dramatische voetbal van de afgelopen jaren en de onvermijdelijke degradatie. Vreemd, want we hadden hier ook kunnen lezen over de overwinning op Feyenoord en het gelijkspel tegen PSV. Toch 2 hoogtepunten in een seizoen. Maar ja, daar hoor ik niemand over. Alleen maar frustratie over het transferbeleid. Dat we in augustus bijvoorbeeld alle vetbetaalde fullprofs hebben verkocht om geld over te houden, maar in de winterstop tweemaal zoveel hebben uitgegeven aan nieuw spelersmateriaal. Zogenaamde miskopen, maar in feite waren het allemaal spelers met een toegevoegde waarde die het elftal beter hebben laten spelen. Oogstrelend voetbal. Dat we de punten onfortuinlijk niet hebben gepakt is maar een bijzaak. `k Heb wekelijks op het puntje van m`n bank gezeten. Ik bedoel, als we deze lijn doortrekken en al die toppers kunnen verleiden om tegen een sjeikelijk salaris nog een jaartje 2e divisie te spelen...zijn we zó weer terug.

Hopelijk handhaaft de nieuwe investeerder de huidige clubstructuur, omarmt `ie het kortzichtige beleid en laat `ie de personele bezetting van onze directie ongemoeid. NOT

Nee, natuurlijk niet. Ik ben zo cynisch als de pest. Het bestuur moet zo spoedig mogelijk aftreden. Maar niet voordat de clubstructuur is aangepast naar de wensen van de nieuwe investeerder en al die vetbetaalde kneuzen zijn verkocht en/of verhuurd. Ik wil volgend jaar dus geen oudgedienden meer in een groengeel shirtje zien. Geen Janmaat, geen Goossens, geen Zuiverloon, geen Pinas, geen Kishna, geen Khayati, Geen Meijers en ook geen Vejnovic. Ik noemde zojuist 2 hoogtepunten van `t seizoen, maar de terugspeelbal bij Heerenveen van onze middenvelder past ook prima in dat rijtje.

Tot volgend jaar,
Vrijdag 14 mei 2021 om 06:51 uur

eddyverm

@ Hoffmani
Allemaal kut supoeters hier
Donderdag 13 mei 2021 om 20:54 uur

Freek

Eens houd geluk op, tijd voor een hele grote schoonmaak, aan elk einde zit ook weer een nieuw begin, volgens mij heeft de club leuke talenten in huis om mee te beginnen, o.a. van Mill gaat zń kans krijgen, Sem Steijn, Rottier, volgend seizoen spelen om de prijzen, degradatie voetbal is ook niet alles. Nu nog een nieuwe eigenaar en we kunnen weer beginnen.
Donderdag 13 mei 2021 om 20:06 uur

Hagenees

Degradatie is een feit en zeer terecht .
Dit elftal heeft niets te zoeken in de eredivisie.
Het hele seizoen zeer slecht gespeeld,geen erediviewaardige spelers.
Beter dat failiesement wordt uitgesproken komt nooit meer goed.
Maakt een muziektemoel van het stadion.
Donderdag 13 mei 2021 om 20:05 uur

ruudje

Klopt hofman toen we van feyenoord wonnen hoorde je niemand klagen dit is niet alleen de trainer ook de spelers hebben het na gelaten
Donderdag 13 mei 2021 om 19:57 uur

Hoffmani

Alle trainers voor Brood kregen ook de wind van voren hier bij al die klagers. Tis nooit goed genoeg hier. De meeste wilde Rankovich en die moest ook oprotten van het bestuur en de klagende suppoeterds hier binnen een half jaar. En nu willen ze Grunholz strax en daar gaat wss hetzelfde mee gebeuren.
Ze weten het allemaal zo goed hier .....grappenmakers
Donderdag 13 mei 2021 om 19:19 uur

eddyverm

Deze kans zal ik Edwin grunholz zeker gunnen, weet zeker dat hij ADO weer op de rails gaat krijgen.
Donderdag 13 mei 2021 om 18:44 uur

Rikkie

@ Ruudje
Het hielp in ieder geval niet..
Donderdag 13 mei 2021 om 18:30 uur

John Wright

Trainer Brood heeft zijn best gedaan. Dat was echter niet genoeg op dit niveau. Daarom een advies aan de trainer. Hou de eer aan jezelf en maak plaats voor een nieuwe trainer die met nieuw elan, kunde en tactisch inzicht opnieuw kan beginnen.

Misschien een prachtige uitdaging voor Edwin Grünholz?
Donderdag 13 mei 2021 om 18:07 uur

Ruudje16

Oh, dat is dus de reden..
Donderdag 13 mei 2021 om 18:04 uur

Rikkie

..begon duidelijk te worden met deze trainer :gay: , geen toegevoegde waarde !!.
Donderdag 13 mei 2021 om 17:48 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie