Gouden wissel Necid schiet ADO langs Heracles

3 februari 2019 4 reacties

ADO Den Haag heeft de eerste overwinning van 2019 geboekt.

De ploeg van Fons Groenendijk won in eigen huis met 2-0 van Heracles Almelo. Tomas Necid was de gevierde man aan Haagse zijde. De spits kwam als invaller het veld in en zette beide goals op zijn naam, in het Haags Kwartiertje.

Een mooie comeback voor Necid, die de afgelopen zeven duels niet meer in actie kwam voor ADO. Het waren bovendien twee spitsengoals. De eerste schoot hij in de 79e minuut na een kapbeweging raak. De 2-0 kopte hij vlak voor tijd binnen.

ADO kon terugkijken op een zwakke eerste helft. Het tempo was erg laag en kansen werden er nauwelijks gecreëerd. In de eerste minuut leek Erik Falkenburg nog te scoren, maar zijn goal werd afgekeurd vanwege buitenspel.

In de tweede helft werd Elson Hooi ingebracht en werd het voetballend steeds wat beter. De overwinning was uiteindelijk een juist afspiegeling van de wedstrijd.