Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: gek

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Brian

Het duurt nu wel weer lang voordat er wat is geregeld door joris ...
En dan weet ik wel dat je afhankelijk bent van of je eredivisie speelt of in de kkd maar dat er helemaal nog niks binnen is buiten een transfervrije verdediger dat is toch wel een beetje apart te noemen.

En dan vraag ik me toch af of er een hoop spelers niet willen komen door kalezic tegenwoordig kennen een hoop spelers elkaar toch ook wel via via ...

Hoorde laatst ook in de podcast de eerste de beste van oa Joop Buyt dat die Anco Janssen , Kalezic ook wel een gek vond.

Maar ook dat zo'n jongen als Ideho nog niet verlengd heeft zeg me toch wel wat want als dat 1 van je prioriteiten is dan had dat toch al lang gebeurd kunnen zijn ?

Hoop dat er toch wat spelers qua niveau komen maar nog een paar suggesties?
1
Woensdag 10 juli 2024 om 17:53 uur

Bleek

DenHaagFC17 schreef:

Heb je hier voorbeelden van?

Want buiten eigen jeugd en een tipje van Kees Jansma hadden wij amper dit type spelers. Daarnaast hebben er buiten die 4 (Verhoek, Immers, Janmaat en Toornstra) geen spetterende transfers plaatsgevonden in zijn tijd. Ook is meerdere seizoenen verlies geleden op transfers (denk aan het jaar dat we Milic kochten voor ruim 6 ton).
De voetbalwereld zit gewoon niet zo in elkaar. Een optie voor 1 jaar zie je nog wel eens, maar spelers met ambities en perspectief tekenen dat in de basis niet. Ook in de vd Kallen tijd niet.


Maar een ondernemen is het zeker. Ik ken hem namelijk vooral als de man die jarenlang alles wat mogelijk was vanuit de club aan zn eigen bedrijven uitbesteedde. Zn "legacy" is gebouwd op 1 top jaar, niet meer en niet minder
Gek he als je eigenaar bent van een club dat je dan andere bedrijven in je portefolio koppelt aan elkaar. Dat is echt het eerste wat ieder weldenkend mens zou doen.

Even uit mijn hoofd had cherry in de tijd zo’n contract met eenzijdige optie.

Maar goed ik ben geen voorvechter van VD Kallen hoor. Die had ook zijn narigheden.. Met alle jokers die we gehad hebben spant dat hondenhok wat er nu zit wel de kroon met der 1ADO..
7
Dinsdag 9 juli 2024 om 20:20 uur

grijze gek

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Gaat Ideho wel verlengen?
Aan het eind van vorig seizoen sprak Joris Mathijsen de wens uit om het contract van Joel Ideho te verlengen.
Lees het nieuwsbericht
Ik vind het niet gek dat hij twijfels heeft, die heeft genoeg gehoord en gezien van Kalizec in de kleedkamer
4
Dinsdag 9 juli 2024 om 18:59 uur

JP

ADO Den Haag: Het Clubbestuur wil Hockeypubliek

Nou, we hebben het weer voor elkaar, mensen. Het bestuur van ADO Den Haag heeft een briljant plan bedacht om onze geliefde club een frisse nieuwe uitstraling te geven. Ja, je leest het goed. Ze willen af van die rauwe Haagse supporters met hun hart op de tong en gaan voor een hockeypubliek. Ja, je weet wel, dat soort publiek dat stilletjes geniet van een wedstrijd terwijl ze aan hun chardonnay nippen. Want blijkbaar past dat beter bij de nieuwe visie van onze club. De visie dat ergens op papier staat maar nog niemand heeft gezien.

Ik kan het me al helemaal voorstellen. De bestuursleden zaten waarschijnlijk op een zonnig terras aan de Noordzee, overpeinzend hoe ze de club naar een hoger niveau konden tillen. “Weet je wat ADO nodig heeft?” zei de voorzitter, terwijl zij aan zijn biologisch verantwoorde latte macchiato slurpte. “Minder kabaal, meer klasse. We moeten ons richten op het hockeypubliek!” En iedereen aan tafel knikte instemmend, terwijl ze hun colberts rechtstreken en de laatste hap van hun avocado-toast namen.

Je ziet het al voor je: de nieuwe supporters van ADO. Geen geschreeuw, geen gejuich, maar beleefd applaus bij elke goal, gevolgd door een zacht gemompelde “Bravo!” en een slokje witte wijn. Vlaggen en sjaals worden vervangen door pastelkleurige kleding en design zonnebrillen. In plaats van gehaktballen, warme worst en biertjes uit plastic bekers, krijgen we nu biologische quinoa-salades en ambachtelijk gebrouwen kombucha. De geur van stadionworsten maakt plaats voor die van vers gebakken croissants. Heerlijk toch?

En de sfeer in het stadion? Die verandert natuurlijk drastisch. De harde kern, de fanatieke supporters die altijd hun longen uit hun lijf schreeuwen, maken plaats voor keurige gezinnen die netjes in de rij staan voor een selfie met de mascotte. Geen “Come on, The Hague!” meer, maar een beschaafd “Jolly good show!” bij een mooie actie. Het Haags Kwartiertje wordt vervangen door een kwartiertje meditatieve stilte, waarin iedereen even tot rust kan komen.

Het bestuur hoopt waarschijnlijk dat dit nieuwe publiek meer sponsorinkomsten genereert en de club in een positief daglicht stelt. Ze zien het al helemaal zitten: ADO Den Haag, de club met klasse. Maar laten we eerlijk zijn, wie houden we voor de gek? ADO is een volksclub, een club van en voor de mensen. Wij houden van onze ongepolijste, recht-voor-z’n-raap supporters. Die passie, die rauwe energie, dat maakt ADO juist zo bijzonder.

Dus, beste bestuur, als jullie dit lezen, bedenk dan even wat jullie echt willen. Willen jullie een club vol met brave, keurige toeschouwers die zachtjes klappen? Of willen jullie de ziel van ADO behouden, met de passie en het vuur van de echte Haagse supporters? Laten we hopen dat ze tot inkeer komen en realiseren dat ADO Den Haag geen hockeyclub is, maar een echte voetbalclub, met echte supporters die van hun club houden.

Want zonder die hart-op-de-tong supporters is ADO Den Haag gewoon niet hetzelfde. En eerlijk is eerlijk, wie wil er nou naar een wedstrijd kijken zonder dat heerlijke, ongefilterde Haagse commentaar? Dat maakt het voetbal toch juist zo mooi!
14
Maandag 1 juli 2024 om 13:49 uur

Langebach2

Tot nu toe nog geen contractverlenging van Coremans of nieuwe spelers.
Had wel iets verwacht. Dat de selectie pas begin september rond is, is niet gek.
0
Zaterdag 29 juni 2024 om 09:36 uur

Sprinkhaan070

Dappere dodo schreef:

Want? Ze speelde vast in de basis en scoorde elke week een 8 als beoordeling bij ons?
Hij bedoeld juist het tegenovergestelde. Dit soort jongens moet je vanaf wil je verder bouwen.

Voor Mathijsen lijkt het mij momenteel een moeilijke markt. Jongens die hij interessant vind zullen eerst hopen op een niveautje hoger en dat is natuurlijk niet gek.
2
Donderdag 27 juni 2024 om 20:09 uur

Advertentie

JP

Plannen en Geheimen bij ADO Den Haag: Wie houdt wie voor de gek?

Ach, ADO Den Haag. De club van het volk, de trots van de Hofstad. We staan er weer gekleurd op. Een lange termijn strategie, hoor ik jullie zeggen? Fantastisch! Maar wat heb je eraan als niemand weet wat die strategie eigenlijk inhoudt? Het lijkt wel een geheim dat strenger wordt bewaakt dan de formule van Coca-Cola.

Onze mevrouw Van Grinsven en directieleden heeft dus een prachtig plan voorgeschoteld. Althans, dat beweren ze. Want wat staat er nou eigenlijk in dat plan? Geen idee! Het blijft een goed bewaard geheim. Zelfs de spelers lijken niet op de hoogte te zijn. Ik zie ze al in de kleedkamer zitten: “Hé, heb jij dat plan gezien?” “Nee, jij?” En zo gaan we vrolijk verder, zonder enig idee welke kant we op gaan.
En dan hebben we nog de supporters, die trouwe zielen die elke week weer komen opdagen, weer of geen weer. Ze leveren informatie aan, tips, suggesties. Ze schrijven brieven, sturen e-mails, maken PowerPoint-presentaties. Maar wat doet de club daarmee? Juist, helemaal niks. Het lijkt wel alsof alles in een grote zwarte doos verdwijnt, nooit meer te zien of te horen.

De Technisch Directeur, laten we hem maar "Mister Mysterious" noemen, regisseert zijn eigen interviews. Je ziet hem al zitten, met een script in de hand, elke vraag en elk antwoord tot in de puntjes voorbereid. En daarna? Weg is hij. Verdwenen naar een tropisch eiland, de zonnebril op en een cocktail in de hand. Ondertussen staan wij hier, te wachten op enige vorm van communicatie. Maar nee hoor, geen enkel teken van leven.

Ondertussen blijven we dromen van die glorieuze terugkeer naar de Eredivisie. Maar laten we eerlijk zijn, met zoveel plannen en geheimen die niet worden gedeeld, ziet het er somber uit. We hebben meer kans om een schat te vinden in Scheveningen dan om de inhoud van dat mysterieuze plan te ontdekken.
Misschien is het allemaal een briljante zet. Misschien willen ze ons gewoon nieuwsgierig houden, de spanning erin houden. Maar laten we wel wezen, als we echt terug willen naar de top, moeten we open en transparant zijn. De supporters willen weten waar we naartoe gaan, wat de doelen zijn, hoe we die willen bereiken.

Dus, beste ADO, als jullie dit lezen vanaf jullie zonnige strandstoel, denk aan ons. Deel die strategie, laat ons weten wat het plan is. Want zolang wij in het duister tasten, blijft het een sprookje zonder happy ending. En we willen toch allemaal dat ene sprookje waarin ADO weer schittert in de Eredivisie?
Tot die tijd blijven we hopen en dromen. En wie weet, misschien zien we op een dag die Technisch Directeur weer opduiken, met het plan in zijn hand en een zongebruind gezicht. Tot die tijd, laten we het beste ervan maken en blijven lachen, want bij ADO weet je één ding zeker: saai wordt het nooit.
10
Dinsdag 25 juni 2024 om 11:37 uur

Eeuwig Den Haag

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Duidelijke plannen Ideho voor toekomst
Joel Ideho heeft duidelijke plannen voor de toekomst en daarin speelt ADO Den Haag ook een rol.
Lees het nieuwsbericht
Zou gek zijn als die dit zegt en niet de intentie heeft bij te tekenen, al zal er vast ook wel een gretige zaakwaarnemer achter zitten met andere belangen
0
Maandag 24 juni 2024 om 21:55 uur

Johannes

Lellow schreef:

Draait allemaal om beleid , je kan opleiden wat je wilt maar als je jeugd niet inpast kan je het inderdaad beter opdoeken.

We hebben bijna altijd te maken gehad met trainers waar de angst om te verliezen groter is dan talenten ontwikkelen.
Franken durfde dat wel. Daar kan je twee redenen voor aanwijzen: hij werkte al met de jeugd, dus kende de jongens. En ook belangrijk: geen budget. Het was een wonder dat Verheijdt gehaald kon worden.

De eigenaar zou dus bij opvolging van Kalezic (ik leg nog steeds te dromen) moeten kijken of er een gediplomeerde trainer rondloopt op de Aftrap. Lee?
Daarnaast gewoon even hand op de knip als de basis staat. Spelers huren voor op de bank is best gek als je erover nadenkt.
2
Zondag 23 juni 2024 om 23:08 uur

Kees

Oranje is met vier punten al bijna door. Hoe kan dat?

Het moet gek lopen, wil Nederland nog worden uitgeschakeld in de groepsfase. Oranje heeft al vier punten en zelfs als Nederland dinsdag van Oostenrijk verliest, is de kans groot dat Oranje hoe dan ook als een van de beste nummers drie doorgaat.

Bij ruim verlies tegen Oostenrijk moet Oranje kijken naar wat er in andere groepen gebeurt in de laatste speelronde van de poulefase.

Er is een kans dat Nederland maandagavond al zeker is van de achtste finales. Als de nummers drie van groep A en groep B maandagavond op minder dan vier punten eindigen, is Oranje zonder te spelen al zeker van de knock-outfase.

Als Schotland zondagavond in groep A niet wint van Hongarije en Albanië maandagavond niet wint van Spanje, staat Nederland al in de achtste finales.
4
Zondag 23 juni 2024 om 15:19 uur

Nu online

Franky, Vak_W, Alle ballen op Jort, S.upporter, Lellow, Jurriën, FC Den Haag!, Alexander en 96 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie