Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

UPDATE: Zwinkels AD’s speler van de week


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 februari 2018

Robert Zwinkels gooit hoge ogen bij de Nederlandse voetbalmedia.

 

De doelman is door AD Sportwereld uitgeroepen tot speler van de week. Zwinkels wordt op die manier beloond voor zijn puike partij tegen Ajax. Onder meer dankzij de saves van Zwinkels werd het 0-0 in Amsterdam.

 

Bij Voetbal International is Zwinkels dan wel geen speler van de week, de routinier krijgt wel het rapportcijfer 8 en een eervolle vermelding.

 

Zwinkels kan bovendien Nasser El Khayati opvolgen bij Voetbal Inside. De goalie is door Hans Kraay jr. genomineerd als speler van de week. Vorige week ging El Khayati er met die prijs vandoor.

 

Naast Zwinkels zijn eveneens de prestaties van Tom Beugelsdijk opgevallen. Ook de ADO-verdediger maakt kans op de weekprrijs van Voetbal Inside.

 

UPDATE: Het houdt niet op met de waardering voor ADO in medialand: In het elftal van de week van Telesport staan zowel Zwinkels als Lex Immers. Daarnaast staat Willy Kanon in het elftal van de week van VI.

Reacties

adolientje

als ze iedere week zo spelen mogen we toch niet klagen he
zowiezo niet hoor vind het tot nu toe goed gaan

maar als ze elke week denken dan ze tegen 020 spelen man man dan krijgen we nog wat te zien hoor
Maandag 26 februari 2018 om 11:02 uur

Rikkie

Die Bakker is ook z`n gewicht in goud waard voor het elftal ! Vond El Khayati en Johnsen wel iets minder dan de rest.. , maar dat zijn ook geen mensen voor `vechtvoetbal`..
Maandag 26 februari 2018 om 08:02 uur

KaleHans

Robert keept dit seizoen volgens mij het beste seizoen van zijn gehele loopbaan, onze verdediging staat steeds meer als een huis onder leiding van Zwinkels.
Vandaag heeft onze ploeg wel geen waanzinnige wedstrijd gespeeld maar was er volop werklust, passie en strijd van echt iedere speler.
Als dit zo blijft doorgaan wordt het echt een heel mooi seizoen want de 4 clubs boven ons zijn binnen handbereik. Topprestatie vandaag, ze kwamen er niet om het publiek te vermaken en om kanonnenvoer te zijn maar om minimaal 1 punt en misschien meer, missie geslaagd!!! TOPPERS!!! :cheers: :thumb: :flag:
Zondag 25 februari 2018 om 23:03 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -