Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Petah

GreenYellowTheHague schreef:

Ik ben denk ik toch wel best negatief over Wang, maar ik denk dat Wang hier niets mee te maken heeft en dat er eindelijk een plan ligt. Anders ga je gewoo niet door met geld verliezen terwijl je weet dat alles en iedereen meekijkt
Wang is een papieren eigenaar hij is gewoon advocaat van de echte mensen erachter die om wat voor reden geen eigenaar op papier konden wezen
Vrijdag 7 juli 2017 om 08:46 uur Quote

Advertentie

Haagse Dave 75

Aad schreef:

Vaag antwoord dus. En zeker geen ontkenning van wat VI beweert.

Het beleid van Manders hangt van domme beslissingen en bedrog aan elkaar dus het zou zomaar kunnen dat Kastaneer dingen zijn beloofd die nu niet waar gemaakt (kunnen) worden.

De achterliggende reden zou kunnen zijn dat het oog van Kastaneer zoveel schade heeft opgelopen dat hij vermoedelijk nooit meer zijn veelbelovende niveau haalt. Dat daar geen uitsluitsel over wordt gegeven is begrijpelijk. Het is niet aan ADO maar aan Kastaneer om over zijn medische zaken te praten.

Om bedrijfseconomische redenen is het ook begrijpelijk dat ADO het beloofde contract niet door laat gaan maar menselijk en juridisch is dit knudde met een rietje.
Kan je met feiten komen wat betreft jouw kritiek op het beleid van Manders. Ik vind dat Manders wel wat meer krediet verdiend. Zoals ik het zie zijn de grootste problemen ontstaan onder het beleid van de voorgangers van Manders. Hij is ingestapt ondanks deze erfenis. Het enige wat je een foute beslissing kan noemen van Manders is dat hij zich heeft laten piepelen door de grootste Haagse weggooier/loper Advocaat die Petrovic ons door de strot heeft geduwd omdat hij waarschijnlijk nog iets met Petrovic goed had te maken. En nadat Advocaat Petrovic bij ons had gedumpt keerde hij onze club direct de rug toe. Dat heeft bijna fatale gevolgen gehad. Ik begrijp dat Manders in zijn beginfase bij de club is ingegaan op dit advies van Advocaat. Maar daarna is onder het beleid van Manders UVS (Wang) voor het gerecht gedaagd en is de openstaande rekening van 2,5 miljoen betaald. Onder zijn beleid is van As aangesteld, Petrovic vervangen door Groenendijk en heeft de club mede daardoor een indrukwekkende inhaalslag gemaakt. Nu heeft hij de verhoudingen met UVS weer genormaliseerd. We moeten nu natuurlijk wachten op de goedkeuring van de begroting en dan kunnen we beoordelen hoe het precies zit met de financiële ondersteuning van UVS. Maar voorlopig is wel Immers binnengehaald. Het mag daarom wel eens opschieten met de beoordeling van de licentiecommissie zodat we kunnen zien waar onze club verder toe instaat is wat betreft het aantrekken van spelers. Daarbij heeft Manders in Cars Jeans denk ik een mooie nieuwe sponsor binnegehaald. Dat integenstelling van zijn voorganger die Basic Fit heeft verlengd tegen een halvering van het sponsorbedrag. Prijzen van een aantal kaartjes zijn verlaagd en zijn er goede acties oa bij de eerste wedstrijd tegen Utrecht. Daarom vindt ik dat Mander wel even het voordeel van de twijfel verdient.
Woensdag 5 juli 2017 om 19:10 uur Quote

ADODENHAAG

En wie is Advocaat?
Zondag 2 juli 2017 om 20:32 uur Quote

KR96

Als je het over de Chinese grootaandeelhouder van ADO Den Haag hebt, is het verleidelijk om vergelijkingen te maken met andere buitenlandse eigenaren of te wijzen naar Internazionale en AC Milan die in handen zijn van Chinese kapitaalkrachtige investeringsgroepen. En natuurlijk komen dan steevast de cultuurverschillen met China ter sprake. Maar dan zien we één essentieel verschil over het hoofd: Hui Wang heeft geen geld.
Nadat vorige week de gemeente Den Haag kenbaar had gemaakt zijn handen van de club af te trekken, slingerde Hui Wang een persbericht de wereld in om de onrust bij de supporters weg te nemen. De boodschap was dat zijn bedrijf United Vansen inmiddels twintig miljoen euro heeft geïnvesteerd in de club. Wat Wang er vooral niet bij zei, was dat het niet zijn eigen miljoenen waren. Wang moet in China steeds opnieuw met de pet langs om investeerders te vinden. United Vansen is een lege huls zonder eigen kapitaal, Hui Wang is een simpele advocaat die geen euro’s op zijn rekening heeft staan die hij kan aanspreken wanneer zijn club hulp nodig heeft.

Het verklaart ook heel veel financiële problemen van de afgelopen jaren. De aandelenovername sleepte zich in 2014 een half jaar voort en United Vansen werd zelfs veroordeeld tot een boete van één miljoen euro vanwege het missen van de deadline. In 2015 zette Wang zijn handtekening onder een verplichting om 3,7 miljoen euro te betalen, maar na anderhalf jaar stond Wang voor de rechter omdat hij nog steeds de resterende 2,4 miljoen niet had overgemaakt. Reden: hij vond maar geen geldschieters in China. Zelfs na zijn veroordeling moest ADO Den Haag een beroep doen op de gemeente om de stadionhuur te mogen opschorten, omdat het geld opnieuw niet op tijd was. Bovendien bleek dat het geld ook nog eens via de onbekende firma Golden Line uit Hongkong was binnengekomen, waardoor het niet meteen kon worden opgenomen. In augustus 2016 kon de club eindelijk Sheraldo Becker aantrekken, omdat Wang had toegezegd de kosten te dekken. De club moest de drie ton (afkoopsom en salaris) uiteindelijk zelf voorschieten en kwam daardoor in grote financiële problemen, omdat Wang pas aan het einde van het seizoen het geld bij elkaar had geschraapt.

Voor het nieuwe seizoen is er inmiddels een achtergestelde lening van 3,9 miljoen euro opgenomen in de begroting. De gemeente Den Haag heeft nooit antwoord gekregen op de vraag waar dat kapitaal precies vandaan komt. Het is het zoveelste signaal dat de grootaandeelhouder van ADO Den Haag van anderen afhankelijk is als er iets moet worden betaald. Het lijkt een startpunt van een nieuwe jaargang met financiële problemen en niet nagekomen afspraken. Het grote verschil is dat de gemeente Den Haag zich heeft teruggetrokken als toezichthouder. Dat betekent dat er zelfs niemand meer is om Hui Wang aan zijn jasje te trekken als hij weer eens een afspraak niet nakomt.
Donderdag 29 juni 2017 om 11:21 uur Quote

Petah


Gemeente wil kunstgras er komt kunstgras
Club word verkocht gemeente wil zeggenschap gemeente keurt eigenaar goed
Later blijkt dat ze t vanaf t begin al niks vonden allemaal mooi achteraf
Advocaat wil niet met jol jol wil niet met advocaat
Jol wil Steijn advocaat wil petrovic
Advocaat gaat weg
Laat petrovic bungelen


Dit zijn maar een paar voorbeelden maar er zijn er zoveel meer

En dan hoor ik mensen roepen speeltje van die chinees en dan denk ik we zijn al jaren een speeltje voor de ambtenaren en de mannen in pak
Donderdag 22 juni 2017 om 19:23 uur Quote

JB

Tikki Takka schreef:

Het beeld van schimmigheid is wat nu overheerst, maar Knuppe en co zijn tot nu nog niet in het openbaar getreden om een toelichting op hun plannen gekomen.

Knuppe snapt natuurlijk zelf heel goed dat hij niet met plannen kan komen die haaks staan op de aanbevelingen in zijn eigen rapport.

Het zou natuurlijk goed zijn als dit snel gebeurt. Pas daarna kan de buitenwereld beoordelen of de voorgestelde constructies onwenselijk zijn.
Van een advocaat verbaast mij helemaal niets, dus ook in volledige tegenspraak met zichzelf handelen niet.
Daarvoor heb ik van heel dichtbij teveel gezien en meegemaakt met die zwarte toga criminelen.

Dat Knüpe cs zich al een half jaar in volledig stil zwijgen hullen en zo voor zichzelf de ruimte creëren om ons straks met voldongen feiten te confronteren vind ik op zijn minst onrustbarend.
Woensdag 21 juni 2017 om 12:27 uur Quote

pajam

BLEISWIJK-1 schreef:

Pajam, heb je het hele verhaal? Ik kom nu net niet verder dan de uitgelekte mail.
brief onderaan artikel van de advocaat van Jol & Deetman zijn scans.
even registreren en je kan 5 Pro artikelen geheel gratis lezen.
Dinsdag 20 juni 2017 om 21:23 uur Quote

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Pajam, heb je het hele verhaal? Ik kom nu net niet verder dan de uitgelekte mail.
de link van vi openen en na verloop van tijd moet je je ff registreren. daarna nog veel meer leesvoer.

die advocaat mol (?) schrijft voor een advocaat wel in begrijpelijk Nederlands.

beetje onrust dus weer op de burelen van de club/arm kantoorpersoneel.
Dinsdag 20 juni 2017 om 21:20 uur Quote

JB

slash070 schreef:

Inderdaad vreemd allemaal. Als ik het zo eens lees van vandaag dan hebben de bewindvoerders Knüppe/Van der Have, en Manders en Wang beslissingen genomen waar voor de rest niemand in gekend is. Manders en Wang zie ik er nog wel voor aan om iets onrealistisch neer te pennen, maar die bewindvoerders zullen toch wel doen waarvoor ze er zijn neer gezet mag ik hopen. Al zie ik dat hele "onderzoek" namens de ondernemingskamer onderhand ook wel als een farce.
Ach, Knüppe is eerst jarenlang advocaat geweest en daarna bankier bij een niet zo heel frisse bank (Dexia)......

Of zou hierin min x min ook plus zijn?
Woensdag 14 juni 2017 om 17:16 uur Quote

Kees

Advocaat, Toet, Jansma, Jol, Deetman en Petrovic. En allen in een kort tijdsbestek weg.

En daarvoor sinds we in het Kyo spelen twee keer De Boer, Goetzee, Wigt, Arzbach, Driebergen, Manders, Van der Pol, Jansen, Fontein en wie ik nog vergeet.

Onze club is dood- en doodziek. Dat komt nooit meer goed en zit werkelijk in de groen/gele genen.
Woensdag 14 juni 2017 om 16:10 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Jurriën, Tante Wil, 015, Haagse Roel, Aad, Ricardo Smit, pwr, Jacco, jml, Haagse Dave 75, Kamikaas, bennyboy1960, kojak1, Bleek, haagse jr, lernst, Ronaldo, Tikki Takka, harryk, jeffcdh, Red, pajam, GroenGele en 77 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
1-0
22 juli 2017

Oefenprogramma

Logo Beijing Enterprises Logo ADO Den Haag
29 juli 2017 om 20:00 uur
Beijing, China
Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
5 augustus 2017 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -