Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Bollie74

ENW02 schreef:

Misschien een echte keepers trainer ipv deze zou wel kunnen werken denk ik.
Ben ik totaal met je eens. Want de huidige maakt de keepers niet beter. Kijk wat er met Groothuizen is gebeurd. En nu met Koopmans. Als ze gewoon de afspraak hadden gemaakt over 2 mensen bij de palen, dan waren sowieso 2 goals niet gevallen afgelopen dinsdag. Zal best een aardige man zijn de huidige keeperstrainer, maar het beter maken van keepers is hem nog niet gelukt de afgelopen jaren. Eerder een achteruitgang dan een vooruitgang helaas.
Vrijdag 14 februari 2020 om 11:54 uur Quote

Advertentie

ADOHARRY

Bert schreef:

Ik kan wel wel meer slechte wedstrijden naar voren halen. Kijk eens naar de uitslagen houdt bijna nooit zijn doel schoon.

Vond jij hem tegen Ajax goed nou ik niet. Nogmaals Keepen is een ervaringsvak.
Gelukkig had hij de eerste seizoenshelft ook zo’n fantastische verdediging voor z’n neus. Had idd een mindere wedstrijd tegen U maar is op het moment voor ons de beste optie in het doel. Zwinkels wordt te oud om iedere week nog op dit niveau te presteren en is ook blessuregevoelig. Krijg je een soort Russisch roulette in de goal om de zoveel weken als je voor hem kiest. Moet je ook niet willen. Een degelijk elftal begint bij een betrouwbare keeper die gewoon iedere week speelt en dat is Koopmans op het moment. Ze zijn in ieder geval allebei beter dan die hete krokettenvanger Groothuizen en die grabbelaar uit Litouwen Setkluts want die konden er allebei echt helemaal niets van.
Donderdag 30 januari 2020 om 23:58 uur Quote

Petah

Red schreef:

Zo slecht is Beugelsdijk anders niet in zijn gehele periode. Ja, nu deelt hij mee in de algehele malaise. Schop onder hun hol en alles gaat weer vooruit. Hij is gewoon een redelijke verdediger voor ons. Zou toch wat krediet moeten hebben opgebouwd, in elk geval ten opzichte van spelers die het gevoel nooit hebben aangekund.

Verder zal die persoonlijke vendetta van je tegen mij me verder aan m`n reet roesten hoor, maar het is me wel opgevallen. Laat ik het erbij laten dat ik jou en zeker onze club een fantastisch jaar toewens en jou verder ook een genoegdoedende dag.
Heb geen vendetta tegen jou hoor maar meer tegen mensen die constant die Haagse troep wie al jaren niks anders doet als falen het hand boven het hoofd houden

Immers beugel bakker zwinkels

Enige wat voor zwinkels en beugelssijk spreken is dat die nog kwa karakter prima zijn
Maar zwinkels is bijv afgelopen seizoen nog slechter als Groothuizen geweest maar goed hand op ze hoofd
Beugelsdijk maak al jaren fout op fout op fout en ik roept dit ook al jaren

Maar goed Haags leuk uithangbord goed karakter

Maar immers heeft voor ze verlenging de boel gewoon zitten muiten en heeft welgeteld 1 seizoen lekker gedaan
Vrijdag 10 januari 2020 om 13:21 uur Quote

JB

Jurriën schreef:

Is inderdaad Lerby. Deze zitten in zijn stal: https://www.transfermarkt.nl/essel-sports-management/beraterfirma/berater/604

Zit niks betaalbaars tussen lijkt mij.
Zie 3 mogelijke kandidaten op het lijstje staan die een versterking van de (concurrentie in de) selectie zouden kunnen zijn:

Adam Lundquist (LV)

Laros Duarte (CM)

Indy Groothuizen
Vrijdag 10 januari 2020 om 07:18 uur Quote

pajam

JB schreef:

Als dit de heersende mening is, dan snap ik een hoop andere shouts niet.

Er worden hier voortdurend spelers afgebrand die op hun positie een (veel) betere prestatie leveren. Laat die spelers dan ook met rust.
Want dat zijn dan in vergelijking met Koopmans meer dan uitstekende spelers voor onze club.

Maar kennelijk krijg je bonuspunten als je met veel spektakel naar de hoek zweeft. Ongeacht of je de bal uit je doel houdt of niet.... :bang:
In land der blinden, is 1 oog Koning.

In vergelijking met SetPRUTS, Groothuizen, Haverkotte en inmiddels toch wel langzaam geworden Zwinkels, is Koopmans de minst slechte denk ik.

Frustrerende is hoeveel goede keepers we zomaar tussen onze vingers door hebben laten glippen : (
Dinsdag 5 november 2019 om 08:03 uur Quote

Hoihoi

Groothuizen jin Denemarken 13duels, 6 tegendoelpunten en 8 cleansheets. Super keeper
Maandag 4 november 2019 om 19:39 uur Quote

Corleone070

Ooievaar schreef:

Wellicht kan die beter gaan volleyballen. Die jongen kan er helemaal maar dan ook totaal niets van. Je kan beter met 11 man gaan voetballen en een jas in de goal hangen dan die drollenkeeper op te stellen. Wie heeft die hansworst `gescout`? Man man man(...)
Had het al eens eerder aangegeven, toen max de jong weg ging als keeperstrainer is het met de keepers ook bergafwaarts gegaan. Over het algemeen waren onze keepers altijd wel betrouwbaar. Toen kwam opeens ene groothuizen en nu deze clown weer. En dan tim coremans weg laten gaan?? Wat te denken van Rody de boer.
Donderdag 10 oktober 2019 om 19:01 uur Quote

Tommy

Gelukkig hebben we niet gekozen voor groothuizen als eerste keeper. Maar voor die bejaarde met havekotte erachter. Top
Zondag 15 september 2019 om 14:53 uur Quote

DHFC070

Ondanks dat er nog transfervrije spelers gehaald kunnen worden is nu wel het moment om een oordeel te vellen.
Om maar positief te beginnen wordt er eindelijk eens geen geld uitgegeven wat er niet is. Of dit beleid is of uit pure noodzaak laat ik even in het midden maar met een eigen vermogen wat -2 miljoen aangaf weet ik het antwoord al.
Gewoon een rechtstreeks gevolg van de afgelopen rampjaren en boven je stand leven onder Manders. Helaas gaan bij veel nu ineens wel de ogen open iets wat o.a. Aad, Leetje en ik hier al bijna 2 jaar verkondigen.

Al maanden is bekend dat je 2 belangrijkste aanvallende spelers de deur uit zouden lopen. Met een totaal van 28 goals en 23 assists! weet je dat het onmogelijk is om hier rechtstreekse vervangers voor te vinden zonder er op achteruit te gaan. Maar geen enkele vervanger voor El Khayati is natuurlijk pure armoede of moet Cibicki hier gaan spelen? Er is echt 0,0 dynamiek op dit middenveld met allemaal dezelfde type spelers. Zou bijna zeggen gelukkig hebben we Goossens nog die met zijn traptechniek nog een specifieke kwaliteit in huis heeft.

Voor Becker zijn wel vervangers gehaald die op het oog kwalitatief minder zijn maar zoals gezegd bijna onmogelijk om hier niet aan kwaliteit in te leveren. In de breedte ben je er op de rechtsbuiten en linksbuiten positie op vooruit gegaan maar het blijft afwachten of dit kwalitatief ook het geval is.

De spitspositie ben je er in de breedte/kwalitatief ook op vooruit gegaan want je hebt nu keuze uit Necid en Kramer waar het vorig seizoen enkel Necid was.

Rechtsback positie ben je er met v.Ewijk 100% op voorruit gegaan wat een aankoop! Goed gescout...

Linksback positie ben je er in de breedte in ieder geval ook op vooruit gegaan met Meijers, Bjelica en Gorter waar het vorig seizoen alleen de Meijers en Gorter was.

Keeper is afwachten maar Groothuizen was natuurlijk wel een talent waar de nodige potentie in zat zeker m.b.t. waarde op het veld voor de toekomst.

Onderaan de streep kun je de conclusie trekken dat je er in de breedte wel flink op vooruit bent gegaan. Helaas is dit vooral met huurspelers en/of oude spelers wat inhoudt dat je over 1 of 2 jaar weer aan de beurt bent en je dus gewoon niks aan het opbouwen maar de problemen voor je uit aan het uitschuiven bent. Ingegeven natuurlijk door het fantastische beleid de afgelopen jaren.

Persoonlijk heb ik ook een hele vieze nasmaak overgehouden aan de afgelopen weken / maanden en deze transferperiode. En dat komt niet zozeer door de spelers die gekomen zijn maar vooral door het verwachtingsmanagement, transparantie en communicatie vanuit de club. Lees het stelselmatig schofferen, minachten en voorliegen van je klanten (sponsoren & supporters).
Dinsdag 3 september 2019 om 09:49 uur Quote

BLEISWIJK-1

Jeffrey Van As schreef:

Ik gok toch john yeboah
De afgelopen twee jaar heeft v. As op de laatste zomerse transferdag zaken gedaan. O.a. Kishna en Groothuizen. Waarom dit jaar niet? Ik verwacht nog wel wat.
Zondag 1 september 2019 om 19:19 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ps070, Bolluhboeah, Donnydh070 en 50 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo sc Heerenveen Logo ADO Den Haag
2-2
22 februari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Heracles Almelo
29 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 22 - 53
2 AZ 22 - 47
3 Feyenoord 23 - 46
4 PSV 23 - 42
5 Willem II 24 - 41
6 Vitesse 23 - 38
7 FC Utrecht 22 - 35
8 FC Groningen 24 - 35
9 Heerenveen 24 - 30
10 Sparta R'dam 24 - 30
11 Heracles 23 - 29
12 FC Emmen 24 - 29
13 FC Twente 23 - 27
14 VVV-Venlo 24 - 27
15 Fortuna Sit. 24 - 24
16 PEC Zwolle 23 - 22
17 ADO Den Haag 24 - 18
18 RKC Waalwijk 24 - 12