Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: graafschap

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Dappere dodo

GroenGeelHart070 schreef:

Kan iemand een beeld schetsen van de situatie in het uitvak?
Wat bekend is (en zwaar veroordeeld wordt) is dat een klein groepje supporters meerdere mede-supporters dwong het vak te verlaten en met de bussen terug te gaan en dat er vuurwerk op het veld is gegooid. Vergeet ik dan iets?
Nee je vergeet niks, zo is het en niet anders! Het stelde eerlijk gezegd niet zo heel veel voor. Het was meer een soort vulkaanuitbarsting bij sommige supporters die het ineens helemaal zat waren en daarom met harde hand wilde regeren om de andere supporters er vanaf te krijgen. Er is nog een vlag of iets in de fik gestoken, verder weinig te beleven.
Ik vind het ook allemaal zwaar overtrokken, ook als je het vergelijkt met wat de Graafschap bij ons deed! Die hoefde ook niet weg uit het vak, maar het grote verschil is toch wel dat wij zelf van het vak af wilde gaan.

Saillant detail is zelfs ook nog dat ze de pyro actie van de Graafschap maar wat graag bij Espn gebruiken om promotie te maken voor de play-offs op de socials… heel krom allemaal en duidelijk weer roeptoeteren dat het bij Den Haag allemaal zooooo erg is… echt waar, geloof me, er is echt niet heel veel gebeurd! Als je zegt van wel: was je er niet bij of ben je een sensatie zoeker
2
Vandaag om 15:43 uur

Bolskie

Mr.070 schreef:

Dit schetst al jarenlang de elende bij onze club, supporters die denken dat ze alles maar kunnen doen. Het is van de zotte dat de veiligheid van andere mensen in het geding komen van zulke mensen.

Ik ben bang dat wij de eerste club gaan zijn die de eerste 3 wedstrijden (minimaal) zonder publiek gaan spelen én een heel seizoen geen uitsupporters mogen meenemen.
Waarom? Voor een paar sterretjes op t veld, dat was niets vergeleken de graafschap
1
Vandaag om 15:37 uur

fcdh-middennoord

JvDH schreef:

Poe poe nou nou. Wat vuurwerk en wat duw- en trekwerk.
Word hier gedaan alsof er iemand is geëxecuteerd..
Waarom niet zo fel reageren als je door Naat en Darije al tijden in je gezicht word gespuugd.

Als men t vak verlaat na de zoveelste wanprestatie moet je solidair zijn aan elkaar en gewoon eraf lopen ipv stug blijven staan en te accepteren wat deze leiding de supporters aan doet.
Huilende kinderen omdat er wat geduw is? Kom ff op. Dan is de ouder verantwoordelijk, t kind is kennelijk niks gewend is. Welkom in Den Haag, de wereld buiten die iPad.
Met jongens die opgevoed zijn met straat hardheid ipv de hedendaagse fluwelen handschoen.
echt zo, er zijn 6 blinkers ofzo gegooid, meer niet. De graafschap stak ongeveer 6 kilo aan duits vuurwerk af maar dat was 'mooi'
6
Vandaag om 11:53 uur

James

Heb alles vanaf TV moeten volgen, wat er op TV te zien was viel het allemaal reuze mee met dat vuurwerk en onrust. Ik weet dus niet wat er gebeurd is wat niet te zien was. Ik vond het vuurwerk en actie van de Graafschap veel meer om de kranten en televisie te halen.
3
Vandaag om 11:29 uur

kako

Zondagochtend 5.00 uur, kan niet meer slapen, is het mijn dagelijkse ritme of is het omdat ik zo heb liggen woelen in bed, de hele nacht een beetje “unheimisch” gevoel. Stap mijn bed uit richting mijn koffie en kook er maar een eitje bij, een zacht gekookt eitje, moet gelijk aan gisterenavond denken, Kalezic, is in mijn ogen ook een zacht gekookt eitje. Hoe kon het toch zo vreselijk mis gaan?

Halverwege het seizoen hadden we het nog in eigen hand al zaten er toen ook al wedstrijden bij die niet om aan te gluren waren, maar omdat de meeste ploegen ook punten lieten liggen viel het allemaal nog wel mee. Oké, de eerste twee wedstrijden moest het team nog vorm krijgen omdat her en der nog spelers vandaan moesten komen maar in september / oktober liet de ploeg al weer acht punten liggen middels vier gelijke spelen tegen zwakkere broeders. Een bekerwedstrijd in Noordwijk ging ook nog maar net goed via de kleinst mogelijke overwinning.

Vervolgens was Jong PSV zo aardig om ADO op mijn verjaardag te laten winnen maar van de vijf daar opvolgende wedstrijden weer twee nederlagen, twee gelijke spelen en maar een overwinning op Jong Utrecht. De opleving kwam met een overwinning op NAC thuis en een bekeroverwinning op Sparta terwijl de laatste wedstrijd voor de winterstop Jong AZ nog op een nederlaag werd getrakteerd.

De positie op de ranglijst zorgde er voor dat promotie nog steeds in eigen hand lag. De andere ploegen lieten ook zat punten liggen. Tot aan de winterstop speelde ADO in ieder geval herkenbaar voetbal, raakte op elkaar ingespeeld en haalde het de meeste punten na een achterstand ( 27 ) Analisten wisten het zeker en de supporters toch ook, dit moest promotie op kunnen leveren.

Daarnaast zal de eigenaar gedacht hebben, poeplap trekken, want met een paar versterkingen moest een plek bij de eerste twee toch zeker mogelijk zijn. Eerst werd er een keeper gehaald ( ? ), mocht Timothy maar weer eens terugkomen op het oude nest, want we hadden een leider nodig achterin en werd Vlak als duurste aankoop ooit gepresenteerd. De keeper ( dat was toch bekend ? ) was en bleek een chaotische en onrust zaaiende en geen punt pakkende Messi fan. Vlak heeft na zijn doelpunt alleen nog maar in de weg gelopen en Timothy was tot aan zijn blessure ook verre van gelukkig, maar waarom gehaald, we hadden toch Sürmeli, waarvan het zacht gekookte eitje zei dat die altijd moest spelen door zijn ervaring?

Na de winterstop ging het vreselijk bergafwaarts. Er werd bijna niets meer gewonnen, ja de bekerwedstrijd in Maassluis met de hakken over de sloot maar de volgende ronde tegen NEC waren we kansloos, het voetbal verder leek nergens meer op. De coach maakte de spelers niet beter, ze gingen stuk voor stuk slechter spelen, het zelfvertrouwen was helemaal weg.

Na de bekernederlaag tegen NEC moest ADO nog veertien competitiewedstrijden spelen. Daar werden er maar vier van gewonnen. Henk bleef nog wel zijn doelpuntjes meepakken maar daar was ook alles mee gezegd. Na de nederlaag tegen Groningen ging ons zacht gekookt eitje het een en ander uitproberen, hij ging 5-3-2 spelen, nou nou, het was niet meer om aan te zien. Spelers die eigenlijk zouden moeten spelen zaten op de bank, spelers die hopeloos uit vorm waren liet hij gewoon staan en spelers werden op de verkeerde plek gezet. De man was echt de weg kwijt maar mocht van Joris gewoon doorgaan, wat Naat er van vond geen idee, die was met een 100 dagen plan bezig of zo en zag ik alleen maar de burgermeester een bakkie pleur geven tijdens het uitbrengen van ons mooie dikke ADO jubileumboek.

Kalezic werd een karikatuur van zichzelf, kraamde de meeste onzin uit en je zag en hoorde ( Ideho ) dat zijn spelers hem ook niet meer snapte. Kalezic zelf snapte het wel en legde nog maar eens uit dat hij aan het zoeken was naar de beste ploeg voor in de NC, het seizoen was bijna klaar maar de trainer wist nog niet hoe
hij het meeste rendement uit zijn team kon halen. Onbegrijpelijk, hij probeerde van alles, zette Henk zelfs op de bank, Ideho werd als wingback neergezet en de keeper zorgde er voor dat er totaal geen rust in de verdediging zat. O ja, hij ging ook nog besloten trainen, tuurlijk, de concurrentie mocht niets zien van wat hij uit de hoge hoed ging toveren.

Gelukkig was De Graafschap zo slecht dat daar nog een overwinning behaald werd maar thuis met zijn 5-3-2 was het wederom met de hakken over de sloot.

Wat ik miste was een trainer die, net als Francken, zijn team kon ophitsen in de juiste zin van het woord, oftewel schuim op die bekken. Maar in plaats daarvan liep men er bij alsof men hoopte dat het seizoen snel afgelopen zou zijn. Nou dat zou het ook. Trauma ploeg Excelsior kwam als nummer zestien van de Eredivisie op bezoek. Ondanks de kansen van ADO werd het een kleine nederlaag en mocht Excelsior van geluk spreken dat het met een overwinning naar Kralingen kon terug reizen.

Kalezic wist het zeker, ADO had haar beste wedstrijd gespeeld en ging vol vertrouwen naar wedstrijd nummer twee. Nog even deze horde pakken en dan zou via NAC de doelstelling gehaald kunnen worden.
Het trauma van Excelsior van 29 mei 2022 werd niet weggepoetst maar er kwam gewoon een tweede trauma bij, die van 25 mei 2024. Na een goede start, hahaha, dat kan dan maar maximaal twee minuten zijn geweest, keek men al weer tegen een achterstand aan. Waem liet zijn man weer eens lopen, Marsman lag al weer op de grond zodat een stiffie gegeven kon worden en de koppen gingen hangen. Jort van der Sande die geen schim meer was van de Jort van het begin gaf Excelsior de kans op de twee nul. Het zacht gekookt eitje zat er bij en keek er naar ( al liet hij al snel zijn hoofd overduidelijk in zijn twee handen rusten als teken van capitulatie ).

Dat het trauma uitliep op een 7-1 eindstand was vreselijk. Erger vind ik het dat een bestuur een trainer zo zijn gang heeft laten gaan zonder ingrijpen. De man was al maanden de weg kwijt. Na afloop had hij het ineens over een twee jaren plan en was hij trots op waar zijn ploeg nu stond. Ach ach, waar hebben we dit toch aan te danken. Helaas lieten “wij” ons weer eens van onze slechtste kant zien door net als De Graafschap vuurwerk op het veld te moeten gooien. Dat men nog steeds niet begrijpt dat als “wij” dat doen dit veel erger op de samenleving overkomt dan wanneer die superboeren dat doen is jammerlijk.

Naat gaf een statement op ESPN waarop ze alle supporters van ADO met de grond gelijk maakte en gaf aan dat keiharde actie zou volgen. Fijn, hoop dat ze woord houdt maar een vraag heb ik wel aan haar…..waarom nam je niet samen met Joris een statement in tegen Kalezic? Man had allang ontslagen moeten worden. Dan had het nieuwe hoofdstuk aan ons mooie Jubileumboek er heel anders uit gezien.

2024 – 2025 nieuwe kansen, we blijven ADO toch wel trouw, zeker zo lang we blijven bestaan. Hopelijk volgend seizoen met een andere trainer, voor comedy ga ik wel naar het theater. Ik wens u sterkte met het verwerken van dit nieuwe trauma.
33
Vandaag om 08:50 uur

John Wright

Sprinkhaan070 schreef:

Ze heeft gezegd dat het een schande is van de supporters en dat dit keihard zal worden aangepakt. Puur en alleen voor de camera gekomen om een statement te maken naar de supporters. Ik vraag mij dan wel af, wat is het verschil met wat De Graafschap bij ons deed en onze supporters nu bij Excelsior. Ook snap ik dat je niet naar andere moet wijzen maar wat zij bij ons deden ging toch wel een stapje verder toch? Of mis ik iets?
Ach ach ach, deugen voor de bühne. Madam had samen met " Joor" even wat eerder bij de technische staf moeten ingrijpen. Had je dit nu niet gehad want de selectie heeft mogeljjkheden zat. En waar was get keihard ingrijpen bij die idioten van de graafschap
5
Gisteren om 23:30 uur

Advertentie

Ran1972

Sprinkhaan070 schreef:

Ze heeft gezegd dat het een schande is van de supporters en dat dit keihard zal worden aangepakt. Puur en alleen voor de camera gekomen om een statement te maken naar de supporters. Ik vraag mij dan wel af, wat is het verschil met wat De Graafschap bij ons deed en onze supporters nu bij Excelsior. Ook snap ik dat je niet naar andere moet wijzen maar wat zij bij ons deden ging toch wel een stapje verder toch? Of mis ik iets?
Als dat echt zo is dan verbaasd het mij niets dat ze niks heeft gedaan aan debacle Kalezic. Graafschap komt met een arsenaal aan vuurwerk doodleuk binnenwandelen en dat wordt ook nog als ‘prachtige sfeer actie’ neergezet! Wij zijn weer het makkelijke prooitje als bliksemafleider voor eigen falen van directie wat betreft trainer staf en aankopen winterstop. Hele seizoen gedragen we ons ondanks de ellende na de winterstop. De P leuris voor ze, ik ben blij dat er eindelijk een tegengeluid kwam vanavond.
13
Gisteren om 23:21 uur

Sprinkhaan070

frans swa schreef:

wat dan
Ze heeft gezegd dat het een schande is van de supporters en dat dit keihard zal worden aangepakt. Puur en alleen voor de camera gekomen om een statement te maken naar de supporters. Ik vraag mij dan wel af, wat is het verschil met wat De Graafschap bij ons deed en onze supporters nu bij Excelsior. Ook snap ik dat je niet naar andere moet wijzen maar wat zij bij ons deden ging toch wel een stapje verder toch? Of mis ik iets?
2
Gisteren om 23:13 uur

Mr.070

Gewoon een overtreding, manschot! Ook de visie van de KNVB is duidelijk na de gegeven strafschop van De Graafschap en de vele gele kaarten thuis tegen ze.
1
Gisteren om 20:17 uur

nulzeventig

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Puntensysteem voor kaarten uitwedstrijden'
Bij ADO Den Haag wordt gepraat over invoering van een puntensysteem bij de kaartverkoop voor uitwedstrijden.
Lees het nieuwsbericht
Wat een onzin. iedereen heeft met zoveel recht. En zeker als scc houder. Tegen graafschap uit waren er zelfs kaarten over. Uit vak is al jaren niet vol geweest. Maar je kan wel overal llezen wie er nu geen kaart heb pffff Die denken dat ze Jezus zijn. Die voelen zich boven andere mede supporters verheven. Heel eng en walgelijk dat. Mooi dat het anderen wel geluk is om snel kaart te regelen
5
Vrijdag 24 mei 2024 om 23:56 uur

Nu online

sanndraa, Bolskie, Haagse Haas, DHFC070, Eeuwig Den Haag, Langebach2, Dappere dodo, Madmax, JoostJ, Max, Joo070, Marcie, kojak1, Mr.070, Haagse070_, Rooie91, LemonHaze, 071_ADO en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26