Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Statement Van Grinsven na onrust in uitvak


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 mei 2024 14 reacties

Natascha van Grinsven - Admiraal heeft na de nieuwe dramapot tegen Excelsior een verklaring afgelegd.

 

,,Wat kan ik zeggen?'', zo begon de ADO-directeur voor de microfoon van ESPN na het debacle op Woudestein.

 

,,Ik schaam me kapot voor onze supporters. Iedereen schaamt zich kapot. Dit is het moment om achter de club te gaan staan. Om de club te supporten. Ze hebben de club gewoon te schande gemaakt.''

 

,,Echt verschrikkelijk, echt ongelooflijk'', vervolgt ze. ,,Ik begrijp er helemaal niets van. We zijn een heel jaar heel hard aan het werk om een heel ander ADO neer te zetten. Dit is niet wie we willen zijn. Wij gaan dit keihard aanpakken.''

 

,,We feliciteren Excelsior en onze excuses aan de club en alle mensen en supporters in het stadion. Hier wil ik het bij laten.''

 

Lees hier meer over wat er gebeurde in het uitvak.

Lees meer over

Reacties

Grijns

Ik heb chat gpt gevraagd om het iets scherper te stellen opdat je het dan wellicht wat duidelijker voor je is.
Maandag 27 mei 2024 om 11:56 uur

Grijns

@ADO73

Je spreekt over ONZE club, maar je bent klant. Als je klant bent ben je niet de eigenaar van een bedrijf.
Als het product je niet bevalt koop je maar iets anders met het geld wat je dan overhoudt.

Je geeft aan dat supporters krom liggen om de toegang re kunnen betalen.
Dan moet je zorgen dat je meer inkomsten hebt zodat niet een dergelijke invloed heeft .
De club heeft kosten. Die zullen betaald moeten worden.
Anders ga je naar de amateurs?! Dat is gratis!

Je keurt af wat er met het vuurwerk is gebeurd en geeft dan direct aan dat het overal gebeurd. Wat is dat voor kinderachtige denkwijze? Als iemand anders de naam van een club willen verkloten moeten zij dat weten. Focus op jezelf als je iets wil bewerkstelligen.

Je geeft aan dat de supporters een peen wordt voorgehouden. Totaal onzinnige vergelijking. Je hoeft het product niet af te nemen. Dat is je eigen keuze.
Je doet alsof ADO beloftes niet waarmaakt. Dat is niet het geval. Het gaat om doelen die behaald willen worden / intentie. Dat lukt nu eenmaal niet altijd. Daarom gaan zitten janken is wederom kinderachtig en kortzichtig.

Miepen over dat je voor jodenpubliek wordt uitgemaakt is hypocriet gezien de spreekkoren die ook van ADO met regelmaat uit en min of meer bekend om staat.

Dat de club geen progressie maakt is uiteindelijk de schuld van de supporters die voorheen ADO in diskrediet hebben gebracht waardoor bijna niemand met geld zich wil of kan associëren met ADO omdat dit hun eigen goede naam zou schaden.

Kortom door dit soort praktijken goed te praten ben je medeschuldig aan waar je over klaagt.
ChatGPT
Hier is een verbeterde versie van de tekst:

Je spreekt over onze club, maar je bent een klant. Als je een klant bent, ben je geen eigenaar van het bedrijf. Als het product je niet bevalt, koop dan iets anders met het geld dat je overhoudt.

Je zegt dat supporters moeite hebben om de toegang te kunnen betalen. Dan moet je ervoor zorgen dat je meer inkomsten hebt, zodat dit niet zo'n grote invloed heeft.

Je keurt af wat er met het vuurwerk is gebeurd en geeft vervolgens aan dat het overal gebeurt. Wat is dat voor een kinderachtige denkwijze?

Je stelt dat de supporters voor de gek worden gehouden. Dit is een onzinnige vergelijking. Je hoeft het product niet af te nemen; dat is je eigen keuze. Je doet alsof ADO beloftes niet nakomt. Dat is niet het geval. Het gaat om doelen die men wil bereiken, maar dat lukt nu eenmaal niet altijd. Daarom gaan zitten janken is wederom kinderachtig en kortzichtig.

Klagen over dat je voor jodenpubliek wordt uitgemaakt is hypocriet, gezien de spreekkoren die ook van ADO-supporters komen en waar de club min of meer om bekend staat.

Dat de club geen progressie maakt, is uiteindelijk de schuld van de supporters die ADO eerder in diskrediet hebben gebracht, waardoor bijna niemand met geld zich wil of kan associëren met ADO omdat dit hun eigen goede naam zou schaden.

Kortom, door dit soort praktijken goed te praten, ben je medeschuldig aan waarover je klaagt.

Is dit naar wens of zijn er nog aanpassingen nodig?

Kun je de tekst iets "scherper" maken?
ChatGPT
Natuurlijk, hier is een scherpere versie van de tekst:

Je hebt het over 'onze' club, maar laten we duidelijk zijn: je bent slechts een klant, geen eigenaar. Als het product niet bevalt, besteed je je geld maar elders.

Supporters klagen dat ze moeite hebben om de toegang te kunnen betalen. Misschien moet de club eens kijken naar manieren om meer inkomsten te genereren, zodat dit niet langer een probleem is.

Je veroordeelt wat er met het vuurwerk is gebeurd, maar dan kom je met de flauwe opmerking dat het overal gebeurt. Dat is een zwak excuus.

Het is belachelijk om te beweren dat supporters voor de gek worden gehouden. Niemand dwingt hen om het product af te nemen; dat is hun eigen keuze. En laten we het niet hebben over beloftes die niet worden nagekomen. Het gaat om doelen die men wil bereiken, maar dat lukt niet altijd. Dus stop met zeuren.

En over het 'jodenpubliek' gesproken, zelfs als dat gebeurt, is het hypocriet om te klagen gezien de spreekkoren die vanuit ADO-supporters komen.

Dat de club geen vooruitgang boekt, komt uiteindelijk door de supporters die ADO in het verleden hebben beschadigd. Niemand wil zich associëren met een club waarvan de reputatie is aangetast.

Dus, door dit soort gedrag goed te praten, draag je bij aan het probleem waarover je klaagt.
Maandag 27 mei 2024 om 11:52 uur

Bertdijkhuizen

Goed verwoord ADO73,
Mee eens. 👍
Zondag 26 mei 2024 om 16:06 uur

ADO73

Beste Mevrouw van Grinsven,

Ik hoop dat u dit wil lezen.

1. Rechtsreeks promoveren

Aan het begin van het seizoen werd stellig gezegd dat wij rechtstreeks moeten en gaan promoveren. Jullie (lees: Mevr v. Grinsven, Dhr. J Mathijsen en Dhr. Kalezic) hebben een karrevracht aan spelers binnengehaald.
Ik zei letterlijk tegen mijn vader, als we hier niet mee promoveren, dan weet ik het niet meer. Aan het begin waren wij nog niet compleet maar gelijk tegen de Graafschap en de week erop kansloos tegen Roda JC verliezen gaf mij al geen best gevoel, daarna ging het gelukkig een stuk beter. Maar als je ziet hoe slecht het voetbal na de winterstop is en het voetbal steeds meer achteruit holde, (de spelers ook letterlijk) had u met Dhr Mathijsen in moeten grijpen. waarom dat niet gebeurd is is mij duidelijk, Kalezic is al lang vriendjes met Mathijsen sinds zijn periode bij Willem II, deze heren hielden elkaar de hand boven het hoofd.

2. Kalezic

Toen Kalezic binnenkwam bij de club, dacht ik nog volgens mij heeft hij best wat laten zien in het verleden. (Achteraf durf ik stellig te zeggen dat de meerwaarde in de toenmalige spelers zat en niet in zijn kwaliteiten)
Na de winterstop had er bij jullie toch minimaal een gesprek moeten komen wat er met deze trainer aan de hand is. Zeker als je 8 wedstrijden van te voren gaat roepen dat je wat dingen gaat uitproberen. We hebben na de winterstop de ene na de andere opstelling gehad en ook de ene na de andere tactiek. Dat geeft aan dat een trainer het helemaal kwijt is. En ik verzeker u, daardoor de spelers ook, die waren geen schim meer van voor de winterstop.
Ik heb wissels gezien bij wedstrijden dat we de winnende moeten maken en dat hij de juist beste spelers eruit haalde en de verdedigers ervoor liet invallen. Ik begon bijna te denken dat deze man het expres deed. Ik heb ook gezien dat hij één van de meest hardwerkende spelers in de spelersgroep disciplinair ging straffen, namelijk Jort v.d. Sande. En Tyrese Asante die achterin fout op fout stapelde en elke bal achteruit speelde bleef elke week vrolijk staan. Dan ben je echt compleet verkeerd bezig. Kortom de man heeft compleet gefaald en dan kan je niet anders dan hier per direct afscheid van nemen in mijn beleving.Tot slot, gaf meneer Kalezic zelf aan dat hij voor de nacompetitie een verrassing had. (ik weet nu wat dat is, met 7-1 verliezen in een nacompetitie wedstrijd, chapeau zou ik willen zeggen.

3. Vuurwerk op het veld

Uw statement:

,,Ik schaam me kapot voor onze supporters. Iedereen schaamt zich kapot. Dit is het moment om achter de club te gaan staan. Om de club te supporten. Ze hebben de club gewoon te schande gemaakt.''

Nou Mevr, v. Grinsven ik schaam me kapot voor de uitspraak die u hier doet.
Namelijk, ten eerste spreekt u op deze manier over het hele uitvak, wat ik super onhandig vind, ten tweede zijn dit dezelfde supporters die zich over het algemeen keurig gedragen heeft en ONZE club door dik en dun gesteund heeft bij uitwedstrijden. Ik denk altijd als dat uitvak weer (bijna) vol zit..... respect!

Daarnaast vergeet u denk ik even dat sommige van deze supporters elk jaar krom liggen om bij de wedstrijden aanwezig te kunnen zijn. Er was zelfs een voorbeeld dit seizoen van iemand die het niet meer kon betalen... diezelfde supporters hebben geld ingezameld zodat deze supporter weer kon komen naar de wedstrijden.... DAT zijn de supporters waar u het over heeft Mevr. v. Grinsven.

Ja ik keur af wat er gebeurd is met het vuurwerk, maar het gebeurt overal. (ook dat keur ik niet goed) Echter kan ik mij voorstellen dat de woede hoog is bij de supporters. Kent u dat paard en wagen dat gaat rennen waar een man op zit met een hengel met een wortel eraan, het paard blijft maar rennen maar krijgt niks. De koeien met gouden horens. Of zoals in Den Haag ook wel vroeger gezegd werd... een broodje schuifkaas, een hap nemen van een kale boterham als de kaas wordt opgeschoven. Dat is hoe de supporters zich voelen. Beloofd wordt rechtstreeks promoveren..de realiteit is het lachetrtje zijn in de nacompetitie en met 7-1 op je ballen krijgen om het even plat te zeggen. Ik denk dat de helft nog niet eens besefte dat het kunstgras was. (ik denk namelijk niet dat als ze zo woedend zijn dat ze bij het gooien van het vuurwerk de overweging rustig gingen maken goh.. is het eigenlijk gewoon gras of kunstgras). Dat de supporters weg wilde kan ik mijn zeker voorstellen.
Ik hoop dat u ook gehoord heeft dat wij minuten lang voor "Joden publiek" zijn uitgemaakt, daar hoor ik u niet over. Ik hoop dat u nog eens naar uw eigen uitspraken wil kijken en misschien de uitspraken kan nuanceren.
U scheert iedereen over één kam, smakeloos.
Het laatste hierover .. kijk eens in de spiegel... uw doelen.... en uw uiteindelijke resultaat dit seizoen.

4. Hoe nu verder?

Mevr. v. Grinsven, Dhr Mathijsen en de heer Kalezic opstappen.

Helemaal opnieuw terug naar de tekentafel zoals dat heet.
We moeten mensen neerzetten op functies die binding hebben met de club.
Dat geldt ook in elke as op het veld waar de Haagse bluf vanaf straalt.
Een goede aanvallende tactiek neerzetten en dat vanaf de jeugd tot aan het eerste elftal allemaal hetzelfde systeem laten spelen.
Scouten in de regio, het barst van het talent.
Een spelersfonds maken waarin door een ieder in geïnvesteerd kan worden.
Goed contractueel beleid dat niet elke speler voor een appel en een ei de deur uit wandelt.
De club moet weer het ouderwetse ADO/FC Den Haag ademen, dat ploegen met een volle broek naar Den Haag komen.

5. Tot slot

Elk jaar een blik spelers open trekken uit het hele land en een willekeurige trainer die allemaal niets met ADO/FC Den Haag hebben is NOOIT de oplossing.

Ik besef me ter degen dat we helemaal opnieuw moeten beginnen en dan zal het een aantal jaren kosten om er echt wat van te maken. Maar alleen lange termijn beleid met een Haagse ziel en een Haags hart kan ons redden.......
Zondag 26 mei 2024 om 14:44 uur

pvandelft19@gmail.com

Gevoelens van frustratie, teleurstelling en ergernis die een uitweg zoeken. Niet goed te praten. Wel te begrijpen.
Zondag 26 mei 2024 om 11:40 uur

wiegah070

Kan haar boosheid begrijpen maar ik was gisteren bij die wedstrijd. Dit was een klein deel van de groep. Een groot deel van de supporters wilde gewoon blijven staan en kijken. Maar wij werden er door onze eigen hooligans afgeslagen, met bange vrouwen en huilende kinderen als gevolg. Voor een normale supporter die geen klappen wilde krijgen van doorgesnoven capuchonnetjes was staan blijven niet echt een optie.
Zondag 26 mei 2024 om 10:47 uur

RF

Ik heb het interview nog s goed gezien. Ze is zo groen als gras en erg onzeker. Verkeerde keuze haar deze baan bij deze club te geven. Zucht..
Zondag 26 mei 2024 om 10:26 uur

KaleHans

En hoe vond u dan het gedrag van vorige week van de Graafschap supporters mevrouw v. Grinsven????? Ook dat was vuurwerk.. op ONS veld! En waar je jezelf het meest voor moet schamen..... is die trainer die jullie zelf hebben aangesteld!!
Zondag 26 mei 2024 om 10:12 uur

ruudje

We hebben deze groep pas een half jaar compleet
En tuurlijk heeft de trainer wel wat fouten gemaakt
Al die jonkies achter in
En misschien hadden we wel gewoon 4-3-3 moeten spelen
We hebben voor de verdediging gewoon niet goed
Gekeken.
Geld doet een hoop
Grootste fout met inkopen vind ik vlak
Zondag 26 mei 2024 om 09:54 uur

John Wright

@Ruud, ben je de laatste 4 maanden in winterslaap, met je leuk seizoen
Zondag 26 mei 2024 om 04:31 uur

RF

@ Ruud, wat een zalvende woorden voor zo’n dramatische prestatie als club. De woorden van de ESPN commentaar de laatste 10 minuten spraken boekdelen. Al het geld er tegenaan is gesmeten ten spijt heeft het bestuur en de staf collectief gefaald, niks meer en niks minder.
Zij heeft de TD met deze drama selectie (middenveld en defensie) goedgekeurd en haar handtekening staat eronder.
Je omschrijft alles als een breiclubje en dat is het niet. We promoveren niet eindigen op een straat lengte van w2 en schrijven 10 miljoen of meer in het rood. Een afgang dus een andere conclusie is er niet en dat vraagt om maatregelen uit de usa.
Zondag 26 mei 2024 om 00:11 uur

ruudje

Natasja dit hebben jullie niet verdiend ondanks de nederlaag
Supporters moeten zich schamen maar dit is elk jaar het zelfde zo zijn jullie goed bezig en bij een nederlaag
Kunnen jullie door de stront zakken
Het zijn niet meer de Supporters van toen .
Ik wil jullie wel bedanken voor een leuk seizoen
En hoop dat jullie nog verder willen voor Julie was het ook niet makkelijk om zo in te stappen
Gr Ruud
Zondag 26 mei 2024 om 00:00 uur

John Wright

Natas wij schamen ons al maanden voor wat jouw trainer op het veld zet. En diezelfde trainer heeft volkomen lak aan ons, de duizenden trouwe supporters. Dit is opgekropte woede die al maanden speelt. En alle signalen hebben jullie als directie genegeerd. Dus keihard ingrijpen, prima en begin bij de trainers.
Zaterdag 25 mei 2024 om 23:40 uur

RF

Tja Natas, niet zo fraai heh..verder is deze reactie ook wel een Afleiding’s manoeuvre van het spel.?! De journalist vraagt niet wat vind ze van de prestaties van de trainer en td en haar zelf met dit budget zo vreselijk aan te prutsen?!
De vorige veiligheids verantwoordelijk terug halen ipv die ouwe scheits vink..?
Zaterdag 25 mei 2024 om 23:30 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie