Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: excelsior

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Aad

Lellow schreef:

Waar wij nog zoekende zijn naar een nieuwe coach zijn onze concurrenten zich al hier en daar aan het versterken.

Maakt natuurlijk allemaal niet zoveel uit want de competitie is lang en zelfs via de PO kan je nog promoveren maar het zou wel lekker zijn om vanaf dag 1 volop mee te doen voor promotie.

Ongetwijfeld is Joris al aan het praten met andere coaches,dat zal voor Joris een absolute zekerheid moeten worden dus of iemand met wie hij eerder heeft gewerkt of iemand van de buitencategorie die normaliter zich niet committeert aan een KKD club.

Die nieuwe coach zal zijn eigen staf en wensenlijst qua spelersgroep hebben.

Voor het op afstand observerende Bolt zal alles er prima uit zien.
Van plek 12 naar de halve finale PO met behoudt van de trainer en op het eerste oog prima selectie t.o.v. Juli 2023.

Zal je zeggen dat Vlak ,Mieghem en Sande liever vandaag dan morgen weggaan. Ideho zit inmiddels in zijn laatste contract jaar ,bij een goed en relatief laag bod is hij weg naar Utrecht Sparta Twente AZ.
Surmeli is nog iedere dankbaar dat hij in de top van de KKD mag spelen .
Vigen is een van je betere spelers maar niet geschikt om 90 min te spelen.
Granli geen idee wat die man mankeert.
Asante daar zie ik geen progressie in ,kan beter weggaan.
Hebben we nog 2 jonge talenten op doel waarvan er 1 al tweemaal langdurig geblesseerd is geweest.

Voor dit alles zijn we inmiddels 20 miljoen verder hè .
Dijkhuizen en Excelsior zijn uit elkaar. Ik heb deze man erg hoog zitten. Rustig, people-manager en gewend aan KKD en eredivisie.
4
Zaterdag 15 juni 2024 om 10:11 uur

Lellow

Het is juni 2024 en een jaar geleden dat Joris Mathijsen begon aan zijn nieuwe avontuur bij ADO Den Haag.

Na een flitsende start veroverde dit jonge elftal alle Haagse harten en zelfs gedurende het seizoen mocht er gedroomd worden van directe promotie ,helaas was uiteindelijk Excelsior te sterk in de halve finale van de POs.

Maar iedereen is er van overtuigd in Den Haag dat er direct gepromoveerd gaat worden in seizoen 24/25.
Alle talenten liggen nog langdurig vast en de eigenaar heeft kenbaar gemaakt dat niemand een uitgaande transfer gaat maken.

Er is vooral veel interesse voor Weervrouw de 22 jarige boomlange spits is geëindigd als topscorer van de KKD.
Met zijn maatjes aan de flanken Ideho en Wieghun die iedere wedstrijd goed zijn voor mooie acties,goals en assists.
Op 10 hebben we genoten van der Zee met zijn onbevangenheid doet hij ons denken aan Sem Steijn.
De Bruijn en Esajas kregen het vertrouwen van coach Kalezic en dat heeft zich uitbetaald naar een middenveld wat goed in balans is met snelheid,kracht,leepheid,creativiteit en loopvermogen.Er wordt zelfs gefluisterd of dit middenveld beter is dan Rado Immers en Toornstra.

Achterin is linksback Obsolom een absolute aanwinst en samen met Waem Asante en Che vormen zij de achterhoede.
Onze keeper Nikiema had niet misstaan in de selectie van Oranje.

Met een gemiddelde leeftijd van 23,7 jaar oud heeft Kalezic een prima seizoen achter de rug en is de Haagse Blug weer helemaal terug en iedereen kijkt uit naar het nieuwe seizoen.……….. oh net me bed onder gezeken.
10
Vrijdag 7 juni 2024 om 06:24 uur

slash070

Is err nog vertrouwen in directie en trainersstaf, of....

Mathijssen gaf aan keihard gewerkt te hebben en stappen te hebben gemaakt. Had voor onze begrippen bakken met geld ter beschikking gekregen. Zonder blikken of blozen vertelde hij dat toen hij begon er geen selectie was, en dat de club 12de was geëindigd. Nu staat er een selectie en is de club 5de geëindigd. Er is dus grote progressie gaande. Heeft geen daadkracht, geeft slappe leiding gezien wat er maanden lang gebeurt is. Kan zich ook niet voor een camera verwoorden als een directielid. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Van Grinsven gaf aan keihard gewerkt te hebben. Een van haar eerste daden was Lex sr ontslaan om Bolt haar goeie kostenbesparing te tonen, en deur verderop bij Mathijsen was money no object. Voorderest is van positieve veranderingen in de club niks zichtbaar naar buiten toe. Laat ook de huisregels niet handhaven, komt weer conflict met lokale driehoek van straks. Is meer het type voor een personeelvereniging of zo. Heeft in die paar interviews alleen maar verteld waar ze is geboren, en wellke school ze allemaal heeft gezeten. Voorderest cliches uitvhet handboek AD for dummies. Die loopt tijdens de half open dag voor geregistreden dalijk weer enthousiast met een sjoelbak te zeulen. Kan zich voor de camera totaal niet verwoorden als een AD van een betaald voetbalclub, en zeker niet zoals na een incident zoals Excelsior-uit. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Kalezic is een man met een serieus gedragsprobleem. Tijdens de persco's doet hij een erg slechte Van Gaal imitatie, alleen heeft hij zijn prestaties niet. Hij heeft eigenhandig de rechtstreekse promotie om zeep geholpen, door bijna elke speler dingen tegen zijn natuur te laten doen. En dat vanaf het moment dat de ploeg tweede stond. Heeft in de beslissende fase van de competitie de wedstrijden weggegeven door er oefenpotjes van te maken. Goed voor je sponsors en je supporters toe zoiets. Competitievervalsing ook. Alsof je naar een restaurant gaat voor een tig gangen menu, en je krijgt voor die prijs een boterham met pindakaas omdat de kok 's wat anders wilt proberen, en je mag daar geen commentaar op geven. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Paar weken nog, en weer Hup ADOOO !
23
Donderdag 6 juni 2024 om 16:44 uur

R.E.

Even wat uitspraken van Mathijsen langslopen.

"Je hebt altijd spelers die zeggen ‘dit topsportklimaat is niks voor mij’''. Als dat blijkt, even goede vrienden".
Een onzinnige uitspraak. Het gedrag en de tactische blunders van Kalezic hebben helemaal niks met een topsportklimaat te maken. Integendeel, in een topsportklimaat moet de trainer het maximale uit zijn team halen en dat doe je niet door spelers in aanwezigheid van de groep af te branden of door midden in het seizoen een rampzalige en ondoordachte tactische omzetting door te voeren die niet past bij zijn spelersmateriaal. Je moet de tactiek kiezen die het beste past bij de beschikbare spelers.

"Het ontslaan van Kalezic, daar is Mathijsen volmondig tegen. Dat is volgens hem niet de juiste keuze. De ex-international wijst in het AD op het stappenplan en de visie die zijn overeengekomen. Van dat plan, dat nog een looptijd heeft van een jaar, is tot nu toe veel uitgekomen, aldus de technisch directeur."
In een eerdere uitspraak had Mathijsen juist gezegd dat er meerdere keren is geconstateerd dat de resultaten teleurstellend waren. En wat is er, ook gelet op de uitspraken van diverse spelers over Kalezic en hun onwil om met hem als trainer verder te gaan, nou opgebouwd als betrouwbare basis voor een succesvoller nieuw seizoen?

"Om de kritiek op één persoon te richten vindt Mathijsen niet terecht. ,,Je kan teleurgesteld zijn over de resultaten en de wedstrijd tegen Excelsior, dat zijn wij natuurlijk ook, maar er mag geen grens overschreden worden.''
Na deze onzinnige uitspraken van Mathijsen ben ik het met hem eens dat de kritiek niet alleen op Kalezic moet worden gericht, want hiermee heeft hij ook zichzelf een brevet van onvermogen gegeven. Dat had ik met zijn voorgeschiedenis niet verwacht, maar een andere conclusie is helaas niet mogelijk. En als hij werkelijk gelooft dat alle onvrede veroorzaakt is door de wedstrijd tegen Excelsior, dan heeft hij de hele tweede helft van het seizoen onder een steen geleefd.
14
Donderdag 6 juni 2024 om 15:29 uur

GroenGeelHart070

Dappere dodo schreef:

Laat ik 1 ding voorop stellen. Ik kom al ruim 30 jaar bij de club, maar ik heb me nog nooit zo voor joker voelen staan dankzij deze baggertrainer die in 2 wedstrijden 9 doelpunten tegen krijgt! 7 op Kralingen, de grootste nederlaag ooit in play-offs

Dat lag niet aan de spelers maar puur aan zijn dominante doordrammerij over 5-3-2 waar we simpelweg niet in konden spelen met deze spelers. Spelers kapot gemaakt, spelers op plekken gezet waar ze niet horen, dus nee: zolang deze trainer er zit ga ik niet achter de club staan! Ik heb zelfs voor het eerst in jaren spijt van het verlengen van mijn seizoenkaart. Tenzij hij alsnog vertrekt, dan ga ik echt weer volle bak erachter staan
5-3-2 is een mooi systeem als je daar de spelers ook voor hebt en dat was het manco.
Toch kon ik het me wel voorstellen de 1e helft uit ook zo te beginnen. Het voetballende Excelsior tegenhouden en een plaagstootje uitdelen om vervolgens de 2e helft vol druk erop te zetten met 4-3-3, net zoals thuis. Maar door zoveel persoonlijke fouten al snel al die tegengoals om je oren krijgen pfff.
Het vertrouwen was misschien wel zo groot dat dit de scherpte aantastte
0
Woensdag 5 juni 2024 om 09:47 uur

opper

R.E. schreef:

Dat sprookje dat er nog met o.a. Veerman gesproken zou worden, diende alleen maar om te verbloemen dat Veerman Kalezic natuurlijk nooit van z'n leven nog als trainer wil hebben. En ook dat zogenaamde tweejarig project kan naar het land der fabelen verdwijnen als er zo ontzettend weinig overblijft van de selectie van het eerste jaar. Nee, er staat ons (zolang Kalezic trainer blijft) wéér een verloren jaar te wachten. Het enige waarnaar we dan vooruit kunnen kijken, is dat we na het komende seizoen absoluut van Kalezic af zullen zijn.
Tenzij we veel spelers gaan verkopen blijft het grootste deel van de spelers die in de basis stonden gewoon. Van de basis 11 tegen Excelsior verliezen we alleen Marsman, Siereveld en Veerman. Alleen die laatste ga je missen en we hebben Schalk nog die er ook 15 kan maken.
4
Dinsdag 4 juni 2024 om 09:15 uur

ADO079

Baas naar Fortuna. Zo zullen de meeste Excelsior spelers wel naar (onderkant) eredivisie gaan.
2
Dinsdag 4 juni 2024 om 08:35 uur

Tuurke63

leegloop dreigt bij Excelsior. Daar lopen een paar goede spelers rond.
1
Maandag 3 juni 2024 om 19:34 uur

Advertentie

Edwin Post

Kunnen we a.u.b. ophouden met Duijvenstein kreeg rood en was dus persoonlijk verantwoordelijk voor de afgang in Breda en uiteindelijk ook voor de degradatie van Excelsior. We hadden zelf ook zo’n speler namelijk Assante maar eindelijk ziet het ernaar uit dat hij weggaat hij is net als Duijvenstein olie dom en zeer onbeheerst zodra er echt druk komt te staan op een wedstrijd. Wat zullen ze een spijt hebben in Rotterdam dat ze deze speler hebben overgenomen van Almere.
3
Maandag 3 juni 2024 om 16:23 uur

BLEISWIJK-1

GroenGeelHart070 schreef:

Zou wel een stunt zijn, kan zomaar met rechterrijtje ED mee. Loopt zijn contract af dan?
1 probleem.. hij is verdedigende en/of centrale middenvelder. En je weet wie Kalezic als 1e op papier zet. Daarnaast is Vlak voor zo'n 6 ton gekocht
Z'n contract loopt niet af. Maar ik kan me wel voorstellen dat hij even klaar is met Ajax. Was uitgeleent aan Excelsior, maar moest in de winterstop van Ajax terugkomen. Maar heeft uiteindelijk nul kansen gehad.

Als ik gisteren Goudmijn zag. Dan denk ik.....zulke spelers hebben we nodig.
4
Maandag 3 juni 2024 om 15:51 uur

Nu online

Lellow, DH070, Peter87, Bleek, ADO079 en 118 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie