Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: aansprekende

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

slash070

Bollie74 schreef:

Inderdaad. Die man hadden ze nooit meer in dienst moeten hebben en hanteert hij nog een handleiding van 2010.

Wat meneer even vergeet is dat zijn trainingen nog nooit een keeper beter heeft gemaakt. Groothuizen, Koopmans en Stevens zijn daar goede voorbeelden van. In potentie goede keepers maar meneer kreeg ze nooit op hun niveau.
De vruchten afwerpen van het scouten en opleiding is natuurlijk overdreven, maar toch zitten er regelmatig keepers van ons in de vertegenwoordigende elftallen. Is trouwens heel wat jaartjes geleden dat er sowieso echt goeie aansprekende Nederlandse keepers waren in ons betaalde voetbal en in oranje.

Ik heb zelf weinig verstand van keepen, of hoe ze op 'hun voorvoeten moeten staan' en 'een hand die teveel naar buiten staat' (lees je mee #JB hahaha). Maar die Mulder heeft inmiddels wel aardig wat bestuursleden en trainers overleefd bij ADO. Wat we persoonlijk ook van hem vinden.

Ps, klop! klop!(afkloppen!). Zal je zien dat hij er binnenkort ook uitgeknikkerd wordt, omdat een lang dienstverband niet volgens 'visie' van onze eigenaar is .
3
Dinsdag 21 november 2023 om 09:27 uur

Barend

GroenGeelHart070 schreef:

Top Oss heeft overigens een lastig programma kort op elkaar. Vanavond naar Tilburg en vrijdag naar ons.
Die gaan aan hun doelsaldo werken deze week en met name vrijdag in een bijna vol stadion
Geen aansprekende tegenstander, Top Oss.
Waken voor onderschatting.
Het gelijke spel tegen Telstar ligt nog vers in het geheugen. ONDANKS alle waarschuwingen...
0
Dinsdag 3 oktober 2023 om 11:24 uur

Aad

Haraldberg1 schreef:

Ik weet het niet hoor! Al die dertig plussers!
De tijd zal het leren!
Meeste dertig plussers hebben inderdaad kortlopende contracten
maar het is wel een schoolvoorbeeld van korte termijn beleid!
Ik hoop natuurlijk dat het tot succes leidt maar ………..???
Iedereen hier wringt zich in bochten om het aantrekken van een rits dertig plussers recht te praten. En ik ben er al met al wel blij mee, want naar mijn mening was er anders nauwelijks een ervaren speler bij gekomen.

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat deze 30 plussers niets anders moeten zijn dan 2e of 3e keus. De enige enigszins aansprekende wat jongere spelers die zijn gekomen (Granli, Waem en van der Sande) zijn gekomen om en door Kalezic.

Ik denk dat de bron waaruit Mathijsen dacht te vissen totaal niet geïnteresseerd was in de nummer 12 van de KKD. Dat ligt niet aan Mathijsen of aan het beschikbare budget. Het beleid moest worden aangepast aan de realiteit. Jammer maar helaas.
0
Vrijdag 1 september 2023 om 10:23 uur

Erik070

opper schreef:

Complimenten dat men er in is geslaagd om een aansprekende internationale tegenstander te strikken.

Maar goed de kaarten zijn besteld en ik heb er zin in.
"een aansprekende internationale tegenstander"
We zijn 12e in de KKD geeindigd met een verlies van 8 miljoen en jij verwacht een Arsenal of een Olympique Lyon
0
Dinsdag 1 augustus 2023 om 13:18 uur

opper

Complimenten dat men er in is geslaagd om een aansprekende internationale tegenstander te strikken.

Maar goed de kaarten zijn besteld en ik heb er zin in.
0
Dinsdag 1 augustus 2023 om 11:40 uur

BLEISWIJK-1

FC Den Haag! schreef:

Door de hulp van een aandeelhouder die wel de toegezegde financiële bijdragen levert in tegenstelling tot UVS. Dat maakt nu ook dat de nieuwe AD en TD voor 3 jaar zijn vastgelegd en de tijd krijgen om te gaan bouwen.

Verder is het zo dat we nu een aandeelhouder hebben die eigenaar is van meerdere clubs. De AD en TD kunnen daar nu ook hun voordeel mee doen
door bijvoorbeeld samenwerking op het gebied van data, scouting en waar nodig/mogelijk van elkaar spelers huren.
Mathijsen komt goed over. En in tegenstelling tot een onzekere Janmaat vorig jaar, weet hij wat er moet gebeuren. Ik heb hier wel vertrouwen in.

Ik vond ook wel fijn om te horen dat hij zij dat er veel talent in onze regio zit. Daar heeft hij volgens mij ook wel oog voor.

Nu nog een aansprekende trainer en iedereen wordt weer positief.
0
Donderdag 25 mei 2023 om 15:14 uur

Advertentie

Lellow

Ik merk een negatieve sfeer hier in de shoutbox.

We moeten dit seizoen zien als volgend .
Onze eigenaar heeft grootste plannen en communiceert dit naar behoren .
Iedereen wordt erbij betrokken .
De selectie is nagenoeg intact voor volgend seizoen.
We hebben/hadden 2 aansprekende en internationaal erkende coaches .
Stadion zat na genoeg vol en de SCC verkoop is inmiddels begonnen en het is dringen geblazen voor een plekje in ons sfeervolle stadion.
Je merkt ook dat de uitwedstrijden steeds populairder worden

Het Haags bedrijfsleven omarmt de club er is zelfs sprake dat grote multinationals die gevestigd zijn in onze stad zich willen gaan profileren ten behoeve van onze club.
De stad ademt groen geel .
Je hoeft DH Centraal of de binnenstad maar te bezoeken en je weet deze stad houdt van ADO Den Haag !

PS het bovenstaande is natuurlijk niet waar ,maar wel allemaal netjes je centjes overmaken voor een nieuwe seizoenskaart .
0
Zaterdag 29 april 2023 om 09:55 uur

grijze gek

https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/voetbalattributen-en-oude-beelden-laten-eenzame-ouderen-stralen-we-halen-ze-uit-hun-isolement-br~a5e9a9af/


PREMIUM
Schoenen met stalen neuzen en krantenknipsels uit het verleden. Eenzame ouderen halen voetbalherinneringen op in het stadion van ADO Den Haag. In het midden voormalig FC Den Haag-speler Jacques Smit. © Frank Jansen
Voetbalattributen en oude beelden laten eenzame ouderen stralen: ‘We halen ze uit hun isolement’
Voetbalschoenen met stalen neuzen, krantenknipsels uit het verleden en zelfs een lederen bal met veters. Eenzame ouderen leven bij de maandelijkse bijeenkomsten van ADO in de Maatschappij helemaal op als de verhalen en beelden van vroeger over tafel gaan. ,,We halen ze uit hun isolement. Vaak zie je ineens hun ogen weer stralen.”

Martin van Zaanen 22-10-22, 140

Het is halverwege de ochtend en het achterste gedeelte van De Brasserie op de begane grond van het Bingoal Stadion loopt aardig vol. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de gracht om het veld en de tribunes met groene en gele stoeltjes. Op de wand van de gracht staan volop historische ADO Den Haag-afbeeldingen en foto’s. Net als op de muren in De Brasserie. Al valt dat in het niet bij wat vrijwilligers binnen op de tafels hebben uitgestald.

Onder die vrijwilligers verzamelaar Hans de Jager en levenslang ADO-lid en wandelende voetbalencyclopedie Frans Leermakers. Ze komen met het ene na het andere voorwerp van ADO, Holland Sport en FC Den Haag op de proppen. Tijdschriften, krantenknipsels en verzamelplaatjes. Maar ook stokoude voetbalschoenen met stalen neuzen en leren ballen, met veter. Als klap op de vuurpijl nemen voormalig eerste elftalspeler Jacques Smit (81) en legendarisch clubicoon Lex Schoenmaker (75) plaats aan tafel. Dit alles onder de noemer ADO-Herinneringen, één van de projecten van de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij.

,,De deelnemers aan dit project zijn inwoners van verschillende woonzorgcentra. Zij worden uitgenodigd om hier samen herinneringen op te halen aan de hand van historische voorwerpen en beeldmateriaal. Zo bieden we ze de kans om uit hun isolement te komen en weer eens sociale contacten op te doen”, vertelt Lewis Walker, één van de organisatoren.

De Jager vult aan: ,,Het is goed als deze mensen prikkels krijgen. En voetbalhistorie kan bij uitstek voor die prikkels zorgen. Mensen die zich nog maar heel moeilijk dingen kunnen herinneren, krijgen soms ineens een helder moment als ze iets van vroeger horen of zien. Dan zie je die ogen ineens weer stralen. In gedachten zijn ze terug in hun jeugd. En voelen zich weer even jong.”

Elke bijeenkomst met de ouderen kent de opbouw van een wedstrijd: de eerste helft, de rust, de tweede helft en het ‘Haags Kwartiertje’. Al snel is in De Brasserie duidelijk dat het werkt. Deelnemers laten de herkenbare voorwerpen door hun handen glijden. Namen komen naar boven. Aad Mansveld, die ‘lange’ Van Vianen en Abe Lenstra. Sommige gezichten van de deelnemers, onder wie opvallend veel vrouwen, krijgen een weemoedige glans als ze beginnen te vertellen.
Iedere keer als we een glimlach van herkenning op het gezicht van de deelnemers kunnen laten verschij­nen, word ik daar gelukkig van

Lewis Walker
Opvallend is de aandacht, die alle ouderen krijgen. En hoe iedereen in z’n eigen tempo en met z’n eigen intensiteit aan deze bijeenkomsten kan meedoen. De Jager: ,,Weet je wat ik ook mooi vind? Om te zien hoe de begeleiders van die mensen er ook in opgaan. Zo’n stadion blijft toch een aansprekende omgeving. Als dit voor hen eens per maand ook een uitje is, vind ik dat hartstikke mooi meegenomen.” Lewis Walker: ,,Iedere keer als we een glimlach van herkenning op het gezicht van de deelnemers kunnen laten verschijnen, word ik daar gelukkig van.”

Een extra dimensie aan deze bijeenkomst, vormen de twee helden van weleer, die zelf op het veld hebben bijgedragen aan de sportieve successen van de club. Smit, tussen 1959 en 1969 verdediger bij FC Den Haag, en Schoenmaker vertellen uit eerste hand hoe het er toen allemaal aan toeging. Eerstgenoemde heeft wel een idee waarom juist voetbalherinneringen van toen zich zo hardnekkig in het geheugen nestelen. ,,In die tijd zag je op televisie af en toe een flard voetbal voorbijkomen”, zegt hij. ,,Maar je zag het vooral met je eigen ogen. Zo’n bezoek aan het Zuiderpark met alle geuren, kleuren en emoties blijft denk ik langer hangen. Helemaal als dat jeugdherinneringen zijn.”
Schoenmaker weet nog wel een aantal redenen. ,,In de tijd dat wij speelden, was het ook allemaal een stuk overzichtelijker. Teams kwamen jaar in, jaar uit in dezelfde samenstelling het veld op. Clubs speelden altijd in dezelfde tenues.” Daarbij speelde hij in een tijd dat de topclubs met knikkende knieën naar een uitverkocht Zuiderpark kwamen. Schoenmaker knikt: ,,Dat scheelt ongetwijfeld ook. Neem onze Europese avonturen, onder andere tegen West Ham United. Daar worden wij als jongens van toen nog steeds op aangesproken.”

0
Zaterdag 22 oktober 2022 om 18:55 uur

Lellow

Heb het bericht omtrent de aanstelling van Kuyt laten bezinken .

Ik denk dat de vooruitzichten positief zijn , zo iemand als Kuyt doet het niet voor het geld , het verhaal en de mogelijkheden moeten hem overtuigd hebben .

Zijn eerste klus als hoofdtrainer is essentieel voor het verdere verloop van zijn carrière.
Ik verwacht dan ook veel transfernieuws komende weken zodat we begin Juli met een (bijna) volledige groep kunnen gaan trainen.

Snel duidelijkheid van en naar de huidige sterkhouders .
Het zal een zwaar seizoen worden maar wel een met heel veel leuke en aansprekende tegenstanders.
Zo’n KKD seizoen is wellicht toch veel leuker dan onderaan bungelen in de eredivisie.
0
Woensdag 1 juni 2022 om 12:40 uur

GroenGeelHart070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Nieuwe naamgever stadion: vergaande onderhandeling
ADO Den Haag is in vergaande onderhandeling met de nieuwe naamgever van het stadion.
Lees het nieuwsbericht
Hopelijk een dikkere deal en een meer aansprekende naam als hoofdsponsor. Met een A-merk willen meer partijen zich daar echt bij aansluiten.
Als we in de richting van de gokindustrie moeten denken zou het me niet verbazen als W88 de nieuwe hoofdsponsor wordt
0
Maandag 2 mei 2022 om 22:36 uur

Nu online

frans swa, James, Ronnie, Rob_dh, superfcdenhaag2, Francisco en 83 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Matteo Waem Daryl van Mieghem Henk Veerman

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
1-1
8 december 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NAC Breda
15 december 2023 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II 18 - 39
2 Roda JC + 18 - 35
3 FC Emmen 18 - 32
4 ADO Den Haag 18 - 31
5 SC Cambuur 18 - 31
6 NAC Breda 18 - 31
7 Graafschap 18 - 30
8 FC Groningen 18 - 28
9 FC Dordrecht 18 - 27
10 FC Eindhoven 18 - 26
11 VVV-Venlo 18 - 26
12 Jong AZ 17 - 24
13 Helmond Sp. 18 - 24
14 MVV Maastr. 18 - 22
15 Jong Utrecht 17 - 18
16 Jong Ajax 17 - 17
17 Jong PSV 18 - 17
18 Telstar 18 - 14
19 FC Den Bosch 17 - 11
20 TOP Oss 18 - 8