Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Medicijn Excelsior werkt niet bij ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 september 2015 15 reacties

De thuiswedstrijd tegen Excelsior was de ideale mogelijkheid om een katerige week weg te spoelen.

 

De gasten hadden tot het duel in Den Haag nog geen uitdoelpunt gemaakt. ADO slikte het medicijn drie keer, maar als bijwerking leverde het wel drie keer een tegentreffer op. De ploeg van Henk Fraser sluit daarmee een roerige week af met een tegenvallend gelijkspel tegen de laagvlieger uit Rotterdam.

 

De residentieclub had in de eerste helft niks te vrezen van de gasten. Mike Havenaar scoorde al na zes minuten zijn vierde treffer van dit seizoen.

 

Ook na de 1-0 bleven de groengelen in de aanval en waren een paar keer dicht bij de 2-0. Vlak voor rust ging het echter mis. Excelsior schoot raak uit de eerste kans die het kreeg.

 

Na de thee begon ADO scherp. Binnen no-time stond het alweer 2-1 na een goal van Gianni Zuiverloon. Geklungel bij ADO zorgde ervoor dat Excelsior een kwartier later gelijk kon maken.

 

De Rotterdammers zaten inmiddels al wat beter in de wedstrijd. Toch was het ADO dat weer op voorsprong kwam. Havenaar legde met de 3-2 zijn vijfde goal in het mandje.

 

Ook deze voorsprong kon ADO niet vasthouden. Het was weer opvallend hoe slecht de Haagse defensie acteerde bij de 3-3. De aanvaller van Excelsior kon zo drie man passeren en de bal daarna in de kruising rammen.

 

Met de belangrijke duels tegen NEC, De Graafschap en Cambuur voor de boeg, is het noodzakelijk dat het achterin bij ADO snel wordt dichtgetimmerd. 

 

 

Reacties

Haagsicoon

Tja zo`n slechte wedstrijd was het nou ook weer niet van Ado.....de meeste zullen wel met een kater gekeken hebben en lekker bezig zijn geweest met hun smartphone.Tja hoe vaak moet men scoren om te winnen zodat de achterhoede het weer kan weg geven.Tja Henk heeft vrij weinig keuze in de verdediging we hebben alleen nog een belg op de bank maar die kan ook geen potten breken en kost ons ook alleen maar punten.Mochten Beugelsdijk en Kanon weer snel wedstrijd fit zijn dan is het alweer bijna de winterstop.De jubel stemming van iedereen na de wedstrijden tegen PSV en Twente is al snel omgeslagen bij incl. de sportprogramma`s Den Haag zou wel eens de verrassing van het seizoen kunnen worden toch.Maar Fräser is in mijn ogen nog steeds de juiste man voor Den Haag hij was een held toen hij het van Steijn overnam en Ado in de eredivisie hield.In de winterstop 2 nieuwe centrale verdedigers halen en een ervaren middenvelder..........laten we wel wezen dat Duplan,Schaken en Havenaar dit niet alleen kunnen als aanwinsten voor de club.
Zondag 27 september 2015 om 23:47 uur

Hagenees

Wormgoor was dramatisch,trouwens de hele achterhoede.Prima voorhoede maar zij werken zich uit de naad,scoren om vervolgens weer binnen 10 minuten een tegengoal te incasseren.Dweilen met de kraan open.Wormgoor en Fraser zijn dikke maten.Henk stel je eens professioneel op en zet Vito terug naar het tweede elftal.Anne ik ben het volkomen met je eens wat je schrijft!!!
Zondag 27 september 2015 om 20:19 uur

Wes

Wat een draak van een wedstrijd weer, ook al scoor je er 10 het maakt niks uit met deze verdediging. Ik vind werkelijk dat we prima aanvallers gehaald hebben maar toch een ruime onvoldoende voor het inkoopbeleid want oh oh oh wat een oerslechte verdediging. Heb serieus meer vertrouwen in de verdediging van Duno dan ADO en in het bijzonder Vito Wormgoor. Ik vond het al vreemd dat ze hem overnamen van degradant De Graafschap maar wat heeft deze jongen mij in al die tijd teleurgesteld. Vandaag ook trok hij uit zichzelf een gat bij de 3-3 en liep naar hun linksbuiten die al notabene gedekt stond waardoor de speler die scoorde een vrije doortocht had naar het goal. Het had zomaar 3-4 kunnen worden als de scheits zijn handsbal in onze eigen 16 had gezien. Zoals Anne ook al lange tijdd aangeeft vind ook ik het onbegrijpelijk waarom Wormgoor nog steeds een rotsvast vertrouwen krijgt. Ook het middenveld is werkelijk eredivisie onwaardig en heeft een duidelijke make over nodig. 1 punt los van de nummer 16 is te schandalig voor woorden. Als Wang van plan is de boel om te gooien met een Chinese trainer krijgt hij van mij alle zegen want in mijn ogen kan het er echt niet slechte op worden. Misschien trekt het zelfs geldschieters aan uit China.
Zondag 27 september 2015 om 19:55 uur

John Wright

mee eens Anne. Waarom haal je Gorre met een Engelse mentaliteit, lees vechtjas, als je hem niet opstelt. en je kan Bakker ook centraal in de verdediging inzetten. Alles beter dan Wormgoor.
Zondag 27 september 2015 om 19:09 uur

Anne van Schuurman

We hebben een prima aanval dit seizoen maar als 3 goals tegen Excelsior al niet genoeg is ... Ik denk dat een middenveld met Kristensen (opbouwer) en Malone of Bakker (ballenafpakkers) veel beter gebalanceerd is met Gorré op 10 die veel meer dreiging maar ook verdedigende agressie brengt dan Alberg. Of Gorré op linksbuiten en Duplan - die vandaag weer prima speelde - op 10. Dan hadden we om te beginnen die pot van vandaag uit het vuur gesleept. En in het centrum achter vind ik alles best als die Vito maar heel snel verdwijnt. Laat ze niet in hun hoofd halen die te verlengen want dan lever zelfs ik volgend seizoen mijn SCC in.
Zondag 27 september 2015 om 18:58 uur

John Wright

Wat een dramatische wedstrijd. En dan presteert HF het ook nog om voor de TV te vertellen dat hij aardig voetbal heeft gezien met leuke opbouw. Henk: een hopeloos middenveld wat geen duel wint. Alberg en Malone hopeloos, Kristensen opbouwend leuk maar je wint er geen oorlog mee. De verdediging een ramp. Ebuehi ook weer leuk opbouwend maar bij de eerste goal doet hij niet waar hij voor aangenomen is: de voorzet er uit halen, verdedigen dus!!!!!!!!. Zuiverloon was nog een lichtpunt maar het absolute dieptepunt was Wormgoor. Wat een knoeier!!!! en hij heeft nog geluk dat de scheids hem niet op de stip legt want meneer maakt op het einde nog een fraaie handsbal. En dan verlies je nog ook. Henk gaat weer braaf werken aan de verbeterpunten waar hij al 1,5 jaar aan werkt met dezelfde mensen en waar steeds niks van terecht komt. Succes ermee, Henk. En over wissels is al genoeg gezegd. Hopeloos en kansloos voor de wissels om nog iets te betekenen. Dat wordt nog lachen tegen de beukers en renners van NEC volgende week. Zet desnoods Bakker maar met Zuiverloon centraal als je toch De Rijck niet meer wil opstellen. Maar doe iets !!!!!!! en hou op met iedere keer dezelfde spelers op te stellen die iedere keer dezelfde fouten maken. actie Henk actie
Zondag 27 september 2015 om 18:58 uur

Ronnie

Het middenveld is echt de kwade angel.
Als je daar geen snelheid hebt lopen en een ballenafpakker dan houd je het niet meer tegen.
Ook achterin niet.
Er moet is een gele kaart gepakt worden als dat echt nodig is.
Maar Alberg,Kristensen,en Malone zijn veel te licht en hebben ook geen snelheid.
Achterin staat het ook te schutteren maar daar heb ik dan nog meer vertrouwen in dan in het middenveld.
Waar ik echt geen hout van snap is dat Fraser in de 87 minuut een dubbele wissel gaat plaatsen om alsnog de overwinning binnen te slepen.
Dat doe je toch minimaal 15 a 20 minuten voor tijd.
Zo kan je die jongens toch geen kansen geven.(en dan doen ze het nog heel aardig in die paar minuten)
Nou op naar Nec uit,en wederom met de billen dicht geknepen kijken.
En zo moeten we naar de winterstop toe,voordat er weer wat bij kan komen en dan vooral op het middenveld.
Na de winterstop hebben we Kanon en Beugelsdijk weer terug dus dat lijkt me wel genoeg aan verdedigers.
Zondag 27 september 2015 om 18:36 uur

janvele

@KaleHans,
Het is een bekend gegeven dat je Wang nooit zal afvallen. Echter je bewering is juist.

duidelijk aan Wang om te laten zien wat hij met onze club wil!!!
Zondag 27 september 2015 om 18:28 uur

MiG

Alberg aanvallend idd niet attent genoeg. Kon je goed zien toen Havenaar een bal terug legde want daar kwam Alberg veel te laat op af. Dan heb ik het nog maar niet over zijn lachwekkend slecht genomen vrije trap. En Kristensen helaas ook zwaar door de ondergrens gezakt. Op zich een aardige speler, zeker voor ons, maar ook een veel te brave Hendrik.
Zondag 27 september 2015 om 18:27 uur

KaleHans

Waarin heeft Wang zich vergist jan? hij wist van tevoren dat hij geen topclub/ploeg kocht want die koop je namelijk niet voor 8 miljoen..... het is nu (in de winerstop want nu is er niets mogelijk op spelersgebied) duidelijk aan Wang om te laten zien wat hij met onze club wil!!!
Zondag 27 september 2015 om 18:23 uur

KaleHans

En heel duidelijk zien we weer allemaal waar het fout gaat, op het middenveld en in de verdediging......... en ook zie je weer te vaak die bal achterin rondgespeeld worden. Sluipt dan weer die angst erin?
Je ziet dat Havenaar, Duplan en Schaken klaar staan aan de zijkanten om weg te sprinten en dan gaat toch dat balletje weer breed....... als dat de Hollandse school is waar Gao van moet leren, dan leert hij in korte tijd erg veel... hoe het NIET moet!!
Zondag 27 september 2015 om 18:19 uur

janvele

@Anne
Zo dan ben ik het niet die het beweert. Straks Goa op de bank en dan is het nog steeds niets. Zag die Wang en Goa met toegeknepen Chinese billen op de tribune zitten!! Wat heeft die Wang zich vergist.
Zondag 27 september 2015 om 18:13 uur

Anne van Schuurman

Tja en het middenveld daar loop je - zie 2e goal vandaag; ook bij 1 en 3 mocht er trouwens angstig rustig de hoek worden uitgezocht - ook al zo doorheen. En door wie dat komt: Roland Alberg van wie we al heel lang weten dat hij defensief niets brengt maar volgens mij nu ook al enkele maanden offensief heel heel weinig - zeg maar niets. Fräser ook hier: wanneer doe je eens wat?
Zondag 27 september 2015 om 18:01 uur

Anne van Schuurman

Ach, ach, de rotte plek in de defensie is zo overduidelijk Vito Wormgoor. Week in week uit mag hij van onze Henk dezelfde fouten maken - dekkingsfouten, onder gevaarlijke ballen doorgaan, cruciale duels verliezen bij counters van de tegenstander - en wat doet Henk: hem rustig laten staan, 2e reserve aanvoerder maken, anderen publiekelijk uitfoeteren ... Met deze amateur is de defensie alvast op het niveau waar we naartoe gaan als er niet wordt ingegrepen: Jupiler League of nog lager met de nieuwe promotie degradatie regeling die volgend jaar ingaat. Fräser als je dit niet ziet ben ik ook met jou helemaal klaar!
Zondag 27 september 2015 om 17:58 uur

VAKKIE-l

Laat ze het maar tegen een 1e klasser proberen, misschien dat het dan wel lukt
Zondag 27 september 2015 om 17:50 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24