Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wang stelt onderzoek in naar Melkert


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 augustus 2019 9 reacties

United Vansen heeft een onderzoek ingesteld naar het handelen van ADO-voorzitter Ad Melkert.

 

Volgens de Chinezen heeft de oud-politicus de benoeming van de nieuwe ADO-directeur dusdanig gefrustreerd dat de club nog steeds stuurloos is. Dit meldt het NRC.

 

Het peperdure kantoor Ebben Partners heeft de opdracht gekregen. “UVS kan in dit proces niet volledig gebruik maken van het recht om de ceo te benoemen vanwege acties van de raad van commissarissen”, staat in het conceptcontract tussen Ebben en UVS.

 

“Ebben zal het recruitmentproces analyseren en beoordelen of de raad van commissarissen de rechten van de aandeelhouder heeft gerespecteerd.”

 

Fraude-onderzoekers Evert-Jan Lammers en Marcel Westerhoud duiken in de zaak en gaan verschillende betrokkenen interviewen. Inmiddels zou United Vansen de eerste weekfactuur a 15.000 euro al hebben ontvangen.

Reacties

FCDH4Evah

Ik zit er ook gewoon weer vrolijk vanmiddag, het zal altijd mijn club zijn en blijven. Ik hoop maar op een FCDH dat vecht voor elke meter vanmiddag ongeacht de uitslag. Schuim op die bekken vanmiddag!
Zondag 4 augustus 2019 om 11:39 uur

Erwin 070

het is al veel zeggend dat ad alias zuurpruim daar zit .
diep triest .
Zaterdag 3 augustus 2019 om 18:46 uur

Erwin 070

mee eens , hoe krijgen ze het voor elkaar om elk jaar een zooitje van te maken (onrust).
Met deze club wordt het nooit wat , met al die ego`s , die meer aan zich zelf denken dan aan het club belang.
Niet raar dat grote bedrijven er niet in willen stappen, die zien en horen ook wel wat voor zooitje er rond lopen in de club.
clubs die financieel minder hebben , dan ADO die hebben hun huiswerk altijd goed voorbereid , en bij ons is de selectie pas compleet als 10 wedstrijden verder bent.
maar ja bent eenmaal supporter, en blijven hopen op beter toekomst.
Zaterdag 3 augustus 2019 om 17:30 uur

FCDH4Evah

Wanneer gaat het bij onze club een keer gebeuren dat de hoofden dezelfde kant uitstaan en er professioneel beleid wordt gevoerd. Dat we bezig zijn met de club naar een hoger niveau te tillen op sportief en bestuurlijk gebied.

Elke club heeft zijn spelers op tijd binnen en een volwaardige selectie zonder gezeik in de media. Wij staan er langzamerhand bekend om dat er bij ons altijd wel een soap gaande is, te triest voor woorden is het.

Altijd hetzelfde geleuter dat er geen geld is. Begin eens met vanaf de ingang bij de business met het ruimen van Goedemiddag/Goedeavond poppetjes in een pak met het ADO embleem erop. Het wemelt van de nietszeggende figuren in zo`n pakje. Kost klauwen vol met geld en voegen niets toe aan de kwaliteit. Waarom hebben andere clkubs wel geld om die spelers te halen en wij niet? Wanbeleid, er wordt teveel betaalt aan mensen die niets toevoegen.

Maak eens een spelersfonds waarin sponsoren hun geld wel willen stoppen en bij doorverkoop het rendement oplevert voor de inleggende partijen.

Er zit 0,0 `know how` bij deze club, alleen maar mooi weer figuren die graag bij ADO hun zakken vullen, geen echte ADO mensen. De zogenaamde iconen hebben ook nooit ene reet voor deze club gedaan. Als voorbeeld Advocaat, die zwemt in het geld, heeft overal zijn diensten bewezen behalve bij de club waar hij groot is geworden, die man moet zich kapot schamen!

Van die Chinezen kom je niet meer af, je hebt je ziel aan de duivel verkocht, zo simpel is het. Ze interesseren zich totaal niet voor de club, zal wel puur zijn om geld wit te wassen. Ze kwamen binnen met een hoop bombarie, europees voetbal, een ring erop, dan zijn hier mensen die roepen ze heb ben al een x bedrag erin gestopt, ja dat moest wel anders waren ze hun speeltje kwijt.

Ik hou mijn hart vast dit seizoen met deze selectie.
Het is frustrerend om je eigen cluppie zo te zien kwakkelen.

Succes hoge heren u heeft weer gezorgd voor een fantastische seizoenstart!
Zaterdag 3 augustus 2019 om 13:34 uur

John Wright

@R.E. Jammer joh, Wang betaalt dus Wang bepaalt. En Wang heeft er al vele miljoenen euro`s ingestopt. Dat heb je als je als regio je club laat verkopen. Niemand nam de aandelen van vdKallen over, die de club heeft gered. En dus nu niet zeuren als de huidige eigenaar zijn mensen erin wil hebben. Melkert: prachtige argumenten, geen centen.
Zaterdag 3 augustus 2019 om 12:23 uur

R.E.

@John Wright Probeer je impuls om negatief te denken over alle (ex-)politici eens te bedwingen en lees het artikel. Dan besef je dat Melkert in tegenstelling tot de Chinezen opkomt voor de belangen van ADO en met uitstekende argumenten (onderschreven door de headhunters!) Hamdi gewoon niet goed genoeg vindt.
Zaterdag 3 augustus 2019 om 11:03 uur

Jos_Luguber

Figuren als Melkert kan je beter vóór je hebben als tégen je. Hub Ad zeggen we dan. Hij durft zich uit te spreken en blijkt dus een van de weinigen met zowel gezond verstand als een ruggengraat.
Hulde!
Zaterdag 3 augustus 2019 om 08:51 uur

John Wright

Melkert???? Je kon er op wachten tot het mis zou gaan. Behoort tot dat enge politieke kliekje die altijd er op uit is de vriendjes de baantjes te bezorgen. Kost alleen maar geld wat ADO niet heeft.
Zaterdag 3 augustus 2019 om 08:39 uur

KaleHans

En hup........ daar gaan we weer, de "zaak" E.K. Het uitblijven van de nieuwe directeur en nu dit weer. Ik vond het al veeeeel te rustig in de tent.......
Zaterdag 3 augustus 2019 om 08:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24