Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Ooievaar

Dit seizoen is het overleven geblazen. Het is niet anders. Waarom Goppel weg moest is mij totaal onduidelijk. Die Bilal bakt er niets echt helemaal niets van. Nieuwe spelers worden gehaald om vervolgens niet opgesteld te worden. Dat is een logica die mij ontgaat. Puur paniekvoetbal dus.

Maar wel jongens op blijven stellen die het niet meer kunnen brengen, althans een heel seizoen. Immers, Meijers, Zwinkels en dan ook nog de uiterst beperkte Beugelsdijk. Die jongen kan er gewoon niet zo veel van, daar kan hij natuurlijk niets aan doen. Maar wel langdurige contracten geven, wat een beleid.

De trainer is ongeschikt voor dit niveau, dat bewijst hij keer op keer. Tactisch heel zwak, en vaak een verkeerde bezetting, waardoor men maar 1 kant op kan. En dat is achteruit.

Feyenoord stelt weinig voor, maar het is tekenend dat die jongens er doorheen kwamen alsof ze door een warenhuis liepen. 3-2 is een belachelijke uitlslag. Gelukkig maar. Het is zaak om 3 nog zwakkeren onder ons te houden. Wat een -wan- beleid.

Een andere trainer kan hier meer uithalen, als dat Fons dat doet.
Nogmaals ik weet ook wel dat ik dezelfde boodschap verkondig, maar het is gewoon uitkijken geblazen. Het is niet anders..

Maar de fans hebben voor zoveel goodwill gezorgd gisteren. Dat is werkelijk fantastisch. Ook het feit dat AZ haar thuis bij ons heeft gevonden doet de club veel goed.

Dus laat nooit meer één of andere oetlul verkondigen dat het aan de supporters ligt.

Werk ze allemaal...
Maandag 16 september 2019 om 09:41 uur Quote

Corleone070

Ik zou graag van de mensen die Goppel zo graag weg wouden hebben weten wat het verschil is tussen hem en Ould-Chikh behalve dat de 1 3 minuten later wordt gewisseld dan de ander. Goppel had nog snelheid wat die Bilal toe te voegen heeft? Kortom zonde van het geld. Had dat geld lekker gebruikt om Pinas een verbeterd contract voorstel te doen
Maandag 16 september 2019 om 00:21 uur Quote

Corleone070

123456789 schreef:

Lekker dan, weet die ould chikh dat ie op voetbal zit, niet op worstelen.??
Hebben we een worstelaar ipv iemand die alleen maar hard kan rennen is het nog niet goed. Wat een verademing die Ould Chikh echt velen malen beter als Goppel, het talent, de snelheid, de balcontrole het spat er allemaal vanaf.
Zondag 15 september 2019 om 14:51 uur Quote

Jordy

''Haagse Tsaar'' schreef:

Hij valt al tijden op, ook tijdens de Gold Cup. Ik denk dat 5 ton een reëel bedrag is. Als hij voor 1,5 jaar bij zou tekenen. Dan heeft hij nog 2 jaar te gaan. Wat dacht jij dan, 1 of 2 ton? Hahaha.
Ja zoiets. Maar van mij mogen ze hem wel verlengen hoor, zeer nuttige speler om erbij te hebben. Zeikt nooit en beter dan Lorenzen of Goppel naar mijn mening. Heeft ook geen hoog salaris. Maar ik kan niet bedenken dat een club (zeker niet uit Nederland) geld voor hem gaat betalen. Is alleen maar een interessante speler voor clubs in het rechter rijtje of Jupiler clubs en die betalen geen 5 ton.
Woensdag 11 september 2019 om 12:41 uur Quote

Advertentie

slash070

Van As vertelde niet dat hij en Groenendijk mee wilden beslissen over wie de nieuwe directeur moest worden, maar dat hun niet om een mening werd gevraagd. Toen Van As, Groenendijk en Heesen kwamen was er ook al een enorme bende, zowel financieel als technisch en organisatorisch. Niet dat hun toen alles op poten hebben gezet, maar denk dat hun dus beter zicht hebben wat er van een ADO directeur wordt gevraagd om dat te verbeteren en in de toekomst te voorkomen, ipv bv een Melkert.

Groenendijk verteld hoe hij alles ervaart, niks mis mee. Hij is zeker geen top trainer, verre van dat, maar heeft er alle recht toe om zijn mond open te trekken als er weer beloftes zijn terug gedraaid. Hij wordt immers wel op de resultaten beoordeeld en ook veroordeeld dalijk. Zou zo maar kunnen zijn dat Manders na de rechtszaken zijn tijd passief heeft uitgezeten in afwachting van wat beters, zoals hij nu heeft gevonden bij de KNVB. Dat Groenendijk zegt dat hij niet weet wat UVS met ADO wil loopt vanaf de overname al als een rode draad door de club heen, bij wie er ook directeur of trainer was en is.

Dat er sportief beter gepresteerd moet worden met beter veldspel, ondanks 2x linkerrijtje, omdat we de 10de begroting hebben valt ook maar te bezien, want hoeveel is er daadwerkelijk bestemd voor de selectie daarvan. Fc Twente had vorig jaar bijvoorbeeld in de KKD een totale begroting van rond de 20 miljoen, ging een kleine 4,5 miljoen van naar de selectie omdat er beslist gepromoveerd moest worden. https://bit.ly/2lzQGHD
Twente niet belangrijk, maar ik denk dat wij bij lange na niet aan zo`n spelersbudget komen. Onze begroting gaat blijkbaar naar alles en iedereen maar minimaal naar de selectie.

Lijkt er op dat Wang nu financieel probeert te redden wat er te redden valt voor UVS. Verkeerd bezuinigen op de selectie met alle risico`s van dien voor ADO, en aan de andere kant speelt geld geen rol door onnodige uitgaven, zoals al begon met de boete aan Vd Kallen wegens te laat betalen, rechtzaken, juristen,onderzoekcommissies etc. En zelfs ook nu nog met een onderzoeksbureau naar de gang van Melkert.

Nu is Hamdi aangesteld door Wang als nieuwe directeur, net zoals Manders eerder. Maar nog steeds geen statement van wie dan ook, met `we gaan het zo en zo doen, omdat we dit willen bereiken`. Gewoon weird allemaal. En wij ons maar druk maken op internet omdat een Goppel met z`n harses naar beneden rent, en we geen creatieve nummer 10 hebben zoals de amsterdammers in de eredivisie hebben.
Zaterdag 7 september 2019 om 10:50 uur Quote

Langebach2

Er was duidelijk geen budget meer. Van As heeft heel creatief met de huuropbrengst van goppel, die Bjelica voor de breedte als extra linksback erbij gehaald. Zonder knaken kan je niks. Cibicki moet als opvolger worden gezien van El Khayati of wellicht zien ze Goossens als
vervanger.
Dinsdag 3 september 2019 om 07:52 uur Quote

DHFC070

jajoh schreef:

Klinkt zeker goed. En los van of hij Meijers wel of biet uit de basis speelt. Het is goed dat er nu ook concurrentie op die plek is. Kan Meijers alleen maar beter van worden denk ik.
Dus dit!
Mijn langspeelplaat, ben geen fan van spelers huren en ken de beste jongen niet maar als er iemand teveel zeker is van zijn plek en daardoor (on)bewust scherpte mist is het Meijers. Goed dus dat er achter hem nu concurrentie is want Gorter kun je niet serieus nemen.
Er is geen rode cent dus kom je automatisch bij de afdankertjes of huurspelers uit. Dat is helaas de positie waar we in zitten en is ook een beetje een negatieve spiraal. Zolang je geen rode cent hebt om te investeren om ook maar een kleine transfersom te betalen ga je hier ook niet uitkomen. Pas bij een verkoop van Kanon, Pinas of v.Ewijk voor +2 miljoen of andermaal een flinke Chinese injectie kun je deze negatieve spiraal omkeren.

Goppel verhuurd aan MVV is alleen maar positief voor in de eerste plaats die jongen zelf. Heeft gewoon een specifiek wapen met zijn snelheid waar veel andere spelers jaloers op kunnen zijn. In de voorbereiding leek het erop dat hij progressie had gemaakt maar die eindpass is nog erger dan bij Hooi... helaas. Denk dat hij een basisplaats afdwingt daar en een redelijk seizoen draait waarna hij gratis naar MVV mag vertrekken.

Btw kan me niet voorstellen dat ze niet nog een creatieve middenvelder gaan halen in de laatste 4 uur. Dynamiek op het middenveld is echt 0,0 met allemaal dezelfde type spelers.

Morgen eindelijk die transferdeadline en dan kunnen we een eindoordeel gaan vellen.
Maandag 2 september 2019 om 20:02 uur Quote

GreenYellowTheHague

Sjaak007 schreef:

En is Wouter er al?
Lucky dat Goppel weg is dan... Thijmen en Wouter gaat echt niet, meer iets voor HBS
Maandag 2 september 2019 om 19:31 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Thijmen Goppel naar MVV
Thijmen Goppel speelt de rest van het seizoen bij MVV.
Lees het nieuwsbericht
Maandag 2 september 2019 om 13:23 uur Quote

Thommetjsh

goppel naar mvv
Maandag 2 september 2019 om 13:17 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

R.E., langnek, lernst, Alfista60, adorob, jajoh, Vak B, FC Jeff, Superjantje en 55 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
3-2
15 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
22 september 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 5 - 13
2 PSV 5 - 13
3 FC Twente 6 - 12
4 Vitesse 6 - 11
5 AZ 5 - 10
6 FC Utrecht 6 - 10
7 Feyenoord 5 - 9
8 Willem II 6 - 9
9 VVV-Venlo 6 - 9
10 Heracles 6 - 8
11 Sparta R'dam 6 - 8
12 PEC Zwolle 6 - 7
13 Heerenveen 6 - 6
14 ADO Den Haag 6 - 6
15 FC Groningen 5 - 4
16 FC Emmen 6 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 RKC Waalwijk 6 - 1