Tag: alex

Pagina 1

Kees

Van de officiële site:

ADO Den Haag heeft ook de tweede oefenwedstrijd in voorbereiding op het seizoen 2024-2025 winnend afgesloten. Op sportpark de hoge bomen werd het 1-3 tegen een selectie van spelers uit het Westland en Midden-Delftland.

ADO Den Haag startte met Steven van der Sloot, die vorige week bij ADO Den Haag gepresenteerd werd, in de basis. Ook Devyn Payne en Ronny Boakye mochten het vanaf het eerste fluitsignaal laten zien.

Al na vijf minuten was het ADO Den Haag dat echter al tegen een achterstand aankeek. Verdedigend zag het er bij de Haagse ploeg niet goed uit waardoor een droge knal in de verre hoek genoeg was om Wentges te verschalken.

Van lange duur was de achterstand echter niet. Binnen vier minuten was het namelijk de debutant in het geel groen, Steven van der Sloot, die een mooie aanval bekroonde door knap de gelijkmaker binnen te schieten.

In de loop van de eerste helft waren er vooral voor Schalk en v/d Sande grote kansen te noteren maar tot een voorsprong kwam het nog niet. Ook niet drie minuten voor rust toen Ideho na een knappe actie de bal op de paal schoot en de rebound door van Mieghem werd binnengeschoten maar werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft een ander ADO Den Haag binnen de lijnen. Zo maakten Does, Esajas, Surmeli, Struijck, Dijkhuizen, Houwaart en Maasland hun opwachting. Later in de tweede helft zouden ook v/d Riet, Karijowidjojo en Ozcan nog invallen.

Nog geen tweede minuten na de start van de tweede helft was het ADO Den Haag dat nu wel op voorsprong kwam. Dijkhuizen mocht de 1-2 noteren. Nog geen vijf minuten later leek Houwaart de 1-3 op het scorebord te noteren maar wederom ging de goal niet door wegens buitenspel. Het geluk was duidelijk niet aan Haagse zijde want ook na ruim vijfenzestig minuten op de klok werd een mooie aanval afgerond door Dijkhuizen. Wederom ging echter de vlag omhoog waardoor ook dit doelpunt werd afgekeurd. In de 89ste minuut kwam de 1-3 er alsnog. Maasland mocht een knappe aanval afronden en zette zo de eindstand op het scorebord.

Karakteristieken: Westlands elftal – ADO Den Haag

Scoreverloop: 1-0, 1-1 (8. Van der Sloot), 1-2 (47. Dijkhuizen), 1-3 (89. Maasland)

Westlands Elftal: Van der Helm, van den Bos, van Vliet, van den Berg, de Groot, Bransen, Groothuizen, Havinga, de Bruijn, van der Voort, Lemckert

Opstelling ADO Den Haag 1e helft: Hugo Wentges, Steven v/d Sloot, Matteo Waem, Ronny Boakye, Finn de Bruin, Daryl van Mieghem, Jari Vlak, Jort v/d Sande, Joel Ideho, Devyn Payne, Alex Schalk

Opstelling ADO Den Haag 2e helft: Wentges, Payne, Does, Esajas, Waem, De Bruin, Surmeli, Struijck, Dijkhuizen, Houwaart en Maasland
3
Woensdag 10 juli 2024 om 20:05 uur

grijze gek

Nog effe een terugblik van 24 mei J.L ......

Kalezic zinspeelt op verrassing
24 mei 2024 8 reacties
Darije Kalezic heeft zaterdag tegen Excelsior weer meer mogelijkheden.

Volgens het AD wil de ADO-trainer nog niet prijsgeven welke spelers in de return in Kralingen aan de aftrap staan. Mogelijk tovert Kalezic wel een verrassing uit de hoge hoed. In de strijd om de finale van de play-offs moet ADO een 2-1-achterstand goedmaken.

Uit tegen Excelsior kan Amir Absalem in elk geval weer meedoen. De verdediger ontbrak in de heenwedstrijd vanwege een schorsing. Of Alex Schalk hersteld is van zijn blessure die hij een week geleden tegen De Graafschap opliep, is nog niet duidelijk.

,,Welke keuzes ik ook maak, de spelers accepteren het”, aldus Kalezic in de krant. ,,Het zijn professionele gasten met een ADO-hart. Iedereen heeft dit seizoen een teleurstelling meegemaakt, ook in deze fase. Maar ze gaan er als soldaten mee om.''

Aanvoerder Kursad Sürmeli speelt sowieso. Volgens de coach heeft ADO dankzij hem stabiel gespeeld tegen Excelsior. Hij is de leidinggevende die achterin nodig is met jonge jongens als Tyrese Asante, Silvinho Esajas en Gylermo Siereveld, zo licht Kalezic zijn keuze toe.
3
Zaterdag 22 juni 2024 om 19:21 uur

Lellow

Aad schreef:

Dijkhuizen en Excelsior zijn uit elkaar. Ik heb deze man erg hoog zitten. Rustig, people-manager en gewend aan KKD en eredivisie.
Dacht was ook mijn eerste gedachten bij Kalezic, kent de KKD en heeft veel gewerkt met jeugd.

Fred Grim
Wim Jonk
Maurice Steijn
Ruud van Nistelrooij
Marinus Dijkhuizen
Alex Pastoor

Zo maar wat namen,maar in wie heeft Joris het meeste vertrouwen.

Schalk: smetje op de avond
Alex Schalk, met twee goals man van de wedstrijd, kon de laatste tien minuten alleen maar meehinken omdat de wissels 'op' waren.
Lees het nieuwsbericht
2
Zondag 19 mei 2024 om 01:06 uur

Eeuwig Den Haag

Over aankopen gesproken: kampioen aanvallen verpesten, meneer Alex Schalk. Wat is die bi-zar slecht zeg
3
Dinsdag 14 mei 2024 om 21:26 uur

Scheidend trainer ADO-vrouwen bezorgd over investeerder
Alex Scholte, scheidend trainer van ADO Den Haag Vrouwen, maakt zich zorgen om de Amerikaanse investeerder.
1
Zondag 12 mei 2024 om 22:13 uur

Schalk: neuzen moeten zelfde kant op
Het systeem en de opstelling van ADO Den Haag roepen al een tijdje vragen op, maar Alex Schalk vindt het tijd om daar mee te stoppen.
1
Zondag 28 april 2024 om 21:08 uur

slash070

slash070 schreef:

@adodenhaag
7. De bezoekers komen al snel op 0-1 voorsprong. Van Mieghem probeert de bal weg te halen, maar schiet per ongeluk in eigen doel.

#ADOkat (0-1)
33. 💣 Alex Schalk brengt ADO Den Haag met een prima goal langszij.

#ADOkat (1-1)

42. Uit een razendsnelle counter maakt Hardijk oog in oog met Coremans de 1-2...