Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: centrale

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

broodjebal070

Dominik Oroz is gratis op te pikken van Vitesse, alles in uitverkoop daarzo. Lijkt mij een prima centrale verdediger om erbij te hebben met eredivisie ervaring. Redelijk jong nog en kan ook RB spelen. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=MAB6MQituAw
0
Maandag 15 juli 2024 om 15:43 uur

purnie&pino

Law schreef:

Hoe was Heesen en op welke positie staat hij?
Jaa wel leuke speler hoor !! Centrale verdediger
3
Zaterdag 13 juli 2024 om 17:59 uur

purnie&pino

Linksback, centrale verdediger en spits zijn wel echt prio hoor
2
Zaterdag 13 juli 2024 om 16:39 uur

den haag

Zomaar wat spelers uit de KKD die ik graag zie komen als ze bereid zijn transfersommen te betalen.
Tygo Land is onhaalbaar, ook als huurspeler, maar zet hem er toch tussen


Simon Janssen (VVV) Linksback, 23 jaar, 109 gespeelde wedstrijden in de KKD, nog 1 jarig contract. Waarde volgens transfermarkt 550.000 €.

Ozan Kökcü (Eindhoven) aanvallende middenvelder, 25 jaar, 134 gespeelde wedstrijden in de KKD, nog 1 jarig contract, Waarde volgens transfermarkt 550.000 €

Tygo Land (jong PSV), centrale middenvelder, 18 jaar, 26 gespeelde wedstrijden in de KKD, nog 1 jarig contract, Waarde volgens transfermarkt 3.000.000 €.

Jevon Simons (jong PSV), rechtsbuiten, 18 jaar, 28 gespeelde wedstrijden in de KKD, nog 1 jarig contract, Waarde volgens transfermarkt 600.000 €


2
Donderdag 11 juli 2024 om 22:40 uur

Eeuwig Den Haag

DenHaagFC17 schreef:

Volgens mij is er sowieso iets mis met de ontwikkeling van bepaalde mensen.

"Asante niet goed genoeg voor KKD"
"Asante niet goed genoeg voor ADO Den Haag"

Ondertussen was er ronduit belangstelling voor diezelfde Asante, gaat hij voorronde CL spelen met een serieuze club, levert hij ons geld op en hebben we een leuk doorverkooppercentage.

Het zal mij niet verbazen als Asante nog een stap maakt na Maccabi Tel Aviv overigens, heeft alles voor een moderne verdediger. Groot, snel, redelijk sterk en kan goed meevoetballen.
En hopelijk maakt hij die, want dan verdienen we er nog wat extra's aan.
Ik ben erg blij met deze verkoop, prima deal. Ik zie de kwaliteiten, maar heb hem altijd net geen centrale verdediger maar ook geen rechtsback voor ado gevonden. Wens hem succes en hoop dat hij een mooie transfer erna nog maakt zodat we daar ook nog aan verdienen
2
Dinsdag 9 juli 2024 om 13:35 uur

Lellow

Joris doe je laptop aan in Spanje!

Aanwinsten 24/25 KKD

Lars Schenk linksback
Farouq Limouri rechter centrale verdediger
Kacper Kostorz spits
Salah-Eddine Oulad M’Hand centrale middenvelder
Youssef El Kachati linksbuiten
Zakaria Eddahchouri ->NAC
Dailon Livramento spits
Dennis Vos centrale verdediger
Michael Breij -> Roda
Boyd Reith - >Sparta
Robert Uldrikis- spits
Teun Bijleveld- linksback
2
Vrijdag 14 juni 2024 om 14:02 uur

Advertentie

Sprinkhaan070

Vane 01 schreef:

Laten we er vanuit gaan dat er nu een betere verdediging gaat komen met hopelijk Wentges gewoon op doel. Dan zouden we weer aanvallender kunnen spelen. Hele seizoen was verdedigend zwaar klote. Dat heeft ook voor rare beslissingen gezorgd bij de trainer.
Kunnen blijven klagen maar zouden toch weer achter de club moeten gaan staan en kijken wat er nog bij komt en weggaat
Als men Derijck een contract gaat geven dan blijf je de zelfde centrale houden met Waem erbij. Daarnaast denk ik dat een echte 6 het hele seizoen hebt gemist die de poppetjes ook op de juiste plek zet. Sürmeli is dat niet. Sürmeli is onzichtbaar in de omschakeling. Dat was je grootste zwakte dit seizoen.
3
Woensdag 5 juni 2024 om 11:49 uur

GroenGeelHart070

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik weet niet wie de laatste wedstrijd tegen jong Ajax heeft gezien? Maar toen vond ik Fitz Jim echt ontzettend goed. Hij heeft uiteindelijk geen kans meer gekregen bij Ajax 1. Maar als je die zou kunnen verleiden, dan sla je echt een slag. Of het nu huur of doormiddel van een transfersom is.

Een jonge gretige speler.
Zou wel een stunt zijn, kan zomaar met rechterrijtje ED mee. Loopt zijn contract af dan?
1 probleem.. hij is verdedigende en/of centrale middenvelder. En je weet wie Kalezic als 1e op papier zet. Daarnaast is Vlak voor zo'n 6 ton gekocht
2
Maandag 3 juni 2024 om 15:40 uur

morley

opper schreef:

Ik vind het ook een zwak interview, maar op 1 punt wil ik ter verdediging wel inzoomen. De blessures. Je twee relevanties voor de winterstop Che en Ideho vallen (grotendeels) uit. Je beste keeper Wentges heeft nauwelijks kunnen spelen. Granli waar veel van werd verwacht zat het hele jaar in de lappenmand. Derijck was structureel geblesseerd. Al met al natuurlijk wel iets verzachtende omstandigheden. Had dat meegezeten hadden we bij de eerste twee geëindigd. Desondanks nog steeds vreemd dat Kalezic zo verdedigd blijft worden. Beter nu er uit dan volgend seizoen na 8 wedstrijden.
Alsof andere clubs geen blessures hebben gehad. De selectie was breed genoeg om dat op te vangen. We spelen geen Champions League maar hebben verloren tegen clubs als Telstar en Helmond Sport.

Een beter excuus vind ik het feit dat praktisch alle verdedigers kostbare persoonlijke fouten hebben gemaakt. En dat bijna continu… Daar is niet tegenop te coachen.

Voor de winterstop hebben we flink punten binnengeharkt met een geweldig kwartet voorin; Van der Sande, Ideho, Veerman en Van Mieghem. Maar omdat het tactisch niet klopte was het wel geregeld open huis op het middenveld en achterin. Daardoor zijn er helaas ook toen al onnodig punten verloren. Volgens Kalezic omdat de backs te vaak tegelijk veel te hoog stonden.

Een goede coach had dat opgelost door de spelers beter te coachen en sommige accenten anders te leggen in trainingen en wedstrijden. Kalezic besloot echter een aanvaller in te wisselen voor een centrale verdediger zodat de backs lekker hoog konden blijven spelen. (Alsof die backs aanvallend enorm veel hadden gebracht…) En ondanks het teleurstellende spel en de slechte resultaten heeft hij tot en met het onvermijdelijke einde aan dit 5-3-2 systeem vast gehouden. Daarmee het enige goede dat dit team had (de volop scorende 4 voorin) vakkundig om zeep helpend. Wat mij betreft was dat een absolute blunder en een brevet van onvermogen waard. Ik ben daarom bepaald niet overtuigd van een succesvol volgend seizoen onder deze trainer.

Voor wat betreft Mathijsen kun je je vraagtekens zetten bij zijn toegevoegde waarde (voor wat betreft de samenstelling van de eerste selectie) het afgelopen seizoen. Hij heeft een vrij lichte trainerstaf aangesteld die uiteindelijk gefaald heeft. En qua spelers komen er een paar uit het netwerk van de trainer, een paar uit het netwerk van ‘de groep’ en een paar gerenommeerde spelers die iedereen al kende. Maar misschien kunnen we hem de credits geven voor het overtuigen van Henk Veerman?
10
Zaterdag 1 juni 2024 om 20:13 uur

Eeuwig Den Haag

10 schreef:

Assante gaat met betere voetballers om hem heen echt wel renderen.
Talent is niet ineens weg
Maar de kans op een transfersom aan zo een speler verdienen is ook zo weg. Denk bijvoorbeeld aan een Klas, die hadden we na eerste jaar kkd goed kunnen verkopen, nu gratis en wel weg. Soms moet je gewoon cashen. Asante blijft een halve rechtsback en halve centrale verdediger.
2
Vrijdag 31 mei 2024 om 00:39 uur

Nu online

Franky, Vakkie-G, Jacco, ADO079, Tante Wil, Alle ballen op Jort, Superfan en 103 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie