Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Teixeira pikt verbanning niet


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 februari 2009 14 reacties
Virgilio Teixeira heeft een arbitragezaak aangespannen tegen ADO Den Haag. De verdediger kan niet leven met het besluit om hem uit de A-selectie te zetten en eist zijn plek terug.

Het AD meldt dat Teixeira zich beroept zich op zijn contract. “Daarin staat dat hij wel met het tweede kan voetballen, maar volwaardig met de eerste selectie moet meetrainen in een groep die uitzicht heeft op een plek in het eerste. Dat betekent dus niet op een bijveld trainen of rondjes lopen.” Aldus Danny Hesp voorzitter van de spelersvakbond VVCS.

De verdediger kreeg samen met Pascal Bosschaart in de winterstop van André Wetzel te horen dat hij geen deel meer van het eerste elftal uitmaakt. Volgens de oefenmeester komt de speler fysiek te kort.

Bosschaart vocht zijn verbanning ook aan, staat inmiddels op het punt verhuurd te worden aan het Zweedse Helsingborgs IF. Voor Teixeira hebben zich geen clubs gemeld.

De zaak wordt op maandag 23 februari door de KNVB behandeld.

Reacties

zakkenvuller

@Der Rudy

Datzelfde geldt voor de trainer van 200.000 euri,s
Donderdag 12 februari 2009 om 20:08 uur

Der Rudy

Tex mocht een keer in de basis starten tegen weet ik niet meer. Nou dat was geen succes. Veel te traag en debet aan twee tegendoelpunten. In de rust werd hij terecht gewisseld. Als je trainer je op de man af mededeelt dat je beste tijd er op zit kan je daar van balen. Maar je kan zelf ook inschatten dat je beste tijd geweest is. Realistisch zijn, heet dat. Of eerlijk tegen je zelf zijn. Echter als ik dat artikel in het AD lees, dan bekruipt mij het gevoel dat Tex als een stuk vuil wordt behandeld. En dat verdient hij niet. Hoop dat ik me vergis, het komt over dat hij op deze manier weggepest wordt. Dat zou een kwalijke zaak zijn dat niets te maken heeft met tob-sport.
Donderdag 12 februari 2009 om 19:51 uur

Doet er niet toe!

Zo had ik ook in het begin kritiek op Teixeira, alleen maar op het feit dat hij aanvoerder werd gemaakt en de manschappen niet kon inspireren!
Maar om hem nu naar het 2e te verbannen gaat bij mij niet op. Dhr. Wetzel is kennelijk vergeten wat voor afspraken hij gemaakt heeft met diverse spelers en deze worden nu als oud vuil de prullenbak in gesmeten!!! Deze spelers worden momenteel door hem als paria en personae non gratae behandeld!
Persoonlijk zet ik ook mijn vraagtekens bij het beleid van deze Haagse nep trainer en het wordt misschien 
ook tijd voor een nieuwe frisse wind....
Donderdag 12 februari 2009 om 13:02 uur

Doet er niet toe!

Zo had ik ook in het begin kritiek op Teixeira, alleen maar op het feit dat hij aanvoerder werd gemaakt en de manschappen niet kon inspireren!
Maar op hem nu naar het 2e te verbannen gaat bij mij niet op. Dhr. Wetzel is kennelijk vergeten wat voor afspraken hij gemaakt heeft met diverse spelers en deze worden nu als oud vuil de prullenbak in gesmeten!!!
Donderdag 12 februari 2009 om 12:45 uur

Marcoco

Ik snap dat je spelers met een slechte mentaliteit of veel mindere kwaliteiten niet met de gehele groep mee wil laten gaan.

Maar ik kan niet geloven dat het bij Tex dit geval is... Die jongen heeft dan gewoon recht om mee te trainen en dan vind ik niet dat je hem naar het 2e kan verwijzen.

Ik vind dat je dit met een gegronde rede moet doen. Bijvoorbeeld bij lulletje Verhoek die het spel niet snapt en na een  verlieswedstrijd lachend in Homerson al zijn geld wat hij namens ons verdient heeft zit te vergokken met een big smile op zijn bek...

Vroeger geloofde ik in Verhoek... maar hij is alleen snel nog maar en loopt graag buitenspel... die jongen moet stoppen en weer lekker bij zijn vader gaan werken... zonde hoor...
Donderdag 12 februari 2009 om 10:12 uur

Vakkie Q2

Dit is weer een actie van Wetzel die niet te begrijpen valt. Tex ziet zelf in dat het een moeilijk jaar zou worden, dus hij had zich er al bij neergelegd dat hij weinig speeltijd zou krijgen. Alleen jammer dat de ene week andere dingen worden gezegd dan de week erop. Waarom heeft ie andere spelers zoals Verhoek (die totaal geen instelling heeft en wat doet hij in het veld als hij erin staat?? Bloemetjes plukken??) niet terug gezet naar 2.
Donderdag 12 februari 2009 om 08:34 uur

bob44

@Bokkie; dat hangt er vanaf hoeveel geld er besteed kan worden. Kies je voor Martin Jol moet je aardig in de buidel tasten, maar dat betaalt zich weer uit omdat het bedrijfsleven dan weer vertrouwen krijgt in de club. Andere trainers; Brands, Kila, Atteveld, Aad de Mos,Lex Schoenmaker, Sarine Wiegman de laatste 2 heb je al in dienst.
Donderdag 12 februari 2009 om 02:03 uur

jan van kranenburg

Hij handelt geheel conform zijn contract.
Donderdag 12 februari 2009 om 01:19 uur

TEXMEX

Tex schijnt in de belangstelling te staan van Real Madrid...kan ie samen met Robben, Vaart en Drenthe en van Nistelrooy de reserve klaverjas maat worden...TEX get real je Prof carriere is klaar.
Je bent in je beste tijd...4 1/2 jaar terug bij RKC best o.k. geweest maar daarna ben je niet jonger geworden. 
In de winterstop heeft alleen Emmen zich gemeld maar die wilde slechts 20.000 Euro van je salaris betalen. 
Of ga bij TONEGIDO spelen dan kan je altijd nog door Sparta gescout worden
Donderdag 12 februari 2009 om 00:03 uur

failliet

Wel jammer dat zo;n TOPSPORTBEDRIJF zulke kneuzen aan het roer hebben staan,
Woensdag 11 februari 2009 om 21:43 uur

Parice

Ach, deze jongen is over een half jaartje 36 en ADO is geen vriendenclubje, maar gewoon een topsportbedrijf. Dat houdt dus in dat er soms harde beslissingen moeten worden genomen. Ik vind het teleurstellend voor Teixeira, maar ben blij dat de leiding professionele beslissingen durft te nemen in het belang van het doorgroeien van ADO Den Haag. Die groeipotentie zit nu eenmaal niet bij Teixeira. Wel jammer dat Teixeira dat niet in wil zien en zijn toekomst bij ADO zo op het spel zet. Ik heb namenlijk altijd erg genoten van zijn instelling. Had hem graag voor de organisatie behouden gezien. Laten we eerlijk zijn: meetrainen met het eerste elftal houdt nu eenmaal een keertje op.
Woensdag 11 februari 2009 om 19:50 uur

Bokkie

@bob44: Een nieuwe trainer, hé. Wie heb jij dan in gedachten?
Woensdag 11 februari 2009 om 19:42 uur

adam

jammer dat tex niet kan keepen 
had waterman op kunnen oprotte
Woensdag 11 februari 2009 om 18:15 uur

bob44

Hij heeft gelijk. Ik krijg zo de indruk dat de mannen die een weerwoord tegen de goeroe Wetzel hebben in de ban gaan. Dus a.u.b. heer Wetzel ga lekker op het pluche zitten en stel een trainer aan die het "Haagse" kent en niet zo`n groot EGO als u heeft. Dan kunnen we wellicht overleven.
Woensdag 11 februari 2009 om 16:52 uur

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Juho Kilo Jari Vlak

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2