Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: janmaat

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Vakkie-G

Lifeofyvonne wist eerder te melden dat oud-prof Daryl Janmaat in de problemen zit. Volgens het bekende roddelkanaal is er een tijdje geleden een grote zoekactie geweest naar de vermissing van de 34-voudig international in Den Haag wat te maken zou hebben met drugsgebruik. Inmiddels zit Janmaat in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, samen met BN’er Dave Roelvink. Vanuit Zuid-Afrika heeft de voormalig speler van onder andere Feyenoord, Newcastle United en ADO Den Haag, zijn luxueuze kantoorpand in Ugchelen te koop gezet.

Janmaat kende een mooie carrière. Zo debuteerde hij in 2007 voor ADO Den Haag, vertrok hij een jaar later naar SC Heerenveen en pikte Feyenoord hem in 2012 transfervrij op. Twee jaar later klopte Newcaste United aan bij de Rotterdammers voor de diensten van de rechtsachter en vervolgens kwam hij nog uit voor Watford. In 2021 keerde hij terug bij ADO Den Haag, waarna hij in 2022 een punt achter zijn carrière zette. Janmaat schopte het onder andere tot 34 interlands en 145 wedstrijden in de Premier League. In 2020 wist Janmaat beslag te leggen op het grote kantoorpand, voor een bedrag van 1,4 miljoen euro. Drie jaar later heeft de oud-prof het pand te koop gezet voor een vraagprijs van 1.875.000 euro. Dit weet voetballershuizen.nl te vertellen. Het pand is 1781 vierkante meter groot en is verdeeld over twee gebouwen, met een kelder. Daarnaast is er parkeerruimte voor 17 auto’s. Janmaat verhuurt het pand aan tien huurders en beschikt daarnaast nog eens over 15 andere panden, die zich nagenoeg allemaal in Den Haag bevinden. De foto’s van het luxueuze kantoorpand bekijk je op voetballershuizen.nl.
0
Dinsdag 26 september 2023 om 09:47 uur

Sprinkhaan070

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/09/daryl-janmaat-in-afkickkliniek-politie-zocht-hele-nacht-naar-hem-in-scheveningen
1
Maandag 25 september 2023 om 19:24 uur

Grimm

Janmaat,opgenomen in afkickkliniek,heb er toch aardig ingehakt,werken bij ado
3
Maandag 25 september 2023 om 15:52 uur

Jurriën

slash070 schreef:

Enorme kutclub dat Twente, had toen al paar keer falliet verklaard moeten zijn. Denken tegenwoordig ook dat ze daar de reserve Jezus zijn tegenover andere clubs met minder begroting.

En wat dat laatste betreft. Supporters met wat geld hadden toen nog een inzameling gehouden om Bulykin hier te houden, maar die wist niet hoe snel die weg moest hobbelen richting 020. Japie was effe leuk in dat kwartiertje of zo, maar die gozer kon helemaal geen meter voetballen. De supporters deden het hem toen, hij niet.
Precies!
Legends elftal zal wel leuk zijn. Moeten ze nog wel een beetje kunnen rennen / iets kunnen met een bal.

Zwinkels
Hansen
Ammi
Janmaat
Saeijs
Beugelsdijk
Derijck
Kanon
Pique
Kum
Meijers
VD Leegte
Holla
Immers
Buijs
Rado
Verhoek
Johnson
Kramer
Chery
Khayati
Meric
1
Zaterdag 9 september 2023 om 09:52 uur

MichelAdamsMatje

Maar sowieso hadden we in plaats van Janmaat als TM aan te stellen beter Van Hintum een seizoen eerder kunnen halen. Effe bruggetje terug naar deadline day.
0
Vrijdag 1 september 2023 om 15:52 uur

Advertentie

MichelAdamsMatje

slash070 schreef:

Kan wel zijn, maar ik sta achter elke speler die in het shirt van mijn club speelt. De persoon die o.a. hem heeft gehaald mankeert wat.

Maar ja, uiteindelijk heeft al jaren niemand ergens mee te maken, of was ergens verantwoordelijk voor, als iets een fiasco was, lees je dan naderhand over de verantwoordelijken. Kijk, dát is makkelijk je geld verdienen.
Ik hoop maar dat Janmaat niet meeleest.
0
Vrijdag 1 september 2023 om 15:30 uur

Johannes

Lellow schreef:

Daarom dachten ze na de extra inkomsten van oa Ewijk , Schouten en Breemen laten we een aantal 30+ contracteren.

Er is er nu geen 1 in de selectie die serieus geld kan opleveren .
Dat had ook nooit iemand verwacht van de jonge Daryl Janmaat, 3e keus toendertijd. Of van Van Ewijk, ook als 2e keus begonnen. Van Breemen kon er volgens sommigen hier ook helemaal niks van...

Zoals Steijn zich in de basis speelde ten koste van oudere spelers, zo kunnen een Komljenovich, Boakye, Ideho, Ates, maar ook een Wentges of Nikiema zich ontwikkelen en waardevol worden. Een van de Esajassen? Wie zal het zeggen. Jonge, eigen spelers zat nog. Een Struick die los komt gaat echt wel minuten maken. De trainer zal de beste spelers altijd opstellen. Nog 35 wedstrijden plus beker plus playoffs te gaan!

Een Van Wolfgang en Hamdaoui zeggen mij ook heel weinig, maar ik had ook geen enkele verwachting bij een El Khayati. Er is ervaring gehaald met het ook op promotie; er wordt na dit weekend gekeken naar jeugdopleiding en scouting. De rust en ervaring van de oudere gasten maakt bij goed resultaat de jonkies ook meer waard.
0
Donderdag 31 augustus 2023 om 12:49 uur

Dennis

James schreef:

Wentges heeft een paar goede wedstrijden gespeeld maar is veel te wisselvallig, tegen Graafschap gewoon erg sterk maar tegen Roda vond ik hem weer niet best. Of dit aan een trainer ligt weet ik niet
Dit is ook weer zoiets. Soms heb ik het gevoel dat mensen niet verder kijken dan hun neus lang is. Laat ik het dan even verduidelijken. Hoe kom je er als onze club ADO Den Haag zijnde weer bovenop?

Het antwoord is door waarde in je selectie te creëren en spelers in tegenstelling tot de afgelopen jaren voor relatief goede bedragen te verkopen. Je moet talentvolle jongens die waarde vertegenwoordigen op het veld hebben staan.

Deze zomer is Finn van Breemen voor 1 miljoen euro verkocht. Dat is voor de club een goed signaal naar buiten toe geweest. Voor talenten van onze club dient te worden betaald en die zijn niet voor habbekrats op te halen.

Hugo Wentges is keeper van Jong Oranje en vertegenwoordigt waarde. Door hem te passeren of een andere doelman aan te trekken zou je als club meewerken aan kapitaalvernietiging. Ik mag hopen dat mensen die dat hier op de box shouten begrijpen. Gelukkig staan jullie niet aan het bewind.

En ik heb toevallig opgemerkt dat Hugo sinds kort ook is aangesloten bij dezelfde agent als Finn. Laat de zoon van Willem van Hanegem ook voor Hugo maar weer een flink zakcentje voor de club ophalen. Daar heb je tenminste wat aan.

Vorige zomer had Rob Janssen met z’n vrienden als Guido Albers het voor het zeggen. Daryl Janmaat zat natuurlijk ook in die stal. Dure krachten als Wehrmann, De Waal én Hall werden gehuurd zonder restwaarde voor ADO. Dat is nu pas echt slecht management. En laten al die spelers nu net bij Wassermann (Jansen) en Key United (Albers) zitten. Zij kosten ons enkel geld.
0
Vrijdag 25 augustus 2023 om 11:54 uur

slash070

‘Wat de kenners vinden van de huidige ADO situatie’Hans Kraay Jr: “Dat worden daar dolle duik avonden op de vrijdag met Naat!”
Rene v/d Gijp: “Hi hi hi ja hi hi hi ha ha ha hi hi hi hi”

Daryl Janmaat: “We hadden vrijdag onze avond niet, maarrrr. . . hand in hand kameraden. . . Oh nee, wacht, nee, dat, heb ik niks over te vertellen gehad. . . ”

Jeffey Huf: “Grrrrwwmn mrrgggwwmn grwehwahmngw ja toch?”

Ali Boussaboun: “Ja weetje, dan zzie je, maar dan moet het, weetje, dan zzie je, weetje. . . ”

Michel Adam: “Tsjakka! Kleng! Hakkuh! Zaguh! In hun tas schijtuh! Vroegáh! Strothoogte!

Dick Advocaat: “Vroeger was het goed, nu zijn ze hier, is niet mijn selectie. Hey, waar is Edwin. . .? “
Rene v/d Gijp: “Nee, maar luister nou Dick, hey Dickie, luister nou, (‘hijg hijg’), je had daar wel (‘hijg hijg’), een matige selectie he Dick. . . . “

Aad De Mos: “gaat veel schommelingen geven, aansluiten met 3,4, 5, dus met z’n achten uitmaken, zitten verder tien ploegen in, wordt veldslag voor 5, blijft afstand 3 punten, reken die er ook maar bij, dat zijn er 4 en dan 3 is 7, 21 is 5, dus dan na 14 wedstrijden, zet je een reeks van 6 neer, maar dat geeft wel kleur aan de competitie”

Joris Mathijsen: “Mag er uiteraard nog niets over zeggen, maar wel dit, dat we --→ Alberto: “JÓÓÓH, EN WAT MET BEUGEL DAN?!!! “

Natascha van Grinsven: “Nee hoor, dank je, ik kijk nog even rond”

Burgemeester Van Zanen: “Sja, vergunning moet op den duur wel mogelijk worden, zijn goed op weg, zonder haags publiek en haagse spelers. Krijg best wel weer beetje vertrouwen in de veiligheid voor de gemeente. Met dank aan Edwin uiteraard, mag ook weleens benoemd worden.

Martin Jol: “Joh, dan zie je die gasten, lekkah joh, FC Den Haag joh, maar nee, ik was daar niet bij betrokken joh, en nou ook niet joh. Lekkah joh, zuiderpark, die gasten, FC Den Haag. joh. . ."

Goldband: “De bladeren vallen al van de bomen af. Kan niet geloven dat dit de zomer was. Nog één keer naar buiten het is mijn beurt. Nog één keer ‘dr af. in mijn mooie nieuwe Uit-Shirt, Nog een laatste witte was. . . “https://i.postimg.cc/wRHvHyrC/loco.gif
0
Maandag 7 augustus 2023 om 16:34 uur

slash070

GroenGeelHart070 schreef:

Dat is een standaardquote bij introductie van een speler. Je kan Janmaat de schuld geven, maar was Werker niet een van de gasten die buiten Janmaat om aangetrokken was alleen moest Janmaat hem wel vanuit zijn 'functie' introduceren bij de pers?! Janmaat werd als marionet gebruikt door die alleenheerser Reijntjes. Of zeg ik het nou verkeerd?
Dat is juist één van de redenen waarom we nu staan waar we staan met al die schulden. Iedereen die wel de functie had maar gelijk na afloop van flop nr zoveel nek breken om overal te bléren nergens schuld aan hebben gehad.

Wang niet met al z'n zelf aangestelde directeuren, Hamdi niet, Jol niet, Pardew niet, Janmaat niet, Reijntjes niet Dick Advocaat niet omdat het 'niet zijn selectie was' enz enz enz.

Hadden we maar die uitgegeven salarissen aan al die mensen die geen blaam treffen nu in de clubkas gehad.

0
Zondag 6 augustus 2023 om 14:06 uur

Nu online

adorob, DenHaagFC17 en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Matteo Waem Jort van der Sande

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
6-0
27 november 2023

Volgende wedstrijd

Logo Helmond Sport Logo ADO Den Haag
Gisteren om 20:00 uur
GS Staalwerken Stadion, Helmond

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II 17 - 38
2 Roda JC + 17 - 32
3 FC Emmen 17 - 32
4 ADO Den Haag 17 - 30
5 Graafschap 16 - 29
6 SC Cambuur 17 - 28
7 FC Dordrecht 16 - 26
8 NAC Breda 16 - 25
9 FC Groningen 17 - 25
10 Helmond Sp. 17 - 24
11 Jong AZ 17 - 24
12 FC Eindhoven 17 - 23
13 VVV-Venlo 17 - 23
14 MVV Maastr. 17 - 19
15 Jong PSV 16 - 17
16 Jong Utrecht 16 - 17
17 Jong Ajax 17 - 17
18 Telstar 16 - 13
19 FC Den Bosch 17 - 11
20 TOP Oss 17 - 8