Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

GroenGeelHart070

Jordy schreef:

Gevaarlijke vrije trappen??? Welke? Corners vind ik Meijers ook beter nemen dan Goossens
De doelpunten uit de zogenaamd gevreesde dode spelmomenten kwamen vooral van de voet van Goossens, dacht ik. Hier zijn ook nog wat ballen knullig gemist of gingen op lat/paal.
Ik kan het mis hebben? Maar als hij de bal niet eens vanuit vrije positie gevaarlijk voorslingert vind ik dus dat we verder weinig aan hem hebben, behalve de gemiddelde leeftijd flink opschroeven
Vandaag, om 14:21 uur Quote

Advertentie

slash070

Kees schreef:

Telstar - Go Ahead nog 0-0.. Wen er maar vast aan ........
Twitter , witte leeuwen

Eerste kans is voor Bronkhorst. Hij krijgt de bal met een stuit via Sven van Doorm. De stuit is hem te machtig. Hij raakt de bal dan ook compleet verkeerd #TELGAE
Zondag 17 november 2019 om 12:35 uur Quote

Jordy

Bolskie schreef:

Mooi van die traptechniek van Goossens hebben we ook echt veel plezier van. Creëert veel kansen en bij zijn vrijetrap zit ik ook echt op het puntje van me stoel.
Maar echt. Dat gelul over de traptechniek van Goossens wordt ik echt doodziek van. Bij ADO heeft hij nog geen één bal goed geraakt. Bakker en Meijers schieten corners en vrije trappen veel beter. Omdat hij ooit een mooie goal heeft gemaakt lullen ze nog steeds over zijn traptechniek. Wanneer heeft hij het bij ons laten zien??
Vrijdag 15 november 2019 om 14:09 uur Quote

JB

Madmax schreef:

4-4-2 lopende middenvelders Necid spits en Summervile eromheen.
De Bank is idd ook niet goed, maar het zal toch anders moeten en snel ook.

Koopmans
Ewijk/Polley Beugelsdijk Pinas Meijers
Malone Immers v Kleef Bakker
Summervile
Necid
Ik zou het toch eens proberen met Ricky vd Bergh achter Beugelsdijk en Pinas, die heeft het die wedstrijd tegen Ajax zeker niet slechter gedaan dan Koopmans :bal: tot nu toe.
En de ADO vrouwen zullen op dat tijdstip vast niet trainen.....

En een stuk serieuzer:
als Niekiema buiten de club goed genoeg gevonden wordt om voor voor zijn vaderland een A- interland te keepen, is het misschien een idee zo`n jongen van De Aftrap ook hier eens een kans te geven?
Of 1 van de andere talentvolle keepers van De Aftrap, voordat ze weer weggestuurd worden zodra Raymond Mulder er iets over te zeggen krijgt.
Donderdag 14 november 2019 om 06:30 uur Quote

Kamikaas

rd.. schreef:

Ewijk lijkt iets geforceerd te zijn, die willen ze niet zijn hart eruit laten lopen. Dat idee kreeg ik.

Maar niet meer Necid doen. Echt niet. Ik zal de eerste zijn die toe gaat geven als hij ineens gaat draaien als een tiet, maar ik heb hem nog op geen enkele goede actie kunnen betrappen. Vind het echt compleet waardeloos. Niet met de goal bezig, wel met al het andere. Zijn neus staat de verkeerde kant op.
Nog steeds veel liever Necid dan Kramer in het veld, maar dan moet hij wel eens stoppen altijd buitenspel te lopen. Niemand kan ooit een bal aan hem kwijt omdat hij altijd buitenspel staat.
Zondag 10 november 2019 om 21:17 uur Quote

''Haagse Tsaar''

rd.. schreef:

Allemaal sentiment. Je hebt gisteren in de tweede helft gezien waarin dat resulteert. Je kan dat wel doen, maar ook daar moet een idee achter zitten. En dat idee moet je materiaal uit kunnen voeren. Zowel tactisch, als qua inzet. We hebben niet genoeg vechtjassen die slim genoeg zijn om niet constant tegen geel aan te lopen, dus moet je het anders oplossen.

En daar zoekt men al een tijdje naar...
Daar heb je een punt, en dat klopt ook.

Maar ik haakte alleen in op het punt dat er aantrekkelijk moet worden gespeeld. Is dat dan wel mogelijk?

5-3-2 spelen en alleen maar op de counter. Zet Summerville maar naast Necid in de spits. Hij is klein en tenger maar kan denk wel om Necid spelen. Misschien is je spits dan ook nog belangrijk met een bal vasthouden.
Zondag 10 november 2019 om 20:39 uur Quote

rd..

Max schreef:

Necid pikt alleen zijn doelpuntje mee als het hele team lekker draait en we in een goede flow zitten. Kramer is al een tijdje op zijn retour. Lood om oud ijzer inderdaad, maakt niet uit wie je opstelt.
Daarom FALKENBURG! De enige die een bal kan vasthouden. Kan voetballen van die drie en ijver aan de dag legt.
Zondag 10 november 2019 om 18:00 uur Quote

Mike

rd.. schreef:

Dat je om Necid vraagt na een helft gisterenavond vind ik echt bizar. By far de allerslechtste in het veld.
Niet mijn stijl spelers af te branden ofzo, maar dat is echt niks meer. Helaas maar waar. Bezig met zijn tegenstanders, alleen maar overtredingen maken, kan geen bal aannemen, nooit gevaarlijk. Maakt een hele instabiele indruk. Maakt dat hele team wel. maar ven hem gaat echt niks niks niks uit.
Ik vond het vorig jaar al. Heeft er aan het einde van het seizoen wat ingeschoten maar dat waren inkoppertjes en niet zoals van Duinen of Johnsen ze maakte, gedreven en met wilskracht.
Necid was vorig ook al voortdurend met zijn tegenstander in gevecht ipv te gaan voor de bal.
Hij heeft er aan het begin van dit seizoen een paar gescoord tegen amateurclubjes die mijn buurvrouw ook had gemaakt.
En maar roepen dat hij niet presteert omdat hij geen vertrouwen krijgt. Daarnaast valt het me op als ik bij een training ben, dat hij, na ruim drie jaar voetballen in NL nauwelijks een woord Engels spreekt, laat staan Nederlands.
Zondag 10 november 2019 om 14:04 uur Quote

GroenGeelHart070

Spitsen zijn afhankelijk van aanvoer. Hij moet slimmer zijn, maar ik snap de frustratie bij Kramer wel. Met hem erin heeft het team geen aanvalsdrang en krijgt hij geen enkele bruikbare bal en kan hij jagen tussen 3 verdedigers en een keeper.
Ik denk dat er voor dit seizoen 1 mogelijkheid is om genoeg punten te halen, maar alleen als de opstelling en formatie verandert;

.....................................Koopmans...........................

Van Ewijk........Beugelsdijk...........Pinas.........Meijers........

..................Haye/Malone....................Bakker.....................
Summerville.....................Immers.....................Goossens

..........................................Kramer........................................

4-2-3-1 / 4-5-1
Compact verdedigen en over de vleugels counteren.
Op deze manier zal er van de zijkanten genoeg diepgang en aanvoer komen. Met Haye i.p.v. Malone zal beter onder druk uit gevoetbald worden, maar Malone is sterker als verdedigend blok, afhankelijk van de tegenstander dus al is Malone geschorst tegen Willem2
Zondag 10 november 2019 om 12:36 uur Quote

DHFC070

R.E. schreef:

Je vergeet de strafschop die hij vorige week in zijn eentje versierde. En de afgekeurde goal van Immers bereidde hij ook in zijn eentje voor. Hij is de enige met creativiteit. Laat hem dus maar staan.
Ben het met je eens dat hij als zowat de enige nog iets van creativiteit aan de dag kan brengen. Zeg ook niet dat hij eruit moet maar van 1 van de grootverdieners in de selectie mag je toch wel meer verwachten dan ook hij op het moment laat zien? Hem ophemelen en niet onder de spelers noemen die meedelen in de malaise ben ik het dus niet mee eens.
Zie hem het liefst in een 4-4-2 systeem in de aanval samen met Necid. Controlerende middenvelder is helemaal niet zijn positie en je ziet ook dat hij het niet meer kan belopen wat gewoon geen schande is op latere leeftijd.
Quote:
Bezig met zijn tegenstanders, alleen maar overtredingen maken, kan geen bal aannemen, nooit gevaarlijk. Maakt een hele instabiele indruk. Maakt dat hele team wel. maar ven hem gaat echt niks niks niks uit.
Neem aan dat je het hier hebt over Kramer en niet over Necid? Want alles wat je aanhaalt gaat nog meer op voor hem namelijk. Vond Necid in ieder geval niet het slechtste van het veld. Heeft 2 schoten en een kopbal op goal gerealiseerd, hoeveel Kramer? Overigens geld ook voor hem dat je voor 3 ton salaris wel een stuk meer mag verwachten dat ben ik ook met je eens ookal krijg je amper ballen vanaf de zijkant / middenveld.
Zondag 10 november 2019 om 12:13 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', JeffreyP, Tante Wil, Jordy, Vak B, DHFC070, haagse jr en 76 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4