Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: bvo

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

kako

Edwin Post schreef:

Ik ben blij dat Asante weg is hij staat al jaren stil in zijn ontwikkeling maakt steeds dezelfde fouten maar bovenal heeft hij iets negatiefs over zich en dat brengt hij ook over op zijn medespelers. Veel plezier in dat gezellige Israël.
Oneens, met een goede trainer coach en goede begeleiding had hij van grote waarde kunnen zijn, maar dankzij Makkelie wordt hij hier uitgekotst. Was onder Kalezic ongelukkig en dat straalde hij uit, doen wij als supporters ook, treurige BVO, waar geen enkele speler beter gemaakt wordt, Ideho dit jaar op doel?
8
Dinsdag 9 juli 2024 om 06:12 uur

GroenGeelHart070

Kees schreef:

Had ik van jou niet verwacht. Enorm trieste ontwikkeling toch.?
Zeker weten! Ik hoop dat de zogenaamde vermogende supporter om 1 voor twaalf toch ineens opstaat. Het zou zo zonde zijn als er een BVO omvalt, voor elke voetballiefhebber.
Het ziet er alleen heel slecht uit voor Vitesse, Kees. En wanneer de trieste ondergang een feit zou worden moet je ook niet achteraan de rij staan, staat helemaal los van gunnen/sympathie want dat lijkt me een vanzelfsprekendheid
4
Donderdag 20 juni 2024 om 22:14 uur

Olitano

Filosoof schreef:

Het orakel Kees spreekt! Je hebt de algemeen directeur al ontmoet en gesproken neem ik aan? Net als Aad en al die anderen?

Ik vind dat de club op dit moment de handen mag dichtknijpen met deze directeur. Vertrouw erop dat de verantwoordelijken bij haar aanstelling niet over één nacht ijs zijn gegaan. Bovendien spreekt haar cv boekdelen. Als je, zoals zij, onder andere een aantal jaren hebt samengewerkt met het ongekroonde enfant terrible van het betaalde voetbal (Pieter de Waard) dan heb je heus wel iets in je mars. Ze heeft ruimschoots in diens keuken mee kunnen kijken en de nodige do's en don'ts opgedaan. Deze mevrouw weet wat ze wil en is daarmee namens de eigenaar de juiste persoon om een langere termijn visie uit te rollen. En daarbij zoveel mogelijk proberen weg te blijven bij de hectiek en waan van alle dag.

Niettemin vond ik haar interviews afgelopen weekend niet sterk. Daar legde ze nu juist niet de kracht aan de dag die ze elders wel uitstraalt. Dat betekent overigens niet dat ik vind dat ze ongeregeldheden moet afdoen als iets wat erbij hoort. Afkeuren is, zeker vanuit haar rol, nodig. Maar ik had dat meer vanuit kracht gedaan, dan als een soort Hyacinth Bucket 'keeping up the appearances'.
Er zijn diverse supporters die haar meerdere keren gesproken hebben. Soms in een groep en soms individueel. Bij verschillende gelegenheden loopt ze rond en maakt met iedereen die daar voor openstaat een praatje. Dat valt zeker toe te juichen.

Haar CV vermeldt een opleiding en ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Algemene leiding dus niet. Alles wijst er op dat Blitzer aan de KNVB heeft gevraagd of zij een geschikte kandidaat kennen. Laat Naat nou toevallig bij de KNVB gewerkt hebben en bevriend zijn met de vrouwelijke directeur van de KNVB ! De voormalige klasgenoot van Naat werkte ook bij de KNVB en is ook algemeen directeur geworden bij een Nederlandse BVO.

Allemaal toeval of geen toeval ?
3
Dinsdag 28 mei 2024 om 15:03 uur

Eeuwig Den Haag

Eeuwig Den Haag schreef:

Spelertje hoor die van Duijn
https://x.com/espnnl/status/1747402477727592535?s=46&t=7M979eICKTqKpbZYZipoQg

Als je dit interview van hem met zijn trainer bekijkt ziet het eruit alsof die al getekend heeft bij een BVO voor komende zomer. Zou dat dan de speler zijn die Joris bedoelde 👀👀
1
Woensdag 17 januari 2024 om 00:49 uur

Langebach2

De extra speler kan ook om een amateur gaan, die nog niet bij een andere BVO speelt.
2
Dinsdag 16 januari 2024 om 06:49 uur

Superfan

slash070 schreef:

Maar heeft Reintjes niet Bolt voorgedragen als nieuwe aandeelhouder, en die zogenaamde hagenezen 'tegengewerkt' die ook in de markt waren?
Dat heeft hij zeker en dat is een van de weinig goede dingen die hij gedaan heeft.
Het probleem van onze club was dat we veel te veel goedwillende amateurs binnen de club hadden. Vriendjes van. Mensen met een voetbalachtergrond, liefst nog met een Haags accent, maar de ballen verstand van het draaiende houden van een bvo incl technische zaken, opleiding en scouting. Of Bolt daar voldoende verstand van heeft moet blijken maar we worden nu gelukkig niet geleid door borstkloppers als Reijntjes of Jansen en types als John van Z. Er wordt gelukkig weer over voetbal gepraat
1
Vrijdag 20 oktober 2023 om 13:20 uur

Advertentie

LeoH

Goedemorgen supporters,

Ik zit al vele jaren op CADD en post af en toe weleens wat, en ik dacht nog eens te shouten omdat ik mijn visie gewoon wil delen.

Jarenlang is er sprake geweest van een wanbeleid bij ADO, ook in de tijd van Van der Kallen. Er was ook toen sprake van gebruik maken van je eigen netwerk, waar er alleen oog was voor de BVO 1 (weet ik uit eigen ervaring) maar verder niets.

De faciliteiten regelen voor supporters tijdens wedstrijden was een lachtertje, de merchandise ook en de hele scouting was een lachtertje. De amateurtak ADO wilde een plan uitrollen om het gat met de BVO te verkleinen, zodat de doorstroom op gang kon komen, ook dat werd in de prullenbak gegooid.

Onder Wang werd het niet veel beter, integendeel.

En nu is het de beurt van Bolt. Waar we konden zien, in het eerste jaar, dat er beslissingen genomen werden waar met argwaan tegenaan gekeken werd, zoals Kuyt, het vooropgestelde plan van Reijntjes in relatie tot Advocaat, het weer binnenhalen van Schoenmaker Jr. etc etc.

Maar toen na 1 jaar, zoals toegezegd bij de aantreding van Bolt, werd er orde op zaken gesteld.

Een grote schoonmaak op kantoor, een schoonmaak in de technische staf (Advocaat mocht niet blijven want een voorwaarde was dat Reijntjes in het zadel moest blijven, hoe verzin je het) en een grondige inventarisatie van de jeugd, het complex in Rijswijk en last but not least, de DIRECTIE.

Van Grunsven en Mathijssen kwamen, de eerste hield zich bezig met de veiligheidszaken in relatie tot de driehoek, die echt nijpend was als we de berichten vanuit de Gemeenteraad mogen geloven, en Mathijssen voor het technisch beleid.

Er werd zomaar profielschetsen gemaakt van trainers, van spelers die we dachten nodig te hebben. Kalezic, een trainer met alle bagage in huis om bij ADO succesvol te worden, en spelers die voor ADO wilden spelen, karaktervoetballers, (aanstaande) culthelden werden aangetrokken.

In de jeugd zijn contracten geformeerd voor 15 jarigen, is Albert van der Dussen bij alles betrokken en zijn Danen en Franken aan de zijlijn belangrijk gemaakt.

Beloften worden waargenomen, verwachtingen op momenten getemperd als dat nodig is, doelstellingen worden genoemd.

Ik ben 59 en kom vanaf mijn 5e bij ADO, het echt laaste leuke seizoen was onder J.v.d. Brom, (seizoen 21/22 was boven verwachting maar wil ik toch liever vergeten) maar ik voel nu iets aankomen.......
40
Vrijdag 8 september 2023 om 11:46 uur

Vink

Met welke eigenaar dan ook (op een enkele na) blijft een BVO een handelshuis. Zonder transfers red men het nl niet.

Zolang de eigenaar zorgt continuïteit en kwalitatieve selectie moet dat niet uitmaken. Mbt spelers er zijn maar weinig spelers die der club trouw blijven, wat ook niet erg is want je moet spelers hebben die het hoogst haalbare willen bereiken.

Gezien de vele wisselingen bij de meeste clubs van Bolt zal dat ook bij ons ook gaan gebeuren. Zolang het met de club goed gaat heb ik daar geen moeite mee. It's the only way to survive..
0
Vrijdag 1 september 2023 om 08:54 uur

lulijzer

Een toezichthouder die juridisch in het nauw komt omdat hij een ander beschuldigd van duistere zaakjes zonder daar bewijs voor te hebben. Zo'n toezichthouder moet je gelijk wippen uit je BVO. Ben benieuwd naar de rechte ruggen van de NAC bestuurders...
0
Woensdag 16 augustus 2023 om 15:25 uur

ADOZoetermeer

FJDH schreef:

Bij WIK in de kleinste jeugd idd. Je moet toch ergens beginnen met voetballen he. Deze jongen was onwijs goed.
Bij de pupillen spelen een hoop waarvan je kan zeggen die zijn onwijs goed. Eenmaal bij BVO zijn ze al gemiddeld en blijven er weinig echte goede over. Overgebleven goede talenten worden weggekaapt door de betere BVO's en daar zijn het grijze muizen en blijft er bijna helemaal niets over van die onwijs goede spelers uit de jeugd.
0
Maandag 24 juli 2023 om 11:13 uur

Nu online

Bollie74, Franky, Martgroen, Marcelvld, Alle ballen op Jort, Raoul88, Lellow, Jk23, adorob, Sprinkhaan070, lulijzer en 85 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie