Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Inzet ADO loont niet tegen zwak Omonia


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 augustus 2011 54 reacties

 

De Europese belevenissen van ADO zijn ten einde. De ploeg van Maurice Steijn toonde veel inzet, maar kreeg met 1-0 te weinig tegen het zwakke Omonia Nicosia.

 

Hoe het kwam dat de Cyprioten in eigen huis ADO met 3-0 te machtig waren, zal wel altijd een raadsel blijven. In het Forepark maakten Zuid-Europeanen zeker aanvallend een armetierige indruk tegen de veel sterkere Hagenaars.

 

ADO had het geluk dan ook niet aan zijn zijde. Met name de eerste helft bracht een handvol goede kansen. Toornstra was nog het dichtst bij een doelpunt maar de lat stond een verdiende voorsprong in de weg.

 

Verder had de thuisploeg mogelijk een strafschop verdiend. Een Cyprioot maakte op randje zestien hands volgens de grensrechter, maar het werd slecht een vrije trap.

 

In de tweede helft was het dan toch raak. Verdediger Timothy Derijck wist met het hoofd eindelijk het gaatje te vinden in de defensie van Omonia.

 

Met nog ruim een half uur te spelen zette ADO aan, maar de finesse ontbrak. Tegen het eind was de pijp leeg.

 

De Hagenaars verloren ook nog eens Ahmed Ammi. De linksback raakte voor rust geblesseerd aan de knie doordat hij na een sprong in de lucht verkeerd neerkwam. 

 

Nu de belevenissen in de Europa League erop zitten, moet ADO weer de accu zien op te laden voor het begin van de competitie zondag tegen Vitesse.

 

Reacties

bully

bully bully bully  BULLY BULLY

 

maandag komt ie

yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 

bully is van onsloco ole ole

Zaterdag 6 augustus 2011 om 18:22 uur

Wes

@Tedje

Hoe groot is volgens jou het begrotingstekort en waar vind je deze informatie? Ik kom aan 4 ton ( het verschil tussen de 14 miljoen begroting en de 13, 6 miljoen wat de gemeente heeft bepaald) Dit begrotingstekort had men dus al terug met de deal van vd. Brom.

Die 1,4 miljoen die wordt beweerd in de media is naar mijn weten nergens op gebaseerd.

Zaterdag 6 augustus 2011 om 17:58 uur

Tedje

@Tja

 

Dat spelers en trainers komen en gaan is niks nieuws en hoort bij het voetbal, maar het feit dat Brom geen enkele blijk van waardering of respect richting ADO heeft getoond vind ik echt ongehoord en totaal respectloos. 

Buiten het feit dat z'n hele overgang totaal niet netjes en respectvol verliep heeft hij ook nooit enige dank uitgesproken richting ADO dat ze hem de kans hebben gegeven zich te bewijzen op eredivisie niveau, terwijl andere clubs (waaronder z'n oude liefde vitesse) het niet aandurfde. Ik moet het nog maar zien dat hij bij Vitesse een goed resutaat gaat neerzetten dit seizoen, de voorwaarden nu zijn bij lange na niet zo goed als toen hij bij ADO begon. Er liepen al een hoop goede voetballers rond, hij heeft het alleen aan het voetballen gekregen. Nu bij vitesse heeft ie nauwelijks voldoende spelers om een serieuze eredivisie selectie samen te stellen. Er moeten daar echt nog 5 spelers bij anders moet ik het nog zien of ze degradatie kunnen ontlopen!

Nee Brommetje hoeft bij mij niet op enige sympathie te rekenen, dat heeft ie totaal niet verdiend na z'n respectloze gedrag!!

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 15:52 uur

Tedje

Het beste wat ADO kan overkomen is dat Verhoek en Immers verkocht worden voor rond de 6 miljoen euro. Dan kan het begrotingsgat gedicht worden, Buly gehaald worden en misschien ook nog wel Musa van VVV. Dan heb je een prima elftal waarmee je gewoon rond de 9e plek mee moet kunnen eindigen. 

Immers ziet kennelijk een stap vooruit met Feyenoord, maar dan heeft ie het natuurlijk alleen over het financiele, ik heb ze gister zien spelen tegen Excelsior, dat was niet best.

Verhoek lekker naar het buitenland laten gaan. HIj loopt met een vedette houding over het veld en heeft wel 300 keer geprobeerd de bal voor te slingeren tegen Omonia, terwijl het echte gevaar juist kwam van combinaties en verzorgd positie spel. Hij wilde perse laten zien wat ie kan en dat is altijd slecht voor het team. 

Ik vind het dan ook een blamage dat we door die Cyprioten uitgeschakeld zijn!

Dus lekker wieberen met die gasten, want echte clubliefde bestaat alleen nog maar bij supporters...

Zaterdag 6 augustus 2011 om 15:40 uur

Scheveninger1987

Ik wil morge naar ado vitesse  maar me clubcard is nog steeds niet binnen   kan ik ook bij een verkooppunt een los kaartje halen ??
want ik zie dat ticketing dicht is in t stadion

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:55 uur

Tja

Nog in de schuur gezocht naar rattenklemmen, maar zo'n grote klem was er niet.

Gelukkig maar want die brom is wel een hele grote enge vieze stinkende rat.

Hoop dat niemand er in trapt om naar Arnhem te gaan, want die hgevsr haalt de kerst toch niet, zit ie alweer bij 020.

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:54 uur

Snelhandelen

@ Wes, je hebt helemaal gelijk, ik heb het klakkeloos overgenomen van voetbalzone, http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/174349/ADO_gunt_Verhoek_alsnog_droomtransfer.html

maar  bij echte bronnen http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Gemeente-keurt-aangepaste-begroting-ADO-Den-Haag-goed.htm
staat inderdaad alleen dat de begroting met 4 ton word teruggeschroefd, dus excuses.

@ Adosupporter, die David Odonkor, die is echt perfect voor ado die bekent staat met een snelle omschakeling, met zo'n speler zijn we dodelijk.

http://www.youtube.com/watch?v=gXv1GgUT4l8

 

Alleen moet hij wel aan zijn voorzetten werken, maar zeker ook een goede optie als het mogelijk is .

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:33 uur

leidche gast

klopt het dat verhoek gaat vertrekken????staat in meerdere media

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:29 uur

Wes

Een begrotingstekort van 1,4 miljoen staat er te lezen, waar komt dit nou weer vandaan? nog niets via officiele bronnen van vernomen. Wel dat de begroting van 14 miljoen door de gemeente is teruggeschroefd naar 13,6 miljoen.

Is dit een uit de duim gezogen verhaal of heb ik iets gemist?

 

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:06 uur

Snelhandelen

Zou Luciano Narsingh van Heereveen geen goede vervanger
zijn, als hij niet te duur is natuurlijk.Heeft een contract tot 2013 volgens mij, maar vind dat echt een goede buitenspeler en anders meric goedkoop terughalen.

Zorgt toch altijd voor dreiging.
Ado moet nou gewoon bulykin halen en die begrotingtekort van 1,4 miljoen is echt wel te halen als je een spits hebt die bezoekers trekt en voor overwinningen zorgt!!Dus ado Snelhandelen!!

Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:01 uur

ADO Supporter

@ Klinkt overmoedig maar toch!

 

Zou best een goede keus zijn,die jongen kan niet zo veel eisen aan salaris(heeft toch al geld zat verdient) en moet zich opnieuw bewijzen door al het blessureleed de laatste jaren. Ik zou zeggen halen die Odonkor!Het lijkt erop dat Verhoek toch vertrekt!

Zaterdag 6 augustus 2011 om 12:12 uur

ADO Supporter

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=144197

 

Volgens dit bericht wordt het Nottingham Forest of Rangers voor Verhoek!

Zaterdag 6 augustus 2011 om 11:46 uur

Wes

Ik ben het helemaal met je eens, wat krijgt ADO een flinke schop na zeg! waar heeft de club dit volgens vd. Brom aan verdiend om op zo'n manier achter de rug te vertrekken en de selectie mee te trekken. Een typisch geval van bijten in de hand die je voed. Vele roepen wel dat ADO vd. Brom dankbaar moet zijn voor het resultaat maar het is ook andersom, ze moeten elkaar dankbaar zijn want ADO heeft vd. Brom geholpen en een kans te geven op het hoogste nivea en dan op deze manier de club leeghalen met wat zij al hadden voor dat vd. Brom naar ADO kwam is echt schandalig. Hij trekt de club echt leeg en laat het als het aan hem ligt beschadigd achter.

Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:26 uur

Snelhandelen

Even offtopic, die vuile vieze .....!!

Van den brom, ik hoop dat je de winterstop niet eens haalt,dat zou gerechtigheid zijn !!!

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/174351/Vitesse_wil_Derijck_Toornstra_en_Verhoek.html

Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:12 uur

Klinkt overmoedig maar toch!

Idee als verhoek vertrekt! Wellicht David Odonkor halen!! Klinkt misschien raar,maar deze jongen was altijd zeer goede speler en zit nu zonder club,dit omdat hij wat blessure gevoelig is,maar wel ex international van Duitsland en wellicht nu fysiek sterk genoeg om te spelen,moet alleen wat fitter worden,maar is wel blessurevrij op het moment! Bij Rangers geen contract gekregen,maar waren wel content met hem,maar conditioneel een achterstand en zij zoeken een speler die direct inzetbaar is! Inzetbaar voor ons misschien wel direct omdat niveau wat lager is bij ons!

Zaterdag 6 augustus 2011 om 01:00 uur

respect my authoritah!

Vond het raar dat we achterin met 3 of 4 man bleven staan tegen 2 aanvallers.

Volgens mij leer je in de pupillen al dat er bij "alles of niets" 1 op 1 moet worden gespeeld.

Steijn had dat recht moeten zetten, zonde! gemiste kans!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 20:11 uur

schele hannes

Opzouten met die Ammi altijd met de ramadan blessure,gewwon blijfen vreten is het beste.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:24 uur

Scheveninger1987

@ hmmm

ja maar die gaan ook niet toevallig :( denk niet dat ze zin hebbe om mee te gaan kaartjes hale

weet iemand of  Tim Beugelsdijk en Supusepa  
stel dat derijck weg gaat of hun het over kunnen nemen of zijn ze echt te slecht?

Vrijdag 5 augustus 2011 om 18:19 uur

Wes

Als ADO slim is vragen ze een flinke prijs voor de heren die weg willen en het liefst zo snel mogelijk handelen en geen tijd verliezen. Mochten de andere clubs dit niet willen betalen dan hebben ze pech maar als zij wel bereid zijn die bedragen neer te leggen dan vertrouw ik erop dat het bestuur de situatie die aanstaande is wel kon voorzien en al goed gescout hebben naar goede alternatieven.

Er zijn veel meer goede voetballers in nederland en daarbuiten en als je nu snel kan anticiperen dan heb je nog kans een goede selectie neer te zetten voor 31 Augustus en voor het linkerrijtje gaan en een stabiele subtopper te worden.

 

 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:53 uur

hmmm

@Scheveningen

Ken je niemand anders met een clubkaart?

Iemand met een clubkaart mag (maximaal) 4 kaartjes halen voor zondag.

 

 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:49 uur

Scheveninger1987

vond den haag goed spelen gister vooral chery   topaankoop geweest  weet iemand hoeveel hij gekost heeft?   misschien moeten we ook een keer steijn toezingen  hij heeft t misschien ook nodig en hij heeft gister toch de jongens aardig goed laten spelen en het ziet er naar uit dat hij de jongens toch een goed moraal geeft

ik wil zo graag naar ado den haag vitesse maar me clubkaart is nog steeds niet binnen :( duurt echt lang

Vrijdag 5 augustus 2011 om 17:35 uur

Plop

Aanvallend voetbal met inzet gezien gisteren, het kan dus wel, eeuwig zonde van dat kakspielen op Cyprus. Ga je het veld in om niet te verliezen dan ga je op je bakkes. Dat zag vd Brom ook bij Groningen in de play-offs.

 

Als de selectie nu leegloopt kom je tussen de 10e en 14e plek, met minder schulden en een elftal in opbouw. Daar hoort dan wel een trainer bij die spelers beter kan maken, benieuwd of Steijn dat in zich heeft.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 16:14 uur

hmmm

Dat had met de vorm van vorig seizoen ook niet makkelijk, maar ook niet onmogelijk geweest zijn. Jammer maar helaas.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 14:57 uur

Bossie

Voor wie het interessant vindt:
Als ADO de volgende ronde gehaald zou hebben, dan hadden we tegen Salzburg gemoeten.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 14:19 uur

TVT

Goede wedstrijd, heb vertrouwen in de competitie.

Ik snapte alleen de laatste wissel niet. Door hocher naast brouwer te zetten werd het te druk om de spits, Chery had het niet meer, daar had hocher mooi kunnen staan om het veld breed te houden. Daarnaast werd de druk vanuit middenveld (rado) er uit gehaald bij deze wissel.

 

Met dit spel pakken we vitesse

Vrijdag 5 augustus 2011 om 11:29 uur

Der Rudy

Het verschil tussen uit en thuis:

# uit kregen we lichtvaardig een penalty tegen; thuis kregen we die niet

# Omnia benutte in Cyprus de kansen die ze kregen, wij totaal niet

# Verhoek had 5 doelpunten kunnen scoren maar miste de finesse

# Onze kleine keeper liet weer een bal los en leverde nu geen doelpunt op; uit wel

# Omnina kan kennelijk wel met z'n allen op eigen helft hangen en

de tegenstander weg houden, wij kunnen dat niet

# irritant maar wel professioneel tijd rekken deden die Cyp-russen goed, dat deden wij uit niet

 

Kortom, een leuke wedstrijd met een staand applaus van alle tribunes aan het einde van de wedstrijd.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 10:04 uur

hmmm

Nu we ons, helaas, volledig op de competitie kunnen richten, hoop ik een aantal dingen:

 

a.s. zondag wordt het een mooie wedstrijd 3-0 met behulp van "de 12e man".

 

Verhoek wordt verkocht(voor een paar miljoen en een doorverkoopclausule), ja sorry maar er moeten ook wat inkomsten zijn.

 

Buly(of een type Buly) en 1 a 2 goede verdedigers komen erbij.

 

Derijck tegen een contract voor 2 seizoen met een optie voor nog een seizoen, ZONDER transferlimiet.

 

Het wordt weer een postief seizoen en Steijn en de nieuwe spelers verrassen in positieve zin.

 

ADO eindigt dit seizoen minimaal op plek 10 of hoger.

 

En vorig en aankomend seizoen zijn dan een de aanzet van de groei van HFC ADO Den Haag!

 

maar goed eerst zien.....

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:41 uur

Martin de II

Ado wil Bulykin voor 1 miljoen wel hebben, had nou maar die 2,2 betaald dan was je een ronde verder geweest. die meer betaalde 1,2 had in de volgende rondes terug kunnen verdienen.

 

Zorg dat je DeRijck en Toornstra behoud Immers en Verhoek lekker snel weg wezen speelde alle twee zwaar klxten. Dit zijn geen echte Ado jongens, je hoort ze alleen maar zeiken dat weg willen. Anders krijg je dat gelul tijdens de kerst weer.

Als je naar Feyenoord wil omdat je denk dat het een spotieve verbetering is zegt dat wel iets over je eigen intelligentie. Lekker gaan Lex veel plezier daar. Wel beter je best doen dan dat hier hebt gedaan en laat lekker een euromast op je reet tatoeëren.

 

Met Mulders en Cherry heb twee hele goede misschien zelfs wel betere spelers in huis.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:33 uur

hmmm

Heeft iemand enig idee hoe die Wouter de Vogel als spits is?

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:33 uur

Hermanos

Zenuwe wedstrijd, waar ADO het geluk van zich ontdeed. Volop inzet, maar geen richtingsgevoel. Tegen paniek aan gevoetbald. Duidelijk is nu wel aan wie we op het voetbalveld nog wat hebben. Elftal is een werkelftal zonder spits. ADO heeft zichzelf vreselijk tekort gedaan, door Bulykin niet aan zich te binden. Doorgaan in Europa betekent geld binnen halen en dan wordt je een belangrijke club. Wat heeft ADO het weer dom gespeeld en wij supporters mogen het nakijken. Hopelijk gaat het zondag doeltreffender, want dit ADO is nogal in waarde gezakt lijkt mij. Voor Immers, leuke voetballer, maar is wel de weg kwijt. Verhoek toch een ADOman ziet ook wel, dat dit elftal veel kwaliteit mist en dan kan je ballen brengen wat je wil, maar steeds voor niks en dat frustreert. Vitesse moet een opleving geven voor ADO, dus ADO je moet winnen.

Vrijdag 5 augustus 2011 om 09:05 uur

KaleHans

Mulder viel wel goed in vond ik, maar Verhoek........... die zit echt met zn hoofd al bij een andere club.    Lex wisselde mooie goeie dingen af met dom balverlies.     

Met vlagen echt wel het ADO van vorig seizoen gezien, dus Steijn..... die Cherry lekker laten staan want wat een heerlijke speler is dat.

Verhoek weg, Vicento lekker naar de zijkant en een echte spits kopen voor die paar miljoen die Wesley de club gaat opbrengen want zonder echte goeie spits gaat dit hem niet worden.   Jammer voor Brouwer..... maar hij kan niet eens in de schaduw van Bulykin staan, helaas!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 08:25 uur

genoten.

topwedstrijd gister, al had je over 2 wedstrijden er nooit uit mogen vliegen, met de inzet was in ieder geval niks mis en een btje geluk ontbrak ook. Wesley matig, Mulders sterk ingevallen.

Zon. voor de comp. weer allemaal knalluhhh

Vrijdag 5 augustus 2011 om 07:44 uur

ikkuh

immers en verhoek mot je snel verkopen wat speelden die slecht zeg bah nieuwe jongens erin die hebben t gropte geld nog niet geroken en lex je bent een eikel!!!!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 07:15 uur

Haga

Bulykin: ja, hij is wat duur, maar je was gewoon een ronde verder geweest. Nu dus niet, best wel zuur, want totaal onnodig om door dit niet veel voorstellende elftal uitgeschakeld te worden. Btw, als je de komende maand al je bepalende spelers toch gaat laten vertrekken, dan hoef je Bulyklin ook niet meer te halen. Die kan echt niet alles in z'n eentje. Dan maar totale uitverkoop en met jongen, onervaren spelers verder dit jaar. En niet zeuren dat je dan degradatievoetbal gaat spelen, niet door gaat groeien en je bezoekers het zullen laten afweten. ADO bestuur: ik wens u succes maar vooral wijsheid! flag

Vrijdag 5 augustus 2011 om 07:11 uur

Zijn ze gek geworden!

Die grote bek van het bestuur we niks te verkopen,we willen selectie bijelkaar houden etc. Goed er is een tekort door vorig seizoen,maar dan laat je toch niet iedereen vertrekken? Dan ben je helemaal de sjaak en speel degradatievoetbal of als toch nog nieuwe komen gaat er een tijd overheen om ingespeeld te raken op elkaar of het gaat dan helemaal niet lopen! Dus verkoop er 1 en dat is Verhoek en hou de rest en biedt ze beter contract aan en haal een spits!

Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:45 uur

Zijn ze gek geworden!

ADO Den Haag houdt de situatie rond Dmitri Boelikin bij Anderlecht nauwlettend in de gaten. De aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis bij ADO voetbalde en veel doelpunten maakte, komt bij de Belgische club niet in aanmerking voor een plaats in de selectie.

„We kunnen nog wel een scorende spits gebruiken”, aldus algemeen directeur Matthijs Manders na de uitschakeling in de Europa League tegen Omonia Nicosia. „Boelikin heeft zich hier bewezen en is een interessante speler voor ADO. Ik denk dat hij vanavond wel een paar doelpunten had gemaakt. Al is de vraag ook wat Anderlecht precies wil. We moeten ook kijken naar ons financiële mogelijkheden.”

Boelikin lijkt zelf graag terug te willen. Hij bekeek het duel tegen Omonia donderdag in het stadion van ADO Den Haag. Twee weken geleden, in de vorige rond tegen FK Tauras, zat hij ook al op de tribune.

De komst van een spits naar ADO zal ook afhangen van de ontwikkelingen rond Lex Immers, die naar Feyenoord wil. „We hebben tot vanavond nog niets van Feyenoord gehoord”, aldus Manders. „Maar als ik zo de berichtgeving in de media volg, heb ik wel het gevoel dat ze zich gaan melden. Pas als dat gebeurt, gaan we er over nadenken.”

 

Bron: ADOnieuws.nl

 

Wat lult die Manders met het zal afhangen van Immers?Wil die zeggen dat als Immers niet vertrekt er dan geen spits komt? We hebben Immers en een Spits nodig! Is het Bulykin niet,dan Darko Pavicevic!En Immers op het middenveld! Laat Verhoek dan maar vertrekken! Immers,Derijck en Toornstra zijn te belangrijk en moeten een sterk verbeterd contract krijgen,waar respect vanuit spreekt richting hun!Ik denk dat we gewoon niks hebben aan Bulykin als iedereen vertrekt zoals Derijck,Immers,Toornstra en eigenlijk ook Verhoek,maar goed ik ben niet achterlijk en weet dat we geld nodig hebben,maar dan kan je beter Verhoek opvangen dan die andere 3 spelers!

 

Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:28 uur

Tja

Iedereen heeft zijn best gedaan, maar zonder echte spits kan je geen potten breken, 7 grote kansen, 1 er in is te weinig.
Steijn heeft naar vermogen zijn best gedaan, maar heeft  nog niet de ervaring en t gogme.

Team onvoldoende voorbereid op de zuid europese taferelen van kaarten naaien en stervende zwanen.

Jammer dat hij Japie niet bracht ipv Hocher, ook daar had ie op kunnen inspelen "alle ballen op Japie" De psychologische inbreng van de 12 e man, de boost

Het stadion op zijn kop, ook al  had Japie geen bal geraakt het is als dope voor andere spelers.

Conclusie,  team bij elkaar houden wordt  moelijk, een echte spits is brood nodig,  zondag moeten we vlammen, want van Brom wil je  niet verliezen en of Steijn de kerst haalt?

Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:22 uur

ADO sup

Immers was bagger slecht maar we waren sterk aan het voetballen met veel kansen. Hoe heeft het vorigeweek kunnen gebeuren dat we verloren hebben??? Dan voor zondag voorbereiden op oud supper (uhm) trainer.. Xxxx slaap lkkr
Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:05 uur

elf079

Wat een pech kan je in een wedstrijd hebben zeg:( een echte spits is toch echt wel een pré voor komend seizoen aan de strijd in deze wedstrijd heeft het in ieder geval niet gelegen.

 

Heeft iemand trouwens enig idee hoe het met de persoon gaat die van de trap viel bij Vak N?

Vrijdag 5 augustus 2011 om 00:02 uur

ADO Supporter

En ff korte analyse Verhoek was slecht terwijl hij zegt dat ie goed was,voetbal was gehaast, af en toe het ADO van vorig seizoen gezien.Maar wat ik eerder schreef hadden hier met minimaal 4-0 moeten winnen alleen gebeurde niet door gemis aan geluk en kopsterke spits!

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:55 uur

ADO Supporter

Grootste minpunt vanavond waren de stille supporters!Waar was die hekseketel?Was weer een mat gebeuren op de tribune!

Op het veld was het Mulders en Brouwers,die totaal geen toegevoegde waarde zijn gebleken,je ziet dat die veel te kort komen.

 

Met een echte kopsterke spits hadden wij hier makkelijk 4-0 gewonnen,helaas heeft het bestuur nog steeds niks gevonden.Als Bulykin niet haalbaar is,haal dan gewoon die Darko Pavicevic,die hier al meerdere malen circuleert op de site! Ziet er uit als een echte killer en kan ook nog eens goed koppen! Voor de rest een dikke pluim voor iedere speler op het veld en hopen dat ze blijven! Vooral Toonstra!!Verhoek zal wel vertrekken en hoop dat ze Immers gewoon aan boord houden!Jammer dat het niet meezat af en toe,maar dat kwam vooral door het gemis van een echte kopsterke spits!

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:41 uur

j

inzet was idd goed ,alleen denk idd dat verhoek en immers te nonchelant rondlopen als sterren en maar proberen mooi over te komen inplaats van nadenken .want samen cker 6 kansen verpruts.cherry en mulders worden goeie .en stein had japie in de 70 min moeten brengen ,alleen al om te laten zien dat die suarez achtige aanstellers echt in de hell waren .

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:39 uur

DzY

Jongens, bedankt voor een fantastische avond. Zonde dat het af en toe niet net even meer mee zat, maar de inzet was als vanouds. Het blijkt maar weer eens overduidelijk dat we echt een spiuts nodig hebben. De inzet van Charlton en Lexie was top, maar je ziet duidelijk dat zij geen spits zijn. Het aboslute minpunt van de avond vond ik persoonlijk Jordy Brouwer. Je zou denken dat zo'n gozer elke kans aangrijpt om zich te bewijzen, maar het was ook nu weer helemaal niks. Waarom bracht Maurice Japie niet gewoon in, dat had in ieder geval leven in de brouwerij gebracht. Bestuur, zorg voor een spits. Het liefst onze Russische vriend, lukt dit niet is Calabro wellicht een optie.

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:20 uur

R.

Mooi trouwens dat Verhoek na de wedstrijd in een interview aan heeft gegeven dat hij zelf wel vond dat hij een goede wedstrijd had gespeeld :)

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:18 uur

Adowoman

Correctie : Chery ipv Tjerry...

En idd, werd moe van dat vallen en theater spelen van de tegenpartij maarja als je een 3-0 voorsprong moet verdedigen dan doe je daar kennelijk alles voor.

Ado heeft het laten liggen en Verhoek, sja weet niet wat hij deed maar het was niet best... Waar is Bulykin? :(

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:14 uur

Adowoman

Potjandosie.... wat een anti voetbal speelde nicosia...was er net bij en wat een drama spelers. Constant vallen en liggen en theater spelen... En de scheidrechter maar fluiten. 

 

Desalniettemin had ADO het moeten afmaken, wat een kansen. Ook pech want schoten op de lat en minstens een penalty onthouden door de scheids... 

Vond Verhoek en Immers niet echt geweldig spelen, alsof hun hoofd al bij andere clubs zaten...jammer maar helaas. Vond Mulder en ook die Tjerry (even uit hoofd dus vast niet goed geschreven) positief opvallen en vond De Rijck ook weer een goeie wedstrijd spelen...

 

Helaas, nu focussen op zondag... daar moeten we winnen en Ï'll be there! 

 

Vind het trouwens ook bagger dat de spelersmarkt open ligt tot eind augustus als de wedstrijden allang weer begonnen zijn... 

 

Adowoman (aan elkaar geschreven)

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:10 uur

R.E.

Alles geprobeerd, maar het nodige geluk (strafschop onthouden, bal op de lat) en de nodige scherpte (kans Verhoek) ontbrak. Gelukkig wel een beetje eerherstel, ook al is het vorige week natuurlijk gruwelijk mis gegaan. Nu we het toch over Verhoek hebben: in een interview achteraf vond hij dat hij zelf een goede wedstrijd had gespeeld. Ongelooflijk, wat een gebrek aan zelfkritiek! Nog los van de gemiste enorme kans, was van zijn tientallen (overigens blind gegeven) voorzetten en corners er niet één goed. De bal kwam bijna nooit verder dan de dichtstbijzijnde verdediger, die de bal steeds eenvoudig kon wegwerken. Als er scouts voor hem op de tribune hebben gezeten, krijgt ADO nu geen cent meer voor hem. Je zou haast denken dat hij het met opzet heeft gedaan, maar ik ben bang dat hij echt niet beter kan. Wel een pluim voor de zoals altijd betrouwbare Leeuwin, De Rijck en Toornstra. Invaller Mulders was ook prima. Kum is de enige zwakke plek in de verdediging: verkeerd dekken, slecht in de opbouw en misplaatste frivoliteiten. De aanval is duidelijk de zwakste linie. Hopelijk gebeurt er op dat punt nog iets.

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:08 uur

veel inzet

helaas weinig resultaat. Een echte spits had er voor rust al minimaal 2 x gescoord (bulykin.....). Verhoek is geen schim van vorig seizoen meer, dus pakken die 3 miljoen van Fulham en direct langs Brussel om Bulykin te halen. Derijck, Chery en Toornstra beste ado spelers vandaag, ook Mulder viel goed in. Het wordt geen seizoen als het vorige  maar we moeten makkelijk rond de 10e plek kunnen spelen.

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:06 uur

Tedje

@ggf en Maurice

Ik weet niet wat er volgens jullie goed ging, want die Cyprioten hebben niks hoeven doen, zijn gewoon voor de 16 gaan staan en hebben die 300 voorzetten van Verhoek weg gekopt. Het positiespel was ruk, er werd slecht gecommuniceerd en veel passes kwamen niet aan!

Het was lange ballen gauw thuis, terwijl je tegen deze beperkte tegenstander (geen een heeft mij vandaag overtuigd van het feit dat we terecht de verliezende partij zijn) prima met goede combinaties tot kansen had kunnen komen.

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:02 uur

R.

Als vanavond één ding heel duidelijk is geworden is dat we een spits missen. Hoe in vredesnaam kan je een wedstrijd in gaan met een vleugelspeler in de spits.

 

Verhoek was met zijn hoofd al ergens anders, aangezien hij als een natte krant stond te spelen. Graag nu nog verkopen voordat we er geen rooie cent meer voor krijgen volgend seizoen.

 

Overigens ben ik bang dat nu de leegverkoop pas gaat beginnen in Den Haag. Geen Europees voetbal meer helaas, alleen dat was nog aantrekkelijk voor een aantal spelers om te blijven.

 

Het waren 4 leuke wedstrijden, nu hopen dat we niet weer 24 jaar hier op hoeven te wachten.

Donderdag 4 augustus 2011 om 23:00 uur

Maurice

Die Cyprioten waren irritant vervelend zeg. Uitlokken van overtredingen, tijdrekken, gezeik bla bla. ADO speelde goed, genoeg kansen, wel met 1-0 gewonnen. Helaas is het nu al voorbij. Misschien komend seizoen weer iets meer ervaring opdoen, gaat het volgend jaar wel lukken, we eindigen gewoon in linkerrijtje, gewoon 4e worden, speel je 1 voorronde minder, langer voorbereiding

Zie nog wel spelers weggaan, alleen wie, is voor mij een weet

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:52 uur

Tedje

Inzet ADO? Afbraakvoetbal zul je bedoelen. Ik kreeg gewoon paniekaanvallen op de tribune, ik waagde me voor even weer in het Atteveld tijdperk. WTF was Steyn denkende? Ik heb wel 100 hoge ballen de 16 in gepompt zien worden, zonder dat er ook maar 1 iemand stond die uberhaupt KAN koppen!

Het positiespel van ADO was zo ongelofelijk slecht, het geen wat vorig seizoen juist zo goed ging. Kortom, Steyn is vandaag voor mij echt door de mand gevallen, het heeft 70 minuten geduurd alvorens hij door had dat hij met Brouwer in ieder geval meer kans maakte om een hoge bal in te koppen dan met Vicento die het juist van diepgang moet hebben. 

Man, man op deze wijze wordt er volgend jaar weer jupiler geschonken in Den Haag!!!!

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:49 uur

ggf

Vond ADO, tot een kwartier voor tijd, best aardig voetballen. Twee kritische kanttekeningen voor vandaag: 1. Geen goede bezetting v.d. spitspositie en 2. te weinig verassing van de vleugels. Achteraf kun je stellen dat het verlies met 3-0 op cyprus toch wel heel erg onnodig en zonde is geweest. Een belangrijke les: ga altijd uit van je eigen kracht en pas je niet aan op de tegenstander. Pakt nagenoeg altijd verkeerd uit, zoals ook nu bleek op cyprus. Was weer een dure les, hoop dat het niet voor niks is geweest Maurice.

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:41 uur

leidche gast

ben bang met een echte spits en alles blijft.........dat het een zeer leuk seizoen word.........vond ze niet onaardig....maar we zien wel.....succes verder ado

Donderdag 4 augustus 2011 om 22:27 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24