Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Langebach2

Het grote nieuws.....

Dat kan uiteraard ook iets anders zijn dan een speler. Wellicht is er meer bekend over het trainingscomplex.

Ik verwacht voorlopig geen grotere transfers er is immers geen budget voor.
Donderdag 28 mei 2020 om 23:37 uur Quote

123456789

De Boer en Bourard op het middenveld met Immers erbij. Redelijk lijkt mij. Nu snel nog een nieuwe linksback, spits en buitenspelers.
Donderdag 28 mei 2020 om 17:21 uur Quote

Jeffrey Van As

Gijs Smal proberen te halen van Volendam, is ook
...........................Koopmans...................
V Ewijk...........V Rhijn..........Pinas.........Smal

...................Immers..........(Aankoop)........................
..............................Bourard.............................


..........(Aankoop)........(Aankoop)........(Aankoop)
Zondag 24 mei 2020 om 21:00 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

ghostdrift schreef:

gelukkig nog een positief bericht gelezen
ADO doet geen beroep op de optie tot koop
van Laurens de Bock
Nee gelukkig maar. Hopen dat er een talentvolle linksbenige verdediger gaat doorbreken en voorlopig Meijers daar houden. Zolang er een degelijk middenveld staat wordt hij echt niet overlopen.
Wat mij trouwens verbaasd is dat er gedacht wordt aan jongelingen om Immers en Goossens te plaatsen. Laat Goossens lekker banken om Pinas daar op zijn eigen plek neer te zetten, daar rendeert hij het beste!
Van Rhijn hopelijk als CV aantrekken en dan Beugelsdijk en Muringen laten concurreren
Zondag 24 mei 2020 om 20:55 uur Quote

Ooievaar

opper schreef:

Volgens West leggen we Brouard van Eindhoven volgende week meerjarig vast, hopen we ons snel te versterken met Kees de Boer van Swansea, spreken we met van Rhijn en is er interesse in Koopmans en Pinas (van die laatste proberen ze ook het contract te verlengen).
Nou er zit muziek in. Jol is heel duidelijk ook, en laat hij het nou net voor het zeggen hebben. "Met al onze ervaring stonden we onderaan. En het jaar er voor was dat ook het geval na de winterstop"

Dus of Meijers, Beugelsdijk en Immers ondanks hun doorlopende contracten basisklanten zullen zijn dat is nog geen gelopen koers. Wegens bovenstaande.

Hoop dat Pinas blijft die kan bijzonder veel leren van Jol en Ranco. Die keeper is ook niets mis mee wat mij betreft.

Ze zijn dus overduidelijk druk bezig. Wie er komt dat weet ik uiteraard niet, maar weet wel zeker dat wat ze halen i.i.g. niet van een buitenlandse dvd verzameling komt.

Ik ga er steeds meer schik in krijgen.
Zaterdag 23 mei 2020 om 14:42 uur Quote

Jelle

Beugelsdijk is geen top verdediger maar voor ADO heel nuttig en bovendien prototype Haagse speler wat betreft mentaliteit, meer nog dan Immers. Vind dat sommige hem hier echt tekort doen. Keuze immers en Goossens is logisch. Immers heeft een langlopend contract en gaat straks door binnen ADO. Zal niet elke wedstrijd meer basis staan denk ik. Goossens heeft een specialisme en wapen die je niet zo even inkoopt. Zijn cijfers zijn ondanks de resultaten niet verkeerd. Dus logische keuze. Ik hoop toch nog wel op Kishna. Als hij heel blijft kan hij alle verschil maken.
Zaterdag 23 mei 2020 om 13:57 uur Quote

Langebach2

Met Bourard en De Boer erbij is het middenveld al rond denk ik.

We hebben dan Immers, Goossens, Bakker, Falkenburg, Van Kleef, Estevez en die twee gasten.

Nu alle hens aan dek om een het aanvallend goed op orde te gaan krijgen.
Met Ould Chikh en Kramer ga je het niet redden. Zeker nog drie spelers extra nodig.

In de verdediging hebben we Van Ewijk en Polley al voor de rechtsbackpositie. Er moet een centrale verdediger bij voor de breedte en een nieuwe linksback.

Keepers zijn ook rond dus nog 5 spelers erbij na Bourard en De Boer en we kunnen beginnen.
Zaterdag 23 mei 2020 om 12:46 uur Quote

Langebach2

Sprinkhaan070 schreef:

Denk niet dat ze Beugelsdijk bedoelen. Hij is het haagse voorbeeld qua inzet. Die zal tot het einde van ze carriere bij Den Haag blijven.
Precies. Beugelsdijk en Immers is gewoon Den Haag. Falkenburg en Kramer zullen ze wel laten gaan als het kan. Weet niet wat de plannen zijn met Bakker.

Voor de aanval hebben wij nu alleen Ould Chikh en Kramer en eventueel Falkenburg met erachter Hugo Botermans. Dus daar zijn echte versterkingen nodig.
Zaterdag 23 mei 2020 om 12:12 uur Quote

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik weet dat Malone meer middenvelder dan rechtsback is. Maar als ze met v. Rhijn praten, en er dan mogelijk uitkomen, zal Malone geen contract krijgen.

Persoonlijk denk ik dat Beugelsdijk en Bakker niet als de oudjes gezien worden. Dit gaat over Falkenburg, Kramer en Meijers.
Van Rhijn zal als centrale verdediger gehaald worden. En ik denk niet dat Malone een nieuw contract gaat krijgen. Voor de rechtsback zullen ze van Ewijk en Polley gebruiken. Op het middenveld hebben we met Immers en Goossens al genoeg ervaring.
Zaterdag 23 mei 2020 om 12:02 uur Quote

DHFC070

BLEISWIJK-1 schreef:

Even over Goossens. 22 wedstrijden. 2 goals en 7 assists.

Dat kunnen er maar weinig zeggen, na het het afgelopen seizoen.
Bedankt voor het plaatsen.
Goossens heeft het vorig seizoen als 1 van de weinige soms nog redelijk gedaan. 10x liever hij dan Immers ( wat is zijn meerwaarde in het veld? )
Maarja mensen hebben een vooroordeel opgebouwd tegen sommige spelers en hij heeft geen Haags bloed dus dan heb je het voor altijd gedaan. Het is geen geweldenaar maar wel de speler die zo af en toe een goal en assist aflevert en niet geheel onbelangrijk het meeste coacht van allemaal in het veld.
De aanvoerdersband voor Meijers blijft gewoon nog steeds een lachertje maar ga er vanuit dat ook dit wijzigt onder Rankovic / Jol.

Wat een goed nieuwsshow zo op de vroege ochtend.
- Salarisplafond klinkt als muziek in de oren en hier graag ook geen uitzonderingen meer op maken want dan raakt de balans zoek.

- Verjonging in de selectie klinkt als muziek in de oren. De balans in leeftijd is compleet zoek in deze selectie. Natuurlijk heb je ook ervaring nodig maar het moet een gezonde mix zijn van ervaring, midden twintigers en talenten die gewoon wisselvallig zijn.

- V.Rhijn klinkt iets minder als muziek in de oren. Wilde eerst niet naar ons komen omdat hij 3 ton salaris vroeg. Kennelijk betalen ze dit bij Heerenveen wel. Kan natuurlijk het niveau van de onderkant en middenmoot eredivisie gewoon goed aan en als hij flink wilt inleveren zou ik er niks op tegen hebben.

- Bourard binnen van Eindhoven. Ken hem verder niet want volg die KKD helemaal niet. Maar toch zou je het moeten hebben van dit soort jongens. Natuurlijk zal ook daarvan maar 10 a 20% een schot in de roos zijn en verder niet maar die schot in de roos is dan wel meteen kapitaal.

- Pinas langer vastleggen gaat moeilijk worden denk ik als er echt zoveel interesse is. Hopelijk gaat contractverlenging lukken en geven ze hem daarna ook een plek op zijn eigen positie als verdedigende opbouwende middenvelder.
Zaterdag 23 mei 2020 om 10:54 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, ADO LAAK, Grijns, Peter87, pwr, Erik070, Vakc, T3, MD98, GroenGeelHart070, KR96, ado-oke, Jacco, Tommy, daveadodh, Hoihoi, fcdh-middennoord, Thommetjsh, pajam, LB, edgar, GG, Aad en 73 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15