Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: ché

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Lellow

Het is juni 2024 en een jaar geleden dat Joris Mathijsen begon aan zijn nieuwe avontuur bij ADO Den Haag.

Na een flitsende start veroverde dit jonge elftal alle Haagse harten en zelfs gedurende het seizoen mocht er gedroomd worden van directe promotie ,helaas was uiteindelijk Excelsior te sterk in de halve finale van de POs.

Maar iedereen is er van overtuigd in Den Haag dat er direct gepromoveerd gaat worden in seizoen 24/25.
Alle talenten liggen nog langdurig vast en de eigenaar heeft kenbaar gemaakt dat niemand een uitgaande transfer gaat maken.

Er is vooral veel interesse voor Weervrouw de 22 jarige boomlange spits is geëindigd als topscorer van de KKD.
Met zijn maatjes aan de flanken Ideho en Wieghun die iedere wedstrijd goed zijn voor mooie acties,goals en assists.
Op 10 hebben we genoten van der Zee met zijn onbevangenheid doet hij ons denken aan Sem Steijn.
De Bruijn en Esajas kregen het vertrouwen van coach Kalezic en dat heeft zich uitbetaald naar een middenveld wat goed in balans is met snelheid,kracht,leepheid,creativiteit en loopvermogen.Er wordt zelfs gefluisterd of dit middenveld beter is dan Rado Immers en Toornstra.

Achterin is linksback Obsolom een absolute aanwinst en samen met Waem Asante en Che vormen zij de achterhoede.
Onze keeper Nikiema had niet misstaan in de selectie van Oranje.

Met een gemiddelde leeftijd van 23,7 jaar oud heeft Kalezic een prima seizoen achter de rug en is de Haagse Blug weer helemaal terug en iedereen kijkt uit naar het nieuwe seizoen.……….. oh net me bed onder gezeken.
10
Vrijdag 7 juni 2024 om 06:24 uur

Sprinkhaan070

morley schreef:

Alsof andere clubs geen blessures hebben gehad. De selectie was breed genoeg om dat op te vangen. We spelen geen Champions League maar hebben verloren tegen clubs als Telstar en Helmond Sport.

Een beter excuus vind ik het feit dat praktisch alle verdedigers kostbare persoonlijke fouten hebben gemaakt. En dat bijna continu… Daar is niet tegenop te coachen.

Voor de winterstop hebben we flink punten binnengeharkt met een geweldig kwartet voorin; Van der Sande, Ideho, Veerman en Van Mieghem. Maar omdat het tactisch niet klopte was het wel geregeld open huis op het middenveld en achterin. Daardoor zijn er helaas ook toen al onnodig punten verloren. Volgens Kalezic omdat de backs te vaak tegelijk veel te hoog stonden.

Een goede coach had dat opgelost door de spelers beter te coachen en sommige accenten anders te leggen in trainingen en wedstrijden. Kalezic besloot echter een aanvaller in te wisselen voor een centrale verdediger zodat de backs lekker hoog konden blijven spelen. (Alsof die backs aanvallend enorm veel hadden gebracht…) En ondanks het teleurstellende spel en de slechte resultaten heeft hij tot en met het onvermijdelijke einde aan dit 5-3-2 systeem vast gehouden. Daarmee het enige goede dat dit team had (de volop scorende 4 voorin) vakkundig om zeep helpend. Wat mij betreft was dat een absolute blunder en een brevet van onvermogen waard. Ik ben daarom bepaald niet overtuigd van een succesvol volgend seizoen onder deze trainer.

Voor wat betreft Mathijsen kun je je vraagtekens zetten bij zijn toegevoegde waarde (voor wat betreft de samenstelling van de eerste selectie) het afgelopen seizoen. Hij heeft een vrij lichte trainerstaf aangesteld die uiteindelijk gefaald heeft. En qua spelers komen er een paar uit het netwerk van de trainer, een paar uit het netwerk van ‘de groep’ en een paar gerenommeerde spelers die iedereen al kende. Maar misschien kunnen we hem de credits geven voor het overtuigen van Henk Veerman?
Laatste betreft Mathijsen ben ik niet eens. Mathijsen heeft naar mijn een prima selectie bij elkaar gehaald in de zomer. We hadden praktisch nog 4 spelers over van het vorig seizoen. Wel vind ik het jammer dat hij Kemper geen nieuw contract heeft gegeven, wou graag blijven en op die positie hebben we toch best wat problemen gehad.

Mathijsen heeft naar mijn mening goed gehandeld met het halen van Waem, Koudossou, Ché, van Mieghem, Ideho, van der Sande, Veerman.

Vigen had ik meer van verwacht, Granli valt weinig over te zeggen.
Hamdaoui, van Wolfswinkel niets toegevoegd. Sürmeli vind ik ook in dit rijtje horen.
Van Hintum prima toevoeging maar geen basismateriaal, zat de slijt al aardig op.

Van de spelers die in de winter zijn gehaald vind ik Schalk en Vlak prima, maar hen had ik er dan liever vanaf het begin bij gezien.

Ook zat Mathijsen denk ik met wat spelers in de maag die er nog waren. Zoals Werker, Siereveld en Absalem.

Al met al vind ik dat hij het in de zomer meer dan prima gedaan heeft en een andere trainer er hoogstwaarschijnlijk meer uit gehaald zal hebben.
4
Zaterdag 1 juni 2024 om 23:44 uur

BLEISWIJK-1

slash070 schreef:

Het seizoen is nou al verkloot, en niet te zuinig ook. Het was vreselijk de laatste maanden. Al een poos geleden had de td in gesprek moeten gaan over de plotselinge fantasie opstellingen en speelwijze, want dat leek toch helemaal nergens meer op. En wie weet is dat wel gebeurd en heeft hij niet de leidinggevende capaciteiten, is hij ondergesneeuwd door de trainers, weet ik veel. Of hij heeft niet eens zoveel te vertellen als wij denken, dat kan ook nog.

Als td is hij verantwoordelijk voor de lange termijn, er is heel veel geïnvesteerd in de selectie. Dat deed hij niet eens verkeerd. Maar hij had wel veel en veel eerder aan het stuur van Kalezic moeten trekken.
Hij deet dat niet zo slecht. Kom op Slash. Als ik jou het geld had gegeven en gezegd zou hebben zoek een paar leuke spelers. Dan had jij veel van deze spelers ook kunnen bedenken. Ik vind er echt niks bijzonders aan.

De enige verrassing in scouting was misschien Ché. De rest hadden we hier op de box ook zelf kunnen bedenken.
0
Zaterdag 1 juni 2024 om 09:55 uur

opper

Ik vind het ook een zwak interview, maar op 1 punt wil ik ter verdediging wel inzoomen. De blessures. Je twee relevanties voor de winterstop Che en Ideho vallen (grotendeels) uit. Je beste keeper Wentges heeft nauwelijks kunnen spelen. Granli waar veel van werd verwacht zat het hele jaar in de lappenmand. Derijck was structureel geblesseerd. Al met al natuurlijk wel iets verzachtende omstandigheden. Had dat meegezeten hadden we bij de eerste twee geëindigd. Desondanks nog steeds vreemd dat Kalezic zo verdedigd blijft worden. Beter nu er uit dan volgend seizoen na 8 wedstrijden.
4
Vrijdag 31 mei 2024 om 23:24 uur

opper

GroenGeelHart070 schreef:

Perfect omschreven. Nu is het alleen tijd voor de volgende stap. Huurspelers moeten niet meer voor de breedte zijn, eigen talenten moeten dat zijn. Huurspelers moeten kwalitatief juist een verbetering zijn op een open positie. De kwaliteit van je selectie stijgt en je eigen jonge talenten moeten mee op steeds hoger niveau waardoor ook zij juist doorontwikkelen.
Goed voorbeeld was bijv. Twente. Enorme schuld, gedegradeerd en veel goede huurspelers aangetrokken zoals hierboven omschreven om snel weer in de ED te komen en dan met een goed plan verder bouwen
Che was voor zijn blessure daar een goed voorbeeld van. Vond ik lange tijd een van onze beste spelers. Tuurlijk hij maakte wel eens een foutje maar de kwaliteit in combinatie met een goede wedstrijdinstelling zorgde wel voor iets, ook op de tribune.
1
Maandag 27 mei 2024 om 10:25 uur

Advertentie

opper

GroenGeelHart070 schreef:

Het meeste? Heb ik geen idee van hoe het in de zomer ervoor stond. Duidelijk was dat een heel salarisbudget beschikbaar was vanwege het vertrek van een heleboel spelers waarbij i.p.v. Verheijdt -volgens zeggen hier- 2/3 spelers betaald konden worden.
Joris heeft ook spelers aangetrokken die uit de koker van Kalezic kwamen, w.o. Waem en Sürmeli.
Door een complete selectie opnieuw samen te moeten stellen werd ook het 2-jarenplan genoemd.
Iedereen (ik ook heus wel) lijkt deels te zijn vergeten hoe het er voor afgelopen zomer voor stond
Ben ik eens. Deze zomer was er een totale leegloop. Van de spelers van vorig seizoen hebben eigenlijk alleen Asante, Absalem, Siereveld en Esajas veel gespeeld dit seizoen. Logisch dat je dan veel nieuwe spelers moet halen en niet alles een voltreffer kan zijn.

Aankopen als Ideho, Vlak en Waem zijn toekomstgericht. Met van Mieghem, Veerman en Van der Sande is voor dit niveau bewezen kwaliteit ingekocht/gehuurd. Qua huurlingen hadden we pech met Che die na zijn blessure weinig meer bracht. Koudossou vond ik nuttig en een prima invaller door zijn inzetbaarheid op beide flanken. Surmeli is geen gekke speler om in je selectie te hebben, je moet hem alleen niet als eerste op je formulier zetten. Zelfde voor van Hintum, Vigen en Schalk.

Derijck, Granli, Marsman, Hamdaoui, van Wolfgang waren niet nodig geweest.
8
Maandag 27 mei 2024 om 09:57 uur

BLEISWIJK-1

guru schreef:

Man heeft 8 miskopen gedaan. Alleen daarom al is het tijd om te wandelen.
Ĺos van de doelstelling. Onderstaande spelers komen uit zijn koker. Wie hebben voldaan?

Goed:
Veerrman, v. Mieghem, Coremans, Che, Ideho,

Twijfel:
Waem, Koudossou, Vigen, vd. Sande, Schalk

Slecht:
Vlak, Derijck, v. Hintum, Granli, Surmeli, Hamdaoui, v. Wolfgang, Marsman
0
Maandag 27 mei 2024 om 08:23 uur

Lellow

1ADO kan dus ook in de prullenbak volgens van Grinsven.

Gelukkig lopen zaken zoals ticketing, horeca en communicatie bij een amateurclub nog beter.

Joris heeft een prima selectie bij elkaar gebracht op enkele 30ers na ,in mijn ogen totaal overbodig.
Wentges,Che en Granli die geblesseerd zijn geraakt met hen had je een stuk sterker geweest.
Enige kanttekening met het beschikbare budget is dat ook niet heel bijzonder en iedere blinde zag dat de chemie weg was tussen coach en spelersgroep ook daarin faalt Joris de scout met tekenbevoegdheid had Kalezic moeten ontslaan.

Verder kijk ik terug op een leuk half jaar waarin we ,en dat moeten we ook niet vergeten ,bijna iedere wedstrijd op achterstand kwamen.

Even uithuilen en weer verder in de KKD.

Aanwinsten 24/25 KKD

Lars Schenk linksback
Farouq Limouri rechter centrale verdediger
Kacper Kostorz spits
Salah-Eddine Oulad M’Hand centrale middenvelder
Youssef El Kachati linksbuiten
Zakaria Eddahchouri spits
Dailon Livramento spits
Dennis Vos centrale verdediger
Michael Breij - rechtsbuiten
Boyd Reith - rechtsback
Robert Uldrikis- spits
Teun Bijleveld- linksback
1
Zondag 26 mei 2024 om 06:42 uur

GroenGeelHart070

De laatste wedstrijd is gespeeld. Van de volgende spelers eindigt het contract/huurperiode:
Marsman, Coremans, Van de Riet, Werker, Van Hintum, Derijck, Siereveld, Absalem, Ché, Koudossou, Klas, Hamdaoui, Sellouki, Van Wolfgang en... Veerman.

Kalezic heeft een contract tot 6-2025.

Directie voer door wat beloofd is: bouwen met jonge jongens en een paar ervaren spelers!
0
Zaterdag 25 mei 2024 om 23:01 uur

BLEISWIJK-1

Eeuwig Den Haag schreef:

Is een van de gegadigden, zou een goeie zijn. De soort transfer waar wij ons vaker op zouden moeten focussen. A la Boy Kemper transfer. Verder shoppen we niet echt vaak bij de 4 jong kkd ploegen
Als Koudoussou en Che weggaan. Dan zou ik als Mathijsen naar deze jongen informeren. Heeft nog in de ADO jeugd gespeeld.

https://www.transfermarkt.nl/steven-van-der-sloot/profil/spieler/548935
2
Donderdag 23 mei 2024 om 14:03 uur

Nu online

Aad, Tante Wil, Appie, guru, Ronaldo, Erik070, Lellow en 146 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie